Hiusten pelastuspartio + alekoodi Candy Shopiin

Saara Sarvas

Ja näin, pääsemme tämän pitkän ja loistokkaan hiuskatastrofiviikon päättävään postaukseen. Tässä jutussa esittelen teille muutaman tuotteen ja niksin, joiden voimia ajattelin testata tässä mainiosti alkaneessa kasvatusoperaatiossa. Pistetään myös merkille, että teen välietappipostauksen viimeistään 3kk päästä!

 

1. Kaikki hyvä lähtee sisältä

Iho, hiukset, kynnet ja jopa silmämme.. Kaikki ne kuvastavat ja kertovat siitä, mitä kroppamme sisällä tapahtuu. Senpä takia mä napsin päivittäin Solgarin vahvaa biotiinilisää, jonka olen tilnnut iHerbistä. Biotiini on yksi B-vitamiineista ja se on välttämätön osa aineenvaihduntaamme. Sen on huomattu lisäävän kynsien ja hiusten keratiininmuodostusta ja vaikutus näkyy noin kolmessa kuukaudessa. Biotiinin kaverina syön tietysti myös muut ravintolisäni, kuten sinkin ja hyviä rasvahappoja. 

Sisäisesti nautittujen ravintolisien vaikutus alkaa hiusten kohdalla näkyä vasta uusissa kasvavissa hiuksissa. Tämä on kuitenkin se osa suunnitelmaani, joka tähtää parempaan tulevaisuuteen.

 

2. Hellä kosketus parantaa kaiken

Alkuviikostahan minä sen jo paljastin, kohtelen hiuksiani mekaanisen käsittelyn suhteen kuin kukkaa kämmenellä <3 Pakollisten lämpökäsittelyjen kohdalla aion myös suihkia hiuksiin lisälämpösuojaa, joka tosin löytyy myös lähes kaikista hiusöljyistäni ja muista hoitotuotteista. Muistakaahan muuten osallistua TT-arvontaan joka on auki vielä pari päivää!

 

3. Tehokkaat tuotteet korjaavat jo syntyneitä vahinkoja

Pitkän harkinnan jälkeen olen päättänyt, että ainakin aloitan hiusten hoitoprosessin käyttämällä Rahuan shampoota ja hoitoainetta, jotka sain Candy Shopista. Pikakelauksella kerron, että Rahua on Ecuadorista peräisin olevan Fabian Lliguinin kehittämä brändi. Fabian on syntyjään Quechua-intiaani ja kyseisen heimon naisten hiukset ovat ilmeisesti näkemisen arvoisia. En epäile hetkeäkään etteikö ecuadorilaisperimällä olisi osansa pelissä, mutta Lliguini uskoo salaisuuden piilevän ungurahua-puusta kerättävissä pähkinöistä.

Pähkinöistä valmistetaan öljyä, joka on sekä heimon naisten että Rahuan salaisuus.. Tai ei kai se mikään salaisuus ole, kun tieto löytyy internetistä asti :D

Tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia, mutteivät sertifioitua luonnonkosmetiikkaa kuitenkaan.  Tuotteet ovat nyt olleet käytössäni viikon verran, mutta palaan tarkempaan analyysiin ja esittelyyn heti, kun saan paremman tuntuman. Toistaiseksi olen ollut... Tajuttoman ja jopa naurettavan innoissani.

Siisteintä on, että hoitoainetta voi levittää hiuksiin myös jätettäväksi hoitoaineeksi. Rahua-öljy, tee taikasi hyvin.

 

Jos joku kiinnostui aiheesta jo nyt, vinkkaan että tuotesarjaa myydään tällä hetkellä vain Candy Shopissa ja sen verkkokaupassa, mihin tämän blogin lukijoilla on heinäkuun loppuun asti -10% alekoodi! Taidan tehdä vielä oman postauksensa muista tuotteista, joita kyseisestä verkkokaupasta kannattaa pohtia lomarahojen tuhoksi, mutta niitä odotellessa siiiiis:

Heinäkuun loppuun asti koodilla: "saarasarvas" saatte kaikista Candy Shop -tilauksistanne -10% alennuksen!

