Braun Silk Epil 7 - Challenge accepted..

Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Braun 

Yksi yhteistyökamppis on taputeltu pakettiin ja on aika aloittaa toinen. Kesäkuun aikana kirjoitan teille neljän postauksen verran Braunin Silk Epil 7 -laitteesta, josta sain käyttööni SkinSpa Premium -version. Tähän luksuspakettiin kuuluu siis epilaattorin lisäksi vartalonkuorintaharja, sekä erillinen kasvoharja. 

Heräsiköhän kenenkään päässä ensimmäisenä kysymys: Miten ihmeessä höyläämisen nimeen vannova bloggaaja päätyy tekemään yhteistyötä epilaattorien parissa?

Se on tarina, jonka opetus on: Vannomatta paras. 


Olen toistuvasti painottanut sitä, että vihaan epiloimista. Se on mielestäni pahin kidutuksen muoto, täysin järjetöntä ja vihoviimeinen tapa jolla koskaan tulen poistamaan ihokarvojani. Tässä laitepaketissa minua kiinnosti huomattavasti enemmän ylemmässä kuvassa näkyvä vartalon kuorimiseen tarkoitettu harjapää, sekä kasvojen ihon puhdistamiseen tarkoitettu laite, jollaisen ostamista olen pohtinut jo pitkään. 

Vastaukseni ensimmäiseen yhteistyökyselyviestiin olikin: "Mähän en sitten missään nimessä epiloi mun jalkoja, eli jos se ei haittaa, niin muut ominaisuudet kyllä kiinnostaa.

Vaan kuinkas sitten kävikään? :D

 

Ensimmäisellä epilointikerralla kokeilin laitetta toiseen sääreeni, ja lopetin homman kesken 5 kertaa. Kylässä ollut Aino yllytti mua sadistinen virne naamallaan jatkamaan kerta toisensa jälkeen. Kokeilin laitetta lopulta jopa kainalooni, mutta se oli itselleni jo hieman liikaa.

Sain lopulta epiloitua toisesta säärestäni noin yhden kolmasosan. Melko säälittävää..

Vietin seuraavan viikon Tampereella, ja huomasin suihkussa käydessäni aina silitteleväni epiloitua säärenpalasta, jota ei tarvinnut ajaa höylän kanssa kesämekkosääriä tavoitellessa.. Kun palasin takaisin kotiin, istahdin katsomaan jääkiekon MM-finaalia ja mietin, että ei se epilointi ainakaan kyseisen pelin katsomista kivuliaampaa voi olla. 

En tiedä rohkaisiko minua edellisenä perjantaina otettu suurehko tatuointi (joka mielestäni edelleenkin sattui verrattain vähemmän), vai kiinnostus karvattomista sääristä, mutta oli syy mikä hyvänsä, tein sen.

Epiloin molemmat sääreni jääkiekkopelin aikana nilkasta aina reiden alaosaan asti ja jäin henkiin kertoakseni tämän tarinan myös jälkipolville! Kerroin uroteostani ystävilleni lukuisilla tekstiviesteillä, ja jopa yhdellä ylpeällä puhelinsoitolla.

Tattoo, schmattoo - epilointi on todellisten kovisten tunnusmerkki.

Selvittyäni ensimmäisestä shokista, aloin ajatella epilointia aivan uudelta kantilta. Vanha kunnon mukavuusalueelta poistuminen kantoi taas hedelmää, ja nyt tuntuu siltä, että selviän ihan mistä tahansa ;)

 

Braunin Silk Epil 7 on selvästi epilaattorien kermaa, enkä usko toimenpiteen olevan muilla laitteilla ainakaan yhtään tämän miellyttävämpi. Kipuun kuulemma tottuu säännöllisessä käytössä, ja tätä teoriaa tukee karvatupen ja sitä ympäröivän ihon anatomia, ja karvan kasvusykli.

Ihokarvojen perimmäinen tarkoitushan on olla kehon hälytysjärjestelmä kutsumattomia vieraita vastaan. Karvatuppien ympärillä kulkee tämän takia paljon hermotusta, joka reagoi kaikkiin karvojen liikkeisiin, ja ultimaattinen reaktio tapahtuu tietysti karvan juurilta irrottamisen yhteydessä. Se on kipu. Kun uudet karvat kasvavat, ei hermotus ehdi palautua ennen kuin iho epiloidaan uudestaan, ja toimenpide on täten kivuttomampi.

