Braun Silk-Épil 7 - Taistossa sisäänkasvaneita karvoja vastaan

Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Braun

Toinen osa Braunin kamppista edessä, ahoy! Ensimmäisessä osassa pääsin yli epilointipelostani ja arvatkaas - en ole edelleenkään höylännyt jalkoja kertaakaan. Epilointi on ja pysyy säärieni siloittajana testimielessä niin kauan, kunnes löydän siitä jotain perustavanlaatuisen ikävää tai epäkäytännöllistä. Tähän mennessä tehtyjä huomioita:

  • Jalkoja täytyy ainakin toistaiseksi epiloida viikoittain, koska karvojeni kasvusykli on vaihtelee. Ensimmäisen kerran epiloitavia karvoja on vain muutamia per kerta, joten toimenpide on nopeampi.
  • Kipu joko helpottaa ensimmäisen kerran jälkeen, tai sitten se korreloituu suoraan pienemmän karvamäärän kanssa.
  • Kainalot ja bikiniraja ovat edelleen mahdottomia ajatuksia :D
  • Säärien sileänä pitäminen vaatii itse epiloinnin lisäksi muutaman muun toimenpiteen, joista puhun tässä postauksessa.

Viimeisestä kohdasta päästäänkin tämän päivän aiheeseen, eli Silk-épil 7 SkinSpa -paketeista löytyvään vartaloharjaan, jonka 10 000 harjaksen pitäisi kuoria ja helliä ihoani täysin ennenkuulumattomalla tavalla.

Sen sijaan että keskittyisin kertomaan teille postauksellisen verran asiaa siitä, missä eri kulmissa tätä harjaa voinkaan käyttää, ajattelin lähestyä asiaa ensin hieman käytännöllisemmältä kantilta - pienen inhorealismin kautta.

 

Epiloinnin ja muiden karvat juuriltaan poistavien menetelmien ikävin puoli on ainakin omasta mielestäni sisäänkasvaneet karvat. Ikävimmillään nämä U-käännöksen tehneet karvat voivat tulehtua tai jäädä kasvamaan ihon alla useiden senttien pituisiksi monstereiksi, joiden poistamisesta kuvataan hittivideo youtubeen.. Brrrrrh!

Sisäänkasvaneet karvat eivät ole epätavallisia tai harvinaisia, ja suurin syy niiden ilmestymiseen onkin huonon poistotekniikan sijaan laiska karvanpoistaja

Kyllä, syytin juuri sekä sinua että itseäni laiskuudesta, enkä usko olevani kovin kaukana totuudesta.

Yleensä sisäänkasvaneet karvat eivät aiheuta muuta ongelmaa kuin ällötyksen niiden huomaajalle, mutta pahasti sisään kääntynyt kasva voi tulehduttaa karvatupen ja aiheuttaa ikävän, finnin näköisen ja todella kipeän, ihoreaktion.

 

Kasvoipa karvaa missä päin kehoamme tahansa, se voi alkaa kasvaa ihon alla poistamisen jälkeen. 

Vaikka eniten ongelmia seuraa karvojen juuriltaan poistamisesta, voi jokainen karvanpoistotapa aiheuttaa ongelman. Mitä kiharampaa karvaa kehostasi kasvaa ulos, sen todennäköisempää on että se kääntyy kasvamaan takaisin sinne, mistä tulikin.

Mutta miksi ja miten karva oikein päätyy kasvamaan ihon alla? Jos ihon pintakerros on pehmeä ja kuorittu, kun karva kasvaa ulos sen pinnasta, ei ongelmaa ole.

Jos taas olemme hieman laiskoina jättäneet kuorinnan ja kosteutuksen välistä (ehkä jopa useana päivänä), on ihon ylimmän kerroksen (orvaskeden) ylimmäinen kerros (marraskesi) verrattain paksu, ja kovettuneet ihosolut peittävät karvatupen joko kokonaan tai osittain. Pieni hentoinen karva ei siis jaksa puskea tietään kovettuneen sarveissolukon lävitse, vaan valitsee helpomman reitin marraskeden alla. 

Voi sinua pieni karva.. Emme todennäköisesti edes antaneet sinulle mahdollisuutta kasvaa vapaana!

Paras ase on siis tälläkin kertaa ennaltaehkäisy.

Jos siis olet joka tapauksessa ostamassa epilaattoria, mikset saman tien sijoittaisi laitteeseen josta löytyy samalla vaivalla kuorintaan suunniteltu lisäosa? Erilaiset kuorintavoiteet ja -hanskat toimivat kyllä edelleen kuolleen solukon poistamisessa, mutta hyvät kuorintavoiteet eivät ole ilmaisia, ja tiheässä käytössä ne saattavat ärsyttää varsinkin herkempää ihoa.

 

SkinSpa -pakettien mukana myytävän laitteen harjapää on kuin jättikokoinen sähköhammasharja, joka sykähtelee ja värähtelee 3000 kertaa minuutissa. En laskenut värähdyksiä, vaan luotin tässä sokeasti pakettin antamiin tietoihin ;)

Sääret kannattaa ehdottomasti kuoria ja harjata läpi käyttämällä kovempaa nopeutta. Tehokkaimman tuloksen olen saanut liikuttamalla laitetta iholla pyörivin liikkein, kuten tekisin tavallistakin harjaa käyttäessäni. 

Koko kroppaa en tällä jaksaisi ikinä kuoria, koska harjapään 6,5cm halkaisija on suurten alueiden läpikäymiseen edelleen melko pieni.... Tai sitten minusta vain löytyy tavallista enemmän pinta-alaa :D

Kuorinnan voi tällä laitteella periaatteessa suorittaa myös kuivaharjauksena, mutta koska laite on suunniteltu käytettäväksi suihkussa tai jopa kylvyssä, ovat omat testini suuntautuneet pääasiassa kylpyhuoneeseen. Tuntuma ihoon on todella miellyttävä ja kuorii varsinkin yläraajojen herkemmän ihon tuntuvasti.

Käyttökertojen välillä harja pysyy puhtaana muovisuojan alla. Kannen reiät mahdollistavat harjan tehokkaan kuivumisen.

