3 x Metallinen manikyyri

Saara Sarvas

Tämän syksyn trendikkäin pinta on välkkyvää metallia, oli kyseessä sitten silmät, kynnet tai juhlamekon pinta. Bongailin kolme omaa silmääni miellyttävää kynsimallia, jotka on kuitenkin helppo toteuttaa vaikka peukalo olisikin asettunut keskelle kämmentä.

 

1. Mix it up

Pari vuotta sitten eri metallien sekoittaminen oli kansallinen shokki. Nyt eri sävyiset metallit leikkivät keskenään kuin mitkäkin pienet oravat! Tämän lakkauksen klaaraamisessa ainoa haastava osa on eri lakkasävyjen hankkiminen. Kahdella pärjää hyvin, mutta ihan kreisit tyypit sotkevat kullan ja hopean sekaan ruusukultaa tai pronssia.

 

Itse käytin tällä kertaa ensimmäisiä käteen osuneita metallilakkoja, jotka sattuivat olemaan M.A.C.:in Discothèque ja China Glazen Mingle With Kringle.
 

 1. Lakkaa koko kynsi valitsemallasi pohjasävyllä ja anna kuivua
 2. levitä ensin hopeista lakkaa pienellä siveltimellä "räjähdyksiksi" jokaiseen kynteen
 3. Lisää pronssi tai muu metallisävy samaan tapaan, mutta tee jokaisesta kynnestä erilainen
 4. Levitä päälyslakka
   

 

 

2. Slice 'em up!

Paljaan kynnen paljastavat geometriset kuviot ovat ja tulevat varmasti jatkossakin olemaan hawt stuff. Näitä muotoja voi tehdä jokaiseen kynteen tai vain muutaman sinne tänne efektiksi. Jos kätesi eivät ole kovin vakaat, voit huoletta käyttää tämän koristelun apuna mattateippiä - klassinen vihreä Scotch toimii hyvin.

Jos käytät vaaleahkoa metallilakkaa, voit liimata teipin suoraan kynnelle ilman pelkoa koko homman sotkemisesta - itse käytin samaa hopeista, kuin aiemminkin.
 

 1. Liimaa kynsiin yksitellen teippejä ja maalaa osiot valitsemallasi lakalla
 2. Poista teippi, kun lakka on kuivunut noin 15 sekuntia
 3. Jos lakkasi ei ole kovin peittävää, voit levittää toisen kerroksen mukaillen ensimmäistä muotoa varovasti
 4. Levitä 2 kerrosta kirkasta päälyslakkaa.
   

 

3. Untraditional metals

Kuka sanoi, että metallisävyllä pitäisi olla jokin klassinen vivahde? Kunhan siinä on metallinen pinta, se kelpaa minulle. Tämä syntisen siisti lakkaus sopii vaikka tulevan halloweenin rientoihin, tai pieneksi kiintopisteeksi muuten simppeliin asuun. Tekniikka on kuin missä tahansa klassisessa liukuvärikynnessä, mutta väriä tuputetaan vain kynsien kärkiin.


Sain pohjasta juuri täydellisen sävyisen, kun levitin päällekäin pian kauppoihin ilmestyviä Lumenen uusia Gel Effect -lakkoja sävyissä 37 ja 40.

 

 1. Lakkaa kynsiin valitsemasi pohjaväri ja anna sen kuivua hyvin
 2. Tiputa tummaa kynsilakkaa muoviselle kannelle tai vastaavalle ja tuputa leikatun meikkisienen kulma lakassa
 3. Levitä tummaa väriä jokaisen kynnen kärkeen hieman pyöreässä muodossa
 4. Levitä 1-2 kerrosta päälyslakkaa ja olet valmis

 

Ainoa huono puoli tämän lakkauksen kanssa on se, että tumman kärjen lohjetessa koko illuusio katoaa.. Kannattaa siis levittää pohjalakka huolellisesti kynnen kärjen yli!

Mikä kolmesta lakkauksesta oli mieluisin?

Kommentit

Blondi (Ei varmistettu)

Tosi kivoja lakkauksia kaikki, mutta oma suosikkini on tuo keskimmäinen lakkaus. Ja sitten yksi kysymys... Miten tuollaisen kimallelakan poisottaminen onnistuu, onko se kovin haastavaa? :) hauskaa viikonloppua Saara!

Emmi L. (Ei varmistettu)

Noi viimeset on ihan huikeet! Harmi kun omistan tän sairauden takia tällaiset tuppukynnet jotka ei kasva vaikka mitä tekis :D

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

nansk

Gina Tricotilla on tosi kivoja kimallelakkoja, btw!

Vierailija (Ei varmistettu)

Teetko pian syksyn/talven kuumimpia hiustrendeja -postauksen?

ohikulkija (Ei varmistettu)

Hellurei!
Pakko kysyä, että oisko sulla antaa mitään hyviä kynsien hemmotteluvinkkejä (kuiville, hieman liuskoittuville, paljon lakatuille kynsille)? Sitä joskus postauksessa esittelemääsi ruokasooda-sitruuna -kuorintaa olen jo kokeillut :)

Eluna (Ei varmistettu)

Punamustat kynnet olivat suosikkini. Muuten kun näin nää "yksisarviskengät" ajattelin heti sua:) http://www.zalando.fi/yru-qozmo-korkeavartiset-tennarit-monivaerinen-yr2...

jennyida (Ei varmistettu)

Kysymys: pitääkö tumma lakka kynsien kärjessä antaa kuivua ennen päällyslakan laittamista?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.