Highlighter Yellow Hair

Saara Sarvas

Viime viikolla Markkuni sai kuulla hieman ikäviä uutisia nivelistään ja siitä, että ne ovat rikki. Siis nivelrikollisesti rikki. Tämä tarkoitti valitettavasti sitä, että hän joutui omasta tahdostaan huolimatta lopettamaan Mamma Mia -musikaalin näytöksien tekemisen ennen kuin minä ehdin ikinä nähdä sitä..... Typerää.

Koska meidän perheessämme (mihin laskemme tietysti Markun) ei ole tapana jäädä tuleen makaamaan, päätti Margit luoda nahkansa kuin mikäkin lisko tai kärmes. 

En oikein tiedä, mistä tämä idea lähti, mutta lopulta istuimme viinilasit käsissämme vaalentamassa Markun hiuksia, joita on enemmän kuin kenelläkään tapaamallani ihmisellä koskaan. Tällä mallilla leikattuihin lyhyisiin hiuksiin kului pari vuotta sitten KAKSI tuubillista väriä, eivätkä ne silti meinanneet riittää :D

Eilinen savottamme olikin siis melko pitkä, sillä paksu ja reilun punapigmenttinen hius vaati luonnontilastaan tarpeeksi vaaleaksi purkautumiseen kaksi vaalennusta ja kivunsietokykyjä koeteltiin kyllä taas urakalla.. Siksi viini ;)

Teimme koko värin Goldwellin tuotteilla, ensin Silk Lift -vaalennus (olisin mieluusti kokeillut Olaplexiä, mutta sitä ei ole vielä kovinkaan laajalti saatavilla Suomessa :P), joka tehtiin kahteen kertaan. Ensimmäisellä kerralla tyveä myöten, seuraavalla aiemmin liian kellertäviksi jääneisiin kohtiin ja lopuksi muutaman minuutin ajan koko päässä muhittaen.

Tuo hento katse ja Victoria's Secret -huppari.. Molemmat kielivät syvästä kivusta henkisellä ja fyysisellä tasolla.

 

Mikä ihana olkihiuksinen poika sieltä kuoriutuikaan?! Mukana saattoi kuoriutua myös hieman päänahkaa, vaikka pidimme hapetteen voimakkuuden mahdollisimman matalana.. 

 

Silllä aikaa kun Marge kuivasi hiuksiaan, minä ryhdyin leikkimään hullua kemistiä. Tiesin, mikä oma visioni oli, mutta kuten aina, on Elumen-väreillä kikkailu pientä arpomista, joka onnistuessaan tuottaa jackpotin. Elumenit ovat kyllä aijai... PARASTA!! (Toim. huom. kyseessä ovat ammattilaisvärit, Elumen-värjäyksiä voi kysellä oman alueen Goldwell-kampaamoista.)

Koska hiusten pohjassa oli jo reilusti keltaista, sekoitin mukaan turkoosia ja vihreää, jotka kirkastivat ja taittoivat väriä voimakkaammaksi ja "värjärtyn" näköiseksi.

Päässä väri hieman epäilytti, ainakin mallia, mutta tiesin että lopputulos ei olisi kovinkaan vihertävä ja kuinka ollakaan:

 

Ensimmäisen kierroksen jälkeen lopputulos oli yllättävän tasainen tipupää! Luonnossa väri oli huomattavasti neonsävyisempi, kuin tämä kuva antaa ymmärtää, mutta ehkäpä tästä ymmärrätte, miksi lähdimme vielä toiselle värikierrokselle :D

En yhtään ihmettele sitä, että monet kampaajat hieman varovat kreisivärjäyksiä. Asiakkaan kanssa kun pitää käydä todella selkeästi läpi se, miten valtavan pitkä prosessi kyseessä onkaan. Ensin vaalennusta, sitten värjäystä, ehkä lisää värjäystä tai kevyttä värinpurkua.. Itse olen ainakin sellainen perfektionisti, että jos päähän aletaan hölväämään jotain muuta kuin perustavaraa, se pitää tehdä törkeän hyvin.