 

Supernopea värähtely tehostaa kuorintatehoa, ja lopputuloksen pitäisi olla jopa neljä kertaa tavallista kuorintaa tehokkaampi. Mitään suurta vertailua en ole tästä tehnyt, mutta iho imaisee tämän kuorinnan jälkeen kosteusvoiteen kuin TV-mainoksen keittiöpaperi :D

Braunin ohjeissa suositellaan, että iho kuoritaan jo pari päivää ennen epilointia, mutta itse en tapojeni mukaan malttanut odottaa... Epiloinnin jälkeen ihoa tulee kuoria ja kosteuttaa useana päivänä, eikä vasta viikon päästä, kun karvat ovat jo kasvaneet sisään. 

Suosituksena olisi tehdä kuorinta tällä laitteella kerran viikossa, mutta minun säärilleni se ei ollut tarpeeksi. Säärien läpi harjaamiseen ei onneksi kulu montaa minuuttia suihkurutiinin päätteeksi, ja mieluummin käytän parin päivän välein hieman aikaani harjan varressa, kuin pinsettien ja suurennuslasin kanssa yksittäisiä sisäänkasvaneita karvoja metsästäen. 

Parasta siis olisi, jos muistat vaihtaa laitteeseen harjapään heti epiloinnin jälkeen, ja siirrät sen suihkuun odottamaan.

 

Rehellisyyden nimissä koen edelleen saavani säärilleni jo menetettyjen sisäänkasvaneiden karvojen akuuttina jälkihoitona tehokkaamman kuorinnan melko kovakouraisella, hampusta kudotulla kuorintakintaallani.

Siihen päälle vielä vähän epäpuhtaalle iholle tarkoitettua kasvovettä, josta löytyy salisyylihappoa, niin vaiva alkaa olla selätetty!

Unohdetaan kuitenkin nyt akuutit hädät ja leikitään, että me kaikki hoitaisimme kuorinnan esimerkillisesti! Tällöin harjalla on säärien ihon säännöllisessä ja ihon kuntoa ylläpitävässä kuorinnassa vissi sija - varsinkin jos on päättänyt ottaa epiloinnin osaksi kauneudenhoitorutiineitaan. 

 

Yllättäen olen käyttänyt harjaa säärien ihon lisäksi erityisesti hartioiden, yläselän ja dekolteen kuorimiseen, ja ihoni on kieltämättä ollut näillä alueilla entistä pehmeämpi. Yläselkäni on ollut hoidosta ehdottomasti kiitollisin, eikä ole kiusannut minua näin kesäkuumallakaan uusilla epäpuhtauksilla. 

Uskallan vetää tästä sen johtopäätöksen, että kuolleen ihosolukon irrotessa iholtani tehokkaasti useammin kuin kerran kuukaudessa, se saa hengittää ja aineenvaihdunta pelaa entistä paremmin.

Samaa teoriaa tukevat myös testit pakettiin kuuluvan kasvoharjan kanssa, mutta siitä lisää ensi kerralla.

Kuorintaharja on siis ennen kaikkea mukava extra, jonka säännöllisellä käytöllä estät sisäänkasvaneita karvoja, ja teet ihostasi sileämmän ja kosteusvoidetta paremmin vastaanottavan. Jos muuttaisin jotain, tahtoisin vaihtoehtona värähtelyn rinnalle vieläkin tehokkaampaa kuorimistehoa jaloille - ehkä asetusta, joka pyörittäisi koko harjapäätä?

Muistattehan, että Instagramin puolella on edelleenkin käynnissä kilpailu, johon voit osallistua 29.6.2014 asti tagaamalla unelma-aktiviteetistasi jollain tavalla kertovan kuvan tai videon tunnisteilla:

#BreakFreeFi , #Braun ja @saapra !

Korkeintaan 1200€ (edit. yöllinen näpytys nosti palkinnon arvoa, pahoitteluni >:D) arvoisen aktiviteetin tai elämyksen lisäksi kilpailun voittaja saa omakseen tämän Silk-Épil 7 SkinSpa Premium -paketin. 

Hus nyt siitä lisäämään niitä kilpailukuvia ja -videoita instaan! ^_^

Kommentit

Omppunen (Ei varmistettu)

Kiitos testaushuomioistasi!

Itseä onkin aina harmittanut mainoslauseet, joiden mukaan epilointi (tai joku muu karvanpoisto-operaatio) pitää sääret "jopa neljä viikkoa" sileinä. Kun eihän se niin voi kai kellään olla?
Ainahan siellä joku karvatuppinen vaanii ja väijyy ja annas olla kun epilaattori on kyseisen kohdan ylittänyt niin viimeistään seuraavana yönä alkaa tunkea pikku päätään esiin. Eli aina on niitä karvoja eri vaiheessa tuloillaan. Jo kahden viikon lomareissulla kaipaan kyllä erittäin kovasti kotiin jäänyttä epilaattoria.

Tosin: se karvankasvu kyllä vuosikymmenien saatossa myös heikkenee ahkeran epiloinnin myötä.

t. nimimerkillä reilut kolme vuosikymmentä sääriä epiloinut

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Huh, juuri eilen epiloin taas sääret, niiden kanssa ei ole mitään ongelmia ollut. Ajattelin sitten kokeilla samaa toimenpidettä kainaloihin... En ymmärrä, miksi kukaan haluaisi aiheuttaa sellaista kipua itselleen! Älytöntä! Aion yrittää uudelleen viikonloppuna, ehkä jääpalapussin ja muun turrutuksen voimin :D

LauraP

Sisäänkasvaneet karvat ja karvatuppiin tuleva tali ovat suuri ongelma. Joudun myös epiloimaan vähintään joka toinen viikko, kun karvaa pukkaa niin eri tahtiin. Miten usein minun pitäisi siis ihoa kuoria ja millä? Ilmeisesti vartalovoidetta pitäisi käyttää joka päivä? Unohdan sen usein ja kesällä jätän usein poiskin, kun hikoilen niin helposti - tulee voidetta käytettyään nihkeä olo. Ja salisyylihappopitoinen kasvovesikö kannattaisi myös laittaa noille alueille? Kokeilen mielelläni mitä vaan, että pääsen tästä vaivasta eroon! 

Saara S.
Saara Sarvas

Suosittelisin kuorimaan ihon ennen epilointia, ja sen jälkeen epiloitua ihoa kevyesti joka toinen päivä, tai jos iho on todella herkkä sisäänkasvaneille karvoille niin jopa päivittäin! Tällainen harja tai kuorintakinnas olisi paras vaihtoehto, koska kuorintakiteet voivat raapia ja ärsyttää ihoa. 