 

p.s. Katsotaan kuinka hiusten kasvatusoperaatiossa käy.. Onko äiti oikeassa ja kyllästyn hommaan parissa kuukaudessa? Toivottavasti en, koska silloin tiedossa on ilmaista sushia ;)

Kommentit

SALE (Ei varmistettu)

Vautsi Saara oot mahtavan kaunis ruskeassa tukassa! Tsemppiä, itse olen puolitoista vuotta kasvatellut lyhyttä polkkaani ja nyt alan olla tyytyväinen hiusten mittaan, mutta projekti jatkuu. Olen yrittänyt jättää kaikki turhat tökötinja etenkin lämpökäsittelyt vähemmälle. Hiukset tykkää varmasti kun ne saa vähän extrahoitoa. Ihanaa kesää!

SALE (Ei varmistettu)

Nyt keksin oikean sanan, näytät ETEERISEN kauniilta. :) Haa!

ElliV (Ei varmistettu)

Missi toi ruskea tukka näyttää niin upealta! Jäin vaan tuijottamaan noita kuvia, miten joillekin voi sopia noin hyvin :)

ElliV (Ei varmistettu)

Missi :D hiton ipad ja autocorrect.. Siis miten oli tarkoitus laittaa :)

Katjakokko (Ei varmistettu)

Rahuan, kuten useiden jenkkisarjojen kohdalla on niin, että tuotteet täyttävät heittämällä eurooppalaisten luonnonkosmetiikan sertifikaattien kriteerit ja ovat jopa parempia. Jenkeissä on ihan eri meininki luonnonkosmetiikan kohdalla kuin meillä Euroopassa. Koska sieltä puuttuvat ns. viralliset luonnonkosmetiikan sertifikaatit, saa inci-listojen suhteen olla tarkempi ja tietoisempi raaka-aineista, mutta usein tuotteet ovat luonnollisempia ja luomumpia kuin vaikkapa Ecocertin sertifioimat tuotteet. Siis toisinsanoen isompi osa raaka-aineista on peräisin luonnosta ja luomuviljeltyjen raaka-aineiden määrä on suurempi. Eli Rahua saa täydet pisteet vaikken kyseistä sarjaa olekaan vielä testannut :)

62442 (Ei varmistettu)

voiiii juku rupes kuumotteleen tollanen pitkä suklaanruskea polkka! Näyttää ihan hullun hyvältä ilman mitään ihmeellisyyksiä. :)

noushka (Ei varmistettu)

Hei, huippu tuo hiusväri! Voisitko tehdä postausta miten kulmista saa tuontyyppiset kun sulla nyt? Oon kasvattanut paksumpia kulmakarvoja ja nyt ois aika siistiä ne uuteen malliin, mutta en uskalla nyppiä niitä kun heti saan aikaan joko koloja tai liian ohuen lopputuloksen.

Jeps (Ei varmistettu)

Vau, tuo hiusväri ei ole harmaavarpusta nähnytkään! Olet todella hehkeä ja hehkuva. Välillä noinkin, että kun hiusväri ei heti kiinnitä huomiota (unicorn), saa sisäinen hehku paremmin huomiota :) Tuossa on sellaista summer goddess -henkeä.

miig (Ei varmistettu)

Okei noni lämpesin tälle tukalle. Haukaa lomaa!

Petra2 (Ei varmistettu) http://beforefight.blogspot.com/

Oot ihan tajuttoman kaunis ekassa kuvassa. :o Jäin ihan tuijottamaan. :D

Jeoejjeje (Ei varmistettu)

Ostin tän jutun perusteella kanssa tuon shampoon ja hoitoaineen, eilen tuli paketti postiin ja pääsin kokeilemaan. Muuten oikein hyvä, mutta tuotteiden haju hiuksissa on niin kuvottava, että yöllä nousin laittamaan hiukset kiinni pois naamalta ja nyt töissä tekee pahaa aina kun haju tunkee sieraimiin... VOI EI!!!

 

Mimmu+ (Ei varmistettu)

Hullun hyvä tuo ruskea väri,siis aivan mahtava! Sopii sulle loistavasti ja näytät tosi klassiselta kaunottarelta! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.