Braun Silk-épil ja kasvojen syväpuhdistus harjaamalla + Arvonta

Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Braun

Olen himoinnut ja hiplaillut viime vuodet ulkomailla ollessani Clarisonicin kasvoharjoja, mutten ole raaskinut pistää rahoja kiinni laitteeseen, jonka tehosta en ole varma.. Tämä osassa Braunin Silk-Épil 5 & 7 -paketeista toimitettava kasvoharja oli yksi suurimmista syistä, joiden takia kiinnostuin tästä kampanjasta. Tämä kasvoharja on hyvin erilainen, kuin yksittäisinä myytävät laitteet, mutta olen silti innostunut sen vaikutuksista ihollani. 

Koska video on pop, ajattelin demonstroida teille harjan käyttöä ja sen mainioita ominaisuuksia videomuodossa!

Ja koska kaikki eivät tykkää katsoa videota, tässä tiivistys tärkeimmistä asioista myös tekstin muodossa! Harjalla puhdistamisen hyötyjä omilla kasvoillani:

 • Iho puhdistuu tehokkaammin, kuin käsin pestynä

 • Iho pysyy kirkkaampana, kun kuollut ihosolukko poistetaan useamman kerran viikossa

 • Ihohuokoset pysyvät puhtaampina, eikä mustapäitä synny yhtä paljoa kuin aiemmin

 • Ihon väri paranee kuorinnan aktivoidessa pintaverenkiertoa

 • Hoitotuotteet imeytyvät tehokkaammin, kun kuollut ihosolukko poistuu

Omilla kasvoillani huomasin eron tavalliseen ihonhoitoon verrattuna noin viikossa, jonka jälkeen vähensin harjapuhdistuksen noin joka toiselle päivälle. Oma ihoni on melko paksu, mutta herkähkö, ja koen että saan tällä rytmillä parhaan hyödyn irti. Harjan käyttäminen on äärimmäisen miellyttävän tuntuista, ja puhdistettuun fiilikseen jää koukkuun!

Meikit puhdistan tällä hetkellä ennen pesua erillisellä silmämeikin puhdistusaineella, sekä misellivedellä, jonka jälkeen siirryn vedellä huuhdeltavaan puhdistusvoiteeseen ja harjaan.

 

Vinkkejä ja huomioita kasvoharjan käyttöön:

 • Harjan pyörivä liike on tehokkaasti kuoriva! Älä siis paina sitä turhaan kovasti ihon pintaa vasten. 

 • Liikuta harjaa rauhallisesti mutta laakeasti pitkin kasvoja, äläkä jumitu hinkkaamaan vain yhtä kohtaa.

 • Jos ihosi on herkkä, käytä vain hitaampaa pyörimisnopeutta ja käytä harjaa harvemmin. 

 • Liian aktiivinen käyttö voi stimuloida akneen taipuvaista ihoa, joten aloita varovasti!

 • Käytä kasvoharjaa korkeintaan kerran päivässä - useimmille 2-4 kertaa viikossa riittää.

 • Jos käytät ihoa reilusti stimuloivaa kosmetiikkaa (esim. retinoleja sisältäviä voiteita), voi harja ärsyttää ihoa liikaa.

 • Nosta harja kuivumaan ilmavaan paikkaan jokaisen käytön jälkeen - märässä ja kosteassa säilytetty harja kerää bakteereita ja pahimmillaan hometta.

 • Puhdista harjapää säännöllisesti.

Tällä hetkellä Braunin kasvoharja on vain epilaattorien lisäosana toimitettava tuote, joten uusia harjapäitä ei saa ostettua erikseen, mikä on harmi. Itse olen puhdistanut harjaosan antiseptisessä liuoksessa uittamalla ja sen jälkeen huolellisesti huuhtelemalla parin viikon välein, mutten tiedä, kuinka pitkään harjakset pysyvät näin pehmeinä ja joustavina - toivottavasti pitkään.

EDIT: Jee jee JEE! Braunilta saadun päivitetyn infon mukaan myös vaihtoharjoja saa nyt ostettua Suomesta kahden kappaleen pakkauksissa, ja harja suositellaan vaihtamaan vähintään 3kk välein :))

Mää tykkään tästä ihan hurjasti - ja niin tykkää myös mun iho! Noin kuukauden aktiivisen käytön jälkeen harja on osa ihonhoitorutiiniani, ja alan kaivata sitä parin päivän reissuilla, kun iho tuntuu tukkoiselta. 

