Citymarketin kauneuskuvasto ft. Saara Sarvas

Saara Sarvas


Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Citymarket

En tiedä, kuinka moni teistä on jo näihin videoihin ja kuvastoihin törmännyt, mutta olen tänä vuonna tehnyt kaksi kauneusaiheista videokampanjaa ja kuvastoa Citymarketin kanssa. Meikäläisen naaman ja vinkit voi siis bongata marraskuun loppuun asti Citymarketeissa jaettavasta kauneuskuvastosta ja erilaisia täsmävinkkejä käsittelevistä videoista.

Tiedän, että suuri osa lukijoistani ei osta arkikäytössä olevia meikkejään Sephoran verkkokaupasta tai PK-seudun ammattiliikkeistä ja yritän mm. tämän takia antaa palstatilaa mahdollisimman tasaisesti kaikenlaiselle ja kaiken hintaiselle kosmetiikalle! Markettivalikoimasta löytyy suuri määrä laadukkaita päivittäiskosmetiikkatuotteita, varsinkin värikosmetiikan puolelta. 

Olen erittäin vakaasti sitä mieltä, että tuotteen hinta ei useinkaan kerro sen laadusta mitään, vaan jokaisesta hintaluokasta löytyy niitä hittejä ja huteja. Mutta mitä minä tässä turhaan markettimeikkejä puolustelen, kyllähän te minun mielipiteeni tästä asiasta tiesitte jo ennen tätäkin :)

Cittarin kampanjoita varten olen napsinut markettien valikoimasta omat suosikkituotteeni, jotka olen todennut vuosien varrella testatessani erittäin toimiviksi - teinpä loppukesästä ihan oman ja suositun juttunsa markettivalikoiman suosikkisarjoistani. Tällaisena paljasjalkaisena Espoolaisena vierailen erilaisissa automarketeissa melkein viikoittain ja täydennän siellä perushygieniatarvikkeiden ohella hyvässä tarjouksessa olevia kosmetiikkatuotteita. 

Suosikkituotteistani ja niihin liittyvistä vinkeistä kuvasimme vielä omat videonsa, joista osa onkin tämän postauksen kuvituksena! Vinkkien kohdalla tahdoimme pitää linjan mahdollisimman simppelinä ja jakaa jokaisen arkimeikkaajan aamuja parantavia neuvoja.  
Pakko ennen itse asiaan, eli kauneuskuvastoon, siirtymistä vielä kertoa oma suosikkimuistoni cittarin kosmetiikkaosastosta.

Äitini ei koskaan ole ollut kovin innokas kosmetiikkashoppailija, varsinkaan silloin kun kyse oli 14-vuotiaasta tytöstä, jonka käsitys tyylikkäästä trendimeikistä oli valkoisella kajal-kynälläväritetyt huulet..... Onnellisimpia teini-iän ostosreissujani olivatkin kesälomalla Lohjan Citymarketiin suuntautuneet matkat, joiden aikana äiti muuttui jotenkin ihmeen höveliksi! Olikohan kyseessä lomahulluus vai jotain aivan muuta?

Samalla kun äiti keräsi ruokaa koko viikon tarpeiksi, minä seilasin kosmetiikkahyllyjen välejä sormet syyhyten. Käytin monesti hyväkseni kahta eri taktiikkaa. Joko ehdotin aivan liian arvokkaan tavarakasan ostamista, kun oikeasti tahdoin vaikka yksittäisen ripsivärin, tai sitten etsin loistavia tarjouksia ja etsin samalla jotain ihan äidille sopivaa oman meikkilöytöni kylkeen. Aina en kävellyt ulos meikkejä ostoskasseissa, mutta tarpeeksi usein silti.

Nyt jään odottamaan äidin kommenttia siitä, tiesikö hän julmat suunnitelmani, vai olenko onnistunut vedättämään häntä vuosikymmenen ajan? Oletan, että bloggausvuosien aikana äidille lahjoittamani kosmetiikkatuotteet ovat kääntäneet kosmisen vaa'an takaisin tasapainoon, oli vastaus kumpi tahansa.


