Ärsyttävän kryptinen otsikko tämän blogin tulevaisuudesta

Saara Sarvas

Vähän jännittää, alkaako mua itkettää tämä kirjallinen vuodatus yhtä paljon, kuin asian ääneen sanominen. Kirjoitan tätä lausetta torstaina 09.03.2015 klo 13:29:06. Kerron postauksen lopussa, mitä kello silloin on ja voidaan sitten vetää jotain yhteisiä johtopäätöksiä. Julkaisen myös piiiitkän harkinnan jälkeen yllä näkyvän videon, joka on aika... Graafinen, mutta kuten videossakin kerron, vollottaminen ehkä kertoo ja näyttää parhaiten sen, miten iso juttu tämä lopulta minulle onkaan. Viesti tässä videossa ja tekstissä on kuitenkin selvä:

Minä lopetan tämän blogin kirjoittamisen toukokuussa, noin kuukauden kuluttua.

Huh, ei itkettänyt, lähinnä nauratti, että mikäs tässä nyt niin kovasti itketti :D Olen ehkä ehtinyt jo vähän punnita ja pureskella tätä asiaa, toivon että kuukauden varoitusaika on myös teille tarpeeksi pitkä siihen, että siirrytte kanssani aamuherääjiksi ja tulette kertomaan kuulumisia blogimaailmasta shoutboxin kautta.. ;)

Enhän mä oikeastaan ole minnekään katoamassa, eikä tämä blogikaan, sen päivittyminen vain loppuu. Kokonaan. Ainakin näin ennalta määrittämättömäksi ajaksi..

Ok, onhan se vähän outoa. Olen päivittänyt blogiani aktiivisesti 6,5 vuotta ja säännöllisen epäsäännöllisesti puoli vuotta ennen sitä. Seitsemän vuotta. Seitsemän. Monestihan kerrotaan, että parisuhteissa tulee erilaisia koetinkiviä ja kriisejä.. Ensin rakastutaan, sitten kohdataan arkistumisen kriisi ja kas, kohta kolme, itsenäistyminen 7-10 vuoden kohdalla. 

Mä rakastuin bloggaamiseen ensimmäisenä syksynäni, jolloin oikein imeydyin blogimaailmaan monen vuoden nettityhjiön jälkeen. Irc-galleria, Hotelli Kultakala, Lumisota ja artic.net:in Keskiaika-chat. Siinä on minun Internet-romanssini lyhyt elinkaari ennen blogeja. Jotenkin naurattaa se, että Facebook-kavereistani löytyy edelleen lukuisia ihmisiä, joihin olen tutustunut vain netin välityksellä.

Nyt olen kuitenkin siinä itsenäistymisvaiheessa, jossa mun on otettava etäisyyttä ja kokeiltava siipiäni muualla. Seitsemässä vuodessa ehtii oppia itsestään aika paljon ja elämän tärkeät tapahtumat alkaa muistaa eri kirjoitusten aikakausien kautta.

Blogihistoriani aikana parisuhdestatukseni on vaihtunut varmaan viidesti, painoni jojoillut useammin kuin osasin ikinä cocacola-jojolla leikkiä. Osa teistä on seurannut puuhiani muuallakin kuin täällä blogissa, toiset vain hakevat täältä pienen palan kevyttä ja hieman psykoottisesti kirjoitettua kauneushömppää päiväänne piristämään. Toivottavasti kaikilla on ollut mukana ollessanne hauskaa, ainakin välillä!

Kuukauden verran tässä vielä "pitäisi" teidän melko naurettaviin määriin nousseiden tyyppien feedeihin näpyttää tavaraa, ennen kuin keksin jonkun oikein räjähtävän tavan kadota kuin katutaikuri konsanaan. 

Mitä hauskaa tässä viimeisen kuukauden aikana pitäisi tehdä? Mitä te tahtoisitte?? Jos mun viimeisen kuukauden lupaus olisi vihdoin toteuttaa teidän toivepostauksia :D Sillä pienellä disclaimerilla, että en valitettavasti ehdi buukata paria lainamallia enempää eri mallisten silmien tai kasvojen vinkkejä varten..

