Armani ja Klassisen punaiset kynnet

Saara Sarvas

Tuote saatu maahantuojalta

Kynteni ovat olleet melkein kuukauden verran grunge-tilassa. Jokaisessa vasemman käden kynsistä oli eri värinen lakka, joka oli kulunut lähes tunnistamattomalla tavalla pois. Kynsien lakkaaminen on ollut jostain syystä vihoviimeinen asia mielessäni, eikä mikään lakka ole saanut minua innostumaan. Suureksi yllätyksekseni kaikista maailman lakoista mieleni päätyi lopulta punaiseen. Siihen yhteen väriin, jota en käytä kynsilläni oikeastaan ikinä - varsinkaan jos kynteni ovat näin lyhyet.

Minulla on oma laatikko kaikille punaisille kynsilakoilleni, mutta niitä tulee käytettyä lähinnä kuvaustilanteissa tai kavereiden eri sävyjä lainatessa. Viime viikolla haltuuni saapuneen Armanin juhlakausilookin kynsilakka oli kuitenkin ensimmäinen mieleeni pompannut väri, kun perjantai-iltana vihdoin korkkasin kynsilakanpoistoaineen.
 

Tämän lakan etuna on sen erittäin hyvä koostumus - mikä tosin on vähimmäisvaatimus kun lakkapullo maksaa melkein 30€. Lakka on todella pigmenttistä ja olin tyytyväinen sen peittokykyyn jo yhdellä kerroksella, vaikka kuvia varten levitinkin niitä kaksi. 

Tuotteen koostumus on hyvin nestemäinen, mutta samalla hieman geelimäinen ja se onkin helppo levittää lähelle kynsinauhoja ilman sotkua. Lakka ei leviä tai valu, vaikka sitä levittäisikin kunnon kerroksen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että pysyvyyden kannalta on aina parempi levittää kaksi ohutta ja hyvin kuivunutta kerrosta, kuin yksi paksu!

Tietääkö joku kynsilakkoihin perehtynyt henkilö, millä muulla brändillä olisi vastaava formula?? Pidin tästä valtavasti.

 

Samassa lähetyksessä saapunut päälyslakka tosin ei herättänyt minussa yhtä suurta ihastusta.. Mieluummin valitsen jatkossakin Seche Viten, No 7:n, Poshén tai HK Girlin lakkausteni pintaan.

 

 

Vastaavia tummia ja murrettuja punaisia sävyjä löytyy lukuisilta merkeiltä, mutta tässä sävyssä on jotain, mikä sai minut kaivamaan pullon testikasasta keskellä yötä. Kuvissa hyvinkin kirkkaana punaisena toistuva sävy on luonnossa syvempi ja jopa hieman ruskeaan taittava - ihanan syksyinen ja dramaattinen! Oloni on punakyntisenä erityisen viekas ja italialainen.

Ihmiset vierastavat monesti kirkkaiden tai tummien lakkojen levittämistä ns. nysäkynsiin, mutta omasta mielestäni ne ovat paras mahdollinen combo! Ei ole mitään katu-uskottavampaa, kuin hieman pureskellut kynnet, joihin on levitetty kirkkaanpunaista kynsilakkaa. 

 

Mitkä ovat teidän luottosävynne punaisten kynsilakkojen ja huulipunien saralla?

p.s. Ensi viikolla voisin esitellä ja arvostella muutaman muunkin brändin juhlalookin värikosmetiikkatuotteita tutorialeineen.

Kommentit

J1990 (Ei varmistettu)