Salisyylihapollinen kasvovesi estää ja helpottaa tulehdusta!

Kosteutukseen kannattaa valita jokin mahdollisimman kosteuttava, kevyt ja hyvin imeytyvä voide ^_^

miituska^^ (Ei varmistettu)

http://1.bp.blogspot.com/-CP4WPjzMhR8/UbTzkldlj-I/AAAAAAAACUE/78PQllLnqG...

Tämä on kyllä pelastus! Taisi maksaa n. 2€ ja kestää pitkää. Ihosta tulee niin sileä eikä sisäänkasvaneita karvoja näy. Tarvii mitään tommosia hienoja harjoja :D

Rale (Ei varmistettu)

Mulla toi sama laite ja kieltämättä petyin aika paljon. Oon nyt vuoden sillä surruutellut. En kyllä saa sileetä jälkeä sheiveri- enkä epilointipäällä. Mulla on omasta mielestä ihan perus suomalainen vaalee karva, niin en jaksa uskoa että just mulla olis jotenkin ohut ettei sen takia aja kaikkia :/

Saara S.
Saara Sarvas

Hmm, tässä mun laitteessa ei ole sheiveripäätä, eli onkohan kyseessä sittenkään sama kapistus? Tosi ikävää jos sinulle ei toiminut, mutta senhän takia näitä eri tekniikoita ja vaihtoehtoja on! Toiset tykkäävät toisesta, toiset taas toisesta. Itse olen ollut yllättävän tyytyväinen, varsinkin kun epilaattorit ovat olleet niin pitkään mustalla listallani nro 1 :)

Mali (Ei varmistettu)

Mulla myös sama laite jossa kuorintapään sijaan on sheiveripää, ja laite todellakin on nimeltään myös braun silk epil 7, ja ostettu muutama vuosi sitten. Itse olen myös vähän pettynyt epilointi tulokseen, tosin en ole jaksanut monia päiviä peräkkäin epiloida eri tahtiin kasvavien karvojen takia... voisi kokeilla. Kokeilin myös viikonloppuna kainaloiden epilointia ja aiaiaiai se sattui! Ja niiiden tulehtuneiden karvatuppien määrää.. :(

Mali (Ei varmistettu)

Rupesin googletteleen ja braunin sivuilta löyty http://www.braun.com/global/female-grooming/silk-epil-epilators/silk-epi... elikkä silk epil seiskaa on useampi malli ja niitä on myyty erilaisia lisäosia sisältävissä pakkauksissa. Sinänsä hämäävää, miksi kaikilla pitää olla sama nimi!

Vierailija (Ei varmistettu)

En ikinäkoakaanmilloinkaan kommentoi blogiasi, mutta nyt törmäsin sellaiseen kakkuohjeeseen, joka oli pakko jakaa sulle! Kyseessä in Kinuskikissan kehittämä sateenkaarikakku. Näyttää niiiin sulta!:) http://www.kinuskikissa.fi/valkosuklainen-sateenkaarikakku/

Papunen (Ei varmistettu)

Heip!

Kuorintapää kuulostaa mahtavalle! Nimittäin itse epiloin juurikin kainalot, sääriä jaksan hyvin harvoin, koska jaloissa kasvavat karvani ovat niin hentoja ja kasvavat hitaasti(?) kuitenkin kainaloille olen kokenut epiloinnin täy-del-li-se-nä!

Myönnetään, ensimmäinen ja toinen kerta olivat kauheita painajaismaisia kokemuksia, mutta niiden jälkeen homma lähti kulkemaan. Kerran viikossa epilointi on saanut aikaan sen, että karvat ovat paljon huomaamattomampia kuin höylätessä eikä rumaa sänkeä ole oikeastaan ikinä.

Ainut ongelma on tosiaan nuo sisäänpäin kasvavat karvat silloin tällöin. Minulla on vielä luonnonkiharat hiukset ja ripset, joten varmaankin myös muut karvat. :D

Mutta suosittelen testaamaan vähintään viisi kertaa kainaloiden epilointia! Tulokset voittavat kivun!

Lullah

Toi epilaattori semisti kiinnostaa, toi harjapää kiinnostaa tosi paljon! Oisko arvontaa, jossa voi voittaa pelkän epilaattorin? Mä en halua tehä 2000e muuta ku maksaa vuokraa :D En keksi mitään unelmieni elämystä, eikä ees oo instagramia. 

Tanjja (Ei varmistettu)

Sori ihan pakko mainita etta iso culprit sisaan kasvaneisiin karvoihin on myos vaara tapa levittaa voidetta, oikeasti. Ihmiset latkii rasvaa ylos alas ja sivuun ja ympyra liikkella ja kaikilla muulla tekniikoilla mutta totuus on etta jos voidetta laittaa karvatupen luonnollista suuntaa vastaan voide tunkeutuu karvatuppiin ja aiheuttaa tulehduksia.
Taman vuoksi voiteet pitaisi levittaa vain yhteen suuntaan ja se on alaspain karvan kasvun suuntaan. :)

T. Ihotautihoitaja

 2015711dongdong

 

