Hiusväritrendit syksy 2012

Saara Sarvas

Tänä syksynä niin julkkikset, kuin muotimaailmakin tavoittelevat väreillään ultraluonnollisuutta, joka on silti seksikäs ja naisellinen. Värit ovat tasaisia ja neutaaleita ja niitä piristää korkeintaan jo klassikoksi muotoutunut liukuväri, tai kuumin trendi luonnolliset balayage-raidat.

Tärkeintä tänä syksynä on siis löytää itselleen täydellinen sävy ja hoitaa hiukset superkiiltäviksi ja hyvinvoiviksi!

Kannattaa myös kokeilla kampaamoiden tarjoamia kiiltokäsittelyjä, tai vaihtaa kestoväri hoitavampaan ja hellävaraisempaan kevytväriin, josta saa samalla lisää kiiltoa.

Herää vain kysymys, missä ovat moniväri-ilottelut ja räiskyvät trendilookit?? No jossain tulevaisuudessa tai hamassa menneisyydessä näköjään. Mitä pidemmälle tässä maailmassa eletään, sitä luonnollisemmilta hiukset tuntuvat näyttävän. Olisiko ensi vuosikymmenellä taas värikkäiden pikkulettien aika?

 

Neutraalit ja lämpimät ruskean sävyt pukevat kaikkia!

Syksyllä valon määrä vähenee ja usein pilvisellä säällä tunnelma on kylmä ja kolea. Kylmän sävyiset ruskeat vain korostavat koleutta entisestään. Ne kannattaa siis skipata, ellet halua olla poikkeuksellisen viileän cool. 

Ruskeat ovat nyt täyteläisiä ja tummempia, kuin vaaleampia. Tummuusasteilta 6-4 löytyy sopiva väli jokaiselle! Mitä vaaleampi pohjan väri on, sitä enemmän sen sävyt tulevat esiin. Eva Mendezin ja Adriana Liman hiukset ovat tummuudeltaan n. 6 ja niissä on kullan, kuparin ja mahongin hehkuvia sävyjä. 

JoJon ja alarivin vasemman mallin hiukset taas ova tummempia ja hieman neutraalimman sävyisiä. Molemmista löytyy kuitenkin reippaasti lämpöä ja suklaista sävyä. Myös mustanruskeaan kannattaa valita ripaus lämmintä sävyä! Kuten oikealla alareunassa voi nähdä, mallin hiuksiin osuva valo paljastaa sävyn lämmön!

Jos ja kun haluat hiuksiisi jotain muuta piristystä, selaa postauksen loppuun ja kurkkaa, sopisiko sinulle trendikäs balayage. :)

Koodisanat: Lämpö, suklaa, mahonki, tasainen väri, kiilto

 

 Punaiset ovat rohkeita, mutta uskottavia!

Kuumimmat punaiset värit ovat tänä syksynä ruskeiden tapaan tasaisia, mutta uskottavia! Selkeät punaiset sävyt pukevat erityisesti hieman kalpeampia kulkijoita. Moni pelkää, että vaaleiden kasvojen punoitus korostuu, jos ympärille tuodaan lisää punaista.

Kokemuksien kautta uskallan väittää, että lopputulos on monesti aivan päinvastainen. Vaalea iho saa punaisesta enemmän eloa ja väriä ja ilme piristyy huomattavasti! Kaikki sini- ja vihreäsilmäiset myös löytävät silmistään aivan uusia ulottuvuuksia tämän sävykartan kanssa.

 

Hiukset voivat olla tummuudeltaan kaikkea vaaleasta 7-asteen kuparista 5-asteen vahvaan mahonkiin.

Ihanainen Emma Stone on tällä hetkellä taas blondi, mutta alavasemman kulman punaisen sävy hipoo täydellisyyttä! Se on samalla luonnollinen ja silti niin tumma, että kehystää Emman kasvoja kauniisti.

 

Koodisanat: Luonnollisuus, uskottavuus, kupari, mahonki

 

Vaalea pysyy vaaleana, mutta vivahtaa shampanjaan!