Nyt taidan kuitenkin mennä asioiden edelle. Kuten videosta toivottavasti saa tuon ystävieni varmasti parin viikon kuluessa lauluksi autotunettaman itkun keskeltä kerrottua, on syy blogini lopettamisen takana hyvin simppeli, mutta melkoinen neliapila yksisarvispeltoni keskellä.

Kun YleX -aamun tilanne oli epävarma tuossa viime vuoden lopulla, päätin ensimmäisen ja äärimmäisen rakkaan juontajaparini Cristal Snown tökkäämänä hakea työtä. Kirjoittaessani hakemusta tajusin, miten palavasti oikeasti halusinkaan työskennellä tuossa yhteisössä, tuossa ohjelmapaikassa ja juuri tuolla kanavalla. Siksi päätin, että jos onni potkaisisi mua näin valtavasti, lopettaisin tämän blogin kirjoittamisen. Tahdon olla mahdollisimman hyvä ja kehittyä siinä työssä, jota olen päättänyt tehdä ja siksi en voi jakaa huomiotani enää näin moneen suuntaan.

Oikulta tämä kaikki tuntuu siksi, että minä teen jo unelmieni työtä. Kuinka todennäköistä on se, että ihminen on jo äärimmäisen onnellinen töistään (tekee niitä liikaa, mutta silti..), mutta kohdalle osuu jotain, joka tuntuu vielä entistä oikeammalta. Niin minulle kuitenkin kävi ja hei, tässä sitä ollaan.

Mä siirryn siis päätoimisesta bloggaajasta ja sivutoimisesta kauneuden alan kauhukakarasta radiotoimittajaksi ja kauneuden alan kauhukakaraksi. Meikkihommat siis jatkuvat ja itseasiassa varmasti kehittyvät huikeasti pitkästä aikaa. Aion jatkaa meikkileikkituokioiden tulosten jakamista, joko täällä tai tumblr-blogissani.

Ovatkohan kaikki vielä kärryillä? Ei nimittäin syytä huoleen. Kun minä katoan ja salaa toivon jättävän edes jonkun mieleen pienen kaipauksen, tahdon esitellä teille äärimmäisen sopivassa saumassa Lily.fi -portaalin alle siirtyvän Erikan! Jo vuosia sitten vanhan Tiptoes-blogin meikkauskilpailuun siskonsa Irenen kanssa osallistunut Erika on yksi ensimmäisistä kauneusbloggaaja-kollegoistani, joihin tutustuin. 

Olen aina tykännyt Erikan pohjattomasta älystä ja sopivasti tekstiin tihkuvasta tiedemiesmäisestä suhtautumisesta joka ilmenee mm. kauneusbloggaaja-gallupeista, joihin nainen kerää eri "ammattilaisten" suosikkituotteita. Kateutta minussa on herättänyt Erikan blogin visuaalisuus ja loistava tapa jakaa muualta netistä löytyvää kauneussisältöä ja nopeita niksi-hoksauksia. 

Eli siis hetkinen, tiivistetään vielä: Buu, buu, jee, buu, jee, jee!! Eli +-0.. En mä ihan sitä tästä lähtenyt hakemaan, mutta hyväksyn :D Nyt kello on 06:39:22 perjantai-aamuna ja tämä postaus ilmestyy kahden tunnin päästä.. Pelottaa.

Jos pääsit tämän tekstin ja videon loppuun, pliis, jätä joku kommentti ajatuksistasi <3 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

EEEIIII!!! Täälläkin itketään, sun blogis on nimittäin Suomen paras blogi. Nyyh :&lt;
Noh, ei auta itku markkinoilla. Kaikkea hyvää tulevaan &lt;3

Saara S.
Saara Sarvas

Onko väärin, että toisen ihmisen itku lämmittää omaa mieltä ja sydäntä? :D 

Kiitos, kun olet käynyt selaamassa ja lukemassa <3

maitokahvi
Päivän ajatus

Voi kurjuus, blogiasi tulee ikävä! Kiitos näistä vuosista ja onnea eteenpäin! Kuulostaa hienoilta muutoksilta! :)

Saara S.
Saara Sarvas

Kiitos myös itsellenne! Muutos on harvoin huono asia, joskus vain hieman outo ja pelottava ^_^ 

