bareMinerals - Mineraalijätti pähkinänkuoressa

Saara Sarvas

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

Bareminerals eli toisinaan myös Bare Escentuals merkin alle piiloutuva mineraalimeikkisarja on varmasti yksi alansa tunnetuimmista. Jos siis ei aleta analysoimaan ja toteamaan, että kaikissa meikeissä on mineraaleja :D. Mutta siis puhtaasti mineraaleista koostuviin meikkeihin erikoistunut sarja joka tapauksessa.

Yhdysvalloista kotoisin oleva firma aloitti melko pienellä valikoimalla, mutta on levittänyt ulottuvuuksiaan vähintään keskisuureksi kosmetiikkavalmistajaksi! Oma ensikosketukseni brändiin oli vuosia sitten kauneusmessuilta saatu aloituspaketti, jonka yksi puuteri minulla on edelleen käytössä. Puuterimaisten tuotteiden ihanuus - fiksusti käytettynä ne pysyvät käyttökelpoisina vuosina. 

Pitkän käyttöikänsä lisäksi puuterit ovat pidettyjä lukuisten hyvien ominaisuuksiensa takia mineraalipohja on mm:

 • Erittäin kestävä, kevyellä kiinnityksellä meikki kestää jopa kosteutta!
 • Todella riittoisa, sillä jo pieni määrä riittää tasoittamaan ihon sävyn. Samaa tuotetta voi myös kerrostaa helposti
 • Hygieeninen, kun sivellin puhdistetaan säännöllisesti. Puuteri tipautetaan aina ulos rasiasta, joten säiliö pysyy puhtaana.
 • Kuultava, joten iho näyttää terveeltä ja hehkuvalta
 • Huomaamattoman tuntuinen, joskin hieman halvemmat puuterit saattavat kutista iholla, kun mineraalit reagoivat auringonvaloon
 • Rasvoittumista hillitsevä, sillä puuterin ainesosat sitovat öljyjä itseensä
 • Kuiva iho sitoo kosteutta paremmin mineraalisuojan alla

Kaikenkaikkiaan voisin sanoa, että mineraalimeikkipohjavalikoimasta löytyy loistavia vaihtoehtoja jokaiselle, joka pitää meikin tuntumasta ihollaan. Itse valitsen mineraalimeikin kasvoilleni noin 50% meikkauskerroista. Se on aika paljon, ottaen huomioon, kuinka monta mineraalipohjaa minulla on erilaisiin nestemäisiin tuotteisiin verrattuna!

 

Helpoin tapa ottaa kosketus mineraalimeikkien maailmaan on tilata jonkin sarjan aloituspaketti. Yksi vaihtoehdoista on monen suosikki, Bare Minerals Starting Kit, joka on uudistunut hiljattain! Setti maksaa noin 100€ esim. Sokoksen verkkokaupasta ja se on syönyt sisälleen seuraavaa:

 • Original SPF 15 Foundation, fairly light (N10)

 • Original SPF 15 Foundation, light (W15)

 • Original Mineral Veil (puuterin sijasta käytettävä lisäpeittävyyttä antava tuote)

 • Warmth All-Over-Face-Color (varjostusväri/aurinkopuuteri)

 • Full Flawless Face Brush

 • Flawless Application Face Brush

 • Maximum Coverage Concealer Brush

 • Prime Time Foundation Primer

 • Get Started DVD

Ja tältä se näyttää käytännössä:

Kaksi sävyä ovat hyvä apu paitsi sitä täydellisä etsiessä, myös sekoitteluun ja varjostuksilla leikkimiseen! Tällä setillä pohjameikki on paketissa alle viiden minuutin ja ihmiset bussissa alkavat kuiskutella keskenään, kun ihosi hehkuu jotain salaista valoa. Menikö yli? Ei, ei mennyt.

 

Erikoismaininnan loistavuudestaan paketti saa kolmen siveltimen takia! 99€ hinta on erittäin perusteltu, kun mukana on näin laadukkaita välineitä.