Kuten ruskeissa, myös vaaleissa hiuksissa vuodenajan omat sävyt tekevät kovan iskun. Liian lämpimät ja kultaiset vaaleat näyttävät helposti keltaisilta. Kyllä niissä hiuksissa saa edelleen olla sävyä ja lämmintäkin sellaista, mutta pakkaa kannattaa sekoittaa ja pyytää kampaajaa sotkemaan sävyyn hunajan ja kullan lisäksi myös tuhkaisia ja hiekkaisia vivahteita!

Reese Witherspoonin, Kate Hudsonin ja Cameron Diazin hiukset ovat eri tummuisissa vaalean shampanjan sävyissään täydellisyyttä hipovia esityksiä!

Noin muuten vaaleissa hiuksissa voi olla hieman enemmän sävyjä ja "eloisuutta" kuin tummissa ja punaisissa. Vaaleat hiukset kun ovat nopeimmin kulahtaneen näköiset, jos ne ovat tasaisen väriset.

Tyvikasvukaan ei haittaa, mutta sen peittämiseen kannataa kokeilla jälleen kerran huimassa suosiossa paistattelevaan balayagea, josta voit lukea lisää aivan muutamaa klikkausta alempana.

 

Koodisanat: Monivivahteisuus, shampanja, hiekka

 

 

 

Kestosuosikki pysyy pinnalla - Liukuvärjäys on edelleen in!

Eikö tämäkään koskaan lopu?? No ei näköjään ja miksi sen pitäisikään! Liukuvärjäys vaan on ihan tajuttoman kätevä ja hyvännäköinen värjäystekniikka. Parhaimmillaan liukuvärjäyksellä pääsee eroon värjäyskierteestä ja lookkisi pysyy tuoreen näköisenä kuukausia kerrallaan.

Ylärivin liukuvärit ovat ihanan pehmeitä ja luonnollisia, kun taas osa alempien rivien lookeista haiskahtaa jo enemmän balayagelta. Ärsyttääkö jo, kun puhun siitä koko ajan, muttet vieläkään tiedä mitä se oikeasti tarkoittaa? ;) 

No seuraavaksi tiedät!

 

Kauden kuumin trendi - Maalatut raidat!

Balayage nousi kovaan huutoon 80-luvulla ja monet kampaajat ovat pitäneet tekniikasta kiinni siitä asti. Nyt se on kuitenkin kokenut aivan uuden tulemisen ja julkkikset näyttävät rakastuneen korviaan myöten. 

Hienolta kuulostava termi on vapaasti suomennettuna tekniikka, jossa raidat maalataan hiusten sekaan ns. vapaalla kädellä! Kuulostaa hankalalta, mutta on ammattilaiselle aika helppo toteuttaa, kunhan perusidea on hallussa. Nämä raidat sopivat kuin nyrkki silmään niin tummiin, kuin vaaleisiinkin hiuksiin.

Balayagella voidaan tehdä helposti sekä high- että lowlightseja, eli lisätä koko kuontaloon useampia ulottuvuuksia muutaman sävyasteen eroilla. Massa myös saadaan levitettyä lähemmäs tyveä ja hiusrajoja, mutta lappuraitoihin verrattuna rajasta tulee luonnollisempi ja tyvikasvu ei ole yhtään niin rajun näköinen.

 

Suomalaisen hiusten balayage-värjäys on haastavaa siksi, että hiuksemme ovat niin ohuita. Jos värimassa on vähänkin liian vetelää, valahtavat raidat helposti ympäröiviin hiuksiin ja lopputulos on epämääräisen näköinen. 

Onnistuessaan tämä tekniikka kuitenkin antaa aivan uudet ulottuvuudet luonnollisuudelle! 

