I must have MUFE

Saara Sarvas

Mulla on heikkous. On sekä onni että kirous, että ammattini sekä edellyttää että mahdollistaa sen heikkouden ylläpitämisen.. Heikkouteni nimi on kavereiden kesken MUFE, virallisemmin Make Up For Ever.

Ensimmäisen kerran pääsin käsiksi MUFEn tuotteisiin, kun olin 17-vuotias. Se oli ensimmäinen ja ainoa kerta, kun äitini on ostanut minulle meikkejä. Oli ammattikoulun meikki- ja kampauskurssin loppukokeiden aika ja mä olin perus-sarvaksena suunnitellut jotain megalomaanista (Ida, muistat varmaan :'D). Olin päättänyt, että hyvään lopputulokseen vaaditaan parhaat välineet ja tuotteet, jotka lähdimmekin hakemaan MUFEn vielä silloin Helsingin keskustassa sijaitsevasta liikkeestä.

Olin aivan paniikissa ja unohdin ostattaa puolet suunnitelluista tavaroista ja se tietysti harmitti kotona :D Uskon, että tukkuun upposi silti satanen jos toinenkin ja ehkä tästä syystä syydänkin ikuisessa omantunnontuskassa äidille testikosmetiikkaa.

Mulla on edelleen tallessa tuolta keikalta ostettu Panstick, eli klassinen meikkivoide-stick. Se ei ole vuosiin ollut käyttökelpoinen, mutta se on muistoesine isolla M:llä <3

 

Make Up For Ever on ranskalainen, ammattikosmetiikkaan erikoistunut ja maailmanlaajuista kulttimainetta nauttiva firma ja yksi niitä harvoja Suomessa myytäviä ja maailmanlaajuisesti käytettyjä ammattituotesarjoja.

Tuotteet ovat jopa ammattialennusten jälkeen tyyriitä, mutta maksan laadusta ja pitkästä käyttöiästä erittäin mielelläni. Käytän ja testaan omaan naamaani paljon erilaisia meikkivoiteita ja muita kosmetiikkatuotteita, mutta tietyissä tilanteissa, kuten vaikka tärkeissä kuvauksissa tai morsiamien kohdalla, luotan vain muutamaan brändiin ja niistä yksi on MUFE. 

Yleensä menen liikkeeseen hakemaan täydennystä nopeimmin tyhjentyviin meikkivoiteisiin, mutta kävelen ulos satoja euroja köy.. onnellisempana ;)

 

Koska olen onnistunut välttämään MUFEn tuotteista kirjoittamista muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, ajattelin ensi viikolla esitellä teille erialisia suosikkituotteitani ja vinkkejä niiden käyttämiseen! Nämä kun ovat aivan varmasti tuotteita, joiden ostaminen on monelle arkimeikkaajalle melkoinen sijoitus, voi tällaisista jutuista olla paljonkin iloa.

Muutamat "must have" -tuotteet tosin uupuvat pakistani tällä hetkellä, mutta jos tykkäätte ensi viikon postauksista, teen puuttuvista lampaista omat juttunsa vielä tulevaisuudessa ^_^

 

Tällä hetkellä myynnissä on muuten vielä muutamia supersöpöjä pikkupakkeja, jotka varmasti haukkaavat sisäänsä . Hintaa ei ollut montaa kymppiä, mutta itselleni tämä kyllä toimittaa lähinnä kuvaustaustan virkaa. Itselläni sisään mahtuivat juuri ja juuri eilisen shopping spreen tuhot ja te kyllä varmasti tiedätte, että meikkejä riittää tässä asunnossa muutamaankin täyttökertaan :D

 

Mitkä MUFEn tuotteet kiinnostavat eniten?

Onko jokin niistä mietityttänyt erityisen paljon?

Nyt on oikea aika heittää kaikki mieltä kutkuttavat ajatukset ilmoille!  

 

Kommentit

Lullah

MUFE on tuttu Britney Spearsin musiikkivideolta :DD ja täydennystä tiedolle saatu täältä. Jostenkin kummallisesto voin kuitenkin myöntää etten tiedä merkistä oikein mitään, joten kaikki tieto tänne nyt heti välittömästi! :D noei, omalla tahdillas, mutta paljon kaikesta :) Jostain olen saanut mielikuvan siitä, että näillä on hyvät meikkipohjatuotteet, joten niistä erityisesti tietoa.

Omps (Ei varmistettu)

Minulla muutama lause näkyy keskenjääneenä tyyliin "Make Up For Ever on ranskalainen, ammattikosmetiikkaan erikoistunut ja maailmanlaajuista kulttimainetta nauttiva firma ja yksi niitä harv

Tuotteet"

Huulimeikit kiinnostaa aina. Jostain syystä niistä on tullut viime aikoina se oma juttu ja haussa on aina the tuote. Jostain syystä minulla meinaa mennä aina sekaisin MUFE ja Make up store. Make up storesta on kuitenkin hassuin kosmetiikkatuotteeni, nimittäin LIPSTICK SEALER. Toimii mutta naurattaa aina ajatus levittää kynsilakkaa huulille :D

jtta (Ei varmistettu)

Sama, eikä oo muuten ensimmäinen kerta. Aiemmin ajattelin että se on vaan joku latausvirhe tms. mutta nyt kun huomasin että jollain muullakin on näin niin ei se kai sitten sitä ole.