 

Hei ja onhan siellä myös tuo lisää peittoa ja mattaisuutta tuova mineral veil, sekä aurinkopuuteri.

 

Mineraalimeikki on käytännössä maailman helpoin käyttää, sillä ainoa virhe jonka voit tehdä on levittää tuotetta liikaa. Tällöinkin ihon kevyt pyyhkiminen ja tuotteen levittäminen laajemmalle alueelle auttavat useimmiten. Tuotteet ovat ns. idioottivarmoja, kunhan tiedät millaista lopputulosta lähdet tavoittelemaan. 

Sekä henkäyksen ohut että nyrkinkestävä meikkipohja onnistuvat kädenkäänteessä. Tässä verrokkina puhdas iho:

Ja kas, siitä tulee hehkeä ja ihana näin:

Kuten ylempi kuvasarja osoittaa, voi meikistä pienillä muutoksilla tehdä hyvinkin erilaisen. Oikea levitystekniikka lienee ainoa asia, jolla on jotain väliä. Tsekataan se vielä uudestaan:

 • Kopauta ensin pieni määrä väriä rasian kanteen
 • Buffaa väri siveltimeen kevyesti pyörittelemällä
 • Levitä väri iholle ensin hieman taputellen ja ala sitten pyöritellä sivellintä iholle
 • Lisää ja levitä väriä kunnes olet tyytyväinen pohjan peittävyyteen - muista myös kaula ja korvat!

Ainoa asia, joka kannattaa muistaa on tämä: Puuteri korostaa kuivuutta! Vaikka kyseessä on tavallista raskaampi jauhe, se saattaa silti korostaa kuivia alueita. Tämän takia on erityisen tärkeää pitää ihonhoitorutiinit kunnossa. Puhdista, kuori ja kosteuta, äläkä unohda hyvää unta ja vettä ja hyvää ravintoa :D Haha, jos unohdat puolet edellisistä, ei hätää, tämä tuote tekee sinusta silti sen näköisen, kuin joogaisit joka aamu vihreän teen hautuessa taustalla.

Mä olen ehdottomasti mineraalimeikkien ja bareMineralsin fani ja aion käyttää niitä sekä itselleni että asiakkailleni myös jatkossa. En myöskään usko, että olen ainoa! Mua tosin kiinnostaa se, mitä mineraalilöytöjä te olette internetin uumenista tehneet? Erilaisia pigmenttejä sekoittelevia firmoja on satoja ja olen tehnyt tilauksen vasta kolmeen.. Tahdon tietää lisää! Siksipä kysynkin teiltä:

Mikä on suosikkinne mineraalimeikkisarjoista?

Kommentit

jossuk (Ei varmistettu)

Oi, tämä bareMinerals on kyllä suosikkini Lily Lolon ohella:)

Miraclexxx (Ei varmistettu)

Lily Lolo on ainoa mineraalisarja, jota olen tähän mennessä kokeillut - ja olen tähän ollutkin enemmän kuin tyytyväinen!! :) Joskus olisi mukava testailla mm. bareMinerals:ia, siitä olen sen verran hehkutusta kuullut (muualtakin kuin sinulta siis :D )

Pahokas (Ei varmistettu)

Lily Lolo on mullakin käytössä. Kokeiltu myös ainakin MsChick ja Dermosil, ei voittoa näissä arvoissa ainakaan mulla. Lolottanut olen jo jostain vuodesta 2010 asti, enkä ole nähnyt tarpeelliseksi vaihtaa merkkiä. Varsinkin kun ne muut on niin paljon kalliimpia!

Tätä ennen käytössä oli L'Orealin (?) mineraalimeikki, jossa oli se "kabuki" siinä kantena.

maitokahvi
Päivän ajatus

Miten paljon noilla mineraalimeikeillä voi peittää ihon epäpuhtauksia? Mulla pukkaa vielä aikuisenakin jonkun verran finnejä ja tarvitsen siksi aika peittävän meikkipohjan. Kannattaako edes lähteä kokeilemaan näitä?

