Essie Poppy-Razzi

Saara Sarvas

Jahas, juuri kun pääsin viime viikolla uhoamasta että NYT SE KESÄ ON OHI SITTEN ja tästä alkaa mustien kynsien ja melankolisen syksyn aika, Essie pamauttaa pihalle neljä räikeää ja hekumallista neonlakkaa! 

En minä valita, päin vastoin, sillä minä ja neonlakat sovitaan yhteen kuin omena ja kaneli tai kuin neonlakka ja kauneusbloggaaja ;).

En osaa sanoa, mikä on se nimenomainen syy mun rakkaudessa neon-asioihin. Jotenkin ne vain hehkuvat niin käsittämättömällä tavalla ja piristävät lookkia kuin lookkia! Ehkä musta on myös ihan siistiä, etteivät kaikki neon-lakat enää näytä siltä, että olet karannut reiveistä...

 

 

Tämän paketin ja tiedotteen luettuani sain taas läimäistä käden otsaan. Miten olenkin ollut niin auttamattoman ajattelemato! Läträän neonlakkojen kanssa vähintään parin viikon välein ja tuskailen, kun en saa aikaan tarpeeksi kirkkaita sävyjä. Essien idioottivarma step-by-step opastus ja laatikon sisältö kuitenkin korjasi ongelmani kertaheitolla.

Kun haluat neonväristäsi kaiken irti, lakkaa kynnet ensin valkoisella kynsilakalla ja levitä värilakka vasta sen päälle! No niinpä tietysti.... Lakkasin kynnet ohjeistuksen mukaan valkoisella ja tutustuin sen kuivuessa värivalikoimaan.

 

Poppy-razzi sisältää neljä sävyä:

  • Lights on superkirkas hieman kylmä pinkki
  • Camera on neonpunainen ja syvän hehkuva
  • Action on niin kirkas oranssinkeltainen, että se melkein häikäisee!
  • Bazooka on tummempi ja punaisempi oranssi

Ensin ajatuksena oli maalata kaikki sormet eri sävyillä, mutta Action vei mun sydämeni lopulta täysin! Nyt mä lähden salille ja tuijottelemaan näitä kynsiä, kun ne kilpailevat huomiosta saman sävyisen treenitoppini kanssa ;) Tässä vielä kuva sävystä in action:

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpa muuten loistava vinkki, ei ole itselläkään ikinä tullut mieleen laittaa valkoista alle. Kiitos, pakko lähtee heti testaileen!

Urpo Nössö (Ei varmistettu)

GORGEOUS!!!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

http://pieceofbeauty-kiidu.blogspot.fi/
Tää tyttö on mielestäni taitava ikäisekseen, chekkaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen myös huomannut että kiiltävä väritön päällyslakka näyttää hyvältä neonlakkojen kanssa. =)

Head House

ihana tuo oranssi, ihan superherkullinen nams! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikä tuo sininen lakka on? :o

Vierailija (Ei varmistettu)

Näyttääpä hyvältä. Olisi ollut kiva nähdä konkreettisestikin se ero, minkä valkoinen lakka alla saa aikaan. Next time, olis kiva nähdä vierekkäin neonvärinen lakka ilman valkoista alla ja valkoisen kanssa :)

SiljaV (Ei varmistettu)

Tuohon alempaan kiharapostaukseen:
Onko sinulla siinä tämä kiharrin:http://en.remington-europe.com/women/haircare/stylers/pearl-pro-curl-ci9...
Siis, että onko sinulla tuo paksumpi rauta?
Mulla ei ole tällä hetkellä kuin hiustenkuivain, eli en omista edes suoristusrautaa ja mietinkin, että hankkisinko nyt suoristusraudan vaiko tuollaisen kiharrussauvan, niin mitä eroa siinä on, että kummalla tekee kiharat(siis lopputuoksen suhteen)?

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin ja voisitko muuten tehdä jotain videota siitä, että miten tuolla sauvalla tehdään kiharat, kun mietin vaan, että eikö sillä helposti polta kädet?

Vierailija (Ei varmistettu)

Suomalaiselle iholle harvoin sopii tietyt räiskyvät värit. Entuudestaan vaalea ja "väritön" iho kokee saman kohtalon kun Saaran kädet; näyttävät harmahtavilta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä ton setin voi ostaa, vai voiko mistään?!

Vierailija (Ei varmistettu)

Camera löytyy jo mutta on kyllä pakko käydä kotiuttamassa ainakin Lights vielä, ellei jopa myös Actionkin :D Ihana collection!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä noita saa?! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.