 

Toisella kierroksella sekoitin hieman vihertävämmän pohjavärin lisäksi vielä kolme muuta sekoitusta, joilla maalasin vapaan käden tekniikkoja apunanu käyttäen pään, joka on ehkä siistein ja räikein yliviivaustussimaisen neonhohtoinen väri, jonka olen koskaan nähnyt.

Tadaaa:

 

Ai oho.. Tää olikin se tennispallokuva MY BAD! Tässä se Margen pää:

 

Jakaako tämä tennispallopää teidän mielipiteenne yhtä vahvasti, kuin Sannin pinkinturkoosinsiniset hiukset aikanaan? ;D 

Mä henkilökohtaisesti olen aika rakastunut tähän sävyyn ja jään jännityksellä seuraamaan, miten se säilyy Markun päässä. Kävimme tietysti noin 6h värjäyssession jälkeen vielä napsimassa kuvan jos toisenkin tästä supersankarimaisesta lookista, mutta ne kuvat saatte tiirailtavaksenne huomenna!

Kommentit

oh la la

Upea!

Tiia - Littlebigthings (Ei varmistettu) http://www.littlebigthings.fi

Ompa makee väri!!
Täältä toiselta nivelrikkoiselta tanssijalta sympatiat Margelle!

Torey
Näissä neliöissä

Voi Markkua! Onneksi sillä on sut ja sä tuot sen energian näkyviin pään kautta. :D

Toi blondi-Markku hiuspehkoineen on mahtava! :D

Sannuska (Ei varmistettu) http://tigrislilia.blogspot.fi/

En kestä! Ihan superhieno! :)

Tiia A (Ei varmistettu)

Mieletön!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi ei

Susie (Ei varmistettu)

Mahtava! Tuolla tukalla kääntää varmasti katseita. Propsit vielä ihanasta Gremlins-paidasta :) Miestenkin pitäisi enemmän uskaltaa kokeilla kaikkia shokkivärejä, varsinkin kun lopputulos on tämä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Nyt täytyy kyllä sanoa, että väri on just eikä melkein! Niin mainio!

Aappa (Ei varmistettu)

Tuosta väristä tuli aivan kreisin kool! Miten jännän vivahteikas se onkaan. Ei ehkä omaan päähäni, mutta onneks jotkut uskaltaa repäistä.

Iik (Ei varmistettu)

Nyt on kyllä pakko sanoa, että ehkä olen hieman konservatiivinen ja rajoittunut tällaisissa asioissa, mutta noi hiukset on musta.. Noh.. Sellaiset että itse värjäisin tuon värin äkkiä pois omasta päästäni! Mutta tärkeintähän on se että värin kantaja itse tykkää.

AnnaMirjami (Ei varmistettu)

WAUTSI WAU! Ja pisteet Margitille rohkeudesta ja repäisemisestä. Aiai miten cool...

susann (Ei varmistettu)

Siis niin sairaan kreisit! Voiko sanoa kamalan hienot? Siis ihan mieletön lopputulos, omaan päähän en ikinä huolisi enkä mielellään poikaystävänkään päähän. Silti tykkään tästä jollain mielipuolisella tavalla ja se näyttää hyvältä. Tätä kirjoittaessa tuntuu kuin mulla olisi vähintään kaksi persoonallisuutta :D

Jezba (Ei varmistettu)

No khyl! :D Ihan törkeen hieno väri ja ottaisin kyllä omaankin tukkaan!
Ps. mistä gremlins-paita on, tahdon!

sifu (Ei varmistettu)

Aivan sairaan hieno!!

tintti__ (Ei varmistettu)

Pakko sanoa, että en oo sitten sun yksisarvishiusten jälkeen nähnyt mitään yhtä mageeta!!! Omalle poikkikselle en ehkä mieluusti ottais, mutta WAU!