Välineurheilua tai ei, suosittelen varsinkin tukkeutuvasta ihosta kärsiviä kokeilemaan.

 

Instagramissa on edelleen käynnissä kilpailu, josta voit voittaa Braun Silk-épil 7 -tuotepaketin, sekä 1200€ arvoisen palkinnon, jolla voit toteuttaa haaveesi! Tähän kisaan voi osallistua Instagramin puolella lisäämällä kuvan haaveestasi, ja tagaamalla sen hashtagein #breakfreefi #braun ja @saapra.

Tämän lisäksi juuri tässä ja nyt starttaa toinen kilpailu, josta voit voittaa kampanjassa esitellyn Silk-épil 7 SkinSpa Beauty editionin! Tähän arvontaan osallistut kertomalla tämän postauksen kommenttiosiossa:

 Milloin olet viimeksi kehunut tuttua tai tuntematonta henkilöä, tai milloin olet itse kuullut toiselta ihmiseltä kehuja, jotka tuntuivat erityisiltä? 

Kirjoita kommenttisi perään sähköpostiosoitteesi, että saamme sinuun yhteyden voiton sattuessa kohdalle!

Molemmat kilpailut pättyvät 29.6. ja voittajat ilmoitetaan maanantaina 30.6. viimeisen kampanjapostauksen yhteydessä!

 

p.s. Kirjoitathan sähköpostiosoitteesi myös kommentin perään, eikä vain sille osoitettuun laatikkoon!

(blog. huom. blogikilpailussa palkintona on ainoastaan laitepaketti. Haaveiden toteuttajat, mars Instagramiin!)

Kommentit

Markka (Ei varmistettu)

Tänään kehuin ystävää siitä että omistaa suuren sydämen, vaikeidenkin paikkojen edessä. Itse sain kehuja positiivisesta elämänasenteesta risukasan keskellä! Lämmitti.

Mirja H (Ei varmistettu)

Kehuin poikaystäväni kauniita jäänsinisiä silmiä ja sain ressukan nolostumaan. :) Työkaveri huikkasi pari viikkoa sitten mulle että näytätpä hyvältä tänään, se ilahdutti väsyneenä sunnuntaiaamuna. :D

Virna (Ei varmistettu)

Oho, tämähän näyttää hyvältä! Harmi ettei myydä erikseen.

Kehuja tulee jaeltua aina liian vähän, pitäisi muistaa useammin kehua kavereita mutta myös tuntemattomia. Viimeksi on tullut kehuttua kaverin hienoa hattua, joka kruunasi muutenkin hyvän lookin.

Sähköposti virnabix@gmail.com

smiley (Ei varmistettu)

Mää oon kaupan kassalla töissä ja siinä tulee höpistyä asiakkaiden kanssa puolin ja toisin aika useinkin. Viimeksi muistaakseni heitin kuitenkin kehut yhdelle miehelle, jolla oli päällään New York Rangersien pelipaita - toivotin vielä loppuun hyvää onnea finaaleihin, niitä kun ei vielä sillon oltu ratkastu. Mutta nytpä on ja ehkä sitä poloista miestä surettaa yhtä paljon kun muakin, ettei riittäny Rangersien paukut loppuun saakka :(

Ite taisin saada kehuja vanhemmalta naisihmiseltä hyvästä palvelusta ja vielä tosi iloset kesätoivotukset siihen päälle. Niistä jää aina tosi hyvä mieli, koska asiakaspalveluammatissa usein saa turhaa lokaa ihmisiltä niskaan ja tuntuu, että nykyään se on tosi yleistä että esimerkiks just kaupan kassoihin puretaan kaikki omat aggressiot ja huonot olot.