coach outlet

michael kors outlet

hollister clothing

jordan 3

jordan concords

toms outlet

timberland earthkeepers

ray ban outlet

polo ralph lauren

replica watches

coach outlet

hollister

christian louboutin

louis vuitton outlet

michael kors

michael kors outlet

fitflops

fitflop footwear

chi flat irons

lebron james shoes 2015

ralph lauren

coach outlet store online

true religion

true religion

gucci shoes

louis vuitton outlet

abercrombie and fitch new york

jordan 11 low

fendi

louis vuitton outlet

lebron james shoes

caoch outlet

jordan 4

dior handbags

louis vuitton uk

ray ban sungalss

cheap jerseys

christian louboutin outlet

pandora charms

insanity workout dvd

coach outlet

abercrombie store

coach outlet

jordan 11s

michael kors outlet online

black timberland boots

longchamp outlet

gucci

copy watches

louis vuitton handbags

p90x workouts

insanity workout

fitflop shoes

michael kors handbags

marc jacobs handbags

coach outlet

michael kors

sac longchamp pas cher

coach outlet

louis vuitton

gucci

louboutin

michael kors outlet

christian louboutin shoes

ray ban sunglasses uk

louis vuitton handbags

abercrombie kids

gucci outlet

chanel bags

louboutin femme

oakley sunglasses

fitflops sale clearance

nhl jerseys

louis vuitton

prescription sunglasses

cheap jordans

cheap ray bans

christian louboutin outlet

louis vuitton

mont blanc pens

coach outlet store online

louis vuitton

michael kors

michael kors

burberry outlet

red christian louboutin

lululemon

michael kors outlet

ed hardy outlet

coach outlet

kevin durant shoes

ray bans

michael kors outlet online

mulberry uk

louis vuitton handbags

oakley sunglasses

michael kors outlet online

louis vuitton handbags

coach factory outlet online

michael kors outlet online

jordan 6 cigar

ralph lauren polo shirts

louis vuitton

coach outlet store online

mont blanc

oakley galsses

coach outlet

hermes

michael kors bag

retro jordans

chanel handbags

jordan 13

louis vuitton

abercrombie

air jordan pas cher

coach outlet

air max 2015

jordan 6

coach

pandora charms

louis vuitton outlet

oakley sunglasses sale

true religion outlet

lebron james shoes

mont blanc pens

coco chanel

toms outlet

abercrombie

christian louboutin outlet

oakley sunglasses wholesale

beats solo

michael kors outlet

burberry outlet

christian louboutin sale

michael kors outlet

abercrombie outlet

kate spade handbags

coach factorty outlet

toms outlet

christian louboutin shoes

adidas shoes

hollister

jordan pas cher homme

michael kors

louis vuitton outlet

replica watches

concords 11

michael kors handbags

michael kors handbags

burberry outlet online

adidas outlet

retro jordans

kate spade outlet

kate spade

abercrombie

kate spade outlet

coach factorty outlet

ray ban uk

chanel handbags

michael kors outlet online

gucci handbags

hollister clothing

cheap jordans

hollister clothing

cheap air max

jordan 11

louis vuitton handbags

cheap nfl jerseys

ray ban sunglass

kobe bryant shoes

adidas outlet store

oakley vault

coach factory outlet

louis vuitton

ed hardy clothing

louis vuitton outlet stores

louis vuitton

michael kors handbags

michael kors handbags

louis vuitton

tods outlet

coach factory outlet

cheap louis vuitton handbags

louboutin pas cher

jordan 11 concord

coach outlet online

oakley sunglass

louis vuitton handbags

tods shoes

polo ralph lauren

michael kors

michael kors outlet

lebron james basketball shoes

jordan 13

michael kors outlet

michael kors

oakley sunglasses

cheap jordans

cheap jordans

fendi bags

hollister kids

ralph lauren sale

burberry scarf

cheap lululemon

chanel handbags

nike air max

michael kors outlet online

ray ban sunglasses

coach factory outlet

abercrombie & fitch

jordan 4s

timberland boots

abercrombie

louis vuitton handbags

ralph lauren

oakley sunglasses

rolex watches outlet

abercrombie and fitch

air jordan 13

louis vuitton handbags

ray ban sunglasses

prada shoes

air jordan 11

jordan 11 low

louis vuitton handbags

michael kors handbags

kobe shoes

www.louisvuitton.com

christian louboutin

polo ralph lauren home

cheap jerseys

coach factory outlet

oakley sunglasses cheap

air max uk

longchamp bags

oakley sunglasses wholesale

michael kors outlet

abercrombie

celine

michael kors handbags

louis vuitton purses

true religion

jordan shoes

christian louboutin

hermes birkin bag

true religion jeans

ray ban glasses

marc jacobs

toms shoes

celine outlet

coach canada outlet

prada uk

coach factory

polo ralph lauren

coach factory outlet online

ray ban outlet

michael kors outlet

prada outlet

polo ralph lauren

coach outlet

nfl jerseys

burberry sale

louis vuitton outlet

louis vuitton outlet

hollister clothing

coach outlet store online

pandora jewelry

hollister

oakley sunglasses wholesale

burberry outlet

ray ban outlet

ray ban sunglasses

oakley sunglasses

cheap jerseys

coach factory outlet

abercrombie & fitch

christian louboutin

chanel uk

hollister co

cheap toms

sac longchamp

coach factory outlet

ralph lauren outlet

prada

hollister outlet

soccer jerseys

ray ban uk

oakley sunglasses

tod's shoes

ralph lauren outlet

jordan 9

celine

michael kors bag

burberry outlet online

michael kors outlet

hollister clothing store

ray ban sungalsses

louis vuitton outlet

michael kors outlet online sale

michael kors outlet

michael kors outlet

jordan 4

jordan 11 gamma blue

tod's shoes

ghd hair straighteners

michael kors outlet

burberry outlet

ray ban sunglasses

gucci outlet

louis vuitton outlet

juicy couture

louis vuitton handbags

fitflops clearance

chi flat iron

coach outlet store online

ray ban sunglasses

jordan 3s

louis vuitton outlet

oakley sunglasses

mont blanc

louis vuitton

celine outlet

nike air max

michael kors outlet online

air max 90

louis vuitton handbags

longchamp handbags

oakley sunglasses outlet

mulberry handbags

yoga pants

michael kors outlet online

burberry outlet online

hollister clothing store

louis vuitton outlet

tory burch outlet

ray bans

cheap jordans

gucci outlet online

nfl jerseys

timberland boots

louis vuitton outlet

chanel outlet

toms shoes

michael kors outlet online

true religion outlet

coach factory outlet

true religion sale

jordan 8s

christian louboutin sale

true religion

abercrombie store

gucci outlet

jordan 11s

louis vuitton

tory burch outlet online

jordan 8

hollister

oakley sunglasses

tory burch sale

true religion outlet

jordan shoes

timberlands

toms outlet

coach outlet stores

ray ban sunglasses

jordan 11 gamma blue

louis vuitton

abercrombie

oakley sunglasses outlet

chanel handbags

ray ban sunglasses outlet

christian louboutin

ray ban glasses

oakley vault

abercrombie fitch

louis vuitton outlet

michael kors

christian louboutin outlet

chanel bags outlet

oakley sunglasses cheap

timberland boots

coach factory outlet

oakley sunglass

christian louboutin sale

gucci outlet

jeremy scott adidas

christian louboutin

cheap soccer shoes

abercrombie

tory burch outlet

cheap toms

true religion jeans

louis vuitton handbags

coach outlet

coach factory outlet online

michael kors purse

beats by dr dre

michael kors outlet

michael kors outlet

chanel bags

ray ban outlet

michael kors outlet online

coach outlet store online

abercrombie

black timberland boots

pandara jewelry

football shoes

jrodan retro

ray ban glasses

longchamp handbags

coach factory outlet online

michael kors handbags

ray bans

christian louboutin shoes

louis vuitton

jordan 11

dai (Ei varmistettu)

