Fingerpori asian ytimessä

Saara Sarvas

Juuri näin Jarla, juuri näin. :'D 

Kommentit

Jenniii
Pupulandia

Hahaa, ehdin jo itsekin nauraa tälle tänä aamuna. :D

Naikkariin, oui!

Mun oli pakko kirjautua omilla tunnareilla ekaa kertaa aikoihin sisään, vain jotta pääsin sanomaan tämän:

SÄ OOT SAARA IHANA!

Kuuntelin sua radiossa aamulla ja kävin kurkkimassa Elämäni kunnossa -blogia pitkästä aikaa ja ja ja.. Kaiken lukemani jälkeen ja näin, haluan vaan sanoa että sun kaltaisia tienraivaajia tarvitaan. Samaistun sun fiiliksiin, koska oma treeni meni sille tielle, ettei palvellut enää itseäni vaan ympäristöä. Tai niin ainakin korvieni välissä kuvittelin.. Pikkunarsistina tietenkin.

Sä et luovuttanut kyllä mitenkään, millään muotoa. Mikään ei ole surullisempaa, kuin feikki ihminen - paitsi bloggari, joka feikkaa nauttivansa jostain, mistä ei juuri sillä hetkellä ehkä nautikaan. You rock, girl!! <3

 

Saara S.
Saara Sarvas

No voi juku, miten hyvä mieli tästä tuli <3 

Tällä hetkellä tuntuu vahvasti siltä, että olen taas korvien välissä oma itseni ja teen asioita vahvasti siltä pohjalta - se on kieltämättä aika kivaa ^_^ Tähän pisteeseen tosin ei olla päästy ilman sangollista itsetutkiskelun kirvoittamia kyyneleitä :D Hommaan kuuluu edelleen treeniä, mutta sillä kulmalla, että sen pitää ainakin toistaiseksi olla joka kerta kivaa! Vähän samoja asioita sitä tuntuu jatkavan sitten muuallekin elämäänsä, aina kun se on mahdollista..

Jos uskaltaa tehdä asioita, joita ihan oikeasti tahtoo, vaikka välillä vähän pelottaisikin, ei lopputulos vaan voi mennä kauheasti metsään :)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Laitoin jossain kohtaa erääseen postaukseesi kysymyksen, mutta on varmaan mennyt jotenkin ohi, niin yritän vielä uudelleen, kun Pupulandian Jennikin kehaisi sinun näistä tietävän. (Tällä kertaa tulee kyllä copypastetettu kysymys.)
Hei,
Tämä nyt ei liity nyt kyseiseen aiheeseen tähän, mutta yritän etsiä itselleni paikkaa mistä voisin tilata Smashboxin Full Exopure Paletten itselleni. Suomessa merkkiä ei myydä? tai sellaisen vaikutelman sain eri kauneusliikkeistä kysellessäni. Siinä on niin hyvät värisävyt tällaiselle, joka ei useinkaan meikkaa. Tuleviin vanhoihin olisin lähinnä satsannut, kun itse haluan kuitenkin meikata ja tämän tapaista palettia olen ennenkin haeskellut.
Sephoralta sen löysin, mutta moni selittää netissä, että tilaus tapahtuu ranskankielisten sivujen kautta. Oletko joskus tilannut Sephoran nettikaupasta jotain Suomeen? Miten toimi/tapahtui?

Toivon, että sinä tietäisit paremmin mistä jatkaa etsintöjä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Google!

Vierailija (Ei varmistettu)

Usko tai älä useamman tuntien etsinnän jälkeen en ollut tuota viisaampi:/

vieraileva vierailija (Ei varmistettu)

Mäkin olen usein hymyilyt jos purkin kyljessä lukee "ihotautilääkärin testaama" tai mun suosikki "testattu ihotautilääkärin valvonnassa". Eihän se tarkoita vielä mitään! Voihan se ihotautilääkäri valvoa testejä ja tuumia että tuo kyllä syövyttää reiän ihoon parissa viikossa, mutta mikäpäs tässä, nyt voidaan sanoa että olen valvonut testejä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.