Dior Fall 2011 - niin minua, että itkettää

Saara Sarvas

 

 

Ei mulla muuta. Huulet saavat odottaa huomiseen, sillä Juulia lentää pian jenkkeihin ja joitakin asioita on laitettava tärkeysjärjestykseen.

Kuvat löytyivät täältä.

Kommentit

Unicorns we love 'em!

Miten osaatkin tehdä postauksia vain parista kuvasta ja yhdestä lauseesta? :O

Aivan I-H-A-N-I-A!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Uuuu, vähän hienoja!

millamainen.blogspot.com

llllll (Ei varmistettu)

Ihania!:) Sinustahan voisi joskus tulla tuollaisten suurten muotinäytöstenkin meikkaaja! Työsi ovat meinaan kyllä niin upeita. Vai oletko jo ollut?

MustHave

Onpa hienoja! Olis kiva joskus koittaa itselleen tollasta meikkiä, paitsi mihin tollasen kanssa sitten voi mennä :D? ainoa mitä jotenkin en pystynyt fiilistelemään oli noi yhessä kuvassa hiuksissa olleet askartelutähdet (?!) tulee jotenkin liikaa lapsuuden askartelut mieleen mutta noi paljetit on upeita!

 

Ripsikato (Ei varmistettu)

Voisitko joskus postata ripsien hoitamisesta ja huoltamisesta, siis ihan omien ripsien eikä pidennysten. :) Onko olemasa jotain kotikonsteja, tai oletko koskaan kokeillut jotain ripsiseerumeita/hoitoaineita kuten talikaa tai dependiä?

annak
Dazzle me

Aivan mahtavia kuvia! Ihanaa hileiden kimmellystä. Josta halusinkin kysyä.. Miten ekaa kuvaa vastaavanlaiset hileet saa pysymään luomella, jos ne laittaa muun luomivärin päälle? Ja kuka valmistaja myy samankaltaisia "hile" luomivärejä.

Kiitos jo etukäteen!

 

sade

Eilen kopsahti sähköpostiin viesti, että Saara Sarvas vastaa Looking Good Finland - catwalkin meikeistä! Jej! Olin innoissani. :)

Ehkä tapaamme Kattilahallissa!

Tämä Diorin tyyli on ihana<3 Tykkään!

Itse pitäisin kampaukset yksinkertaisina, ja antaisin kaiken huomion näille upeille silmämeikeille. Tai pitäisikö jo puhua maskeerauksesta. :D

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.