20151013xiaodaige
tods shoes,tods shoes sale,tods sale,tods outlet online,tods outlet store,tods factory outlet, http://www.todsshoes.us.com/
vikings jerseys, http://www.minnesotavikingsjersey.us/
fitflop shoes, http://www.fitflop.in.net/
cheap football shirts, http://www.cheapfootballshirt.org.uk/
chanel handbags outlet, http://www.chanelhandbags-outlet.us.com/
insanity workout, http://www.insanityworkout.us.com/
nobis jacket, http://www.nobis.us.com/
moncler outlet store, http://www.moncleroutletstore.us.com/
canada goose jackets, http://www.canadagoose.us.org/
nike trainers uk, http://www.niketrainers.me.uk/
hollister clothing, http://www.hollisterclothingstore.net/
golden state warriors, http://www.warriorsjersey.com/
cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com/
toms outlet, http://www.toms.us.com/
ralph lauren,polo ralph lauren,ralph lauren outlet,ralph lauren italia,ralph lauren sito ufficiale, http://www.poloralphlaurenoutlet.it/
louis vuitton bags cheap, http://www.louisvuittonbag.us.com/
nike air max 90, http://www.airmax90.us.com/
ray-ban sunglasses, http://www.raybansunglass.com.au/
hollister clothing store, http://www.hollisterclothingstore.net/
san antonio spurs, http://www.sanantoniospursjersey.com/
giuseppe zanotti, http://www.giuseppe-zanotti-outlet.org/
ferragamo outlet, http://www.ferragamo.eu.com/
nike running shoes, http://www.nikefreerunning.org/
dolphins jerseys, http://www.miamidolphinsjersey.com/
ralph lauren polo, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
eagles jerseys, http://www.philadelphiaeaglesjersey.us/
mlb jerseys, http://www.cheapmlbjerseys.net/
black friday 2015, http://www.blackfriday2015.in.net/
canada goose outelt, http://www.canadagoosecanada.com/
oklahoma city thunder jerseys, http://www.thunderjerseystore.com/
ugg boots, http://www.uggsoutlet.us.org/
christian louboutin outlet, http://www.christianlouboutinonline.us.com/
marc jacobs outlet, http://www.marcjacobs.cc/
chanel handbags outlet, http://www.chanelhandbagsoutlet.in.net/
swarovski crystal, http://www.swarovski.in.net/
nike shoes, http://www.cheap-nikeshoes.cc/
christian louboutin shoes, http://www.christianlouboutinoutlet.org.uk/
michael kors handbags, http://www.michaelkorsusa.us/
cheap jordan shoes, http://www.cheapjordanshoes.in.net/
louis vuitton,borse louis vuitton,louis vuitton sito ufficiale,louis vuitton outlet, http://www.borselouisvuittonoutlet.it/
adidas outlet, http://www.adidasoutletstore.us.com/
salomon boots, http://www.salomonshoes.us.com/
swarovski crystal, http://www.swarovskicrystals.co.uk/
vans sneakers, http://www.vans-shoes.cc/
cheap soccer jerseys, http://www.cheapsoccerjersey.net/
north face jackets, http://www.thenorthface.me/
ugg outlet online, http://www.uggoutlet.in.net/
air force 1 shoes, http://www.airforce1.us.com/
canada goose outlet, http://www.canadagooseoutlet.com.co/
toms outlet store, http://www.tomsoutlet-stores.com/
prada sneakers, http://www.pradashoes.us/
manchester united jersey, http://www.manchesterunitedonline.com/
marc jacobs, http://www.marcjacobs.cc/
discount ugg boots, http://www.discountuggboots.in.net/
the north face outlet, http://www.thenorthfaces.in.net/
philadelphia eagles jerseys, http://www.philadelphiaeaglesjersey.us/
coach outlet store, http://www.coachoutletstoreonline.in.net/
abercrombie and fitch, http://www.abercrombie-fitch-hollister.es/
ghd uk, http://www.ghdhairstraightenerssale.co.uk/
juicy couture tracksuit, http://www.juicycoutureoutlet.net/
air jordan 4 free shipping, http://www.airjordan4.org/
michael kors outlet online, http://www.michaelkors-outlets.us.com/
tory burch outlet, http://www.toryburchshoesoutlet.com/
abercrombie fitch, http://www.abercrombie-fitch.us.com/
ugg outlet, http://www.uggboots-outlet.co.uk/
nike sneakers, http://www.nikerunningshoes.cc/
mulberry uk, http://mulberryoutlet.outlet-store.co.uk/
cheap ugg boots, http://www.uggbootscheap.eu.com/
louis vuitton handbags outlet, http://www.louisvuittonhandbags.org.uk/
chicago bulls jersey, http://www.chicagobullsjerseys.net/
raiders jerseys, http://www.oaklandraidersjerseys.us/
oakley sunglasses wholesale, http://www.oakleysunglasseswholesale.in.net/
prada outlet store, http://www.pradaoutlet.us/
ravens jerseys, http://www.baltimoreravensjerseys.us/
ed hardy outlet, http://www.edhardy.us.com/
cheap ugg boots, http://www.cheapugg-boots.in.net/
miami heat jersey, http://www.miamiheatjerseys.net/
ugg outlet store, http://www.uggoutletstore.eu.com/
ugg boots, http://www.cheapuggboots.net.co/
new balance, http://www.newbalanceshoes.in.net/
nike roshe run, http://www.nikerosherunshoes.co.uk/
michael kors outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutlet.us.org/
true religion outlet, http://www.truereligionjean.in.net/
los angeles clippers jerseys, http://www.clippersjerseystore.com/
dansko shoes, http://www.dansko-shoes.us/
new balance shoes, http://www.newbalanceshoes.in.net/
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes, http://www.basketballshoes.us.com/
michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletusa.net/
valentino shoes, http://www.valentinooutlet.us.com/
ugg boots sale, http://www.uggsale.in.net/
nike air foamposite one,foamposite,foamposites,foamposite release 2015,foamposite sneakers,foamposites for sale,foamposite gold, http://www.foampositeshoe.net/
michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutlet-store.us.com/
lululemon outlet, http://www.yogapants.us.com/
miami heat, http://www.miamiheatjerseys.net/
hermes outlet store, http://www.hermesoutletstore.us.com/
winter jackets, http://www.winterjackets.us.com/
true religion canada, http://www.truereligionjeanscanada.com/
wedding dresses uk, http://www.weddingdressesoutlet.co.uk/
nike running shoes, http://www.nikerunningshoes.cc/
nike foamposite, http://www.foampositeshoe.net/
los angeles clippers, http://www.clippersjerseystore.com/
black friday deals, http://www.blackfridaydeals.us.com/
gucci,borse gucci,gucci sito ufficiale,gucci outlet, http://www.borseguccioutlet.it/
tory burch outlet online, http://www.toryburchoutletonline.in.net/
swarovski outlet, http://www.swarovski-outlet.co.uk/
stuart weitzman outlet, http://www.stuartweitzmanoutlet.us/
michael kors handbags, http://www.cheapmichaelkorshandbag.in.net/
tommy hilfiger, http://www.tommyhilfigers.net/
supra shoes, http://www.suprashoes.us.com/
michael kors outlet online, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
oakley sunglasses wholesale, http://www.oakley.in.net/
bottega veneta outlet, http://www.bottegaveneta-outlet.net/
ugg boots, http://www.uggaustralia.in.net/
north face outlet, http://www.thenorthfaces.org.uk/
camisetas futbol baratas, http://www.futbol-baratas.com/
the north face outlet, http://www.thenorthfacejacket.us.com/
nike air max 2015, http://www.airmax2015.in.net/
giants jersey, http://www.newyorkgiants.us/