Kiinnostunut (Ei varmistettu)

Kiinnostaa hurjasti MUFE:n tuotteet! Etenkin juuri ne meikkipohjat ja huulipunat/kiillot yms yms :D

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Myös minua kiinnostaa eniten meikkipohjat (primerit, meikkivoiteet jne), niistä olen kuullut hyvää aiemminkin ja iho on oma ongelma-alueeni. Lisäksi kiinnostaa ostospaikat, joista tavisostajakin näitä voisi hankkia. Kiitos :)

Eelberi (Ei varmistettu)

Olisin tyytyväinen jos saisit tuotepostauksiin edes jotain suuntaa-antavia hintoja ja linkkejä verkkokauppoihin tai tietoja, mistä kaupoista tuotteita saisi ostettua.

aainoliisa (Ei varmistettu)

Olisi hirmu kiva kuulla sun mielipide siitä että mitkä tuotteet ovat hyviä koituttaa omaan pakkiin jos ei vielä kyseiseltä merkiltä tuotteita omista, mistä olisi ns hyvä aloittaa?? :)

Plöts (Ei varmistettu)

Meikkipohjat kiinnostavat, etenkin se, millaisia sävyjä sarjassa on tarjolla ja tukkivatko nämä tuotteet ihohuokosia. Myös huulipunat ovat toivelistalla :-)

prööt (Ei varmistettu)

peite-ja meikkivoiteet!

Tiuna (Ei varmistettu)

Huippua! Nyt pikaisesti kiitos tietoa meikkipohjista, koska sellainen olisi haaveissa hankkia kun sinne Isolle Kirkolle tulen käymään pian. Eniten kiinnostaa Se face&amp;Body pohja, mutta olisiko jokin muu sittenkin...

millamallikas (Ei varmistettu)

Hihhih, tämähän ei toki liity tähän postaukseen mitenkään mutta tulit tästä manikyyristä vaan niin väkevästi mieleen :DD hahhah oisko tutoriaalia tulossa jossain vaiheessa ;)

http://9gag.com/gag/a3dPnb8

love your blog
xx

Girls Run the World (Ei varmistettu)

Eniten kiinnostaa meikkipohja ja peitevoiteet.

Ja sitten Maailman Typerimmät kysymykset Osa 2: MISTÄ saa niitä metallipiikkisiä kampoja?

esmeralda123 (Ei varmistettu)

Mistä kummasta näitä sais hankittua perähikiälle aka Jyväskylään? Turusta kerran muinoin onnistuin (ilmeisesti entisestä) jälleenmyyntipaikasta hankkimaan elämäni meikkivoiteen ja nyt monen monta vuotta sitä kaivannut. Balilla innostuin, kun näin MUFE:n liikkeen ja vielä mitä, KAIKKI meikkivoiteet loppu. Voi mies raukkaa sen pettymyksen jälkeen.. ;) Jännä ettei tuo mies enää suostu lähtemään mun kanssa Helsinkiin asti ihan vain tuon purkin takia.

piippa (Ei varmistettu)

Kyllä on entinen se turkulainen jälleenmyyjä. Muutamia yksittäisiä löytyy ympäri Suomen, kannattaa kurkata MUFEn sivuilta. Mutta itse suosin kovasti kahta hitusen halvempaa lontoolaista jälleenmyyjää, jotka ilolla postittavat Suomeen! http://www.preciousaboutmakeup.com/ ja http://www.gurumakeupemporium.com/ toimittavat molemmat nopeasti, eikä lasiset Face&amp;Body-pullotkaan ole koskaan rikkoutuneet!

K (Ei varmistettu)

Löytyykö HD meikkivoiteista erittäin vaalealle/kalpeahkolle iholle oikeaa sävyä? Käykö meikkivoide erittäin pintakuivalle iholle?

MarikaHM (Ei varmistettu)

Hei! Olet joskus vanhassa blogissasi kertonut innoissasi tuosta meikkivoiteesta kuinka super hyvä se on. Mietin aikanaan että ostaisinko mutta hankalan saatavuuden takia jäi ostamatta (en asunut silloin Helsingissä). Eli siis kysymykseni: Kerro mulle miksi tuo meikkivoide voisi olla parempi kuin esimerkiksi Lumenen CC-voide, eli kannattaako sitä ostaa? Minulla on varmaan suht samanlainen ihotyyppi kuin sinulle, entinen akneiho ja nykyään hieman rasvainen ja näin. Kiitos! :D Blogisi on kiva oon seurannu Tiptoes ajoista asti.

Yst.Terveisin: Marika

A´´J (Ei varmistettu)

Peitevoiteet ja meikkivoiteet kiinnostaa

Ibaleeeeee (Ei varmistettu)

Hahah, olisin kultaglitterinaama millon vaan uudestaan&lt;3

Vierailija (Ei varmistettu)

Wau kerrankin Turussa on kiinnostavan kosmetiikka merkin jälleenmyyjä :D saatan harkita face and body-voidetta kun saan Lumenen CC-voiteen loppumaan. Sulla on kyllä hullun hauska tapa kirjoittaa, "te valkoisimmat kalkkilaivojanne elämän merillä ohjastavat..." Naurahdin ääneen :D Ahoy Sailor!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.