Plop (Ei varmistettu)

Itse olen ainakin hyvin saanut tällä setillä kaikki peittoon, vielä paremmin itse asiassa kuin "normaaleilla" pohjilla tai peitetuotteilla :) Varsinkin tuolla pienimmällä siveltimellä pystyy hyvin kerrostaa tuota meikkipohjaa korjausta vaativien kohtien päälle. Tuo levitystekniikka vain täytyy olla hallussa (eli pyöräyttelyä pyöräyttelyä), mutta sen kun oppii niin finnit pystyy peittämään todella hyvin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehdottomasti voi! Itse kärsin vielä vajaa vuosi sitten rankasta aknesta, mutta mineraalimeikillä sain peitettyä sen niin hyvin, että sain jopa kehuja siitä, miten hehkeältä ihoni aina näytti. Käytössä oli siis ihan perus BM:n mineraalipohja kabukilla ja peitesiveltimellä levitettynä. Aika monta kerrosta sai sutia, mutta maskilta ei meikki koskaan onneksi näyttänyt!

Asd (Ei varmistettu)
Sanska (Ei varmistettu)

OI KYLLÄ! <3

Jansk u (Ei varmistettu)

Meikkivoiteen sävy,fairly light on varmaan ainut sävy tässä maailmankaikkeudessa joka on sopinut iholleni suoraan! Eli se on suosikkituotteeni. Muuta en ole kokeillutkaan,vielä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä olen bareMineralsia käyttänyt elokuusta lähtien kun tilasin feeluniquesta tämän aloituspakkauksen puoleen hintaan. Minun rasvoittuvalle iholle pohja saattaa olla hieman liiankin kuulas, mutta tuotteista en kyllä hevillä luovu. Tukkivat meikkivoiteet jätettyäni ihoni on erittäin hyvässä kunnossa ja joka viikkoisia finnejä ei ole enää tullut ollenkaan. Pystyn hyvillä mielin olemaan vaikka ilman meikkipohjaa! Suosittelen lämpimästi aloituspakkauksen ostamista, minulla purnukat ovat kestäneet jo puoli vuotta, joten ovat hintansa arvoisia (myös jos haluaa ostaa Suomesta).

Ariana (Ei varmistettu)

Itse sain tämän paketin puoleen hintaan Kicksin joulukalenterista, ja kyllä bareMinerals nousee suokiksi Flow-mineraalimeikkien ohi, juurinkin tuon kasvojen varjostuksen ja puuterin takia :) Itse saan tällä hyvin peittävää jälkeä, ja en tiedä onko se vain toiveajattelua, että oma epäpuhtauksiin taipuva iho on voinut paljon paremmin kun jätin nestemäiset meikkivoiteet kokonaan! Kaverilla on aina ollut ongelmana meikkivoiteiden kerrostuminen, jolloin ne korostaa aina ikävästi ihohuokosia ja epäpuhtauksia, mutta hänenkin ongelmiin on mineraalimeikit auttaneet. BareMineralsin siveltimet ovat hyviä, mutta itse pidän enemmän Ecotoolsin kabukista levittämiseen, se ei ole yhtä harva kuin nämä bareMineralsin siveltimet.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä käytän kanssa everydayminerals.com sekä pohjia että siveltimiä. Mulla on myös noi BM siveltimet mutta ne on todella karheita verrattuna EM siveltimiin, en käytä niitä ikinä. EM siveltimet on myöskin synteettisiä, joten siltäkin kannalta preferraan niitä, kuin noita BM:n eläimenkarvasiveltimiä :) EM pohjat on myös paljon halvempia!

Jennnnpu (Ei varmistettu)

Mitähän mä teen väärin kun mulla BareMinerals senkun paakkuuntuun ihan kamalan näköiseksi parin tunnin päästä levityksestä.

Mise

Lily Lolojen jälkeen en ole muita kokeillutkaan, BareMinerals -sarjakin on siis jäänyt vieraaksi. Ehkä pitäisi sitäkin kokeilla!