mizuno running shoes, http://www.mizunorunningshoes.us/
cardinals jersey, http://www.arizonacardinalsjersey.us/
moncler outlet, http://www.monclerjacketsuk.co.uk/
hermes birkin bag, http://www.hermesbirkin.org/
cowboys jerseys, http://www.dallascowboysjersey.us/
redskins jerseys, http://www.washingtonredskinsjersey.com/
chicago blackhawks jersey, http://www.chicagoblackhawksjersey.us/
los angeles lakers jerseys, http://www.lakersjerseys.us/
cyber monday deals, http://www.cybermondaydeals.in.net/
saints jerseys, http://www.neworleanssaintsjerseys.us/
michael kors factory online, http://www.michaelkorsfactoryoutletonline.com/
michael kors outlet, http://www.michaelkorshandbags.in.net/
links of london jewellery, http://www.linksoflondons.co.uk/
soccer jerseys wholesale, http://www.soccerjerseys.us.com/
ysl outlet, http://www.ysloutletonline.com/
mizuno shoes, http://www.mizunorunningshoes.us/
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano, http://www.asicsisrael.com/
calvin klein outlet, http://www.calvinklein.in.net/
babyliss pro, http://www.babyliss.us.com/
barbour jackets, http://www.barbour.us.com/
michael kors handbags outlet, http://www.michaelkorshandbagsoutletstore.us.com/
christian louboutin,louboutin,louboutin outlet,louboutin outlet italia,scarpe louboutin, http://www.scarpelouboutin.it/
barcelona jersey, http://www.barcelonajerseys.net/
rolex watches for sale, http://www.rolexwatches.in.net/
ray ban uk, http://www.raybansunglass.co.uk/
patriots jerseys, http://www.newenglandpatriotsjerseys.us/
herve leger dresses, http://www.herveleger.us.com/
san francisco 49ers jerseys, http://www.sanfrancisco49ersjerseys.us/
replica handbags,replica handbags outlet,cheap handbags,purses and handbags,wholesale replica handbags,replica bags,bags outlet,replica handbags wholesale,cheap purses,discount handbags,handbags sale,wholesale purses,handbags and purses,replica purses, http://www.replicahandbag.us.com/
falcons jersey, http://www.atlantafalconsjersey.us/
louis vuitton outlet store, http://www.louisvuittonoutletstore.name/
steelers jerseys, http://www.pittsburghsteelersjersey.com/
nba jerseys, http://www.nbajerseys.net/
jordan shoes 2015, http://www.jordanshoes.us.com/
mcm backpack, http://www.mcm.in.net/
chelsea jersey, http://www.chelseajerseystore.com/
tods outlet store, http://www.todsoutlet.us.com/
golden state warriors jerseys, http://www.warriorsjersey.com/
nhl jerseys, http://www.nhljerseys.us.com/
woolrich outlet store, http://www.woolrichoutletstore.us.com/
instyler ionic styler, http://www.instylerionicstyler.com/
ray-ban sunglasses, http://www.ray-bansunglasses.eu.com/
coach outlet online, http://www.coachoutletonline.in.net/
chanel outlet store, http://www.chaneloutletstore.us.com/
pittsburgh steelers jersey, http://www.pittsburghsteelersjersey.com/
nike outlet, http://www.nikeoutletstore.us/
nike air huarache, http://www.nikeairhuarache.org.uk/
prada outlet, http://www.pradahandbagsoutlet.co.uk/
michael kors uk, http://www.michaelkorsbags.uk/
hollister shirts, http://www.hollistershirts.co.uk/
oakley,occhiali oakley,oakley italia,oakley occhiali,oakley sunglasses, http://www.occhialioakleyoutlets.it/
indianapolis colts jerseys, http://www.indianapoliscoltsjersey.us/
jordan 13, http://www.airjordan13s.com/
nfl jersey wholesale, http://www.nfljerseys-wholesale.us.com/
mbt shoes outlet, http://www.mbtshoesoutlet.us.com/
converse shoes, http://www.converseshoes.us.com/
longchamp outlet store, http://www.longchampoutlet.name/
beats by dre, http://www.beats-headphones.in.net/
new england patriots jerseys, http://www.newenglandpatriotsjerseys.us/
celine outlet, http://www.celineoutletus.com/
fred perry shirts, http://www.fredperrypoloshirts.com/
fred perry polo shirts, http://www.fredperrypoloshirts.com/
nike air max 2014, http://www.airmax2014.net/
minnesota vikings jerseys, http://www.minnesotavikingsjersey.us/
mont blanc pens, http://www.montblanc-pens.com.co/
blackhawks jersey, http://www.chicagoblackhawksjersey.us/
parajumpers outlet, http://www.parajumpers.in.net/
north face outlet, http://www.thenorthfaceclearances.us.com/
nike soccer shoes, http://www.nikemercurial.org/
miami dolphins jerseys, http://www.miamidolphinsjersey.com/
insanity, http://www.insanityworkout.us.com/
tods outlet, http://www.todsoutlet.us.com/
ugg outlet uk, http://www.uggoutlet.org.uk/
ralph lauren outlet, http://www.ralphlaurenoutletuk.org.uk/
valentino outlet, http://www.valentinooutlet.us.com/
ferragamo shoes, http://www.ferragamo.eu.com/
celine outlet online, http://www.celineoutletus.com/
mulberry outlet store, http://www.mulberryoutlet.com.co/
north face outlet store, http://www.thenorthfaceoutletstores.org/
hermes outlet, http://www.hermesbags.co.uk/
kobe bryants shoes, http://www.kobeshoes.us/
cyber monday 2015, http://www.cybermonday2015.us.com/
ray-ban sunglasses, http://www.rayban-sunglassess.us.com/
louis vuitton outlet store, http://www.louisvuittonoutlet.in.net/
dallas cowboys jersey, http://www.dallascowboysjersey.us/
hermes belt for sale, http://www.hermesbelts.us/
mac cosmetics, http://www.maccosmetics.in.net/
new york giants jerseys, http://www.newyorkgiants.us/
49ers jersey, http://www.sanfrancisco49ersjerseys.us/
jets jersey, http://www.newyorkjetsjersey.us/
air max shoes, http://www.nikeairmaxshoess.co.uk/
broncos jerseys, http://www.denverbroncos.org/
packers jerseys, http://www.greenbaypackersjersey.us/
oakley sunglasses wholesale, http://www.wholesaleoakleysunglasses.us.com/
polo shirts, http://www.poloralphlaurenshirts.us.com/
chiefs jersey, http://www.kansascitychiefs.us/
winter coats, http://www.wintercoats.us.com/
north face outlet, http://www.northface-outlet.cc/
coach handbags outlet, http://www.coachhandbagsoutletonline.us.com/
lululemon pants, http://www.lululemonoutletstore.in.net/
mlb jerseys, http://www.cheapmlbjerseys.us.com/
lebron shoes, http://www.lebronjames.us.com/
rolex watches, http://www.rolexwatches-uk.co.uk/
tory burch outlet online, http://www.toryburch.in.net/
seahawks jersey, http://www.seattleseahawksjersey.us/
cheap oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-outlet.us.com/
lacoste pas cher, http://www.polo-lacoste-shirts.fr/
chanel outlet, http://www.chanelhandbags-outlet.co.uk/
chicago bears jerseys, http://www.chicagobearsjerseys.us/
cheap jordans for sale, http://www.cheapjordans.us.org/
michael kors uk, http://www.michaelkorshandbag.co.uk/
cheap uggs, http://www.uggboot.com.co/
oakley outlet store, http://www.oakleyoutlet.in.net/
michael kors uk, http://www.michaelkorsoutlets.uk/
puma shoes, http://www.pumaoutletonline.com/
ysl outlet online, http://www.ysloutletonline.com/
atlanta falcons jersey, http://www.atlantafalconsjersey.us/
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex, http://www.replicawatchesforsale.us.com/
cheap jordans, http://www.jordan-shoes.us.com/