Leelia- (Ei varmistettu)

Voi Saara! Olet niin kaunis ihminen! Sisäisesti ja ulkoisesti. Ei ole kauniimpaa asiaa kuin aitous ja sitä sinä hehkut. Aamukanava vaihtui monen vuoden jälkeen Yle X:lle vain ja ainoastaan siksi, että sinä siirryit sinne viihdyttämään. Kaikkea hyvää jatkoon! Ja isoin kiitos näistä kaikista vuosista ! Olet oman alasi mestari ja sen lisäksi vielä (näin ruudun takaa nähtynä) AIVAN ihana tyyppi! :) &lt;3

Saara S.
Saara Sarvas

Kun luin tämän kommentin ensimmäistä kertaa (nyt taitaa olla menossa kierros 6 tai 8..), tiesin että video oli oikea valinta <3 Ihanaa, että joku on löytänyt myös tästä suunnasta sinne. On oikeasti paljon hauskempaa tehdä töitä, kun tietää että linjan toisessa päässä on "tuttuja" ^_^

Toivon tosiaan, että musta välittyvä kuva olisi mahdollisimman aito.. Todennäköisesti kun lisää tähän mielikuvaan 3-5 mahdollisimman ärsyttävää tapaa, ollaan siinä realismissa ;)

Riiks (Ei varmistettu)

OMG OMG!!
Ensin hyökyi päälle kauhu ja surkeus, kun tää blogi loppuu. (koska tää on NIIN paras!)
Ja sitten hirveä iloisuus, kun tyypillä on noin makeita suunnitelmia, ja on ite niistä niin innoissaan.

Että loppujen lopuks kuitenkin JEEEEE!!!
Onnea uusiin haasteisiin ja kaikkea hyvää!! &lt;3

Saara S.
Saara Sarvas

No just tätä tunneskaalaa selaan läpi itsekin tässä päivittäin :D Oikea sana lienee haikeus.. Tietää, että sivu on kääntymässä, muttei tahtoisi että kirja loppuu vielä.. Onneksi on aina mahdollisuus jatko-osiin! ;)

Suurkiitos ja toivottavasti myös siellä suunnalla tulee eteen yhtä onnellisia käänteitä <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi Saara♡ Videota ei voinut katsoa itkemättä. Ikävä tulee blogia, mutta onnea paljon tuleviin haasteisiin! Varmasti aina välillä kuuntelen juttujasi YleX aamussa. :) Onneksi et kokonaan häviä mihinkään :D

Saara S.
Saara Sarvas

Itselläni lopullinen lopputulema on onneksi nauru :D Kiitos onnenpotkuista ja ei, mitäs tästä nyt enää katoamaan.. Teen sen sitten joskus myöhemmin tosi dramaattisesti ja muutan maalle kasvattamaan lanttua!

oonapingu (Ei varmistettu)

&lt;3 tsemppiä saara

Saara S.
Saara Sarvas

Kiitti oonapingu :*

Anna & co (Ei varmistettu)

Onnea valitsemallasi tiellä. :) Toki jään kaipaamaan erityisesti hurjia värjäyksiä täältä blogin puolelta, mutta vielä niitäkin enemmän olet ilahduttanut minua Ilen kanssa aamuisin. Toki Mattia on väliin hervoton ikävä, mutta te olette Ilen kanssa eri tavalla hyvä tiimi. Ja mikä parasta, teinityttärenkin saa nykyisin helpommin hereille: "Huomenta, Ile ja Saarakin on jo hereillä, alahan nousta!"

Kaikkea hyvää sinulle jatkossakin!

Saara S.
Saara Sarvas

Hei en kestä! Ihanaa!

Musta tuntuu viikko viikolta kotoisammalta, eli veikkaan shown olevan tykeimmässä vauhdissa joskus kesän jälkeen. Tiedän kyllä itsekin, kuinka dramaattista juontajan vaihtuminen on, nimim. vuosia radiota kuunnellut nörtti... 

Kaikkea ihanaa ja mahtavaa myös sinne ja terveisiä myös teinille ^_^ 

Sonja123 (Ei varmistettu)

Oikein paljon onnea uusille urille!