Kuulostaa hyvältä, ja toivottavasti teoria toimii myös käytännössä!

 

Käsittelypään molemmin puolin pyörii laitteen liikkeen mukana pieniä muovisia piikkejä, jotka tekevät käsittelystä hellävaraisempaa. Kivuttominta epilointi on, kun käsiteltävän ihoalueen kiristää toisen käden avulla mahdollisimman tiukalle, jolloin iho ja sen alaiset kudokset liikkuvat mahdollisimman vähän karvan irtoamishetkellä.

Tämän kuvassa näkyvän, eli leveimmän, ajopään muotoiluun on käytetty eniten aikaa ja se joustaa ja myötäilee vartalon kaaria kuten kuvasta näkyy. Käden asento pysyy siis ergonomisena epiloistavasta ruumiinosasta riippumatta.

Karvojen poistaminen oli itselleni kivuliainta nilkan ympärillä, ja kivuttominta pohkeiden sekä polvien ympärillä. Taidan kuitenkin jatkossakin aloittaa ikävimmistä kohdista, ja edetä sitten helpompiin alueisiin ns. palkintona. Jotta epilaattori voi nykäistä karvat irti kasvusuuntansa mukaisesti, vedetään sitä karvankasvun vastaiseen suuntaan, kuten alempaa postauksesta löytyvästä kuvasta näet. 

 

Laitteessa on yhteensä kolme erilaista epilointileveyttä. Maksimilevyinen säärille ja muille laakeille pinnoille, hieman kapeampi kainalolle ja bikinirajalle, sekä vain muutaman sentin levyinen esimerkiksi viiksien epilointiin.

Kyllä, viiksien. Ne jotka tietää, TIETÄÄ!! 

 

Erikoisuutenaan Silk Epil 7 lupaa poistaa jopa 0,5mm pituiset karvat! Epilaattorin kyljessä on kuvassakin näkyvä, todella kirkas Smartlight LED-valo, jonka avulla pienimmätkin poistamattomat karvat paljastuvat, kuin vanhan ajan vankikarkurit valonheitinten avulla. 

Yhdellä latauksella voi surruttaa itseään karvattomaksi jopa 75min, ja lataus tapahtuu ensimmäisessä kuvassa näkyvässä ”dockissa”. Itse olen asettanut laturin television eteen. Ensin ajattelin vain huomaavani  nopeammin, kun uusi laite on latautunut täysiin voimiinsa, mutta myöhemmin tajusin sijoitteluni nerokkuuden – televisiota katsellessa mainostaukojen aikana katse harhautuu epilaattoriin, joka on helppo napata käyttöön kosketusetäisyydeltä! :D

 

Olohuoneen sohvan lisäksi laitetta voi käyttää myös kylpyhuoneessa ja tarpeen mukaan myös suihkussa, sillä se on täysin vedenpitävä. 

 

 

 

Suihkussa epiloimisessa on puolensa. Toisaalta se pehmittää ihon pintaa ja karvat irtoavat helpommin, mutta toisaalta hentokarvaisimpien karvoitus voi pehmentyä lämpimässä vedessä niin, että karvat yksinkertaisesti katkeavat, eivätkä sittenkään irtoa juurineen. Kokeilu lienee paras lääke omien rutiinien löytämiseen!

 

Itse en kokenut suihkussa epilointia tavallista kivuttomammaksi, vaan käytin siellä mieluummin hyväkseni laitteen muita ominaisuuksia, joista kerron lisää seuraavassa postauksessa. Juuriltaan kiskotut karvat nimittäin saattavat aiheuttaa varsinkin ensikertalaisille sisäänkasvaneita yksilöitä..

 

Teit karvanpoiston sitten suihkussa tai kuivalla maalla, voit odottaa lopputuloksena näin sileää ihoa:

 

 

Vakuuttavaa.

En olisi IKINÄ uskonut, jos joku olisi kaksi viikkoa sitten sanonut, että löydän epilaattorista näin paljon hyvää sanottavaa. En myöskään voi uskoa, että aion sanoa näin, mutta... Taidan kokeilla tämän kesän ajan karvojen poistamista pelkän epiloinnin avulla!! 

Tärkeimmät testiviikkojeni aikana tehdyt havainnot ovat:

  • Vaikka laite olisi kuinka hyvä, on ainakin ensimmäinen kerta tuskainen......

  • .. mutta siitä selviäminen aiheuttaa ylitsevuotavaa voitontunnetta!