Huomenna on taas muutaman vapaapäivän jälkeen työpäivä ja yritänpä tän postauksen innostamana muistaa kehua asiakkaita vielä enemmän ja toivottavasti saada hyvää fiilistä levitettyä! :)

inskii__@hotmail.com

Olin pitkän tovin duunissa seniorien palvelutalossa, jossa asui ihania mummeleita ja papparaisia. Ikinä ei saisi olla niitä lemppariasukkaita, mutta tietysti yksi mamma oli ehdottomasti ylitse muiden. Mamman muisti reistaili jo aika paljon, mutta se ei onneksi ollut muuttanut hänen persoonallisuuttaan. Hän lakkaili aina kynsiään villin liilaksi tai shokki pinkiksi tms. ja piti päheetä leopardikuosista paitaa. Aina ku olin töissä, etsin katseella tätä mammaa ja jossain vaiheessa päivää aina menin hänen luokseen ja ensin näytin omia kynsiäni. Mulla oli usein jotkut pirteät Konadilla tehdyt kynnet ja mamma oli aina niistä ihan haltioissaan! "Oletko tehnyt noin hienot kynnet ihan itse?" Aina niitä ihmeteltiin hetki ja sitten kurkattiin mamman kynsiä. Mamma ei ikinä muistanut antaa kynsilakan kuivua, joten ne olivat aina ihan koppuraiset ja rempallaan. Silti aina päivittelin, että onpas kauniin väristä lakkaa! Ja sitten naurettiin kauheasti.

miiracleunicorn (Ei varmistettu)

Niin.. liian harvoinhan tulee niitä kohteliaisuuksia sanottua toisille :/ Itseni kohdalla vielä ujous aiheuttaa sen, että tuntuu tosi vaikealta avata suuta ja sanoa jotain.. vaikka se olisikin jotain hyvää . Viimeksi kun sain tarpeeksi kerättyä rohkeutta niin kehuin erään naisen kenkiä ja siitä tuli itsellekin mukava olo. Itse saan kyllä tosi harvoin kehuja, mutta muutama kuukausi sitten koulussa tuli eräs pikkutyttö kehumaan kampaustani, jota olin näpertänyt aamulla jonkun aikaa :) hyvä mielihän siitä tulee :D Erikoisin "kehu" on ehkä ollut joskus ala-asteella, kun eräs poika tokaisi että minun hiuslakkani haisee pullalta ja lääkkeiltä :D

miiracleunicorn (Ei varmistettu)

ja sähköposti unohtui :D miira.nurmi@gmail.com

miiracleunicorn (Ei varmistettu)

Niin.. liian harvoinhan tulee niitä kohteliaisuuksia sanottua toisille :/ Itseni kohdalla vielä ujous aiheuttaa sen, että tuntuu tosi vaikealta avata suuta ja sanoa jotain.. vaikka se olisikin jotain hyvää . Viimeksi kun sain tarpeeksi kerättyä rohkeutta niin kehuin erään naisen kenkiä ja siitä tuli itsellekin mukava olo. Itse saan kyllä tosi harvoin kehuja, mutta muutama kuukausi sitten koulussa tuli eräs pikkutyttö kehumaan kampaustani, jota olin näpertänyt aamulla jonkun aikaa :) hyvä mielihän siitä tulee :D Erikoisin "kehu" on ehkä ollut joskus ala-asteella, kun eräs poika tokaisi että minun hiuslakkani haisee pullalta ja lääkkeiltä :D

miira.nurmi@gmail.com

rainyday (Ei varmistettu)

Minulla oli jotenkin hirveä ilta menossa, yksi sellasista jolloin vaan tuntuu että kaikki vaan on huonosti. Avauduin ystävälle Whatsapissa, muunmuassa siitä että tuntuu että kaikki vaan vihaa mua (tuntui siltä sillä hetkellä paljon) ja sitten vähän ajan juttelun jälkeen ystäväni sanoi että olen ihana ja kaunis ja hassu ja että turhaan ajattelen noin. Siinä vaiheessa aloin itkemään, puoliksi huonon päivän purkaudesta ja puoliksi koska se oli vain niin ihana kehu. Fiilis parani paljon sillä hetkellä.

meerid@luukku.com

Ronna (Ei varmistettu)

Aikalailla tasan kuukausi sitten sain kuulla sellasta höpsöä, että olen kaunis. Aina kuulemma ollut, mutta nyt jotenki erityisen kaunis. Noh, oon löytäny nää blogit ja ottanu opit käyttöön.
j.hollanti@gmail.com