Saara S.
Saara Sarvas

Kiitos! ^_^

Papayana (Ei varmistettu)

Täällä ollaan oltu mukana aktiivisesti ihan sieltä lähtöasemalta alkaen ja täytyy sanoa, että vedet nousi silmiin tässä aamukahvin keiton lomassa täälläkin. Koskaan en ole kommentoinut, mutta olkoon tää nyt se hetki, kun saan vihdoin aikaiseksi. Saara: kiitos. Ohjeista, arvosteluista, mielipiteistä, vinkeistä ja ennen kaikkea monien päivien piristämisestä. Tuntuu tosi hassulta sanoa näin, kun ei olla koskaan tavattu, mutta kyllä tässä seitsemän vuoden aikana on alkanu tuntua siltä, kuin sut jotenkin jo tuntisi. Isot saappaat jää Suomen blogiskeneen jollekin täytettäviksi. Tsemppiä siis kaikkeen, mitä päätätkään tehdä ja ihania asioita matkasi varrelle! :)

ElisaPekk (Ei varmistettu)

Just vähän aika sitten olin mun siskon kanssa Sokoksella ja pohdittiin mitä meikkivoidetta mun kannattais ostaa. Siskoni muisti sun kehuneen Maybellinen Dream Wonder Nudea - meikkivoide kassan kautta kotiin ja sain todeta että Saaran vinkki ei taaskaan pettänyt! Saara Sarvas on ollu tietynlainen käsite itselläni sekä lähipiirissä. Rehellinen, laid-back ja humoristinen asenne hommaan on koukuttanut ainakin minut täysin. Haikein mielin toivotan sulle mahtavaa jatkoa ja rohkeutta tuleviin haasteisiin! :)

Sun blogi on ensimmäinen blogi mitä aloin seuraamaan. Oon saanu tästä inspiraatioo omiin unelmiin ja meikkilaukkuun :) Kiitos näistä ja onnea uusiin tuuliin.

HaLo

Rakas Saara! Nyt tirahti sellainen sisarellinen sympatiaitku, ettet arvaa. Tämä on samaan aikaan niin hirvittävän haikeaa ja surullista, mutta myös onnellista, koska saat tehdä mitä olet toivonut. Yksi napapiiriläinen on todella, todella onnellinen sun puolesta! Onneksi on YleX-aamut, meikä on linjoilla <3 Jättirutistus!

tiiti
ite puin

No hö :( Parhautta ja tosi pieniä minipossuja jatkohommiin!

Lisa K. (Ei varmistettu)

Moi!
Ensimmäiseksi pitää alkuun sanoa että en koskaan lue blogeja. En ole blogilukijatyyppiä, enkä siis koskaan myöskään lue tätä sun blogia. Seuraan sua kuitenkin Instagramissa ja sen otsikon nähdessä oli pakko kurkata blogiin :) toimiva!

Oon kuitenkin lukenut sun blogia joskus! Siinä n. 20-vuotiaana kun noita blogeja alkoi tippua kaikenlaisia suomessakin ja tuli luettua muutamia blogeja säännöllisesti, oli tämä sun yksi niistä. Se istui niin hyvin mun blogilukulistalle. Sai paljon hyviä meikkivinkkejä ja ihailin sun tapaa kirjoittaa. Ihailia sua tyyppinä! :D olit valloittava persoona ja senpä takia varmasti vieläkin seuraan sua kaikilla somekanavilla ja tiedön kyllä aivan varmasti missä portaalissa blogisi on milloinkin, vaikka en sitä koskaan enää lue.

Nyt tämä tieto et päätät lopettaa herätti kyllä tunteita tälleen perjantai aamuna kun sen ensimmäiseksi aamulla näkee! Ei välttämättä siksi että tulisi kkävä blogia, enhän sitä koskaan edes lue kuten myönsin. Mutta lähinnä siksi että tämä blogi on ollut yksi niistä parista mikä on koskaan vaikuttanut mun omiin mielipiteisiin siitä mitä hyvän blogin pitäisi olla! Mikä on tärkeä tieto näin kun tekee töitä markkinoinnin ihmeellisessä maailmassa! Cheers siis Saara sulle tästä!! Nyt toivotan sulle tsemppiä tulevaan ja voit olla varma että seuraan sua sitten siellä yleXlläkin :D
T. Lisa
-have a happy friday!-

MeriEe (Ei varmistettu)

En oo pitkään aikaan ostanu uutta kosmetiikkaa ilman että katon mitä saara sarvas siitä sanoo!:D enkä varmaan ohjeitakaan oo kattonu muualta ku täältä, voisi väittää että opin melkeen kaiken sun avulla joten kiitos siitä!