  • Koska kaikki kehon karvat kasvavat eri tahdissa, täytyy käsittely täydellisen sileän lopputuloksen saavuttamiseksi toistaa muutaman päivän päästä uudestaan. Jatkossa sääret kannattaa ajaa läpi aina, kun pienet karvat nostavat päätään, tai tunnet ne kättä vasten.

  • Toisella käsittelykerralla karvoja on niin paljon vähemmän kuin aluksi, että minimaalinen kipu alkaa naurattaa. Tekee mieli osoittaa yksittäisiä karvoja ja myhäillä omalle yliotteelleen Mr. Burnsin tyyliin. Eeeexcellent...

  • Sana epilointi ei enää nosta karvojani pystyyn, vaan mieleni tekee kertoa tästä maailmankuvaani laajentaneesta kokemuksesta :DD

  • Tähän jää koukkuun.

 

Olit sitten paatunut epiloija, joka käsittelee bikinirajan kymmenen uutisia katsellessa, tai vanhoista traumoista parantuva käyttäjä kuten minä, on sinulla tämän yhteistyön aikana kaksi eri mahdollisuutta voittaa kuvassa näkyvä Silk Epil 7 SkinSpa Premium -paketti! Toinen kilpailuista tapahtuu täällä blogissa, mutta tänään starttaava kuukauden mittainen kilpailu käydään Instagramissa.

Tuotepaketin lisäksi voit voittaa Instagram -kilpailusta jotain todella uniikkia, koska minä ja Braun tahtoisimme tietää: 

Mitä sinä haluaisit tehdä ylittääksesi itsesi / näyttääksesi rohkeutesi? 

Ai miksi me sellaista kysymme? Koska tahdomme toteuttaa voittajan haaveen!

Kilpailuun voi osallistua Instagramissa kuvalla tai videolla, josta käy kuvan tai tekstin keinoin ilmi, mikä se sinun salainen haaveesi on. Eikö tule mitään mieleen? Miten olisi vaikka laskuvarjohyppy, laitesukellus, juoksutapahtuma, tai vaikka maailman suurimman villasukan kutominen? Vain taivas on rajana!!

Tai oikeastaan, tämänkertaiseksi taivasrajaksi on määritelty huikeat 1200€, jolla kyllä toteuttaa haaveen jos toisenkin ;)

Voittajakuvan valitsee allekirjoittaneen lisäksi arvovaltainen raati johon kuuluu mm. Tuula-äippä, joka arvostaa hienojen kuvien lisäksi myös koskettavia tarinoita. Kerrothan siis osallistuessasi myös tarinan haaveesi takana! 

Kilpailutöiden toteutus on vapaa, mutta lisää kuvaan hashtagit #BreakFreeFi ja #Braun, sekä tagi @saapra, niin olet mukana huikean palkinnon metsästyksessä.

Instagram-kilpailu päättyy 29.6.2014, ja voittaja julkaistaan viimeisessä kampanjapostauksessa seuraavana päivänä 30.6.2014.

 

p.s. Kenenkään ei tässä maailmassa tarvitse poistaa yhtäkään ihokarvaa, jos ei itse niin halua. Oma mieltymykseni vain on varsinkin paljailla ihoalueilla karvattomampi. Antaa jälleen kerran kaikkien kukkien kukkia :B 

Kommentit

eviela
NOT A Wonderland

Minä luen AINA nähdessäni kyseisen epilaattorin jossain niin tuon "epil" sanan "evil" sanana :D Edelleen pidän oma lukemaani oikeampana, näin se on.

Ilmeisesti blogipuolen kilpailu ei vielä auennut? Jos ymmärsin kirjoituksesta oikein, en ainakaan bongannut mitään ohjeita blogikilpailuun osallistumisesta.

Saara S.
Saara Sarvas

Hahahahaha, freudilainen? 

Ja kyllä, aivan oikein ymmärsit, blogikilpailu käynnistyy myöhemmin! Haaveiluun vain tarvitaan yleensä enemmän aikaa kuin kommentin kirjoittamiseen, joten instagrammailijat saavat hieman etumatkaa ^_^

eviela
NOT A Wonderland

Totta! Ollapa instragam-tili :D Enkä nyt ihan vain tämän kilpailun takia viitsi luoda (eikä tosiaan näin muuten mitään tarvetta moiselle)

Freudilainen, ehkä ;)

Mariskuukkeli (Ei varmistettu)

Voi vitsit himoitsen noita harjajuttuja, omistan braunin epilaattorin, mutta ilman niitä! Tällä hetkellä ite epiloin sääret, polvet ja kainalot, SUOSITTELEN, vaikka tekee kipeää ekat kerrat, varsinkin kainaloon! Haaveilen siitä, että jaksaisi ja uskaltaisi epiloida vielä reidetkin, mutta perhana se nipistää!