Mutta hei, se kauneuskuvasto! Kuten Citymarketissa ostoksilla käyneet tietänevät, on markettien kosmetiikkavalikoima nykyään todella laaja. Yksittäisten hyllyjen sijaan meikeille on varattu suuret ja valoisat osastot, joihin suurien brändien uutuustuotteet saapuvat yhtä nopeasti, kuin tavarataloihin ja kosmetiikkaan erikoistuneisiin liikkeisiin.

Tätä kasvavaa trendiä tukemaan cittari on julkaissut ja toimittanut uuden kauneuskuvaston, josta saa kertaheitolla selattua ja merkattua ostoslistaansa kauppaan rantautuneet juhlakauden uutuudet ja suosikkituotteiden tarjoukset. 

Kuvaston läpi käydessäni tunnistin ainakin 16 tässä blogissa esittelemääni tuotetta, jotka ovat tällä hetkellä myynnissä alennettuun hintaan. Listasta löytyy esim. viime viikolla esittelemäni Blur-meikkivoide, Essien kynsilakat ja viimeisimpänä testaamani Skin Perfection -tuotteet! Kaupasta löytyy meikkien lisäksi myös laaja valikoima muotoilurautoja ja omat Remingtonin suosikkinikin näyttävät olevan alennettujen tuotteiden listalla.

Tsekkaa siis seuraavan kerran ruokaostoksille itseäsi kärrätessä, nappaa fyysinen kuvasto käteesi ja kurkkaa löytäisitkö sen avulla luottotuotteesi tai jonkun uuden suosikin helpommin ja halvemmalla :)

Kauneuskuvaston, sen tarjoukset ja minun valikoimani vinkit pääset selaamaan virtuaalimuodossaan tästä linkistä. Virtuaalikuvastosta pääset myös suoraan klikkaamalla verkkokauppaan hyödyntämään samat tarjoukset.Loput videot ja marraskuun loppuun asti voimassa olevat tarjoukset löydät tämän linkin kautta tai uuden kauneuskuvaston virtuaalisivuilta klikkaamalla.  Kuvastosta voi toki bongata myös suuren kosmetiikkafilosofi-Sarvaksen suuria letkautuksia, joista ensimmäinen on painettu jo kanteen. Olenko jo osana suomalaisen kauneusmaailman suurien ajattelijoiden listaa?
 

Oletteko jo bonganneet kyseistä kuvastoa kauppareissuillanne?

p.s. Jaan loppukevennyksenä päivämeikkivideon pysäytyskuvan, ennen kuin joku muu ehtii tehdä sen kommenttiosion puolella. Kyllä, tässä millisekunnissa kaikki maailmassa osui kohdalleen ja olen upea. Saatan teettää tästä itselleni muotokuvan tai vähintäänkin uuden profiilikuvan ;) Onneksi video on sisällöltään ainakin yhtä viihdyttävä!

 

Kommentit

andree (Ei varmistettu)

Heeeeetkinen!!! Voiko Sephorasta tilata Suomeen?! Olin siinä uskossa ettei pysty :O Ihan kuin oisin nettisivuiltakin näin lukenut....Mut siis onko mahdollista ja paljon maksaa jne? :D

Saara puhelimesta (Ei varmistettu)

Haha, mm.Ranskan Sephora toimittaa Suomeen, mutta hinnat ovat aika suolaiset toimituskuluista puhumattakaan :)

andree (Ei varmistettu)

haha ok nevermind sit vaan.... :DD

kata-riina (Ei varmistettu)

Aww mahtava tuo pysäytyskuva!!! :"D

Saara S.
Saara Sarvas

Se on sellainen "Yuhuuuuuuuuu" :D

Epätoivonen (Ei varmistettu)