Nata - White Trash Disease

<333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

 

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Minäkin vollotin videon alusta loppuun :D Voi apua miten aito taas kerran. Aito ja ihana.

Mä seurasin aktiivisesti sun Elämäni Kunnossa- blogia, täältä oon haeskellut milloin mitäkin meikki- ja hiusjuttuja ja lukenut säännöllisen epäsäännöllisesti. Oot kyllä ihan huikea tyyppi ja sun postauksia tulee ikävä. Onneksi työmatkoilla voi kuunnella sua radiosta :)

Kaikkea hyvää sinulle! Ja ennen kaikkea; kiitos.♥

LiisaK (Ei varmistettu) http://inthispartoftown.purkkimafia.fi

Jeee! Hurraaa! Tsemppiä, mahtava juttu! Peukut ylös ja kohti suurempaa! ;)

tinatinan (Ei varmistettu)

TULEE ikävä! &lt;3

alcoolise

Ensin tuli paha mieli ja suru, koska olet todellakin meikäläisen top 5 blogeissa! Mutta sitten tuli ymmärrys ja ilo, on mahtavaa kun löytää elämään uusia haasteita ja asioita joista tykkää! Hirveästi tsemppiä tulevaisuuteen!

stinaaaa (Ei varmistettu)

Äöääöööäöääääää :(( tiptoes-ajoista asti lukenut sun blogia, vaikka pari hassua kommenttia sinä aikana vaan laittanut. Onnea uuteen työhön ja uusiin suunnitelmiin! Tulee ikävä :'(

kaisakaskas (Ei varmistettu)

Saara, aivan valtavan iso KIITOS blogistasi.
Oot piristäny monia päivä ja valaissu kryptistä kosmetiikan ja meikkien maailmaa monelta kantilta itselleni ja kavereilleni. Siis en osaisi varmastikaan meikata ilman tämän blogin kautta opittuja niksejä ja triksejä :D
Niin paljon kaikkea hyvää jatkoon ja tietty, Ylex:n pitkäaikasena kuuntelijana, niin mahtavaa jaktaa sun kuuntelemista radion puolella!!

Oikein paljon onnea tulevaisuuden haasteisiin ja vielä kerran KIITOS siitä, että oot blogannut ja pitänyt yllä näin hienoa sivustoa aivan huikean kauan.

Kiitos.

IiIituu (Ei varmistettu)

Voih ja eih! Oon lukenut kaikenlaisia blogeja jo vuodesta, ööh, 2007? Ja oot Saara aina ollut suosikki. Pienestä 16-vuotiaasta asti oon imenyt kosmetiikkatietoutta sinulta. Olisikohan sitä tänä päivänä näin valveutunut jollei olisi noin hyviä kosmetiikkabloggaajia?! Lupaan nyt kaksi asiaa: 1) meen ostamaan itelleni kunnon siveltimet ja 2) kuuntelen sua aamuisin.

Kaikkea hyvää sulle, olet unelmaduunisi taatusti ansainnut!! :))

- iitu

hehehe (Ei varmistettu)

Tarvitsemme postauksen, jossa kerrot mitä meikki/kauneusblogeja onkaan olemassa. Siis HYVIÄ blogeja, vaikei hyvimmästäkään blogista ole korvaamaan tätä menetystä. Sitäpaitsi monet meikki(kynsi!)bloggaajat ovat käsittämättömän mauttomia. Sulla on ollut just oikea tyyli!

Oon aika nirso blogilukija, mutta sinusta on tullut todella kiva ja sympaattinen kuva. Sun kanssa on varmasti kiva hengailla. Onnea ylelle.