Hallahalla (Ei varmistettu)

Multakin löytyy tuo Silk Epil ilman harjoja. Saisikohan pelkkiä harjoja ostaa vanhaan laitteeseen erikseen?? En kyllä käsitä miten joku voi epiloida kainalot :D Oon neljä kertaa yrittäny mutta joka kerta on hirveä verilöyly ja kivut. Reidet tottui mulla aika nopeasti epilointiin, mutta niissä kestää kun mulla on melko tiheä karvoitus reisissä...

Muruska (Ei varmistettu)

Mie en myös pysty kainaloita epiloimaan, aivan järkyttävän tuskaista! Sääret, reidet, bikinirajat menee tuosta vaan mutta kainalosta kokeilin ja meinasin pyörtyä kivusta :D

Charlottaa (Ei varmistettu)

Voi hitsi, vaikuttaa kyllä todella hyvältä! Mä omistan jonkun Remingtonin epilaattorin, joka on aikas huono. Se katkoo karvat puolesta välistä poikki, ja aina ''epiloinnin'' jälkeen jouduu sheivaamaan. Tai mikäli haluaa nähdä minkäänlaista epiloinnin lopputulosta, on aluetta hinkattava ja hinkattava useaan otteeseen. Kökköä!! Tuollainen Silk Epil olisi kyllä hyvä hommata, etenkin tuo valo on varmasti loistava lisäapu! :)

Saara S.
Saara Sarvas

Kyllä tälläkin saa surauttaa varsinkin tiheästi karvaa kasvavan jalan pariin otteeseen läpi, kun jokin karva ei ole osunut ensimmäisellä kerralla reitille. Rauhallisella vetoliikkeellä toimiessa homma on kuitenkin parilla vedolla hoidettu ^_^

Flipper (Ei varmistettu)

Hetkinen! Mä yritin vaan olla kannustava, mutta sä sait tän nyt kuulostamaan siltä kuin olisin jotenkin....... nauttinut tilanteesta. >:D

Saara S.
Saara Sarvas

Yhtä leveä hymy sulla ei ollut edes hääpäivänäsi, saakelin flipper >>>:D

Flipper (Ei varmistettu)

:D :*

Mä olen ollut vannoutunut epiloija jo muutaman vuoden ajan, ja sääristä homma lähti hoitumaan kivuttomasti jo muutaman kerran jälkeen. Bikinirajakin menettelee nykyään, mutta kainalot... kainalot on pakko ajaa suihkussa, koska pusken niin paljon tuskanhikeä kainaloita epiloidessa, että "kuivalla" iholla epilaattori vain tökkää ihoon kiinni ja sekös vasta nannaa tekeekin. Suihkussa vesi sen sijaan helpottaa sitä hommaa, vaikka kahden kainalon epiloimiseen meneekin puhallus- ja tupakkataukoineen yhä se 15-20 minuuttia. Se vaan on jotain niin tolkutonta kipua... Tän takia useimmiten sheivaankin kainalot, koska se käy suihkussakäynnin yhteydessä n. nanosekunnissa, eikä vaadi kummempia kommervenkkejä.

Ja joo, toi ajovalo on ihan ehdoton täällä pimeässä maassamme :D

Saara S.
Saara Sarvas

Ajovalo, kuolin :DD

evs (Ei varmistettu) http://etmn.tumblr.com

eih mä en kestä sun kirjotustapaa, saatoin vähän hihitellä yksikseni. pelastit mun työpäivän :DD
ja tosta kainaloiden epiloimisesta; ei kannata sheivata epilointien välissä mikäli haluaa että se tuska joskus loppuu. pari vuotta oon epiloinut kainalot ja enää ei tunnu missään, kun taas ekat kolme kertaa sain ehkä puolikkaan kainalon epiloitua puolessa tunnissa itkuineen päivineen :DDD

Saara S.
Saara Sarvas

Musta tuntuu, että jätän tuon kainaloiden epiloinnin kyllä jatkossakin muille :B Tällä hetkellä mulla on pyhänä ajatuksena olla koskematta jalkoihin kertaakaan höylän kanssa kesän aikana!