Nyt kun kysyit - en ole kynsilakkoihin perehtynyt, mutta niiden käyttö on lähes välttämätöntä, kun omat kynnet muistuttavat paperia (=katkeavat oitis, mikäli niitä ei ole lakattu). Ja punaisista lakoista olen syvästi vakuuttunut Lumenen Gel Effect -kynsilakasta sävyssä 13, Herukoita. Ei ehkä ihan yhtä kirkas punainen kuin sinulla näissä kuvissa, mutta siis kuitenkin reilusti kirkkaanpunainen kynsilakka. Suti on omaan mieleeni, ja jo yhdellä kerroksella saa lyhyempään kynteen loistavan, peittävän lopputuloksen. Koostumus on juoksevaa, mutta kuitenkin tarpeeksi pigmenttistä/peittävää ja kuivuu nopeasti. Tämä on ollut itselleni suuri yllätys, sillä osa muista sävyistä samasta tuoteperheestä ovat olleet makuuni liian paksuja eivätkä ole tahtoneet kuivua ollenkaan...! Siis todellinen löytö, eikä hintakaan päätä huimaa. Suosittelen lämpimpästi, sillä vaikka pullo onkin pieni, niin tuotetta tosiaan riittää, kun parhaimmassa tapauksessa pärjää yhdellä lakkakerroksella. ;) Omiin, suht pitkiksi venähtäneisiin kynsiini vedän usein kuitenkin vielä toisenkin kerroksen ihan vain siitä syystä, että muuten valoa vasten sormenpään ylittävästä kynsiosuudesta kuultaa hieman läpi. Mutta tämäkään ei todellakaan ole välttämättömyys. Jos jotain miinusta sanoisi, niin nyt on täytynyt hommata oma päällyslakka vain punaisille lakoille (vaikka kynsiä kuivattaisi kuinka, muuttuu päällyslakka silti punertavaksi, kun punaista lakkaa jotenkin tarttuu sutiin... Toisaalta, oman kokemukseni perusteella näin on käynyt lähes kaikkien punaisten lakkojen kanssa, joten tuskin vain Lumenen ominaisuus). Voin siis lämpimästi suositella tätä lakkaa, kuten edellä totesinkin :)!

J1990 (Ei varmistettu)

Lisäyksenä vielä siis: tuon testaamasi lakan koostumus kuulostaa kuvailusi perusteella hyvin samalta kuin edellä hehkuttamani Lumenen lakan. :) Koostumus on siis sudin ja värin lisäksi erityisesti se, mihin olen tässä tuotteessa tykästynyt. Ja kokemukseni perusteella koostumus tuntuu nimenomaan tuossa punaisessa hieman erilaiselta kuin muissa Gel Effect -lakoissa, kuten ed. kommentissakin totesin - hämmentävää :D

Lotta N. (Ei varmistettu)

Kiva sävy! Itse nimenomaan tykkään tummista "dramaattisista" sävyistä ja punaisesta lyhyillä kynsillä. :)

Aappa (Ei varmistettu)

Oon varmaan yksin näiden ajatusteni kanssa, mutta mun mielestä pitkät kynnet on sou läst siisön! Näyttävästi lakatut geelikynnet on mielestäni suorastaan mauttomat - nysäkynsiin sen sijaan voi iskeä maailman törkeimmät glitterit ihan arkenakin.
Käytännönläheisenä ihmisenä en ole kyllä muutenkaan oikein hiffannut jäätävien kotkankynsien tarkoitusta.

RainDrop (Ei varmistettu)

Et ole yksin Aappa, itse ajattelen ihan samalla tavalla, kiteytit hyvin mun kynsimaun :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Erittäin hyvä!! MUTTA, näyttää siltä ettei ole ihan täydellinen :D edelleen etsin sitä tiettyä, murrettua, liki verenpunaista draamalakkaani..

soffeeee (Ei varmistettu)

hahah eikä, lakkasin just omat epätoivoisesti kasvua kaipaavat nysäkynnet klassisen punaisella lakalla, jota käytän tooodella harvoin mutta nyt se vaan jotenkin huus mun nimeä lakkalaatikosta. sitten avaankin blogin tenttiinlukutauolla ja mitäs täältä löytyykään, ihan samannäköset kynnet :D:D. mun sormiin pääty nails inc.:in St. James sävy, ihana murrettu punainen joka natsaa syksyyn niin hyvin, ja tää koostumus on ihan mahtava! tosi ohutta ja nätisti levittyvää mutta pigmenttistä tavaraa.

Mun lempparipunainen on Sparitualsin Last Tango ( http://www.sparitual.com/nail-lacquers/nail-lacquers-by-color/reds/last-tango.html ). Tarttui mukaan joskus jostain manikyyristä, ja pitää tilata uus pullo jahka tuo hupenee. Levittyvyys ja peitto 10++ ja täsmälleen just se mun ihonväriin sopiva klassinen punainen sävy.

Ruska (Ei varmistettu)

Joo joo siis nimenomaan ne punaiset sillon kun kynnet on ihan lyhyet. Pitkät, kauniit, punaiset kynnet on ihan liian chic meikäläisen tyyliin :D

Pamandro
PAM AND ROS

Juuri täydellisen pituiset kynnet punaiselle värille! :) liian pitkät punaiset kynnet ovat mielestäni pornahtavat :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.