Jennujj (Ei varmistettu)

Kiitos saara kuluneista vuosista! Onneksi et kuitenkaan tyystin katoa minnekään! :) vuosien varrella olen oppinut sinulta vaikka ja mitä ja suuri kiitos siitä! Blogiasi on ollut ihana lukea!! &lt;3

PlusMimmi (Ei varmistettu) http://www.plusmimmi.com

&lt;3

mmmari (Ei varmistettu)

Voi ihana Saara &lt;3 Harmi että blogi loppuu, tää on ollut heittämällä kyllä Suomen paras kauneusblogi ja vaikka yleensä en blogien suositteluista yms niin välitä niin tän blogin avulla olen kyllä hankkinut monta ihanaa huipputuotetta sun suosittelemana. Paljon, paljon onnea uusiin haasteisiin, sun seuraaminen jatkuu kuitenkin koska ylex vaan on paras! :)

Minde (Ei varmistettu)

Kultainen Saara! Kyllä vähän tuli suru puseroon, niin paljon huvia ja hyötyä on blogistasi ollut tässä vuosien varrella. Kiitos ja kumarrus, ja kaikkea hyvää sulle! &lt;3 PS. Kasvovesiylistyksesi muuttivat maailmani (tai no ees nassuni)! :D

Mialav (Ei varmistettu)

Oon ite vähän huono lukemaan blogeja, mutta kuuntelen sua radiosta ja seuraan IG:tä, eli eiköhän se siitä! :) tsemppiä!

nadjastrange (Ei varmistettu) http://nadjastrange.indiedays.com

Aloin kattomaan videota bussissa ja oli pakko jättää video kesken etten vollota täällä bussissa täysillä :D Oon ihan tumpelo kosmetiikka-asioissa, mutta sun blogin kautta myös mä oon oppinu paljon uutta ja saanu ihania meikkivinkkejä! Kiitos Saara kun oot niin ihana ihminen kun oot ja kiitos myös näistä blogivuosista! &lt;3 vaikka blogin loppuminen onkin harmi, niin oon super onnellinen kun saan nähä sua töissä melkeem päivittäin! Pusuja!

Saara S.
Saara Sarvas

Senkin naatti. Mua itketti jo äsken kun kävit halaamassa mua ja piti pureskella huulta ja nyt tulin vielä lukemaan tän.. Onneksi täällä X:llä ei yleensä itketä ihan näin paljoa <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi hitsi, olit niitä harvoja bloggareita joita on jaksanut aina seurata. Mutta vaikutat niin kivalta ettei voi toivoa muuta kun onnea ja menestystä uusilla urilla! :)

Takkku (Ei varmistettu)

Oot upea ja huikee! Blogisi on aina ollut ihana ja inspiroiva, mutta joskus on ihan ok siirtyä eteenpäin! Onneks aina kun tulee ikävä voi vaan laittaa radion päälle ja kuulla sua ! ;) onnea ja menestystä jatkoon!

Norttis8ans (Ei varmistettu)

Hei Saara!

Kaikkea parasta sulle. Olet tuonut arkeeni piristystä ja iloa, ja toivon sitä samaa sinullekin. :) Blogisi loppuminen ei ole maailmanloppu, vaikkakin iso ammottava aukko siitä blogosfääriin jääkin. Toivon, että saat aina tehdä niitä juttuja elämässäsi, mitkä tuottaa sulle tyydytystä. Blogin lopettamispäätös on varmasti ihan oikea, sillä eihän kenelläkään ole enempää kuin se 24 tuntia vuorokaudessa, ja siitäkin katoaa iso siivu töihin. Tsemppiä!

YleX:ää en ikävä kyllä voi kuunnella tyystin erilaisen musamakuni takia, mutta toivon että törmään sun tuotoksiin jossain vielä. :)

lennu (Ei varmistettu)

Ohhoh. Aika hämmentynyt oon! Millä perusteella mä nyt ostan uuden meikkivoiteen tai ripsarin?! Varmasti kyllä ihan mielettömän hyvä päätös, ja ite oonkin sua aina alusta asti kuunnellut radion kautta kun alotit supersunnuntaissa, ja nyt sitten aamuissa joka ikinen aamu :) täytyy sanoa että kyllä se radiokin on sun paikka. Tuntuu, että mihin ikinä vaan ryhdytkään niin hoidat sen aina täydellisellä kunnialla kotiin! Näin isosti panostavia ihmisiä tarvitaan lisää ja sun paikalle blogimaailmassa jääkin suuri aukko, ryhtyköön sitä täyttämään se joka uskaltaa.. oot mainio, vähän roolimallimainenkin - kaunis sisältä ja ulkoa, rehti, rehellinen ja rento. Oon superonnellinen sun puolesta sun uudesta työstä, siitä että sua saa kuulla päivittäin. KIITOS!