san antonio spurs jerseys, http://www.sanantoniospursjersey.com/
ray ban,rayban,occhiali ray ban,ray-ban,ray ban occhiali,ray ban sunglasses, http://www.occhiali-rayban.it/
pandora outlet, http://www.pandorajewelryoutlet.us.com/
michael kors uk outlet, http://www.michaelkorsoutlet.org.uk/
michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletonline.in.net/
babyliss, http://www.babyliss.us.com/
michael kors canada, http://www.michaelkorsoutletcanada.in.net/
colts jerseys, http://www.indianapoliscoltsjersey.us/
new york knicks jersey, http://www.newyorkknicksjerseys.com/
louis vuitton outlet online, http://www.louisvuittonus.us.com/
washington redskins jerseys, http://www.washingtonredskinsjersey.com/
ray-ban sunglasses, http://www.ray-bansunglassess.in.net/
lebron shoes, http://www.lebronjamesshoes.in.net/
coach outlet online, http://www.coachoutletstores.com.co/
cleveland cavaliers, http://www.cavaliersjerseys.net/
oakland raiders jerseys, http://www.oaklandraidersjerseys.us/
true religion jeans outlet, http://www.truereligionjeansoutlets.us.com/
tommy hilfiger outlet, http://www.tommyhilfigers.net/
designer handbags,handbags outlet,cheap handbags,purses and handbags,wholesale handbags,designer bags,bags outlet,handbags wholesale,cheap purses,discount handbags,handbags sale,wholesale purses,handbags and purses,designer purses, http://www.designerhandbags.us.com/
wedding dresses, http://www.cheap-weddingdresses.net/
nfl jerseys, http://www.cheapnfljerseys.org/
iphone 6 cases, http://www.iphonecase.name/
denver broncos jerseys, http://www.denverbroncos.org/
snapbacks wholesale, http://www.cheapsnapbacks.us.com/
hollister pas cher, http://www.abercrombie-fitch-hollister.fr/
mac makeup, http://www.maccosmetics.in.net/
tiffany and co, http://www.tiffanyandco.in.net/
louis vuitton outlet, http://www.louisvuitton.in.net/
wellensteyn outlet, http://www.wellensteyn.com.co/
coach outlet online, http://www.coachoutletcanada.com.co/
tiffany and co, http://www.tiffany-outlet.us.com/
air jordan 11 free shipping, http://www.airjordan11.net/
boston celtics jersey, http://www.celticsjersey.com/
new york knicks, http://www.newyorkknicksjerseys.com/
roshe run men, http://www.rosherunshoessale.com/
hollister, http://www.abercrombie-fitch-hollister.es/
nike air max, http://www.nikeairmaxshoes.org.uk/
lacoste shirts, http://www.polo-lacoste-shirts.fr/
beats by dre, http://www.beatsbydrdre-headphones.us.com/
michael kors outlet online, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
seattle seahawks jerseys, http://www.seattleseahawksjersey.us/
kansas city chiefs jerseys, http://www.kansascitychiefs.us/
ralph lauren outlet, http://www.poloralphlauren.us.org/
moncler jackets, http://www.moncler.us.com/
coach outlet store, http://www.coachoutletonline-store.us.com/
tiffany outlet, http://www.tiffanyjewelleryoutlets.co.uk/
michael kors factory store, http://www.michaelkorsfactory-outlet.us.com/
kobe 9 elite, http://www.kobe9elite.us.com/
karen millen uk, http://www.karenmillendressesoutlets.co.uk/
coach outlet store, http://www.coachoutletus.us/
ugg boots uk, http://www.cheapuggboots.me.uk/
discount oakley sunglasses, http://www.oakleysunglassesdiscount.us.com/
coach outlet, http://www.coach-outlet-store.us.com/
new orleans saints jerseys, http://www.neworleanssaintsjerseys.us/
michael kors wallet sale, http://www.michaelkorswallet.net/
hollister canada, http://www.hollistercanada.com/
salomon shoes, http://www.salomonshoes.us.com/
oklahoma city thunder, http://www.thunderjerseystore.com/
los angeles lakers, http://www.lakersjerseys.us/
iphone cases, http://www.iphonecase.name/
michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletonlinestores.us.com/
canada goose coats, http://www.canadagoose-coats.us.com/
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasseswholesale.us.com/
louis vuitton handbags outlet, http://www.louisvuittonhandbag.us/
oakley canada, http://www.oakleysunglassescanada.com/
canada goose outlet, http://www.canada-gooseoutlet.us.com/
arizona cardinals jerseys, http://www.arizonacardinalsjersey.us/
instyler, http://www.instylerionicstyler.com/
pandora, http://www.pandora.eu.com/
kobe shoes, http://www.kobebryantshoes.in.net/
michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletonlinstore.us.com/
louis vuitton bags, http://www.louisvuittonhandbagsoutlet.co.uk/
cleveland cavaliers jersey, http://www.cavaliersjerseys.net/
real madrid jersey, http://www.realmadridjerseystore.com/
lacoste shirts, http://www.lacostepoloshirts.cc/
ray ban sunglasses online, http://www.raybansunglassesonline.us.com/
true religion outlet, http://www.truereligionjeansoutlet.com/
michael kors outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutlets.in.net/
snow boots, http://www.snowboots.us.com/
chicago bulls, http://www.chicagobullsjerseys.net/
oakley sunglasses, http://www.cheapoakleysunglassess.us.com/
nike air huarache, http://www.nike-airhuarache.co.uk/
nike free, http://www.nikefree5.us/
ralph lauren outlet, http://www.ralphlauren-outletonline.co.uk/
canada goose outelt, http://www.canadagoosejackets.in.net/
ray ban sunglasses outlet, http://www.raybansunglass.us.com/
bottega veneta outlet online, http://www.bottegaveneta-outlet.net/
thomas sabo, http://www.thomassabos.co.uk/
supra footwear, http://www.suprashoes.us.com/
barbour jackets, http://www.barbourjacketsuk.co.uk/
puma outlet, http://www.pumaoutletonline.com/
new york jets jerseys, http://www.newyorkjetsjersey.us/
converse sneakers, http://www.converseshoes.us.com/
bears jerseys, http://www.chicagobearsjerseys.us/
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-wholesale.us.com/
nike free run uk, http://www.nikefreerunning.org.uk/
ugg boots clearance,ugg australia,uggs on sale,ugg slippers,uggs boots,uggs outlet,ugg boots,ugg,uggs, http://www.uggbootsclearance.in.net/
baltimore ravens jerseys, http://www.baltimoreravensjerseys.us/
timberland shoes, http://www.timberlandboots.name/
adidas wings shoes, http://www.adidaswings.net/
abercrombie and fitch, http://www.abercrombie-fitch-hollister.fr/
air jordan shoes for sale, http://www.airjordanshoes.us.org/
green bay packers jerseys, http://www.greenbaypackersjersey.us/
cheap nfl jersey, http://www.cheap-nfljersey.us.com/
boston celtics, http://www.celticsjersey.com/
belstaff outlet, http://www.belstaff.us.com/
gucci outlet, http://www.guccihandbags-outlet.co.uk/
longchamp handbags outlet, http://www.longchamphandbag.us.com/
true religion jeans, http://www.truereligionoutletstore.us.com/
ray ban outlet, http://www.raybansunglassesonline.in.net/
canada goose jackets, http://www.canada-goosejackets.us.com/
giuseppe zanotti outlet, http://www.giuseppe-zanotti-outlet.org/
hogan,hogan outlet,scarpe hogan,hogan sito ufficiale,hogan interactive, http://www.scarpehogan-outlet.it/
tods shoes, http://www.todsshoes.us.com/

