Bileviikonlopun hätälakkaus - Sirene

Saara Sarvas

Tää viikonloppu tulee olemaan intensiivinen ja villi, sillä siihen sisältyy ei vain yhdet eikä kahdet vaan KOLMET synttärit!! Tänään juhlitaan ystävääni Peppua, huomenna kummityttöäni Rebekkaa ja lauantaina illalla vielä kaveriani Suvia. Miten sitä tällainen upouusi aamutyöläinen selviää ja kestää? Silmäpussini ovat jo nyt valtaisan tummat, enkä millään jaksaisi peittää niitä, joten suunnitelmani on harhautus.

Tällä kertaa aion käyttää hyväkseni suurieleistä käsillä puhumista, ja muuta viuhuntaa, jota korostan kynsieni kärkiin lakatulla ja megakimmeltävällä manikyyrillä. Ja huomenna prinsessa-puvulla... :D

Suureen suunnitelmaani kuului oikeastaan vain yksi askel ja se on L'Oréal Parisin maaliskuussa lanseerattu uutuuspäälyslakka Sirene, joka on sekoitus hienonhienoa sinertävää helmiäis-shimmeriä, pientä pyöreää hologlitteriä ja hopeanhohtoisia epäsäännöllisiä hologrammipalasia. Rakkautta ensivedolla.

Näihin kynsiin tarvittiin yksi kerros Essien Butler Pleasea, kaksi kerrosta Sireneä ja meikän juhlalook on valmis. Seuraavalla kerralla voisin kokeilla tämän alle jotain hempeää pinkkiä... Ai niin ja hinta! Se on melkoisen kuluttajaystävällinen, myyntipaikasta riippuen 5-6€ / pullo.

#winning

Kommentit

Jezba (Ei varmistettu)

Kivan näköinen lopputulos, vaikka sininen ei ookkaan mikään suokkariväri. Voisin ehdottomasti kokeilla jossain muussa sävyssä, kaikenlainen glitterihilehässäkkä on lähellä sydäntä. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.