Irppa (Ei varmistettu)

Saan todella harvoin kehuja mutta jos muistan oikein nii viimeksi kaveri kehui kuinka nätit kasvot mulla on :D yleensä saan enemmän kehuja mun personallisuudesta, ja se ei harmita yhtään vaik en ehkä oo maailman kaunein ulkoapäin! Ja viimeksi kehuin kaverin mekkoa ja hiuksia päättäjäisissä :)

ira.peltola@hotmail.fi

Lusa (Ei varmistettu)

Juuri tänään kaverini kertoi kuinka hänen äitinsä oli kehunut minua todella nätiksi :) Jostain syystä lämmitti mieltä tosi paljon :)

supernatural-93 (at) hotmail.com

katikk (Ei varmistettu)

Olen tällä hetkellä pienessä kaupungissa Floridassa ja täällä on liiankin tavallista kuulla ja antaa kehuja joka päivä. Piristää ihanasti päivää kun ventovieraat kehuvat vaatteitasi, Suomessa kun sitä tapahtuu aika harvoin.

katikk (Ei varmistettu)

Ja tietenkin unohdin sähköpostin..

kati.kontro@gmail.com

Mila L (Ei varmistettu)

Viimeksi olen kehunut yhtä bloggaajaa jättämällä kommentin blogiin koska tykkäsin niin paljon sen postauksen kuvista!

Itse sain myös äskettäin kehuja entiseltä työnanatajalta, jonka mielestä olen luottotyöntekijä ja jos koskaan tulevaisuudessa tarvitsen töitä niin palkkaa minut mielellään takaisin, se lämmitti mieltä.

Olen tsempannut tämän asian kanssa tietoisesti viime aikoina, kehun muita ihmisiä vilpittömästi ihan pienistäkin jutuista mitä tulee mieleen, oli se sitten vaikka hyvä asiakaspalvelija jossain kaupassa, oma tuttu, tai miksei tuntematonkin ihminen, tai bloggaaja netissä. Siitä saa myös itselle hyvän mielen, enkä usko että positiivista energiaa voi koskaan olla liikkeella liikaa ;)

mila.milablog@gmail.com

Anninaballerina (Ei varmistettu)

Kehuin viimeksi eilen mun ystävän ulkonäköä, kun hän lähetti minulle itsestään kuvan uudessa mekossaan. Mun mielestä toista on ihana kehua :)
mansik.ka@suomi24.fi

lllauraa (Ei varmistettu)

Eilen viimeksi kerroin uudelle tuttavuudelle miten mukava on että olemme tutustuneet, kai sekin on jonkin sortin kehumista? :) itse sain myös eilen kehuja, sillä taakseni jäi eka oikea työpaikkani, ja sieltä sain paljon arvokkaita neuvoja matkaani :-)

lllauraa (Ei varmistettu)

Ja se sposti.....
llaura.manninen@gmail.com

Thym (Ei varmistettu)

Tämä harja toimisi varmasti mun t-alueelle.

Kehuin eilen viimeksi työkaverin nerokkaasti leikattua ja kauniisti istuvaa paitaa illanistujaisissa ja sain palkinnoksi yllättyneen hymyn.

saana.palomurto@gmail.com

Oih. Tää voitto ois niin paikallaan :) taas heräsin kaksi finniä naamassa :(

Mä kehun päivittäin ihmisiä tuttuja ja tuntemattomia. Se on itseasiassa ollut mun uusi elämänfilosofiani  jo muutaman kuukauden ajan. Yritän aina ja kaikissa tilanteissa löytää sen positiivisen jutun ja kehua sitä koska loppupeleissä kehuja on kiva saada ja antaa. Nykyään ihmiset on kärkkäitä arvostelemaan kaikkea mahdollista niin on jokseenkin järkevää oikein ajatuksella keskittyä siihen kehumispuoleen. Viimeksi kehuin puolisoani noin 5min. sitten. Kerroin, että hän on upea. Yritän sanoa sen mahdollisimman usein! 

ninamariatuulikki@gmail.com

hms (Ei varmistettu)