pu (Ei varmistettu)

Hellurei! Tuliko sääriin punaisia pilkkuja epiloinnin jälkeen? Jos tuli niin mitä teit niille, tai olisikos jotain vinkkejä mitä niille voisi tehdä?
Olen vuosikaudet käyttänyt epilaattoria ja ongelmana on ne perhanan pilkut :( voi kyllä olla että vanha kunnon epilaattorini on parhaat päivänsä jo nähnyt ja siksi jälki on niin kökköä. Mutta joo jos epiloinnin välissä ei sheivaile niin kipu kyllä lakkaa :)

Mahdoton Nainen

Joo mulle tulee kans niitä pilkkuja. Itse levitän säärille epiloinnin jälkeen kookosöljyä, siinä ei ole hajusteita ja se on kevyesti antiseptistä joten rauhoittaa ihoa mukavasti. Pilkut johtunevat siitä kun karvatuppi ärtyy karvojen juuriltaan kiskomisesta, mutta itselläni punotus yleensä häviää noin päivässä.

Saara S.
Saara Sarvas

Joo, tuli! Itseltäni katosivat kyllä parissa tunnissa, kun levitin iholle tuoksutonta kosteusvoidetta rauhoittamaan, ja unohdin koko jutun :D

Jäävätkö pilkut kiusaksesi pitkäksikin aikaa?

FFFifi
Fitness Führer

Mä olen kokeillut epilointia vaan kerran, ja jätin sikseen kun ne punaiset pisteet tosiaan jäi useammaksi päiväksi, muistelen ihan että viikoiksi. Niin pitkäksi aikaa siis, että pelkäsin niiden jääneen ikiajoiksi :D

Olen myös joillain ihmisillä huomannut (kyylä) säärissä näitä pisteitä, ja olen ajatellut että ne johtuvat epiloinnista, ja siitäkin tulkinnut että pisteet ovat pitkään pysyviä.

Saara S.
Saara Sarvas

Jaiks, vielä en ole saanut tällä kokeilukerralla paria karvaa pahempaa reaktiota.. Katsotaan, mihin homma eskaloituu?

Missä vaiheessa epiloinnin jälkeen olet ihoa kuorinut, ja kuinka usein? Entä olethan kosteuttanut ihon huolellisesti?

 

Mahdoton Nainen

Mä olen ottanut säärien kuorinnan päivittäiseksi (tai vähintään joka toiseksi päivittäiseksi) rutiiniksi sen jälkeen kun aloin epiloimaan. En ole huomannut juurikaan sisäänpäin kasvaneita karvoja.

Piianen (Ei varmistettu)

Saara, moro Turusta!

Katso nää kynnet! Ne eivät liity epiloimiseen mitenkään, mutta ajattelin että tykkäisit. Tuo kynsiblogi on muutenkin hyvä!

http://charmingnails.blogspot.fi/2014/05/a-unicorn-farted-in-my-polish.html

Saara S.
Saara Sarvas

Joo Charming Nails on yksi harvoja blogeja, joita käyn tsekkailemassa melko säännöllisesti - ja tuo lakka on ihana! ^_^

Huh! Itse en voisi kuvitellakaan höylääväni esimerkiksi kainalokarvoja enää epiloinnin jälkeen. Ensimmäinen kerta oli helvetillistä tuskaa, kirosin kaikki suohon, mutta sen jälkeen ei oikeastaan minkäänlaista kipua! Eipä tarvii höylätä kainaloita joka toinen päivä! 

Sen sijaan olen huono säärikarvojen epiloija. Käytän mieluummin höylää.

Tuo kyseinen epilaattori alkoi kiinnostaa, sillä omani on aika alkeellinen tähän verrattuna! 

Saara S.
Saara Sarvas

Oho, jännittävä yhdistelmä :D 

Mutta miksi ajelet sääret, jos kestät ilmeisesti ihan minkäsorttista kipua tahansa?

Epiloiminen on hidasta! :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Sattuipa sopivasti, kun entinen epilaattori, jo toinen Braun juuri hajosi, ja kolmatta metsästän. Olen tykännyt tehosta ja kestosta, ei vaan kestänyt enää lattialle putoamista. Pitänee harkita tv-tasolla säilyttämistä.