Lily Lolo oli ensimmäinen mineraalimeikkisarja, jota useita vuosia sitten kokeilin, eikä sitten ole muihin tarvinnutkaan tutustua. :) Kaikki pakkausten ulkonäöstä lähtien miellyttää kovasti.

Tintsh (Ei varmistettu)

Itse oon käyttänyt Lily Loloa. Valitsin sen, koska se oli edullisempi vaihtoehto kuin tää bareMinerals, ja olen kyllä tykännyt. Nyt oon miettinyt että pitäiskö panostaa bareMineralsiin tai IDUN mineraalien kun olen jotenkin sellaisessa käsityksessä että ne olis peittävämpiä ku Lily Lolo. En tiedä pitääkö tämä paikkansa vai onko tää joku mun oma mielikuva. IDUN kiinnostaisi tällä hetkellä erityisesti.

sru (Ei varmistettu)

Hei, ei nuo mineraalimeikit kiinnosta, MUTTA sun hiustenkasvatusprojekti sitäkin enemmän :D ! Laita nyt ihmeessä jotain väliaikatietoa siitä miten menee ja miten kasvaa? :)

Piia Pai (Ei varmistettu)

Rakastan tuota foundationia. Siitä tulee niin kaunis pohja! Valitettavan kalliita nämä tuotteet Suomessa; kyllä tälle verotukselle täytyisi jotain tehdä, kun on niin paljon halvempaa tilata ulkomailta, postikuluista huolimatta.

Heidinnn (Ei varmistettu)

Siis mitä! Kutiaa auringonvalosta?? :D Oonkin joskus miettiny miks ulos mennessä meikkausken jälkeen on tuntunu kutinaa...

Laurannn (Ei varmistettu)

Onko kellään kokemuksia Lily lolon bb-voiteesta?

Jm. (Ei varmistettu)

Sain samplepakkauksen BB-voidetta viime tilauksen (suoraan Lily Lololta) kylkiäisenä ja ainakin itselleni oli erittäin hyvä tuote! Oma ihoni on aika epätasainen, ei nyt kauttaaltaan näppyinen, mutta sen verran epäpuhdas, että kokeilemani BB-voiteet eivät mulle oikein ole sopineet. Ei peittävyyttä, pelkkää kiiltoa... Tää Lilyn oli kuitenkin erilainen, tosi kuulas (jes!) mutta jotenkin hämmentävän peittävä myös (jes!). Hyvänä päivänä voisin käyttää pelkkää sitä, ja tarvittaessa peittää täsmätuotteella peitettävät kohdat erikseen. Oli kuitenkin niin kevyt ja miellyttävä iholla, että uskoisin sopivan myös tasaisesta ihosta nauttiville? Seuraavaan LL-tilaukseen tää menee mukaan :)

Joa (Ei varmistettu)

Monella on niin onnistuneita kokemuksia ja mulla vaan ei toimi! :( En tiedä, onko mulla liian tiheä/pieni kabuki vai miksi mä en ole ikinä saanut levitettyä mineraalimeikkiä kauniisti? Ihoni on rasvoittuva mutta pintakuiva - eli todella ärsyttävä yhdistelmä. Mineraalimeikkiä levittäessä tuntuu, että suuri osa jumittuu siihen kohtaan mihin siveltimen ensimmäisen kerran lasken (pitäisikö sivellintä pyöritellä vielä kauemmin kannessa?) ja entistä pahemmin takertuu juuri niihin kuivimpiin kohtiin, vaikka kuinka olisi kosteutettu iho. Lisäksi tuntuu, että kosteusvoiteen levittämisestä pitäisi olla tosi pitkä aika, jotta siveltimellä saisi levitettyä mineraalimeikkiä kasvoille. Ärgh! Tähän asti nopeampi keino on ollut lätkäistä Lumenen CC naamaan ja menoks.