Kehun aina, kun löydän syyn kehumiseen :) on kiva saada kaveri tai kuka tahansa hyvälle mielelle kehumalla jotain ihan arkistakin asiaa.
hanna.saarinen1@gmail.com

heiitii (Ei varmistettu)

Eilen illalla viimeksi kehuin äitiä kuinka hyvältä sen hiukset näyttää ja kuin ihana ja rakas ihminen se minulle on. Itselleni on jäänyt mieleen parin viikon takainen kehu vanhalta kaverilta joka kehui mun hiuksia. :) haidi_92_@hotmail.com

Sinzu (Ei varmistettu)

Tää paketti olis kyl unelma <3

Eilen ennen nukkumaan menoa poikaystävä sanoi, että mä olen aivan liian söpö ja että mä en voi sille mitään :D Taisin sitten nukahtaa hymy huulilla.

S-posti: sinzu-sinzu(at)hotmail.com

-henu (Ei varmistettu)

Ihoon liittyvä aihe toi mieeleeni viime viikolla polttareissa puolituttu kehui ihoani kauniiksi. Hänpä ei tiedä että olen kärsinyt nuoruudessa pahan aknen, joka vei itsetunnostani aika suuren palan. Se sai siis hymyilemään koko loppuviikon.

RipRap (Ei varmistettu)

Kehun yleensä muita ihmisiä aika usein. Viimeksi eilen illalla kehuin kälyn rohkeasti punaiseksi värjäämäänsä tukkaa.
r_laitala@hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Omassa työssä on ollut rankka vuosi ja saadaan jonkinverran kuraa niskaan jtn koitan kyllä usein tsempata työkavereita kehumalla ja kannustamalla ja ennenkaikkea kiittämällä (en tietenkä liiaksi) lastenhoitajana koen myös kuinka tärkeää on kehua apsia! Ei ulkonäöllisiä asioita vaan mm. Ystävällisyyttä, iloisuutta, taidokkuuta ym ja siitä lapsi palkitsee hymyllä :) itse sain kehun eilen kaupassa kun autoin vanhust pakkaamaan kauppakassin..pienistä asioista saa hyvän mielen sekä itelle että toiselle.. kahvikissa866@suomi24.fi

Monsku (Ei varmistettu)

Pari päivää sitten kehuin parhaan ystäväni tyyliä ja tyylitajua. Samoja asioita olen kehunut ennenkin, mutta yhtä iloiseksi hän on tullut joka kerta. Ja yhtä hyvä mieli siitä on tullut itsellenikin. :) Yritän aina muistaa kehua ja kiittää jos aihetta on, oli sitten kyseessä tuttu tai tuntematon.

monnakostiainen@hotmail.com

Pauliinah (Ei varmistettu)

Kuukostaapa hurjan ihanalta!! Mukavammalta kuin epilointi ;)
Yllätyin iloisesti, kun ruokakaupassa tuntematon vanhempi naishenkilö kehui kesämekkoani porkkanoita valitessa. Miten hyvä mieli siitä tulikaan. Itse olen myyntityössäni ottanut tavan, että kehun asiakkaita vähintään kerran työvuorossa. Tulee itsellekin hymy huulille, kun näkee asiakkaan silmien kirkastuvan.

Huippua juhannusta toivotellen,
Pauliina - pauliina.heikkinen (@) hotmail.com

lauravolyym (Ei varmistettu)

Mä olen kovin huono kehumaan, mutta oon yrittäny tsempata siinä viime aikoina. Viimeksi kehuin rakasta ystävääni eilen, koska hän on juuri synnärillä ja halusin tsempata häntä ja saada hänelle hyvän mielen loppuodotukseen <3

lauravolyym@gmail.com

Töissä tulee kehuttua päivittäin tuntemattomia, ihan motivointikeinona jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Itsekin saan töissä välillä kehuja, mutta päivittäin omalta mieheltäni. Ne jos mitkä hivelevät itsetuntoa ;)

noora156@hotmail.com

Siili82 (Ei varmistettu) http://vaatehuttuja.blogspot.fi/

Kehuin juuri toissapäivänä ystäväni asua, hän on aina niin huoliteltu. Lapsilleni sanon jotakin mukavaa ihan joka päivä.

nipallah (Ei varmistettu)