Kaipaisin todella kipeästi vinkkejä pysyvään meikkipohjaan rasvoittuvalle iholle. Olen magnesiamaitoa vaille kokeillut kaiken mutta t-alue puskee rasvaa niin etten ehdi silmämeikkiä viimeistelemään kun nassu jo kiiltää :( kauniit meikit ja meikkipohja on jo tunnin sisällä meikkaamisesta pilalla kun rasva on työntänyt meikkivoiteen irti ihosta. Tyypilliset kikka kolmoset todella on tiedossa ja kokeiltukin huonoin tuloksin. Se mitä en ole vielä koettanut on kauneushoitolan kasvohoidot sekä selektiiset meikkipohja tuotteet...niin ja se Magnesiamaito :D ihoni on pientä epäpuhtautta täynnä, mutta ei juuri koskaan finnejä. Ihoni on t-alueelta todella rasvoittuva mutta myös herkästi pintakuiva, atooppinen iho. En enää tiedä mitä kokeilla ja turhautuneisuus alkaa saada naurettavat mittasuhteet kun kauniit meikit ja virheettömältä näyttävä kaunis iho on joka kerta piloille ennen kuin ehdin kotoa poistua. Joten viimeinen oljenkorteni on...Saaaraa auta!!! :D elikkäs siis jos tälläsen postauksen saisi sulta tähän pikku joulu kauteen :)

Lullah

Oletko kokeillut taistella rasvoittumista vastaan tehokkaalla kosteutuksella? Siis ihan sillä, että rasvoittuva iho voi olla rasvainen siksi, että se kompensoi muuten ihon kosteuden puutetta. En tiedä auttaako se miten nuin voimakkaassa tapauksessa, etkä kertonut yhtään muista ihonhoitorutiineistasi. Itse ainakin huomasin, ettei sitä rasvaisuutta kannata yrittää kuivata pois vaan kosteuttaa ulkoisesti, niin ei pukkaa ihon sisältä kosteutusta pintaan :D 

Epätoivonen (Ei varmistettu)

Olen kyllä tietoinen tuosta kosteutuksesta ja teenkin niin että illalla käytän kosteuttavia tuotteita mitkä saa yön yli muhia naamassa ja aamuisin ihon ollessa "normaali" käytän mattapinnan jättävää kosteusvoidetta. Jos aamulla ihossa tuntuu kuivuutta kosteutan ihoa hyvin ennen matta tuotteiden käyttöä. Unohdin mainita vielä että olen huomannut että täysin meikittömänä ihoni ei näytä rasvoittuvan juuri lainkaan tai ei ainakaan peilikuvaa hallitsevasti mutta annas olla kun laitan meikin niin johan rasvoittuu. Outoa. Olen kokeillut ohuempia tuotteita ja vähemmän tuotteita iholla jolloin ehkä hieman parempi kestävyys mutta punaisuuden ym virheiden peittävyys kärsii tällöin. Primerit, kiinnityssuihkeet sun muut kokeiltu (rasvoittuvan ihon tuotteet) mutten ole saanut näilläkään haluttua tulosta. Tilanne muuttunut tällaiseksi kuluneen vuoden aikana, hormonikierukan asennuksen jälkeen ja ikää on 34. Aiemmin tälläistä ongelmaa ei ollut. Tiedostan että hormonikierukka toi tullessaan t-alueen rasvoittumisen sekä laajentuneet ihohuokoset mutta koska kierukan poistokaan ei ole suunnitelmissa niin senpä vuoksi pitäisi rasva nassu saada kuriin :)

Hallahalla (Ei varmistettu)

Mä en ole kokenut primereista mun rasva naamaan mitään apua. Pahentavat vain tilannetta, kun mun iho on vielä finneihin taipuvainen. Voi olla kyllä että tilanne vielä muuttuu jos sun kroppa vielä "sisäänajaa" sitä kierukkaa. Ootko kokeillut jotain mineraali/puuterimaisia meikkipohjia esim. Bare minerals tai Jane Iredale? Todennäköisesti olet mutta kokeilen onneani :) Voi olla että sun iho puskee sitä rasvaa vielä extra paljon kun Se ei meikin alta pääse hengittämään. En tiedä olisiko kasvohoidoista apua, mutta mun rasva/finni naamaa hillitsee ainakin hydra facial hoidot. Todella tyyriitä, mutta niitä voi pyytää vaikka lahjaksi jos ei muuten :D Tietysti ihotautilääkärillä voi käydä kääntymässä myös jos asia sua ihan kamalasti vaivaa :/ Ei kuulosta kyllä yhtään mukavalta.