Vierailija (Ei varmistettu)

omg niin kuuma mies en ehkä kestä ja noi hiukset kuolen apua sydän sydän

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Shokkivärit voi mennä niiiiin monellalailla pieleen ja on monesti vaan ihan karseita, mutta tää on kyllä hieno! Vaikken nyt ehkä itelle huolis niin onhan tää nyt vaan hieno. H i e n o !

(Mutta mulle on kyllä tapahtumassa muutenkin jotain outoa... entisellä blondilla muuttui ensin tukka oranssiksi, sitten punertavaksi ruskeaksi ja nyt siinä on jo pinkkiä :D)

josben (Ei varmistettu)

Voi kamaluus, tsempit Markulle! Tiedän tunteen kun ei saa tehdä sitä mitä tahtoo kun kroppa tulee vastaan... mulla diagnosoitiin nivelsairaus 1,5 vuotta sitten, ennen sitä olin tosi aktiviinen liikunnallisesti ja nyt jää monet asiat tekemättä kun raja tulee vastaan. Onhan se aika kummallista että osaa arvostaa asioita vasta kun ne menettää, esimerkiksi oikealla kädellä mukien tiskaamista :D

MUTTA kuinka hieno on tuo tukka!!!! Purskautin vedet (onneks) läppärin ohi kun näin tennispallokuvan :D Jokaisessa meissä asuu ainakin omien kokemuksieni mukaan hullu, pieni tiedemies ja sä meet Saara kyllä eeppisen tason puolelle siinä asiassa, kudos!

Jjenni (Ei varmistettu)

Aivan täydellinen mä haluan myös !! Seuraavaa Unicornificationia odotellessa! ;)

LaJo (Ei varmistettu)

hauskan väriset :) mua häiritsee vain, ettei sovi hänen ihonväriinsä yhtään.. Mutta se ei varmaan shokkiväreissä ole oleellista :D noistahan saisi myöhemmin liukuvärjätyt vihreällä juurella.

Myyti

Ihan mahtava! :D

Riia Meikkipää

Upea!!! Mielettömän hieno värjäys, hatunnosto täältä! Wow!

Lullah

Ei vitsit miten siistiä! Minäkin haluan jotain tuommoista vivahteikasta ja kreisiä, vaikkakin juuri tuo väri ei ole se mitä haluan :D

Taratara (Ei varmistettu)

Elumen on ihana värisarja! Mä ihan törkeästi tilaan sitä Saksasta ja lätkin omaan päähäni itse, mutta sekoitan vain kahta väriä joten ei pahemmin pelkoa pieleen menemisestä :D se kiilto, se tuoksu, se kesto..!

Surku (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/laurareissaa

Ensinnäkin haluaisin sanoa, että Elumen <3 <3 <3

Toiseksi haluaisin sanoa, että whoaaa ihana väri! :D Aina positiivista nähdä joku ihan "uusi" sävy, koska tällaiselle yliviivaustussilevelille en ole nähnyt monenkaan keltaisen yltävän. Lisäksi: Tumma juurikasvu näyttää tuossa sävyssä luultavasti vain kivalta yksityiskohdalta! :)

Mietin myös, että omalla kohdallani ei ole niin justiinsa, mitä siellä tukassa tapahtuu, yleensä heitän kampaajakaverille pari shokkisävyvaihtoehtoa ja katson seuraavan kerran päätä, kun sitä kuivataan. Mutta toisaalta tulos on aina aivan mielettömän hieno, joten tämä saattaa "hieman" vaikuttaa siihen, ettei ole niin justiinsa. :D

ässätässä (Ei varmistettu)

Miellyttää kovasti mun esteettistä silmää tuo sävy ja leikkaus. Itselläni oli viime vuonna pinkki-violetit hiukset latvoista, siinä oli tarpeeksi shokkia minulle. Nykyään luonnollinen oma väri päässä ja pidän tästä kovasti, mutta silti shokkiväritkin näyttävät muiden ihmisten hiuksissa välillä todella kauniilta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.