Viime viikolla kehuin tuntemattoman kenkiä, koska halusin ehdottomasti samanlaiset ja sainkin, tuli hyvä mieli :)
niinavalimaki@gmail.com

illia (Ei varmistettu)

"Olet kaunis" On ehkä parasta mitä voi sanoa tai kuulla.

karoliinamaria@gmail.com

hmpv (Ei varmistettu)

Oon sairastanut syömishäiriötä jokusen vuoden ja 1,5v sitten kuitenkin tein paranemispäätöksen. Sen jälkeen oon alkanut systemaattisesti ajattelemaan itsestäni vain kivoja asioita ja ajattelemaan positiivisesti noin niinkuin muutenkin. Kehun itseäni siis päivittäin peilin edessä pitääkseni itsetuntoani korkealla.

Vieraalta olen saanut kehuja muistaakseni viimeksi maanantaina aikaisin aamulla. Olin palannut kuntosalille 1,5 viikon tauon jälkeen ja harmaata aamua piristi kyllä hitokseen tuntemattoman mummelin kommentti pois lähtiessään "Sinä olet kyllä oikea päivänsäde...! Kiitos." Kommentti liittyi varmaankin siihen, kun olin samaista mummoa auttanut jonkun laitteen säätöjen kanssa aikaisemmin sinä aamuna :) (Parasta tässä on se, että mä en mielestäni ole todellakaan päivänsäde aamutreeneissä klo 6-7 välillä, vaan jupisen/kiroilen itsekseni viimeisiä toistoja pusertaessa :D)

hennakka@hotmail.com

Lode (Ei varmistettu)

Kuulin ystävältä noin kuukausi sitten näyttäväni freesiltä ja pirteältä, uusi puhdas ruokavalio näkyi myös kasvoissa. :) Mutta siitä huolimatta tarvetta epilaattorille ja kasvoharjalle olisi, jos sitten näyttäsin vielä paremmalta!

lotta.ahlholm(a)gmail.com

idaelisa (Ei varmistettu) http://elisse-cheers2that.blogspot.fi

Pari päivää sitten kehuin kaverini hiuksia ihanan väriseksi! Yritän muutenkin jaella kohteliasuuksia parhaani mukaan, niistä tulee hyvä mieli myös itselle :)

ida.tolvanen1@gmail.com

Morgaise (Ei varmistettu) http://elamaajaeskapismia.blogspot.fi/

Eilen tuli ihan extempore kehuttua lahtelaisen siwan kassaa älyttömän ihanista kynsistä. Neidillä oli sateenkaarenväriset hiekkalakat liukuvärjäyksenä, todella kauniit ja kantajalleen sopivat.
morgaise@hotmail.com

maisa5355 (Ei varmistettu)

eilen miestä kun oli siivonut niin hyvin. Ulkopuoliselle olen tiistaina antanut palautetta kiitokseksi hyvin tehdystä työstä :).
mariestrange(at)hotmail.com

luz_ (Ei varmistettu)

Kehuin aamulla työkaverin mekkoa. Pieni kehu, mutta antoi toivottavasti hyvän mielen :)
Olin tiistaina treffeillä ja treffikumppani kehui niin, että aloin kiemurrella..

Hemey (Ei varmistettu)

Poikaystäväni kehui hiuksiani viimeksi eilen ja ihmetteli suureen ääneen, että oletkos käynyt parturissa. Todellisuudessa edellisestä vierailusta on yli kuukausi. Salaisuus piilee siinä, että pidän hiuksiani todella harvoin auki ja eilen ne sattuivat olemaan vapaana.

