Ellinoora - Ei mitään hävittävää

Saara Sarvas

Jes jes jes, mulla on kerrankin ihan uunituoretta tavaraa teille tarjoiltavaksi ja arvioitavaksi! Tällä kertaa kyseessä on projekti Ellinoora, jonka osana olen saanut olla kuluneen vuoden aikana.

Pidän tästä alunperin Oulusta Helsinkiin matkanneesta naisesta ihan älyttömän paljon. Noin tunti ensitapaamisemme jälkeen piikittelimme jo toisiamme, jaoimme sielujen syviä sopukoita ja täydensimme toistemme lauseita. 

Pakko taas todeta, että yksi parhaista puolista tässä työssä on ihmisiin tutustuminen. Toivoisin, että saisin tuolla radionkin puolella vilautettua kuuntelijoille edes palan siitä osasta eri artistien persoonaa, johon itse olen rakastunut. Monesti nimittäin käy niin, etteivät he itse edes parhaita puoliaan huomaa.

Ellinoora julkaisi jo tovi sitten yhden sinkun, mutta kun muiden kirjoittama musiikki ei tuntunut omalta, nainen totesi, että parasta tehä ite! Lopputulos on mun sieluani jollain todella omani tuntuisella tavalla hyväilevä ja leijonakuninkaan jylhäkalliolle siivittävä biisi, josta on tullut viimeisen kuukauden aikana jonkinsorttinen positiivisen sisun nostatusraita :D

Kappaleen video kuvattiin noin kuukausi sitten ja sen ohjauksesta vastasi yksi alan kirkkaimmin nousevista tähdistä, Jenni Salonen.

Tyylistä vastasi Shadi Razavi, joka on siskonsa Maryamin tapaan lisännyt repertuaariinsa myös stailauksen. Meikki ja hiukset puolestaan tehtiin tällä kertaa läpsystä vaihto -tyylillä, kun olin itse "jumissa" radion puolella. Kollegani Keiku Borgström hoiti Ellinooran aamulla ja minä hoidin homman finaaliin itse kuvauspaikalla. 

Lopputulosta en malttanut odottaa ja nyt jännittää, mitä mieltä te olette siitä! Pistäkäähän kuunnellen ja katsoen, tässä tarinaa tukemaan kuvaraporttia työpäivän varrelta.

Mitä fiiliksiä video herätti?

Kommentit

Mmmalla (Ei varmistettu)

Oi olipa ihana kappale ja video! Tää on multa paljon sanottu, oon todella ronkeli musiikin suhteen :) Jään seurailemaan tätä tyyppiä varmasti!

Janna Charlotta (Ei varmistettu) http://jannacharlotta.blogspot.fi

Ihanaa kuulla Ellinooralta uutta musiikkia! Edellistä sinkkua kuuntelin, vaikka ei sanoiltaan niin iskenyt mutta Ellinooran ääni on niin upea että en voinut olla kuuntelematta.

Video oli hieno, yleensä en jaksa ihan kokonaan musavideoita katsoa mutta nyt en edes harkinnut jättäväni sen katsomista kesken :D

Mia K.
Voi taivas

PSK
Insert Cool Phrase

Mulla tuli mieleen Kristiina Wheeler, Kaija Koo ja Jannika B.

Vierailija (Ei varmistettu)

3. alimmasta kuvasta Lindsay Lohan. Pitää varmaan kuunnella biisikin.

E-S (Ei varmistettu) http://embosnails.blogspot.fi

Luulin että videolta tulee jotain aivan tuntematonta, koska nimi ja kasvot ovat vieraat, mutta kertosäkeen kohdalla tajusin että mähän oon jo kuullutkin biisin. Kertosäe on kieltämättä kiva, kun biisi lähtee käyntiin!

Ja hrrrr - mulla oli vähän kylmä jo ennen videon katselua, mutta tuli kylmä entisestään sinisistä sävyistä ja koleassa höyryävästä hengityksestä.. HUi!

* (Ei varmistettu)

MÄNTSÄLÄ MAINITTU:D

Lullah

Hei tää on se biisi, josta kaikki muistanu hehkuttaa et pop-biisissä sanotaan sana pahki :D Mutta ei muhun henk. koht. iske tämä. En ihan tuosta leijonakuningasvibasta saa kiinni. Sit kans odotan kokoajan kertsin alusta alkavan: "Ei mitään hätää, jos ei omat voimat riittäneet, Ei mitään hätää, se olen minä, joka voi kuivata sun kyyneleet." 

zzz (Ei varmistettu)

Ihana stailaus ja meikki, mutta musiikki ei iske/kosketa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Aika massakamaa ja tylsä..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.