Äiti testaa: Gatineau Melatogenine

Saara Sarvas

Saan välillä testiin aikuiselle iholle tarkoitettuja todella tehokkaita tuotesarjoja, jotka ovat kuuriluontoisestikin käytettynä turhan tujuja omiin testeihin. Mun lähipiirissä on onneksi ihania aikuisia naisia, jotka ovat sopivan ennakkoluuloisia ja pitkäjänteisiä testaamaan tuotteita, joiden tehon huomaa vasta pidemmän ajan kuluessa.

Yksi tällainen tuotesarja on jo viime kesänä lanseerattu Gatineaun Melatogenine AOX PROBIOTICS, joka on ollut n. 60-vuotiaalla (siis oikeastihan äiti on 29v.) äidilläni käytössä nyt useamman kuukauden ajan. 

Melatogenine Aox Probiotics on ehdottomasti aikuiselle iholle tarkoitettu tuotesarja, joka sekä korjaa että ehkäisee ikääntymisen merkkejä ihossa. Tuotesarja lupaa kiinteyttää ihon pintaa, kosteuttaa tehokkaasti sekä silottaa juonteita.

Tällaisia tuotesarjoja kannattaa käyttää vasta, kun iho oikeasti kaipaa jotain tehokasta hoitoa. 

Nuori iho reagoi liian tujuihin tuotteisiin monesti epäpuhtauksilla ja turpealla ololla. Tuotteita voi käyttää erikoistapauksissa kuuriluontoisesti (esim. 1kk), esimerkiksi korjaamaan auringon aiheuttamia vahinkoja, mutta valitse tällöinkin mieluummin mahdollisimman kevyt ja nopeasti imeytyvä tehotuote.

 

Uskaltaisin väittää, että äiti on ollut vuosikausia vannoutunut Lumenen käyttäjä. Hänen ihonsa on rasvoittuva, eikä siihen ole vuosien aikana ilmestynyt kovinkaan selkeitä ryppyjä otsan alueen ilmejuonteita lukuun ottamatta.

Tulevaisuuteni lienee siis ryppyisyyden ja ikääntymisen suhteen hyvä, koska ihotyyppini on samanlainen, kuin äidilläkin ;)

Mä annan kuitenkin nyt koekaniinin itsensä kertoa teille tuotteista muutamiin kysymyksiin vastaamalla.

 

Mitä odotuksia sinulla oli tuotteista?

-Rehellisesti sanottuna, ei mitään. Olen ollut varsin skeptinen ryppyvoiteiden suhteen.

 

Käytitkö tuotteita säännöllisesti?

-Itsellenikin ihmetykseksi, kyllä.  Yhdistettyä päivä/yövoidetta aina iltaisin kasvojen pesun jälkeen ja tehoseerumia aamulla meikkivoiteen alla. Tuotesarjaan kuuluvia silmänympärysvoiteita en alun hankaluuksien jälkeen uskaltanut käyttää. Silmänympärysvoiteet ja minä emme sovi yhteen. Olen aina silloin tällöin kokeillut hypoallergeenisia tuotteita, jotka ovat muuranneet välittömästi silmäni umpeen. Samoin kävi Gatineaun silmänympärysvoiteen kanssa.  Kun allerginen reaktio oli hoidettu, uskaltauduin kokeilemaan ensin yö/päivävoidetta ja sitten seerumia. Niistä ei aiheutunut allergiaoireita :)

 

Millaisia tuotteet olivat käytössä? Imeytyivätkö ne nopeasti, tuoksuivatko ne hyvältä yms.?

- Voiteiden tuoksu on mieto ja raikas - olen yliherkkä useille hajusteille, mutta tämä on ihan miellyttävä. Päivä/yövoidetta oli kokeiltavana kahta eri tyyppiä, tavallinen ja "plus"-versio.  Pidän enemmän plusversiosta, sillä se levittyy helpommin ja imeytyy heti. Sen sijaan perusversio on hyvin paksua ja voimaista. Iho on hetken aikaa kuin kummituksella, ennen kuin tuote imeytyy. Seerumi puolestaan imeytyy välittömästi ja on tosi miellyttävän tuntuinen.

 

Huomasitko eroa ihosi kunnossa, eli vähentyivätkö ikääntymisen merkit?

- Vaikea sanoa, onko kyse säännöllisesti hoidetusta rasvauksesta vai tuotteen tehosta, mutta ehkä pientä "nuortumista" on tapahtunut. Otsarypyt vaikuttavat vähemmän syviltä kuin aiemmin ja kasvojen iho kimmoisammalta kuin ennen kuuria. Käyttöä on nyt takana 3,5 kk.