MRMR (Ei varmistettu)

Lily Loloa minäkin käytän, niin kuin näemmä suurin osa kommentoineista. :D Kun vaan satuin löytämään sen sopivan sävyn kerralla, ilman että pitää sekoitella muiden sävyjen kanssa niin en ole viitsinyt edes lähteä kokeilemaan muita merkkejä, ettei sitten ainakaan harmita. Muutama Lolon luomivärikin löytyy, mutta hitto sitä pigmenttiä on niin paljon että tällaisella rähmäkäpälällä on koko naama ihan tuhrussa hyvin helposti...

Sudenmarja__ (Ei varmistettu)

Itse voitin joskus jonkun blogin arvonnassa barefacedin starter kitin ja siihen olin kyllä erittäin tyytyväinen! Edelleen siitä jäljellä aurinkopuuteria ja luomiväri, sekä siveltimet. Heti kunhan vain raaskin, niin ostan kyllä taas. Ei ihan älyttömän hintaisiakaan mielestäni, etenkään kun ne kestää tosiaan kauan.

iija (Ei varmistettu)

Lily Lolo. Kärsin kuivasta ihosta ja kaikki kokeilemani normaalit meikkivoiteet aiheuttaa mun iholle "mosaiikkikuvion" vaikka kuinka hoidan ja kosteutan ihoani ahkerasti. Sisko vinkkas mulle Lily Lolosta ja vähän skeptisen testin jälkeen jouduin myöntään että toimii. Tätä oon nyt käyttänyt vuoden päivät, eikä mun iho ole koskaan näyttänyt meikattuna näin hyvältä. Tuntuu myös, että ihon epäpuhtaudet on vähentyneet, vaikkei mun hoitorutiinit ole muuttuneet. Kaikkein peittävin mahdollinen tää ei tosiaan taida olla, mutta itse tykkään tän luonnollisen kauniista lopputuloksesta. Suosittelen, kuten näköjään moni muukin täällä :)

salde (Ei varmistettu)

LILY LOLO!!

Jezba (Ei varmistettu)

Mä oon tilannut feeluniquesta baremineralsin mineral veil puuteria, ja on kyllä riittoisaa ja hyvää tavaraa. Maksaakin tuolta tilattuna vähemmän mitä Suomessa ( sori vaan sokos & co mut on teil ainakin katteet kohdallaan kun uniquessa 22€ ja teillä 51€...).

BH (Ei varmistettu)

Youngblood, meikit todella riittoisia ja rasvoittuvalle iholleni ei niin helposti tule epäpuhtauksia. Joudun kyllä käyttämään BB voidetta tasoittamaan ihon sävyä. Kesällä onneksi sekin ongelma helpottuu edes vähän :)

M :) (Ei varmistettu)

Youngblood, ehdottomasti :) Saa ihon näyttämään yksinkertaisesti virheettömältä. Ja oikeasti, kun käytin sitä ensimmäistä kertaa niin ystäväni kysyi että mitä oon oikeen tehnyt kun näytän jotenkin niin erilaiselta ja kauniimmalta. Ei oo koskaan ennen kukaan kysynyt mitään tuollaista!

every (Ei varmistettu)

Oon kokeillut vaan Everyday Mineralsia, mutta mikäpä sitä hyvää vaihtamaan... Varsinkin sudeille iso plussa, mun n. 10€:n kabuki on ollu jokapäiväisessä käytössä varmaan nelisen vuotta mutta yksikään karva ei hapsota ja se on ihanan pehmeä. Sivustolta saa myös 7 pientä tuotenäytettä ilmaiseksi tilauksen yhteydessä sekä kolmen täysikokoisen tuotteen setistä -30% alea. Käytän T-alueella Lumenen CC-voidetta antamaan vielä ekstrasmoothin tuloksen, mutta peittävyys on suurimmalle osalle varmastikin riittävä. Mattaisuuden pystyy itse valitsemaan (jojoba, semi-matte ja matte) mikä on myös kätsää. Ai niin ja halpaa (14 USD/pohja) ja riittoisaakin on, harmi vaan että pitää rapakon takaa tilata.:)

nola (Ei varmistettu)