Kampaajasi ei siis välttämättä tunne värjäystapaa tai uskalla sitä käyttää, mutta hyvää kannattaa vaatia ja muutama youtube-opetusvideo antaa hyvän käsityksen tekniikan käyttämiseen. Vaikka värjäyksessä pitää tavallaan olla tarkempi, kuin lappuraitojen kohdalla, kuluu aikaa vähemmän. Pitää uskaltaa uskaltaa ;)

Vaikka kuvissa näkyvät kaunottaret ovatkin poikkeuksetta pitkähiuksisia, balayage sopii hyvin myös lyhyeen ja puolipitkään hiukseen! Varsikin lyhyissä hiuksissa lappuraidat näyttävät monesti liian "laitetuilta", toisin kuin maalatuta raidat.

Balayagea kannattaa harkita ainakin jos:

  1. Olet kyllästynyt nykyiseen lookkiisi, muttet jaksa ylläpitää monimutkaisia monivärjäyksiä.
  2. Hiuksesi on jo raidoitettu äärimmilleen ja latvasi eivät tosiaan kaipaa enää yhtään vaalennusainetta!

  3. Hiuksesi ovat luonnonkiharat ja raidat näyttävät aina luonnottomilta.

  4. Haluat olla todella trendikäs ;)

 

Siinä tämän syksyn hiusväri-ideoita! Seuraavassa postauksessa mietitäänkin, millaiseen malliin upean väriset hiukset pitäisi napsaista.

Miltä teidän hiuksenne tänä syksynä näyttävät?

Oletteko jo kokeilleet maalattuja raitoja?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Värjäsin parisen viikkoa sitten hiukseni kevytvärillä, Casting Creme Glossilla, sävy Iced Cacao. Hiuksistani tulikin sitten melkein mustat... Oma värini on sellainen tumma vaalea/vaaleanruskea. Miten voisin "nopeuttaa" värin haalistumista? Syväpuhdistavalla shampoolla?

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun mielestä katumuotisivustoilla on nyt just näkyny tavallista enemmän vaaleanpunaista, sinistä ym (=

Mulla on sama vanha musta tukka ku aina ennenki!

HeidiVierailija (Ei varmistettu)

Oman värin kasvatus episodi menossa. Kesäkuussa kampaaja teki luonnollisen liukuvärjäyksen. Olin ja OLEN ihan SUPERtyytyväinen, koska omaa juurikasvua ei värjätty ollenkaan, enkä oo sen jälkeen värjännyt. Nyt tyvikasvua noin 6-7cm eikä sitä huomaa juuri ollenkaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko liukuvärjäystä / balayagea mahdollista tehdä juuresta alkaen? Elikkä ei ''dipattuja latvoja'' vaan toisin päin? Näin pääsisin ehkä omasta värjäyskierteestäni eroon..

Vierailija (Ei varmistettu)

Jes, ihanaa, oonkin odottanut just tällaista syksy 2012 hiusväritrendipostausta! :) Itse aitona blondina parin vuoden luonnollisen värin jälkeen oon alkanut himoita platinablondia, koska look näyttää monella mallilla tosi makealta (esim. ginta lapina) ja nyt värjäytinkin hiukan tummemman juurikasvuni samanvärisiksi kuin pituudet! Ihan valkoista tukkaa en sentään halua, mutta mun mielestä kirkas vaalea on näin syksyksi tosi freesi ja kirkastaa kalpeat kasvot! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä toivon, etteivät värikypärät ja ilottelut palaa - ikinä. RRRRRakastan sitä, että luonnollisuus on pinnalla. En halua värjätä hiuksiani, ainoa väri saa tulla auringosta (tälläkin hetkellä minulla on trendikäs liukuvärjäys a la Bali). Luonnollisuus on simppelisti kaikista kauneinta! Saisivat suomalaiset haisunäätä /punainen peruukki/mustathiuksetvaaleallajuurella - tyypit jo viimein tajuta tän, että se niin kauhea ja kammoksuttu "maantienharmaa" on oikeesti paljon kauniimpaa katsottavaa.

