Et ikinä arvaa, mitä tämä nainen teki näyttääkseen nuoremmalta!

Saara Sarvas

Ei kuvanmuokkausta. Ei leikkauksia. Pelkkää meikkiä. Kuvien välillä kului aikaa noin 20min. 

Mun on aivan pakko a) tehdä kunnon Buzzfeed-otsikko ;DDDD ja b) karata nukkumaan, mutta vilautan sitä ennen teille tämän pienen teaserin huomisen postauksesta.. Aloitan toistamalla itseäni, sillä varsinkin maskeerauksen saralla lempilauseeni on: Kaikki on huijausta. Tämä postaus ja aihe on ehkä alleviivaavin esimerkki siitä, mitä tuolla lauseella tarkoitan. 

Meikki on aina illuusio ja visio, ja yksi kaikista tavoitelluimmista vaikutuksista on elettyjen vuosien pyyhkiminen pois kasvoilta. Huomisessa postauksessa näytän ja kerron vaihe vaiheelta, miten ylempien kuvien muodonmuutos tapahtui. Ajatuksena oli vain testata muutamaa tuotetta, jotka ostin reissusta hieman huumorimielellä.. Kuka nauraa nyt? :D

Ottaen huomioon juuri eläköityneen äitini kypsän 29v. iän, on tämä elämäni nainen äärimmäisen hyvin säilynyt. Ensimmäisessä kuvassa kasvoilla on siis pelkkä meikkivoide ja toisessa kuvassa taas... No, huomenna te sen kuulette ;) Malli arveli itse, että ikää katosi hämmästyksen, ihmetyksen ja naurunsekaisen puolituntisen aikana noin 15 vuotta.

Tuula-äipän kulmakarvat muuten värjättiin juuri ennen tämän päähänpiston toteuttamista, eli normaalitilanteessa nekin olisi piirretty kasvoihin luonnollisemmalla kädellä ilmettä entisestään nuorentaen.

Aika maagista, eikö?

 

Kommentit

Vau mikä vauva!

Mun tekis mieli vastata, "hymyili" :D

Saara S.
Saara Sarvas

Hahahahaha, se on yksi vastauksista! Huomiseen juttuun ajattelin pistää myös verrokiksi hymykuvan - tässä piti olla sellaista ostos-tv -henkistä klikkimatskua ;)

Hymy on paras kasvojenkohotus!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Äitisi on todella kaunis! T: Anna

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei herran jumala tuota otsikkoa! :DDDD
Ja muutosta, jään odottelemaan josko voisin hommata omalle äidilleni (jota viimevuosina tapahtunut rupsahtaminen surettaa) mitä ikinä käytitkään sun äidillesi. Toisaalta mallikin on varsin hyvin säilynyt! :)

Mjai (Ei varmistettu)

Hehe mulleki tuli kyllä ekana mieleen hymy.. sekin nimittäin tekee jo paljon :) plus ehkä toi että nostaa katseen pois maasta/alaviistosta

plussaa (Ei varmistettu)

Minullakin tuli mieleen, että hymyili :)

Hannaaaahhh (Ei varmistettu)

Kyllä tämä on tosiaan aika konkreettinen esimerkki hymyn liftaavasta vaikutuksesta :) Ja voisiko olla tulossa vinkkiä johonkin ihan ässään, must have luomituotteeseen ;) Upea äippä!

alcoolise

Tämä päivä alkoi päin V****A... Mutta tämä postaus sai hymyn huulille :) Äitisi on kaunis ja en malta odottaa seuraavaa postausta siitä miten teit tämän "nuorennusleikkauksen"!

apua:( (Ei varmistettu)

Apua mulle kävi ny tukkakatastrofi värjäsin tumman vaaleat ja ne muuttuivat vihreäksi ja tänään laitoin pähkinän ruskean siinä toivossa että taittaisi pois vihreää silti tuntuu vihreä jossain valoissa paistavan läpi. Pelottaa myös että värini haalistuu vihreäksi kun pesen. Mitä tehdä? Entä jos menen kampaajalle mitä he tekisivät hiuksilleni?

Sucette
ce petit cœur

Toi otsikko. :---DDDDD EN kestä! Mut huisi muutos!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.