Everyday Mineralsin tuotteita saa kyllä tilattua Virosta (http://www.naturaalkosmeetika.ee//). Pienet toimistuskulut eikä joudu maksamaan tullille veroja. Oon tilannu tuolta kahdesti ja tuotteet tullut perille ja vielä melko nopeesti.

anni K (Ei varmistettu)

BM:n originalin puoleen itsekin kallistun vaikka välissä olen kokeillut monia muitakin. Pidän myös Lily Lolosta, mutta BM on vielä hieman kermaisempi ja peittävämpi, ja tosiaan tuo hehku on jotain uskomatonta. Levittämiseen käytän Real Techniquesin Stippling brushia, sillä tulee ihanan tasainen lopputulos joka on helppo työstää.

Mulla on käytössä myös Dermosilin mineraalimeikki, käytän sitä kevyen kerroksen jos haluan mattaisemman lopputuloksen tai jos tahdon vain hieman poistaa kiiltoa kasvoilta. Peittävyydeltään se ei vedä vertoja mutta tuntuma kasvoilla on miellyttävä...hintalapusta puhumattakaan. :) Ja Bare Mineralsa tilaan aina netistä, Suomessa se on hinnoitellut itsensä ulos budjetistani.

Meh (Ei varmistettu)

Toi hinta on ihan naurettava kun briteissä samaa settiä myydään alle 60 puntaa ja netistä tilaamalla sai saman suomeen 50e...

Saramarja (Ei varmistettu)

BAREMINERALS! Palaan tähän aina uudestaan vaikka välillä kokeilenkin nestemäisiä meikkivoiteita. Varsinkin kesällä iho kaipaa mineraalimeikkien keveyttä, ja iholle puskeva hiki on helppo taputella pois vaikka vessapaperilla ja pohja pysyy kauniin hehkeänä koko päivän. Ainoa miinuspuoli on sarjan värivaihtoehdot kun omalle keltapohjaiselle iholle ei meinaa löytyä matchaavaa sävyä sitten millään. Onneksi eri sävyjä sekoittelemalla saa itselle sopivan sävyn. :)

mima111 (Ei varmistettu)

Aina ihmettelen, että miten muka näitä on "maailman helpoin käyttää", kun itselläni ei onnistu sitten millään! Paljon blogitekstejä olen lukenut siitä kuinka mahtavia nämä on ja kuinka niistä saa peittävän tuloksen, jos haluaa, mutta itse en siinä onnistu. Blogitekstien lisäksi olen katsonut useita youtube-ohjevideoita aiheesta ja käyttänyt loppuun yhden baremineralsin purkin, joten todella olen yrittänyt. En vaan saa näistä yhtään peittoa ja iho tuntuu todella kuivalta, vaikka kuinka yrittää kuoria/kosteuttaa etukäteen. Niin kuin joku tossa aikaisemminkin niin Lumenen CC-voide on tullut munkin avuksi, sillä saa nopeasti ja helposti tarpeeksi peittävän meikin. Mutta siltikin aina tällaisia postauksia lukiessa toivoisi, että ne mineraalimeikit olisi toiminut myös itsellä....

Bisous, Roosa (Ei varmistettu) http://forgivemeautumn.blogspot.fi/

ah, bareminerals oli munkin eka kosketus mineraalimeikkeihin ja edelleen on starter kitin siveltimet käytössä, varmaan viidettä vuotta! pohjana käytän tällä hetkellä flow cosmeticsia (käsittääkseni suomalainen merkki!). oon tykännyt myös mschicin pohjista, niillä saa superpeittävää jälkeä!! mutta tuota bare mineralsin aurinkopuuteria hamstraan aina ulkomailta kun on halvempaa ja purkki kestää vuosia vaikka onkin lähes päivittäisessä käytössä :--)

Elsa K. (Ei varmistettu)

Mun ensikosketus mineraalimeikkeihin oli Lily Lolo. Ihan ok käyttökokemus mutta jäin kaipaamaan enemmän peittävyyttä. BareMineralsilta se löytyi ja löytyipä myös ensimmäinen sävy ikinä joka on tarpeeksi vaalea mun iholle (käytän sävyä fair). Nestemäisten kanssa tuntui aina että on liian tumma eikä sulaudu ihon sävyyn kuin mineraali. BM:ää oon käyttänyt about kolme neljä vuotta enkä kyllä vaihda pois :)

JM (Ei varmistettu)

Oi, käyttäisin aina BareMineralsia jos se ei kutittaisi iholla! Sellaisesta en suostu kärsimään, vaikka tekikin ihon aivan mahdottoman kauniiksi.

