Big Sexy Hair Get Layered - Loistava lakka!

Saara Sarvas

Tuote saatu testiin PR-toimistosta

Hiuslakat ovat minulle kulutustavaraa isolla K:lla. Toisista tykkään enemmän kuin toisista, mutta minkään merkin nimeen en vanno. Nyt kuitenkin tuli eteen niin erinomainen tuote, että pakko vinkata siitä myös teille!

Big Sexy Hairin Get Layered on suuuuuuperhienojakoista lakkaa, joka tuntuu kuivuvan jo ilmassa, jos sitä suihkuttaa hiuksiin liian kaukaiselta etäisyydeltä :D

Kyseessä on siis erityisesti avonaisiin tyyleihin soveltuva, kerroksittain levitettynä tuuheutta ja tukea tuova tuote, joka ei tee hiuksista yhtään tahmaisia, lakatun tuntuisia tai muutenkaan liian muotoiltuja - ellet sitten levitä sitä ihan liikaa.

 

Hienojakoinen ja kuiva suihke on kasattu kokoon todella pienen molekyylikoon ainesosista, joilla kampausta ei saa kasteltua, vaikka yrittäisi :D Tuote siis levittyy varsinkin oikein käytettynä hiuksiin uskomattoman tasaisesti.

Pienikokoisen ja kevyen molekyylirakenteen takia tuotetta voi myös kerrostaa huoletta ilman samean näköistä kampauksen pintaa, joka on ikävä sivuoire monissa muissa kuivissa lakoissa. Kampaukset kiinnittävien polymeerien sekaan on lisätty myös kosteuttavaa vehnäproteiinia ja kevyitä silikoneja, jotka pitävät hiuksen kiiltävänä ja pehmeänä!

Saara <3 silikonit. 

Tuotteessa on tietysti myös kosteussuoja, kosteutta sitovia aineita, sekä UVA- ja UVB-suoja.

 

Käytä tuotetta suihkuttamalla sitä kuiviin ja muotoiltuihin hiuksiin - voit myös jatkaa muotoilua ensimmäisten kerrosten jälkeen, kunnes olet tyytyväinen kampauksen muotoon. Jatka kerrostusta, kunnes olet tyytyväinen. Muista vain, että lakkaa ei tosiaan tule huomaamaan, ennen kuin sitä on suihkuttanut paljon :D

 

Ihmiset suihkuttavat lakkaa monesti vain kampauksen pintaan, vaikka suurin osa muotoilusta ja tuuheudesta on syvällä pinnan alla. Älkää siis olko niin pinnallisia! Tilttaa päätä reilusti sivulle ja hajota kampausta käsin, jotta saat lakkaa myös hiusten pituuksiin ja suortuvien väliin. Tällä tavoin saat myös reilusti lisää tuuheutta, mitä ei täällä pohjolassa taida koskaan olla liikaa.

Muista myös, että tällä lakalla ei ole tarkoitus kiinnittää kireää nutturakampausta tai tehdä ponnariin sliipattua pintaa. Tämä on tuote, jolla tuuheutetaan hiuksia ja kiinnitetään avonaisia kihara ym. kampauksia.

Erityisbonusta lakka saa erityissuuttimesta, joka paitsi hajottaa lakan ihanaksi sumuksi, myös napsahtaa kiinni kun lakkaa ei käytä! Jos saisin euron joka kerta, kun korkiton lakkapullo on tyhjentynyt työlaukkuuni niin.... No, olisi mulla varmaan lähemmäs 10€ kasassa!

Ja kun rahasta puhutaan: Tämän suuren 275ml lakkapullon OVH on 22€ ! 

 

Onko joku muu ehtinyt kokeilla tätä uutuuslakkaa?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Sun blogista tulee aina niin hyvä mieli vaikka olis mitä huolia ja murheita &lt;3

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,

Osaatko sanoa mitkä jälleenmyyjät tätä tuotetta tarjoavat?

Vierailija (Ei varmistettu)

Sexy Hair -tuotteita myyvät kampaamot.

Vierailija (Ei varmistettu)

IdHAIR Fredalla myy SexyHairia :)

Nata - White Trash Disease

hei kiitti saara vinkistä! kerrankin minäkin sain ihan konkreettisen tuotevinkin, yleensä käyn vain katsomassa sun nättiä naamaa ^_^.

oon käyttänyt vastaavaa tuotetta oriben dry sprayta http://www.oribe.com/index.php/products/view/26/dry-texturizing-spray/ nyt hetken ja se on varmaan kaikkien aikojen lempparein hiustuotteeni! vähän ninq hiuslakan ja kuivashampoon yhdistelmä. tuoksuu kaiken lisäksi ihan saakelin hyvältä ja toimii hiustuoksuna. hintaa on pikkuisen enemmän kuin tuossa big sexy hairissa, mutta ihan joka sentin arvoinen! oon ollu ihan pulassa, kun toi jossai vaiheessa loppuu. oon säästellen käyttänyt sitä nyt. 

Lullah

Oo pitänee muistaa tämä, kun on aika käydä leikkauttamassa uusi malli. Itse olen rakastunut Silhoueten pinkkiin lakkaan, jota hamstraan aina ison pullon hullareilta :D Toimii mun hiuksilla, vaikka todella suurirakeinen onkin. Sitten Sebastianin Re-Shaper. 

Mutta kerropas mitä pidennyksille kävi? Nuo hiukset on kylläkin aivan ihanat <3 Saat minut haaveilemaan blondeista taas.. 

pinkpepper (Ei varmistettu)

Kuulostaapa hyvältä, täytyy ostaa ehdottomasti testiin. Miten voimakas pito siinä muuten on? Entä onko siinä jokin voimakas tuoksu, millainen?

Johannnna (Ei varmistettu)

Oihh tuo kuulostaa hyvältä! Ite oon vannonu jo pitkään Osiksen harmaan pullon lakkaan, aina välillä kokeilen jotain mutta siihen yleensä palaan. En tykännyt Sexy hairin normi-lakasta mitä sai myös siinä vaaleanpunaisessa pullossa, oli liian jytkyä mun mieleen. Mutta tää taitaa olla jotain ihan erilaista..? :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.