Missään ei vaan kerrota, millaisia eroja laitteiden pinsettimäärässä, käyttötehossa on, harjaa kun en ole ajatellut tarvitsevani, en myöskään ajoteriä tms. lisäosia. Onko uudemmissa merkeissä oikeasti mitään muuta lisäetua?

Sisäänkasvaneiden karvojen kohdalla minulla auttoi vain niiden sinänsä ällöhkö kaivaminen ulos terävillä pinseteillä. Kun puhdistaa ja hoitaa ihon kunnolla sen jälkeen, sama karva ei tee sitä yleensä toiste.

Saara S.
Saara Sarvas

Omana verrokkinani on ainoastaan kymmenen vuotta vanha Braunin laite, jota käytin 2 kertaa. Siihen verrattuna tämä tuntui liikkuvan noin valonnopeudella. Tätä kamppista varten tekemistäni epilaattori-taustatutkimuksista selvisi sen verran, että tämä kyseinen Silk Epil 7 on saanut hyviä arvosteluja pidempäänkin epilointia harrastaneilta... Harrastaneilta - on tämäkin kyllä melkoinen harrastus :D

Suurimman osan laitteista saa onneksi hankittua ihan vaan perusmallina, ilman ylimääräisiä kommervenkkeja ja harjoja! Turhahan se on pistää rahaa kiinni johonkin, mitä ei kuitenkaan ikinä käytä :)

Saara S.
Saara Sarvas

Ai niin JA! Tässä epilaattorissa on 40 pinsettiparia, siitä sitten vertailemaan ^_^

baba (Ei varmistettu)

Sä pidät semmosia ylistyspuheita näille yhteistyö - ja kampanjatuotteille, etten mä vaan voi enää uskoa kaikkien olevan niin maksimaalisen super duper rakkaus extra ylihyviä. :( Harmillista. Luen mielelläni blogistasi muita juttuja, mutta nää jatkuvat mainostamiset tähän ylistävään tyyliin kyllä ällöttää... tuntuu, että näissä on liian kova yritys myydä tuotetta. Mä en oikein tiedä miten muotoilisin tämän asiani hyvin, tarkoitukseni ei ollut loukata tai aiheuttaa närää.

Alan olla pikkuhiljaa samaa mieltä.

Saara S.
Saara Sarvas

Hei kuule, täällä ei tarvitse hetkeäkään pelätä että aiheuttaa närää, vaikka toisi "eriävän" mielipiteensä esille! Mä keskustelen tästäkin aiheesta ehdottoman mielelläni, jotta voin kehittää blogia ja myös näiden yhteistyöjuttujen tekemistä paremmaksi :)

On täysin ymmärrettävää, että kampanjapostaukset aiheuttavat enemmän kysymysmerkkejä, kuin tavalliset jutut - niin on ollut aina, ja tulee varmasti olemaan jatkossakin. Itse voin bloggaajana lähinnä pitää huolen siitä, että minä voin seistä kirjoitusteni takana ilman huonoa omaatuntoa.

Kampanjapostauksista saamani palaute teiltä lukijoilta on ollut yllättävänkin positiivista, ja yritän jatkossakin tuoda näihin juttuihin mahdollisimman paljon informaatiota, enkä vain tuotejargonia. 

Kaupalliset kampanjat on meillä Lilyssä merkitty todella selkeästi, ja hyvä niin! Jokainen jutun lukeva siis varmasti tietää, että kyseessä on mainossisältöä ja voi vaikka skipata koko jutun, jos siltä tuntuu. Kampankapostaukset olen rajoittanut korkeintaan 4/kk, eli muuta sisältöä on tarjolla sitten senkin edestä :)

Näin bloggaajan kulmasta moni tuntuu lukevan yhteistyössä tehdyt postaukset sillä mentaliteetilla, että "mikään tässä esitetty mielipide ei varmasti ole aito, tai vähintäänkin se on liioiteltu". 