Pahokas (Ei varmistettu) http://pahokas.blogspot.fi

Itselläni ainakin ihan vihonviimeisiä tuotteita on just nuo mattapintaisuutta muka tuovat tuotteet, hohhoijaa. Itselläni auttoi huomattavasti kun siirryin mineraalimeikkeihin, mm. Lily Lolo on hinta-laatusuhteeltaan ihan erinomainen, heillä on myös hyvät peiteaineet samoin mineraalimuodossa. Meikkivoiteet tms saa kyllä ihan varmasti ihon tosi limaisen oloiseksi nopeasti, ei toivoakaan että kestäisi koko päivän kuten nuo mineraalit tekee, eli parhaimmillaan ei tartte ees painella paperilla naamasta rasvoja pois.

Oletko kokeillut ihan vaan pelkkää seerumia T-alueella, ja tujummat rasvat/kosteuttava suihke poskipäille? Tai sit illallakin ohuempi voide, koska mulla ainakin korreloi rasvainen aamunaama myös sitä että se rasva tulee jossain vaiheessa päivää läpi joka tapauksessa? Samoin Yves Rocherin kosteuttava misellaarivesi aamulla on mulla tasapainoittanut todella paljon.

Epätoivonen (Ei varmistettu)

Kiitos teille vastanneille, lämmittää mieltä ja muutama uusi vinkkikin teiltä tuli mitä en ole vielä kokeillut :) Kasvohoidosta olen miehelleni puhunut pitkin syksyä että sellaseen kun pääsis...mulla on maanantaina synttärit joten peukut pystyyn :D

Riina M (Ei varmistettu)

Mulla on myös todella rasvoittuva iho ja omalla kohdallani on toiminut ihan mahtavasti Kat Von D:n Lock-It Tattoo Foundation. Tää on nykyisin mun HG-meikkivoide enkä pois vaihtaisi mistään hinnasta.

Jennalaa (Ei varmistettu)

Hei osaistko yhtään vastata ja antaa vinkkejä sellaiseen ongelmaan kun hikoilevien kasvojen meikkaaminen? Ens vuodella olevat vanhojentanssit pelottaa ja ahdistaa jo nyt koska mun kasvot hikoilee aivan järkyttävästi ja alkaa punottaa pienimmästäkin liikunnasta :( eli miten saisi kestävän meikkipohjan joka ehkä estäisi hikoilua jos edes mahdollista tai ei ainakaan sulaisi tai liikkuisi hikoilun myötä. Ois ihanaa jos voisit vastata

toinen hikinaama (Ei varmistettu)

max factorin lasting performance meikkivoide on hyväks todettu, peittää punaisuutta ja kestää hikoilua keskivertoa paremmin :) jos hikoilet paljon niin ei kannata laittaa liikaa mitään hohtopuutereita kun ne vaan korostaa hikisyyttä.

Jennalaa (Ei varmistettu)

Kiitos tosi paljon! Pitää laittaa testiin!

Raitapaita (Ei varmistettu)

Hyvä etten purskauttanut junassa mandariinia kanssamatkustajan päälle ja hekottanut ääneen, niin loistava loppukevennys! :'D Oot mahtava! ^^

Lotta12345 (Ei varmistettu)

Ootko Saara vähän pyöristynyt vai hämääkö video?

Jane C.

Lohja mainittu 5/5 torilla tavataan!

i make cake.
i make cake

Mainitsit tuossa Sephoran meikit, itse olen käyttänyt pelkästään niiden kynsilakkoja koska koen MACin luomarit ja puuterit paremmiksi. Onko silti mitään vinkkejä/lempparituotteita Sephoralta joita voisit suositella? ne eivät kuitenkaan koskaan maksa paljoa...

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Lohjan cittari. Hmmm. Varmaan se oli yhteinen leikki, jonka clue oli, että tytär huijaa ja äiti antaa tyttären huijata. Tosin muistelen, että joskus hihnalle vain ilmestyi meikkejä juuston ja makkaran väliin, enkä ebtinyt napata niitä pois, koska minä pakkasin ja sinä nostit tavarat hihnalle ;) No hard feelings. Ja kuten arvelit, olen varmaan voiton puolella tätä nykyä ♡

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.