Saara S.
Saara Sarvas

Vierailija, Kääks, sympatiat siihen suuntaan! Linnashampoolla pesu ja hoitonaamio pyyhkeen sisällä saunassa voivat tehdä hyvää! Kokeile myös levittää reippaasti öljyhoitoa yöksi hiuksiin ja pese ja hoida aamulla normaalisti :)

 

Vierailija, Oih, katumuodikkaat on kyllä olleet ihanan värikkäitä, oot ihan oikeassa! Pitää ehkä lisätä yksi katumuotihiusjuttu viikon loppuun :)

 

HeidiVierailija, Eikös vaan olekin ihan tappokätevää!! Saadaan varmaan katella liukuvärjäyksiä vielä vuosia, kun kukaan ei jaksa käydä kampaajalla :D

 

Vierailija, Balayage on ihan täydellinen tuollaiseen tilanteeseen! Veikkaan että parin värjäyskerran jälkeen homma tasoittuisi paljolti :)

 

Vierailija, Joo juuri sellaiset kirkkaat vaaleat on kauniita näin syksyllä, kun valoa ei muualta tunnu löytyvän :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällä eka kommentoija. Onneksi värjäsin kevytvärillä :D Kiitos vinkeistä, pistän kokeiluun :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei kuka on tuo ensimmäisissä kuvissa tokalla rivillä vasemmalla oleva nainen on, oon ettiny just tota väriä että voisin kuvan viedä kampaajalle :)

Vierailija (Ei varmistettu)

HEI anteeksi, mutta leuka loksahti paikaltaan.. kuka on tämä nainen täydellisine hiuksineen punahiuksisten kategoriassa oikealla alhaalla? voiko kukaan helpata? olen haikaillut muutosta superblondista johonkin vaaleaan punasävyyn ja nyt taisi löytyä täydellinen hiusväri! ps.mahtava blogi sulla saara ja terveisiä sateisesta pohjoisesta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Vierailija 19.32 : Tyttö on Disney tähti Bella Thorne. :)

Saara S.
Saara Sarvas

Vierailija, Kevytvärikin (aina jos on hapeteväri) on valitettavan kestävää, nimim. kokemusta on :(

 

Vierailija, Sehän on salma hayek! Jos puhutaan samasta tyypistä siis. Olisi pitänyt numeroida kuvat :B

 

Vierailija, Tämä kaunotar taas on Bella Thorne! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mäkin haluaisin tietää kuka on toi ensimmäisen kuvan keskellä oleva vaaleatukkainen nainen! Super kaunis! Mulla on just ton värinen tukka tällä hetkellä mutta haaveilen tummanruskeasta tukasta hieman vaaleammilla latvoilla, vähän kuin tuo Mila Kuniksen tukka! Ei vaan viitti värjätä ku pitäisi koko ajan olla värjäämässä tyveä.. :S Ehkä joskus sitten! Tosi herkullisen näköstä toi balayage!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa Saara! Ja vielä enemmän ootan tuota hiusmallipostausta, toivottavasti tulee pian!:))

Vierailija (Ei varmistettu)

Itellä on ollu toukokuusta asti liukuvärjäys ja voi että, vieläkin tykkään ihan älyttömästi!
Itseasiassa värjätessä koko hiukset meni vähän turhan tummiksi, ilmeisesti kampaaja ei ollut ihan perillä vielä tekniikasta, mutta nyt olen saanut hiukset juuri sellaiseksi mitä halusin :) Kaverit on kehunu ja viime viikolla kävin kampaajalla ja hänkin kehui moneen kertaan, että kuinka hyvin mulla tämä likuvärjäys on onnistunut. Tarkotus olis päästä värjäyskierteestä pois tällä, mutta voishan sitä vähän yrittää pitää yllä tätäkin, se kun ei kovin vaikeaa ole ja niin kivan näköinen kuitenkin! :)

Hiusongelmainen (Ei varmistettu)

Heippa Saara!

Mietin keltä lähtisin tätä asiaa kysymään, kun en ilmeisemmin osannut asiaa oikein googlettaakkaan. Ja sinä tulit ekana mieleen :)

Mulla oli n. 4 vuotta erittäin luonnoton kylmä vaalea tukka, ja sitä onkin sitten värjätty useaan otteeseen. Vuosi sitten halusin blondia väriä luonnollisempaan suuntaan - hunaja, shamppanja, tuhka (sä opetit noi termit just ;)..... Mutta, melkeen mikään väri ei tartu / tarttuu, mutta haalistuu parissa viikossa. Kerran kävi niinkin, että hiuksista tuli aivan liian tummat, jonka jälkeen hius vaalennettiin takaisin.

