Essie Luxeffects - Jopa entistä ihanampi!

Saara Sarvas

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta

Joku ehtikin jo kysellä, miten ihmeessä kynsiäni tällä hetkellä koristava kultakoristelu on tehty! Käsieni likaisuus johtuu niihin jumittuneesta akryylimaalipgmentistä, mutta sitä ei kukaan kysynyt.. Mutta vastaus kynsien salaisuuteen on meille juhlakäyttäjille ilmiselvä: Luxeffects.

Essien Luxeffects -glitterlakat ovat olleet luottotuotteitani jo vuosien ajan. Tavallaan kaipaan vanhoja ja kapeita suteja, mutta ainahan sitä voi puhdistaa vanhan pullon ja vaihtaa sudit keskenään :P No, oli miten oli, kyseessä ovat parhaat laajalti saatavilla olevat glitterlakat. Piste. Noin 15€ hintaiset lakat sopivat käytettäviksi sellaisenaan, jolloin peittävän glitterpinnan saa aikaan kolmella kerroksella. Itse tykkään levittää lakan vain kynsien kärkiin ranskalaisen manikyyrin hengessä.

Aiemmin julkaistuista lakoista suosikkini ovat ruusukultainen ja hempeä baby-blue -metalli. Uudet sävyt, klassinen kulta ja pronssi, olivat niin ilmiselvä lisä valikoimaan, että meinasin facepalmata itseni tajuttomaksi. 

Joulumanikyyrit, täältä me tullaan! Pakko kehittää jotain todella mautonta ja yksinkertaista.. Tahdon tehdä tästä instagram-kilpailun :DD

Ennen tämän idean konkretisoitumista voitte käydä ostamassa lakat omaksenne ja loihtia supersiistit pikkujoulukynnet kolmella helpolla askeleella:

 

  • Levitä pohjalle haluamasi värilakka. Omani on joku Essien kymmenistä mustista.
  • Aloita koristelu levittämällä kynnelle kerros pronssiglitteriä
  • Kun ensimmäinen kerros on kuivunut, levitä päälimmäiseksi toinen kerros kultaisella glitterillä.
  • Levitä koko komeuden päälle 1-2 kerrosta pikakuivattavaa päälyslakkaa
  • Jatka elämääsi vähän coolimpana

Melko simppeliä ja helposti varioitavissa. Aloin jo haaveilla tämän toistamista haalean minttuisella pohjavärillä... Pakko ehkä kokeilla asap!

Onko ruudun takana muita Luxeffects -faneja?

Kommentit

Caralla (Ei varmistettu)

Luxeffects:it on niin ihania, omistan kaikki muut paitsi nämä uudet. Tosin tilanne muuttuu kohta. :D

lartsa (Ei varmistettu)

Makeet! Mutta kerrohan millä ilveellä saat blingilakat kynsistä pois? Mulla ne lähtee tyyliin vain raapimalla (...) ja tarviis keksiä joku hellävaraisempi keino... Kynsilakanpoistoaineessa uittaminen on testattu monesti, myös ne dip in -lakanpoistopurkit joissa monesti on mainintakin ettei sovellu hilelakoille. Kun ei lähe niin ei lähe, ainakaan ilman kiukkuraivaria ja paria hileiden kulumiseen menevää päivää. Vaikka ois mikä aluslakka alla.

Charkku
Charlotan silmin

Entä mites lakan poisto? :x

Mippe (Ei varmistettu)

Glitterlakan poistoon on hirmu hyvä ja simppeli tekniikka:
- pistä vanulapulle kynsilakanpoistoainetta ja paina kynnelle
- kierrä ympärille pieni pala foliota
- jammaile n. 10-15 minuuttia ja ota sen jälkeen foliotöppöset pois (folion puutteessa olen käyttänyt myös muovipussia, toimii sekin :D)

RainDrop (Ei varmistettu)

Jep, tama konsti toimii, en edes yrita enaa hinkata glitterlakkoja normaalisti pois :) Opilla on kuulemma myos "peel off" aluslakka glitterilakkoja varten, mutta sita en ole koittanut.

Aa, pitääpä ensi kerralla liotella vielä kauemmin. Itse olen kärsimättömänä pitänyt vanuja kynsien päällä vain muutaman minuutin, tuloksetta. Raapimisella viety homma loppuun :D

Hennnnnnnna (Ei varmistettu)

Mikä on paras pikakuivattaja? Olen käyttänyt mavalaa, joka on toimiva, mutta mietin onko jotain muutakin tarjolla.

audreyn (Ei varmistettu)

Seche Vite on oma luottopäällyslakkani! Kuivattaa älyttömän nopeasti ja ainakin itsellä pitää lakkauksen myös kauniimpana muita päällyslakkoja pidempään.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä menee ohi postauksen aiheen, mutta voisitko suositella jotain kuiville silmänalusille (minkä saisi ihan marketista ostettua tai suomalaisesta verkkokaupasta)?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.