Stina M. (Ei varmistettu) http://stinablogi.blogspot.fi/

Voi Saara! Tämän blogin loppuminen on kyllä suuri menetys. Olen seuraillut touhujasi jo lähes alusta asti ja olet kyllä ollut ihan lemppari bloggari ja suuri inspiraation lähde. Jään ehdottomasti kaipaamaan &lt;3 Onnea ja menestystä tulevaisuuteen :)

AnskuK (Ei varmistettu) http://peaceandstyle.fi

Oho! No mutta hienoa! Ei voi muuta sanoa kuin että olen tosi iloinen sun puolesta. Kas kun itsekin yritän taistella jotta saavuttaisin unelma-alani, ymmärrän miten siistiä toi voi olla. Onnea matkaan! :)

JanetFantazya (Ei varmistettu) http://my-fantazya.blogspot.fi

EIIIIII, tää on ihan sydäntä särkevä uutinen! Voi Sarppa sun kanssa, olet ollut aina yksi suosikeistani.
Mutta silti, erittäin paljon hyvää sinulle uusille urille ♥ Salaa haaveilen paluustasi ;)

Ellukka (Ei varmistettu)

Saara, olet ihana! Kiitos näistä seitsemästä vuodesta, on ollut ilo olla mukana! Ihanaa jatkoa! &lt;3

Mary Ihmemaassa (Ei varmistettu) http://maryihmemaassa.wordpress.com

Always be yourself. Unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn. ♥

janinarii (Ei varmistettu)

Mä luulen päätyneeni ensimmäistä kertaa sun blogiin pari vuotta sitten etsiessäni inspiraatiota yo-juhlameikkiin. Paljon mahtavia vinkkejä löysinkin, mutta koska en ehtinyt töiden ja pääsykoelukemisten lomassa harjoitella, päädyin lopulta jättämään banaanivarjostukaet ym pois. Kuitenkin sinä kiireisenä keväänä kahlasin blogiasi ainakin muutaman vuoden taaksepäin, sillä blogisi on valtavan mielenkiintoinen ja tietenkin kiinnostavasta aiheesta kirjoitettu.

Tänään huomatessani Instagramiin laittamasi kuvan "kuvatekstin", minun oli aivan pakko tulla heti tulla tsekkaamaan blogipostauksesi. Olen surullinen, että lempikosmetiikkabloggaajani lopettaa bloggaamisen, mutta ymmärrän kyllä, että haluat nyt kehittyä radiojuontajana ja panostaa siihen täysillä. Kertoessasi aloittavasi Ylex:n aamussa, muistan ihmetelleeni miten jaksat säännöllisesti hyvin aikaiset aamuherätykset, kauneusalan duunin sekä vielä bloggaamisen siinä ohella. Olen kiitollinen, että olen oppinut meikkaamaan paljon paremmin ja ymmärtämään kosmetiikasta ja eri meikeistä paljon enemmän lukemalla blogiasi, suurkiitokset siis kaikista pienistäkin vinkeistä, joita olet postauksissasi jaellut! Ja tietenkin paljon tsemppiä sinulle jatkoon!

Maaren S
439 päivää

Ihan alkuun haluan sanoa mielettömät kiitokset näistä blogiteksteistä :) Tämäkin tonttu on oppinut meikkamaan sun tutorialien avulla ja meikkivinkit on napattu hyvään talteen. On myös ihana kuulla että sä pääset tekemään just sitä mitä sä haluat tehdä. Niinhän se pitääkin mennä. Harmi että ei päästä seuraamaan sun vaiheita enää tän median kautta mutta onneksi on muita medioita. 

Joten kiitos, kiitos, kiitos ja onnea tulevaisuuteen! :)

Pages

Kommentoi