Töissä kehuin viimeksi työkaveria muutama päivä sitten, kun hän oli tehnyt erään asian puolestani valmiiksi. Meillä on tapana käyttää "kiitos"-sanaa niin usein kuin mahdollista. Kukaan ei laita pahakseen, jos tehdystä työstä saa kiitoksen.

henni_1_2_3@hotmail.com

Viikonloppuna häissä yksi vieras kehui kovasti asuani ja kuinka se sopi minulle hyvin. Olin iloisesti yllättynyt, sillä asuni oli korallinpunainen ja se on itselleni ollut melko vieras väri käyttää :) Itse yritän työssäni kehua myyjiäni, jos siihen on vähääkään aihetta. Kehut kannustavat ja tuntuvat tietysti mukavilta muutenkin. Tuntemattomien kynsiä tulee katsottua kassalla ja kehaistua, jos pidän niistä. Itselläni on rakennekynnet ja sen takia niihin kiinnittää huomiota. Saan myös paljon omista kynsistäni kehuja, mikä on aina mukavaa :)

leino.suvi@gmail.com

RiikkaL (Ei varmistettu)

Viimeksi kehuin aamulla omaa kultaa, ja eilen kulmakaupan kassaneidin upeeta tatuointia, oli juuri käynyt värjäämässä sitä. Yritän joka päivä löytää jotain positiivista muista ihmisistä ja myös sanoa sen, negatiivisuutta on ympärillä ihan tarpeeksi joten on hyvä muistaa myös ne jokapäiväiset kivat jutut. :)

lindholm.riikka[a]gmail.com

Niinatuuli (Ei varmistettu)

Joka päivä kehun puolisoani, enkä suotta <3 Kyllä siitä kiukkupäivinäkin jotain kaunista/suloista/söpöä löytyy :) niinatuuli(at)luukku.com

Minulla on missiona kehua tuntemattomia ihmisiä. Jos näen kaupan kassaneidillä kivannäköiset kynnet, kerron sen hänelle. Tai jos bussipysäkillä jollain on nätti sateenvarjo, saatan vaikka kysyä, mistä hän on noin nätin varjon löytänyt.

Toki yritän muistaa ihan tuttujakin kehua, eilen näin työkaveria ja ihastuin hänen uuteen kampaukseensa.

Olen itse vähän huono vastaanottamaan kehuja, koska menen aina ihan hämilleni, ja olen esimerkiksi poikaystävääni kieltänyt kehumasta minua :D mutta siitä huolimatta se jaksaa silti koko ajan kehua...

pandabear.underwear@gmail.com

jennyf (Ei varmistettu)

Näin eilen pitkästä aikaan hyviä ystäviäni porukassa, ja he kaikki kehuivat minun näyttävän hyvältä. Tämä tuntui hyvältä, sillä he ovat tärkeimmät ystävät,joita en ollut nähnyt pitkään. Siksi erityisen tärkeitä heidän sanansa ovat minulle :).

nina70 (Ei varmistettu)

Meillä on töissä menossa iso rakennemuutos ja voi olla, että on uusi, vastuullisempi pesti tulossa. Tai sitten ei :) Noh, parikin tiimiläisistäni kävi kertomassa, että he niin toivovat, että saisin sen ylennyksen, koska olen osannut hyvin hoitaa nykyisen hommani. Tuntui tosi hyvältä saada kiitosta ja kehuja juuri niiltä, joiden kanssa päivittäin työskentelen ja joita eniten arvostan työyhteisessämme.

nsandbe1(at)welho.com

nansk

Just aamulla kehuin pommiin nukkunutta poikaystävää siitä, että se oli sängystä ylös ja ovesta ulos varmaan alle neljän minuutin :D Nopea kaveri. Lisäksi sillä on synttärit, niin kehuin sitä toki ikälopuksi ynnä muuta asiaan kuuluvaa.

Tuossa hmmmm maanantaina oli tutkinnon arviontikeskustelu, ja siellä sain sen verran paljon kehuja etten tiennyt miten päin olisi pitänyt olla.

Kyllä kehut vaan parantaa päivää aina, minkä takia jaankin niitä suhteellisen vapaasti! Siinä ei itse häviä mitään ja toinen saa hyvän mielen (:

anna_mikkonen (a) hotmail.com

HannaV (Ei varmistettu)

Viimeiset kehut tulivat isältäni, joka kehui tekemiäni lihapullia parhaiksi, mitä on ikinä syönyt. :) Ja kun viimeksi kehuin jotakuta, niin kehuin ystävääni, kun hän ahertaa niin paljon kesätyöpaikassaan.

hannakastehelmi@gmail.com

Sofia L (Ei varmistettu)

Voisi enemmänkin kehua. Mutta yritän kehua. Minäkin saan kehuja kavereilta,kotona....

Pages

Kommentoi