 

Mikä tuotteista tuntui tehokkaimmalta?

- Se kummitusvoide. Tiedä sitten, mitä siinä voiteessa on, mutta tuntuu kuin se kiihdyttäisi ihon pintaverenkiertoa. Ihoa kuumottaa hetken aikaa ja mutta tunne katoaa pian.

 

Ostaisitko jotain tuotteista uudestaan?

-Saattaisinpa ostaakin - tosin tuotteilla on hintaa niin paljon, että kaksi kertaa täytyy harkita. Vähän hirvittää, kun purkit kohta ovat tyhjiä, uskaltaako tuotetta olla käyttämättä. Jospa parin viikon käyttämättömyyden jälkeen olen kurttuinen kuin .... hmmm... vanha rusina!

 

Onko ihanaa, kun tyttäresi käyttää sinua ihmiskokeissa?

- ON :)

 

Mikä on kauneutesi salaisuus?

- Ihanat tyttäreni, jotka rakastavat  äidin rypyt sileiksi.

Kommentit

Tatti (Ei varmistettu)

Kyllä noi äidit on <3

Vierailija (Ei varmistettu)

voi että sun äitis vaikuttaa kyllä symppikseltä :)

Erika (Ei varmistettu)

Awww, kyllä hymyilytti varsinkin viimeisiä vastauksia lukiessa :---D

mamma16012012 (Ei varmistettu)

hellurei mistä tätä saa ja millä hinnalla, mun äiskällä on pian synttärit ja kuuluu ikäkategoriaan, voisin tälläsen ostaa, koska äitisi kerran suosittelee <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Saara, voisikko sää, tai joku sun tekniikkamiehistä, tehdä jotain näille hemmetin ärsytäville haamupäivityksille Blogilistalla? Niitä tulee joku 3x päivässä vaikka postais on sama vanha. Ääärrrrssyyuttääää :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana toi viimeisen kysymyksen vastaus. <3

Haluaisitko muuten hieman ohjastaa mua? :) Joulupaketistani paljastui nimittäin kauneudenhoitotuotteita, joiden epäilen sopivan hieman omaani vanhemmalle iholle, mutten uskalla antaa niitä eteenpäin omalle äidilleni ennen kuin saan varmistuksen epäilyilleni!

a) http://www.thebodyshop.fi/fi/vitamin-c-skin-boost/83284/dp?openGroup=368 - The Body Shopin Vitamin C Skin Boost.

b) http://www.sephora.com/beauty-flash-balm-P95044 - Clarinsin Beauty Flash Balm pikakaunistaja.

Lähinnä epäilen tota pikakaunistajaa. Olen nimittäin vasta 21-vuotias ja hataran käsitykseni mukaan niitä pitäisi alkaa käyttää vasta aikaisintaan siinä +25 ikävuoden tiennoilla. Mitenkäs sitten on tuollaisten ns. energisoivien kauneusseerumien laita? Ihoni on aavistuksen pintakuiva, mutta muutoin hyvässä kunnossa.

Lyhyesti siis: ojennanko kyseiset tuotteet kauniisti hymyillen äipälleni vai pidänkö itselläni edes jomman kumman? Tuhannet kiitokset avustasi. :-)!

Saara S.
Saara Sarvas

Tatti, No niin on ^_^

 

Vierailija, Äiti on sympaattinen ja viisas ja hurjan rakas :)

 

Erika, Vähän kyllä jännitti, pistääkö äiti lopussa ranttaliksi, vai tuleeko asialliset vastaukset ;)

 

mamma, Tässä lista Gatineau jälleenmyyjistä! :)

 

Vierailija, Tästäkin on pistetty pyyntöä tekniikan puolelle. Välitän lisäviestin seuraavassa palaverissa! :)

 

Vierailija, Kumpikaan tuotteista ei ole niin hoitava, ettetkö voisi rauhassa käyttää niitä ihan omallekin ihollesi :) Tuota pikakaunistajaakin voi huoletta käyttää meikin pohjustuksena, jolloin se pitää lookin raikkaampana ja kestävänä pidempään! Äitisi varmasti tykkäisi molemmista, mutta yhden purkin käyttäminen ei vanhenna tai hoida ihoasi mitenkään ennenaikaisesti tai liikaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kummitusvoide - kuin hauska äiti sulla on! :D <3

Kommentoi