Nyt värjäsin kotivärillä kultainen tumma vaalea oli sävy, ja ehkä 7.3 oli sävy..? Tyvi on upean lämmin, mutta latva kylmä ja vihertävä. Asiaan: löytyykö kotikonsteja? Mulla on KC:n värinaamio Caramel-sävyssä, mutta se ei ainakaan ole latvaan tuonut mitään muutosta. Tiedän, että oli tyhmää värjätä noinkin kylmästä kotona, mutta opiskelijabudjetti haluaa säästää kaikesta mahdollisesta. Mikäli löytyy jotain kikkoja, oisin supertyytyväinen. Jos ei, nöyrryn, ja menen kiltisti kertomaan kampaajalle tämän saman tarinan :)

Kiitos jo etukäteen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten kuvailisit tota Blake Livelyn hiusten sävyä? :) Niin kun hiekan vaalea vai mikä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hip Saara!
Missäs kampaamossa olet töissä. Olen etsinyt itselleni piiiitkään uutta Hyvää kampaajaa:) Ja oon sun blogia lukiessa monesti miettinyt, että Varaisin heti ajan.. :) nimim. näen painajaisia edellisen kampaajan tekemästä "liukuvärjäyksestä"!! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kirkkaanpunasella mennään. Vaihtelen hiustenväriä punaisten ja vaaleanpunaisten eri sävyissä, suoraväreillä värjäämällä. Kirkkaat värit on parasta ja piristää <3 Joka päivä kaupungilla ollessa/kaupassa/missä vaan ulkona saan kuulla tuntemattomilta ihmisiltä kehuja tukastani ja kuinka hekin piristyvät katsoessa :))

Tuuti (Ei varmistettu)

Ah miksi, oi miksi teit nämä mahtavat hiusaiheiset postaukset vasta nyt! Itselläni nimittäin alla pikkaisen verran epäonnistunut kampaajareissu viikon takaa, ja näissä postauksissa olisi ollut mielettömän hyviä vinkkejä ja inspiraatiokuvia minulle, joka ei oikein kampaajalle mennessään tiennyt tarkkaan mitä halusi, eikä siis osannut sitä kunnolla kampaajaressullekaan selittää. Voivoi.

VierailijaMOI:) (Ei varmistettu)

Hei Saara! onks se totta että liukuvärjäys huonontaa hiuksen kuntoa kauheasti?:(

Saara S.
Saara Sarvas

Vierailija, Tuo vaaleahiuksinen neito on Elizabeth Olsen! :)

 

Vierailija, Huomenissa pitäisi ilmestyä! :)

 

Vierailija, Kiva, että on onnistunut!! :) Mäkin varmaan päätyisin ylläpitämään liukuvärjäystä, se on vaan jotenkin niin kiva :P

 

Hiusongelmainen, No HMMM! En ole nyt ihan varma, pääsinkö 100% kärryille, mutta enköhän!

Kuulostaa siltä, että sun hiukset on tällä hetkellä jo niin käsitellyt, että niissä ei oikein pysy hapettuvat pigmentit, mutta sitä vastaan toisaalta vähän taistelee se, että siellä latvassa pysyy se kylmä väri... Mä ehkä kokeilisin pestä sitä latvaa jollain chelating -shampoolla tai metallijäämiä poistavalla shampoolla ja laittaisin siihen sitten vaahto- tai geelimäisen lämpimän sävyisen suoravärin.

Jos se latva kuitenkin on vaan liian tumma verrattuna tyveen, on edessä varmaan kampaajareissu. Latvasta pitäisi saada purettua vähäsen sitä vanhaa väriä ja kylmiä pigmenttejä, että ne lämpimät pääsisivät esiin :) Toivottavasti tästä oli mitään apua!