Ihan omasta kiinnostuksestani kysyn, mikä tässä jutussa herätti moisen fiiliksen? Itse koin kertoneeni melko avoimesti, että epilointi oli edelleen aivan kamalan tuntuista, en tiedä muista genren laitteista mitään, mutta hyvä lopputulos oli se minkä takia lopulta "uhrauduin" :D

Tämän epilointi-saagan jatkoa ja sitä, mikä lopullinen fiilikseni kyseisestä menetelmästä on, olisi tarkoitus seurata kamppiksen myöhemmissä osissa. Toivon siis että pysyt linjoilla ja kerrot mielipiteesi aiheesta myös jatkossa! 

p.s. Pakko vielä lisätä, että mä olen älyttömän onnellisessa asemassa sen suhteen, että tuotteet joiden tiimoilta yhteistyömahdollisuuksia tarjotaan, ovat aika huippuunsa kehitettyjä (ts. oman kenttänsä parhaimmistoa). En siis aio jatkossakaan etsimällä etsiä "aitouden" nimissä valitsemistani yhteistöistä sellaisia vikoja tai valituksen kohteita, joita ei ole :)

 

Fiibs (Ei varmistettu)

Mää luulen, että yks syy tähän "ällöttävään ylistykseen" voi olla se, että Saara (tai joku muu) ottaa testiin/arvosteltavaksi vain niitä juttuja joista luulee pitävänsä (tietty!!) ja jonka merkin laatuun ja siihen tuotteeseen uskoo.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikään ei ole ilmaista. Saarasarvakseksi tuleminen vaatii niin paljon työtä ja taitoa, että toivottavasti tuotteiden kaupittelijat huomaavat korvata tämäntyyppiset postaukset muullakin kuin jollain pikkuisella ilmaisvoidetuubilla. Sitä paitsi esim. tuota pinsettitietoa en onnistunut löytämään puolestakymmenestä katsomastani verkkokaupasta, peruskaupoista puhumattakaan. Minun valintani on excelöidä rahat laitteideni hankkimiseen, ja todellakin ilomielin suon ostetun tai ilmaisen innostuksen niille, joilla on lihaksia hankkia omansa vaikkapa näin.

millis (Ei varmistettu)

Täällä yksi traumatisoitunut epilaattorin kokeilija myöskin.. Sain mooonta vuotta sitten lahjaksi pienen matkakokoisen epilaattorin ja olin ihan innoissani ah-niin-sileistä-ja -kestävistä sääristäni tulevaisuudessa - kunnes käynnistin laitteen ja luulin, että se raksutuksellaan syö ensin ihon jalkojeni päältä ja sitten räjähtää. :D Myös kipu oli vähintään äänen kaltainen, eli kova. Pitäsii ehkä uskaltautua testaamaan jotain uutta laitetta pitkän tauon jälkeen, varsinkin kesällä jatkuva höylääminen ottaa päähän.. Kiitos hyvästä postauksesta!

Saara S.
Saara Sarvas

Kuulostaa niiiiiin tutulta :DD Tämänkin laitteen pitämä ääni on melkoinen, ja ensimmäisellä kerralla silmäni pullistuivat lautasen kokoisiksi pelosta :D

Se ensimmäinen epilaattorini taisi olla kovasti vinguttu joululahja, ja sellainen laite, missä olis kylmäpakkaus mukana.. Ehkä Braunin sekin? Sille tuli käyttökertoja tasan 2, koska a) tuska b) niin suuri tuska. 

Nyt mietinkin, oliko tuska vuosia sitten yhtä paha kuin nyt, mutta minä vain ihmisenä paatuneempi?

Catitude (Ei varmistettu) http://kaikkeasiltavalilta.blogspot.fi

Hahaa, lähdin Buzzadorin kampanjaan mukaan kun sieltä sai tuon laitteen erikoishintaan. Edellinen epilaattorini on voitettu jossain arpajaisissa ja olen miettinyt uuden laitteen hankkimista varmaan puoli vuotta! Kerrankin osui Buzzador -kampanja oikeaan aikaan ja vieläpä pääsin mukaan.

Ash (Ei varmistettu)

Moi Saara! Ihan huippu juttu, oon koko kevään haaveillu epilaattorista ja käynyt niitä säännöllisesti hypistelemässä erinäisissä kaupoissa. En ole kuitenkaan vielä raaskinut ostaa, sillä olen ajatellut panostaa kerralla kunnon vehkeeseen ja olenkin vähän odotellut tämän kaltaista raporttia juuri tämän epilaattorin toiminnasta. Semmoista kysyisin vielä jos osaisit vastata elikkästä mitä sitten kun ajovalo sammuu? Voiko tilalle vaihtaa uuden? Kiitos tästä arvostelusta, tykkäsin! Taidankin lähteä kohta epilaattorikaupoille, aaah odotan jo sitä ihanaa tuskaa mitä se varmasti tulee olemaan!

Saara S.
Saara Sarvas

HMmm! Hyvä kysymys! Mä pistän tän eteenpäin.

