California Calling

Saara Sarvas

Ääähhhh palataan kauneusaiheisiin heti huomisaamuna, sitä ennen mun täytyy jakaa ja iloita ja ilakoida ja SEOTA!! Varasin viime yönä lennot kohti Yhdysvaltojen länsirannikkoa ja hetkellinen kauhu on hiljalleen muuttumassa ylitsevuotavaksi riemuksi. Viime vuodenvaihteen vietin Markun kanssa Lontoossa, mutta tällä kertaa otan kainalooni Jullevi Juulian a.k.a. Nunuutin ja lennämme yhdessä kohti Losia. 

Olen viettänyt elämäni aikana niin monta vuodenvaihdetta Suomessa, että tiedän etten menetä mitään karkaamalla muille maille. 

Kaksi viikkoa hyvien ystävien seurassa, ilman blogia (joka toki päivittyy ajastettuna!), ilman sähköpostia, ilman huolen häivää - en malta odottaa! Tässä vähän kuvia edelliseltä reissulta - olemmekohan edelleen yhtä villejä ja vapaita, vai onko aikuisuus jo työntänyt pitkät ja stressaavat lonkeronsa ihomme alle? :D

Onko kukaan muu karkaamassa ulkomaille joulun tai vuodenvaihteen ajaksi?


p.s. Sokon hoidosta ja huolenpidosta huolestuneet, heittäkää huolenne romukoppaan! Jäniinillämme on sekä huolehtiva isäntä, että rakastavat isovanhemmat jotka huolehtivat karvapallon hyvinvoinnista matkani ajan :*

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Ihana kuva palomiesten kanssa! :D

Ainoll (Ei varmistettu)

Itse olen ekaa kertaa elämässäni lähdössä jouluksi ulkomaille ja kohti Egyptiä! Odotan innolla eksoottista joulua snorklaamisen ja auringossa loikoilun lomassa :)

Anna-Katariina (Ei varmistettu)

Kerro ihmeessä tuon viimeisen kuvan tarina, miten päädyit herrojen kanssa kuvaan? :D Mahtavaa reissua, pääsisinpä joskus itsekin jenkkeihin!

let her go
DARK PARADISE

Itse suuntaan Barcaan popsimaan viinirypäleitä jokaisella kellonlyömällä! No ainakin sjatuksen tasolla, oikeasti varmaan kulauttelen shotteja siihen tahtiin siskon kanssa! Aika harva vuoden vaihde tullut vietettyä Suomessa ja no ne mitkä täällä on tullu oltua nii oon kyllä aina päättäny et ei ens vuonna!:D

nansk

Meikkis häippäsee Australiaan & Uuteen-Seelantiin! Joulu Adelaidessa, uv Sydneyn ilotulituksia ihaillen ja vuodenvaihteen jälkeen katsomaan LotRin maisemia. Jau!

Sanna I Siveltimellä (Ei varmistettu) http://siveltimella.blogspot.com/

Oohlalaa! Cali toimii aina! Terkkuja täältä :) Uudenvuoden tienoilla ei varmaan vaan täällä ole noin lämmintä enää kuin noissa aikaisemman reissusi kuvissa, mutta kaunista ja yhtä mageeta kuin aina. Tämä maailmanmatkaaja siirtyy Aasian lämpöön uudeksivuodeksi ja Philippiineille! :) Kivaa loman odotusta!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mä olen EHKÄ karkaamassa kans ulkomaille jouluksi. Suomeen.

FFFifi
Fitness Führer

Mitämitä! Tuu sit Helsinkiin kans! Tai öööö Turenkiin?

So jealous!!! Oisko mahdollista saada oma blogipostaus "Ombré lips" liukuväritetyistä huulista? Parissa postauksessa niitä vilahti mutta lisäälisää?

Niin ja nyt (vasta) hankittu Konjac sieni on ihana! Aina aikaisemmin kasvot kiristävät heti pesun jälkeen ja vaativat heti rasvaamista mutta Konjac-sienellä pestyt kasvot ei kiristä! Ihmeellistä!

Ms Katariina (Ei varmistettu)

Me vietetään joulu ja uus vuos ulkomailla, mutta matkakohde meillä on niinki jännittävä ku kotisuomi! 3 vuotta paahtavan kuumassa Melbournessa ja kylmä valkoinen joulu on ihan parasta! Ja toki äitiä ja isiä on aina ikävä ja ihana nähä <3

tiinapetriikka

Vautsi, oon kade! Tulin nimittäin juuri takaisin Kaliforniasta ja siellä oli i-ha-naa. Blogistakin löytyy vähän Cali-inspistä, jos haluat virittäytyä matkatunnelmaan. :)

erikasofii (Ei varmistettu)

Oi että mäkin oon aina halunnut käydä Kaliforniassa! Tämän joulun ja uudenvuoden vietän kaveriporukalla Barbadoksen paratiisisaaren valkoisilla hiekoilla palmun alla rommidrinksuja ryystäen, Karibianmeren lämpimän tuulen ja auringonpaahteen hyväillessä ihoa. Kyllä kelepaa :)

Tuula Äippä (Ei varmistettu)

Saadaanko me Soko uudeksivuodeksi? Jippii! Kanipaistia ;)

Johka (Ei varmistettu)

Hei ihanaa lomaa! Itse vietän uuden vuoden tällä kertaa Itävällassa.

Muruska (Ei varmistettu)

Miekin tavallaan "karkaan ulkomaille" kun tulen jouluksi ja vuodenvaihteeksi Suomeen. Paluu takas Jenkkeihin on tosin heti 1.1. niin voi olla että itse uuden vuoden aatto menee pakkaillessa :D

Jezba (Ei varmistettu)

AUTA SAARA! :D Et oo vielä tehnyt sitä postausta hiusten luonnolliseksi värjäämisestä ja tarttisin nyt neuvoa... Nykyisillään mun tukka on ihan helvetin ruma, siinä on tällä hetkellä about reilu 3cm juurikasvu omaa väriä joka on semmonen keskiruskeahko, sit loppuosa on värinpoistolla blondattu ja juurikasvun ja latvojen välissä on epämääräistä schwarzkopfin hd bright pinkkiä joka ei tunnu kirveelläkään kuluvan pois. Haluaisin mahdollisesti nyt värjätä sen lähelle omaa sävyä, niin mikä kaupan väri olis hyvä? (Ei, nyt ei todellakaan ole rahaa mennä kampaajalle! :) ) Vähän aristan tota värjäämistä, koska kerran koitin jollain muutaman pesun kestävällä sävyllä heittää tukan ruskeaksi ja lopputuloksena oli semmonen harmaahkonvihreä niin en kyllä semmostakaan haluais taas. Apuva, en jaksa enää tätä kaikki tuijottaa mun rumistukkaa koko ajan-fiilistä!

PS: California. <3 Vielä kun joskus pääsis...

Tinttiliisa (Ei varmistettu)

Wautsi! Hei muuten, kiinnostaisi kovasti, mitä kuuluu kuntoilu/urheilurintamallesi nyt? Olen kahlannut mahtavaa kuntoiluaiheista blogiasi nyt ja kiinnostaisi tietää!

Oi ihanaa, minäkin haluan! toivottavasti tulee kiva reissu :) 

Käy tsekkaamassa minun blogini, siirryin lily.fi sivulle kirjoittamaan äskettäin!

http://www.lily.fi/blogit/forever-and-day

-Marjo

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.