 

Vierailija, No se on juuri sellainen hiekanvaalea! Tämän lisäksi se on n. 8-asteen tummuinen :)

 

Vierailija, No meikäpä ei ole missään, kun teen tätä nykyä vain maskeeraajan ja kauneustoimittajan hommaa. Harmi, jos kampaajat ovat sut traumatisoineet :( Missä päin elelet? Edellisen kampaajapostauksen kommenteissa on tullut paljon hyvinkin spesifejä kampaajasuosituksia! :)

Miltsu (Ei varmistettu)

Vau, näistä hiuksista pidän !

Minulla on semmoinen pieni ongelma, että mulla on liukuvärjäys (tyvessä sävy 6 eikä taittoa lämpimään eikä kylmään, mutta tykkään käyttää hopeashampoota, latvat blondit). Tai tuo ei ollut se ongelma :D Vaan kun 6 on oikein hyvä tummuus, kun sitä vertaa kasvavaan hiukseen, MUTTA oma hiukseni on todella harmaa ja sävyltään erottuu heti juurikasvuna.

Olen monta kertaa kampaajalla käytyäni pyytänyt liukuvärjäyksen "yläosasta" oman hiukseni väristä maantienruskeaa, mutta kampaajat ovat epäröineet eivätkä usko että se näyttäisi hyvältä. Voisitko pliis ehdottaa jotain kikkakolmosta, jolla pääsisin eroon värjäyskierteestä?? Liukuvärjäyksen haluan kuitenkin pitää. Kiitos !

(Ei varmistettu)

Kuontaloni on, ja (toistaiseksi) tulee olemaankin, luonnollisen liukuvärjätty; vaaleahko, oma juuriväri + vaaleat latvat.

Villein unelmani sitten Salkkareiden Miian hehkuvan punatukan näkemisen jälkeen on ollut värjäyttää kampaajalla itsellenikin rohkean punakuparit kutrit. Ikinäkoskaan tätä ei siis vielä ole minun kohdallani tapahtunut, mutta kyllä minä sen vielä joku syksy teen jahka "uskallan uskaltaa" ja astua ulos turvallisesta vaaleaverikön nahkasta. Punatukkaisten leidien kollaasista hiusvärihimoa lähinnä ovat oikean puolen sekä ylä- että alakulma. Täydellisyys <3

Ps. Blogisikin on täydellisyys :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Itselläni on paloauton värinen tukka, ja tämmösenä se on pysyny reilut 2 vuotta ja taitaa pysyä jatkossakin... PAITSI! jos keksit mulle kivan keinon päästä tästä eroon... :D oon haaveillu ruskeasta tukasta, mutta ongelmana on se, että ku en halua tästä omasta pehkosta kamalan tummaa +tuo punanen on ollu niin kaun, että se varmaan paistaa läpi oikein maukkaasti jostain ruskeasta.... Eli jos keksit jonku kivan keinon päästä tästä punasesta eroon, niin ettei tarvis aivan mustaksi tätä vetää niin olisinpahan kiitollinen ;D

Vierailija (Ei varmistettu)

Siitä asti, kun mun hiuksia on värjäilty niin väri on vaihdellut eri ruskean sävyissä kahdeksan vuoden ajan (jos noin vuoden mittaista aikaa punapäänä ei lasketa). Mun hiukset oli kesän alkupuolella jo lähes mustat ja mua kyllästytti niin paljon ruskeat hiukseni. Päätin sitten räväyttää oikein kunnolla ja niin minusta tulikin blondi! Kertaakaan en oo ruskeita kutrejani kaivannut vaan vaaleat hiukset sopii mulle niin hyvin. :) Ihanan piristävää vaihtelua!

meikäläinen (Ei varmistettu)

Hei Saara,

blogisi on aivan mahtava ja koukutuin siihen totaalisesti viime keväänä. Vinkkejä on hauska katsella ja lueskella, vaikka ne eivät kaikki itselleni ole niinkään hyödyksi, koska edustan ns kakslahkeisia. :D hiusviikoista sen verran, että ihan mahtavaa, koska tää on mullekin sellanen, että pystyn jollain mallia katsomaan hiukan vinkkiä.