poker online (Ei varmistettu) http://www.pokermon24.com

Kunjungi:
<a href="http://www.senibola.com" rel="nofollow">judi online</a> Interwin, <a href="http://www.m88club.net" rel="nofollow">agen sbobet</a> M88club, <a href="http://www.poker5star.net" rel="nofollow">poker online</a> Poker5star, <a href="http://www.bola24.net" rel="nofollow">judi online</a> Bethost24, <a href="http://www.ibet44cash.com" rel="nofollow">bandar bola</a> Ibet44cash, <a href="http://www.sbobet138.com" rel="nofollow">agen sbobet</a> Sbobet138, <a href="http://www.nagaemas88.com" rel="nofollow">agen sbobet</a> NagaEmas88, <a href="http://www.baligoal.net" rel="nofollow">agen bola</a> Baligoal, <a href="http://www.pokermon24.com" rel="nofollow">poker online</a> Pokermon24

Virtuswin (Ei varmistettu) http://www.virtuswin.com

Agen bola piala dunia 2018, bandar resmi piala dunia 2018

Judi Bola (Ei varmistettu) http://facebook.com

[url=http://www.idb365.com]Judi Online[/url] Indobet365
[url=http://www.hanabet88.com]Judi Online[/url] Hanabet
[url=http://www.topbbm.com]Judi Online[/url] BBM88
[url=http://www.emasbet.net]Judi Online[/url] EmasBet
[url=http://www.indorajaqq.com]Poker Online[/url] RajaQQ
[url=http://www.cmcwin.com]Poker Online[/url] CmcPoker
[url=http://www.bca99.com]Poker Online[/url] BcaQQ
[url=http://www.raja13.com]Poker Online [/url]RajaCapsa
[url=http://www.dewiqq.net]Poker Online[/url] DewiQQ
[url=http://www.mainqiu.com]Poker Online[/url] MainQQ

Kommentoi