Joskus mietin, että olisiko joku muu sarja mulle sopivampi? Mutta ehkäpä nuo kaikki sarjat kutiaa, jos kerran on kutiakseen. Tai joku muu sarja ei kuitenkaan ehkä tekisi yhtä kaunista jälkeä?

Feelunique.com suosittelen! Sama tuote mutta edullisemmin. Mä pysyn itse nestemäisissä.

Miumiu (Ei varmistettu)

Mulla aiheuttaa myös kutinaa! Monta vuotta olen käyttänyt Lily Loloa ja se on sopinut täydellisesti. Mulle ovat kyllä monet nestemäiset meikkivoiteet aiheuttaneet allergiaa, vaikka muuten en ole millekään allerginen.

Tiina*** (Ei varmistettu)

Hei!
Minulla kutisi tuo BM:n pohja,kun käytin alla Anessa/Shiseido suojakertoimellista kosteusvoidetta..ei lainkaan muilla vastaavilla aurinkosuojilla!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Mulle esimerkiksi Everyday minerals aiheutti paljon kutinaa ja mahdollisesti (vai liekö samaan aikaan muusta kosmetiikasta?) allergisen reaktion. Everyday minerals sisältää Lauroyl Lysineä, mitä taas Lily Lolossa ei ollut, eikä sen puolesta kutittanutkaan toi Lily Lolo. Luin jenkkisivuilta missä jotkut kertoivat olevansa allergisia tai reagoivansa tuohon yhdisteeseen. En ole tutustunut muiden mineraalimeikkisarjojen inceihin supertarkasti, mutta olen lukenut että "vismutti" eli bismuth -nimistä ainetta käytetään paljon (oliskohan ollut just toi Bare minerals?) mineraalimeikeissä ja se on mahdollisesti (ehkä jopa useinkin) allergisoiva. Mulla ainakin on niin herkkä iho, että mielellään vältän noikin etten vaan herkistyisi. =)

-äm- (Ei varmistettu) http://merriadog.blogspot.fi

Kas, tämän verrattakn uuden lukijan täytynee nyt hihkaista takarivistä ensimmäistä kertaa. Olen vuosia käyttänyt Meow Cosmeticsin mineraalipohjia, muita en ole kokeillutkaan, sillä noilta löytyi niin täydellisesti omaan oliivihtavaan ihoon sointuva sävy (vaikkakin tummuusasteen joudun sekoittelemaan kahdesta sävystä, mutta sittenpä saan kesä- ja talvisävyt ja varjostus- ja peitematskut samoista purkeista). Meowilla on kolme erilaista koostumusta, ja tuo itse käyttämäni on peittävin - vaikka iho on kyllä niin hyvässä kunnossa, että voisin vähemmän peittäväänkin siirtyä. Olen siinä käsityksessä, että meowin inci eroaa esim. Bare Mineralsista.