MUTTA kysymys/toive/pyyntö/avunhuuto: saisko johonkin postaukseen lopuksi sellaisen miesten hiuksia käsittelevän osion vähän tulevasta värimaailmasta ja tyylistä, mitä miesten hiuksiin tulossa. Tällaista ei mistään lukemastani blogista löydy (harvemmin miehet lukevat näitä blogeja) ja miesten pitämissä muotiblogeissakin yleensä käsitellään enemmän vaatetusta vähemmän kuontaloa. Uskoisin, että myös naispuoliset lukijasi saattaisivat saada tästä miesten hiusnurkkaus tyylisestä jutusta ideoita sen oman perusperttinsä hiusten ulkonäköön.

keep going because you're totally awesome!

Veera Katariina
barbamama

Hei! Kukahan on tuo aivan ensimmäisen kuvan ensimmäinen blondi? Eli siis ensimmäinen ylhäältä vasemmalta. Joku malli ilmeisesti?

Murun kera

Mä olen kesän jälkeen päätynyt pohtimaan paluuta punaiseen. Harrastin sitä joskus teini-ikäisenä, mistä onkin jäänyt ehkä vähän huonot muistot, mutta nyt viime aikoina olen ryhtynyt kaipaamaan sen lämpöä. Kupari sopii mun ihonväriin harvinaisen hyvin, ja saa tosiaan sinivihreät silmät loistamaan. Olen miettinyt juuri tuollaista esittelemääsi luonnollista punaista, ja varmaan pitäisi harkita jonkinlaista balayagea, jos se kerta hämäisi juurikasvua :) No, mä olen niin hidas tällaisten juttujen kanssa, että hyvä jos kevääseen mennessä teen päätöksen asian suhteen.

usch

Mulla on aina ollut tosi pitkä tukka, ja aloin 13-vuotiaana värjäämään sitä mustaksi. Jossain 18-vuotiaana halusin jo viimein eroon mustasta tukasta, mutta en keksinyt sitten parempaa keinoa kuin antaa 15cm juurikasvun vaan kasvaa, ja mikä pahinta, värjäsin sen lopulta punaiseksi! Hyi hel... No joo, sitten palasin takaisin mustaan ja luovutin; minut on tuomittu mustaan koska en tahtonut aloittaa mitään blondaussessioita. Lopulta tänä kesänä, kun tukkani oli kerran värjätty juuresta vain ruskeaksi, ja mustuus ei ollut enää ihan niin mustaa kun sekaan oli kasvanut paljon omaa väriä, laitettiin mulle vaaleat raidat. Ajateltiin, että asteittain raidoitetaan pikku hiljaa, kunnes voin kasvattaa omaa väriäni rauhassa. Kunnes kekkasin liukuvärjäyksen! Kampaajaystäväni ei ollut koskaan edes tehnyt moista ja siinä sitten sotkettiin hänen kotonaan! Aluksi ensin vaalennetut latvat ottivat tyven tummempaa väriä, vaikka yritettiin varovasti pestä, mutta sitten kuukauden kuluttua vaalennettiin latvoja vielä vähäsen ja nyt lopputulos on täydellisesti onnistunut liukuväri, propsit siitä mun kaverille, ja tyvikasvukaan ei erotu koska tyven ruskea sävy on niin lähellä omaani! Perfekt. Ei ole ikävä ikimustaa tukkaani. 

Suvi/Leena (Ei varmistettu)

heissan.opiskelen tuon toisen naisen kanssa parturi-kampaajaksi ja tehdään ryhmätyötä.yksi osa työssä käsittelee hiusväritrendejä syksyllä 2012 ja sinulla tässä on kaikkea kivasti.kysymys kuuluu,saammeko hyödyntää blogisi tätä postausta työssämme.työ ei mene sen suuremmalle yleisölle kuin omalle luokallemme ja mainitsemme toki lähteet lopussa.kiitos :)
-suvi

Kommentoi