-tiia (Ei varmistettu)

Hei Saara ja muut epilointikivun kanssa tuskailevat! Voisin vinkata sellasen kipua helpottavan keinon, että epilointi kannattaa hoitaa lämpimän suihkun jälkeen. Itse ainakin oon huomannut, että lämpö avaa karvatuppia ja epiloinnista tulee ainakin himpun verran siedettävämpää :) Myös tuo jo ketjussa aiemmin mainittu tiheä epilointiväli on jees. Äsken tuli just parin kuukauden tauko omien säärien epilointiin ja kyllä kyyneleet kipusi silmiin. Ei enää koskaan niin pitkää taukoa uudestaan..

Mulla on ollut reilun vuoden tuosta nro 5 eli vähän köyhempi malli. Olen koittanut käyttää sitä kaikista peloista ja kivuista huolimatta, mutta en tiedä onko minulla jotenkin kamala turkki jaloissa, kun ei se tahdo lähteä. Kärsin ja tuskailen, mutta en saa laitteella sileitä sääriä. Suihkun jälkeen ihan toivotonta, kun lähde sitä vähääkään. Olen vähän kade niille, jotka saavat laitteella oikeasti sileät sääret... Olenkin siis tyytynyt aina vain useammin höylään.

Saara S.
Saara Sarvas

No HÖH! Mikäköhän siinä sitten on vikana... Irtoaako osa karvoista, vai jäävätkö ne kaikki vain ihoon kiinni ja pilkkaamaan yrityksiäsi?

Osa lähtee, mutta osa jää. Sitten koitan kieli keskellä suuta eri suunnista ja venytän ihoa ja sitten luovutan.

Mariap (Ei varmistettu)

Moikka Saara! Oon pitkään miettinyt epilaattorin ostamista, mutta se on rahallisesti niin iso hankinta etten ole osannut päättää minkä ottaisin, koska markkinoilla niitä on monta erilaista. Tämän postauksen luettuani tuo epilaattori vaikuttaisi kuitenkin ostamisen arvoiselta ja vielä siistimpäähän se olisi voittaa tästä arvonnasta! Jäin vielä miettimään pitääkö laite kovaa ääntä? :)

Saara S.
Saara Sarvas

Kyllä tuostakin lähtee verrattain kova meteli, instagramistani löytyy video, missä reagoin ääneen ensi kertaa sitä kuunnellessani :D Kova ääni tosin selittyy myös korkealla teholla, itseäni se ei haittaa - paitsi jos yritän epiloida salaa öisin ;)

Susse:) (Ei varmistettu)

"Suihkussa epiloimisessa on puolensa. Toisaalta se pehmittää ihon pintaa ja karvat irtoavat helpommin, mutta toisaalta hentokarvaisimpien karvoitus voi pehmentyä lämpimässä vedessä niin, että karvat yksinkertaisesti katkeavat, eivätkä sittenkään irtoa juurineen. Kokeilu lienee paras lääke omien rutiinien löytämiseen!" Kiitoskiitoskiitoskiitos tästä tiedosta!! :) Oon omistanut ton Silk-épil 7 Wet & Dry Dual epilaattorin nyt aika tarkkaan kaks vuotta ja en oo jostain syystä vaan kokeillut kuivan ihon ajelua. No nyt kokeilin! Ja ei oo iho ollut ikinä näin silkkinen :D Ilmeisesti mulla sit just pehmentyy ne karvat. Niiiiiiin paljon kiitoksia!:D

häkepässi (Ei varmistettu)

Kiitti Saara! Sun innoittamana taistelin tänään kaupan hyllyn edessä pyörittelemässä epilaattoripaketteja käsissäni. Ite kanssa aina ollu sitä mieltä että minähän vaan höylään mutta se jatkuva sängen kutina... Matkaan tarttui hieman halvempi malli, mutta nyt on suht siloset sääret! Kehtaa taas käyttää virkahamettakin ;)

Epilaattoreita pitäisi saada jostain lainaan, jotta voisi kokeilla selviääkö siitä kivusta. Kiinnostaisi siis testata, mutta hinnaksi tulee liian suuri, jos jääkin yhteen kokeiluun. 

Sini/Nautiskellen (Ei varmistettu)

Braunilla on nyt kampanja, jolla saa testata tuotetta kotona 60 päivää ja palauttaa sitten jos ei tykkää. Itse juuri ostin epilaattorin tuolla varjolla, että voin palauttaa jos en kykene hommaan :D

Kiitos!!

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.