Ewel (Ei varmistettu) http://ewelsworldofmetalandkittens.blogspot.fi/

Sama täällä! Nyt taitaa olla kolmatta vuotta käytössä Meowin mineraalit, tällä hetkellä juuri tulossa uusi purkki postissa :) Meowin ja Bare Mineralsin incissä on ainakin se ero että Meowin tuotteet eivät sisällä bismuth oxychloridea, Bare Minerals sisältää ja kuulema se tekeekin monille mineraalien käytöstä melko epämukavaa. Itselläni oli varmaankin aluksi hieman mica-herkkyyttä (löytyy sekä Meowin että Bare Mineralsin tuotteista), mutta muutaman viikon käytön jälkeen pieni kutina hävisi ja olen kyllä ollut erittäin tyytyväinen. Meowissa on huippua se, että värivalikoima on uskomattoman laaja! En ole varmaan koskaan löytänyt perusmarketista Suomesta omalle iholleni tarpeeksi vaaleaa ja oikean sävyistä meikki- tai peitevoidetta, ja se saikin minut kääntymään mineraalien puoleen ja sille tielle olen jäänyt. Oma iho ei ole kaikkein parhaimmassa kunnossa aknearpien jäljiltä, mutta onneksi tuo Meowin peittävin koostumus peittää nekin aika hyvin.

Molluska (Ei varmistettu)

Hihii!

Mulla kans Meowin mineraalipuuteri käytössä. Ihan paras tähän mennessä. Lily Loloakin käytän, mutta Meow on vaan yksinkertaisesti parempi.

Sole (Ei varmistettu)

Oma ehdoton suosikki mineraalimeikeistä on Zao.
Reilun vuoden olen käyttänyt, kovin kauan sitä ei suomestakaan ole saanut. Iso plussa siitä, että on luonnonkosmetiikkaa :)

maroon (Ei varmistettu)

Jane iredalen mineraalimeikit ovat vieneet sydämeni <3 tykkään puristepohjasta enemmän kuin tuosta irtonaisesta mineraalista, se on helpompi annostella.

lillille (Ei varmistettu)

Mulla on käytössä IDUN Minerals- sarja, jota myydään apteekeissa. Ruotsista taitaa olla lähtöisin tämä merkki. Mulla on itsellä atooppinen ja ajoittain todella kuiva iho, mutta IDUN ei kuivata tai kiristä iholla ollenkaan. Itse asiassa meikkiä ei oikeastaan edes tunne ja kaikki punaiset läikätkin peittyy hyvin. Hintaa näiltä meikeiltä kyllä löytyy kun muistaakseni pelkkä meikkipohja maksaa noin 40e ja siihen sitten aurinkopuuterit, poskipunat ja muut päälle. Toisaalta nämä tuotteet on oikein käytettynä todella riittoisia päivittäisessäkin käytössä. Miinusta pakkauksista, jotka mulla on menneet meikkipussissa seilatessa hajalle ja olen joutunut korjailemaan joitakin saranoita yms. teipillä. Muilta en kyllä ole kuullut tällaista joten ehkä mun meikkipussi on vaan ottanut vähän enemmän osumaa. :D

Emmmi (Ei varmistettu)

Tilasin kesällä sen Jane Iredalen samplepaketin ja kovasti tykkäsin! Pommist suihketta kokeilin ensimmäistä kertaa aikoja sitten sinun suosituksesta ja tykkäsin ja sen samplepaketin tilasin varmaan sen vuoksi kun kirjoitit muinoin Iredalen puristepohjasta! Kovasti oon tykänny ja molemmat on päivittäisessä käytössä :) Kattelin netistä videoita siitä baremineralsin seerumi meikkivoiteesta ja laitoin tilaukseen, kovasti olen siitäkin tykänny ja kuiva lärvä tykkää kanssa :D

RainDrop (Ei varmistettu)

Mulla on myos tuo BareMineralsin seerumimeikkivoide ja tykkaisin siita kovasti muuten, mutta sen tuoksu/haju on todella epamiellyttava ja mulla se jaa naamalle niin vahvana, etta haistan sen koko paivan. Taa on musta tosi outoa, koskaan ennen mikaan muu meikkivoide ei ole haissut samalla tavalla. Mietinkin etta onkohan mun purkki ihan tuoretta, kun en ole kuullut kenenkaan muun valittavan tasta...

Emmmi (Ei varmistettu)

No kyllä se kieltämättä hiukan semmoselle pistävälle haisee mutta ei niin pahasti etteikö käyttää voisi, enkä itse ole hajua huomannut enää meikkaamisen jälkeen. Kumma juttu!

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.