Ihmeellisen ihana RMS Beauty

Saara Sarvas

Tuotteet saatu testiin jälleenmyyjältä

Koska ihonhoitotuotteeni ovat poikkeuksellisesti peräisin muualta kuin luonnonkosmetiikan riveistä, ajattelin "korvata" lieviä vieroitusoireitani käyttämällä meikeissäni tavallista enemmän luonnonkosmetiikkaa! Siitä inspiroituneena näpytän teille heti kärkeen jutun RMS Beautysta, jonka tuotteita olen testannut nyt vajaan kuukauden verran arkimeikkauksessani.

Suomalaiseen suuhun mukavasti solahtava RMS on simppelisti lyhenne sarjan luojan, newyorkilaisen ammattimeikkaajan, Rose-Marie Swiftin nimikirjaimista. 

Jenkkisarjaa saa tällä hetkellä Suomesta vain Liinu'N Organic Beauty -hoitolasta ja sen nettikaupasta, tästä.
 

RMS Beauty on kaikin puolin kompakti paketti. Tuotteiden ja niiden sisältämien aineiden määrä on pidetty keskenään lähes yhtä minimalistisena. Ehdottoman tähtituotteen, eli meikkivoiteen, lisäksi sarjan värikosmetiikkavalikoimasta löyty voidemainen aurinkopuuteri, erilaisia huuli-/poskituotteita, uskomaton kuultovoide, ripsiväri ja puuteri. 

Kaikki tuotteet, ripsiväriä ja irtopuuteria lukuun ottamatta, on pakattu pieniin huurrelasista valmistettuihin purkkeihin. Tykkään pakkausmallista tajuttomasti, vaikka kyseessä ei olekaan kovin hygieeninen ratkaisu. Sormet ja voidemainen tuote voivat olla ikävä kombo, jos meikit unohtaa lojumaan pitkäksi aikaa..

Luonnonkosmetiikan meikkituotteiden ja varsinkin näiden voidemaisten versioiden käyttöikä on tosin yleisestikin sen verran lyhyt, että ehkä purnukat ovat olleet tietoinen ratkaisu?

Noin yleisesti samanlaiset purkit voivat ensin tuntua hämäävältä ajatukselta, mutta itselleni ne symboloivat enemmänkin meikkaamisen kauneinta filosofiaa: kaikki käy kaikkeen.
 


Kaikkien sarjan voidemaisten tuotteiden INCI-lista on ihan naurettavan lyhyt ja kosmetiikkahamsterin kulmakarva nouseekin ensimmäisenä korkalle ihmetyksestä. Meikkivoide, jossa on 8 eri ainetta? Huulipunassa 13? Tiedättekö, kuinka paljon eri ainesosia "tavalisissa" tuotteissa on? Paljon.

Tuotteiden toimivuutta testattuaan voikin alkaa syvällisenä pohtia, mitkä muut elämässä käytetyt asiat voisi tehdä simppelimmin? :D

Jokainen tuotteissa käytetty ainesosa on kirjoitettu ihanan selkeästi auki sarjan omilla nettisivuilla ja listasta voi tarkistaa, mitä esimerkiksi laadukas shea-voi tai rosmariiniuute iholla tekevätkään.

Melkein jokaisen tuotteen pääraaka-aineena on puhdas kookosöljy ja tämän takia sarja onkin kuin taivaan lahja ennen kaikkea kaikille kuivaihoisille. Älkää kuitenkaan te muut nyt kavahtako pois, tuotteet nimittäin sopivat erittäin hyvin myös muille ihotyypeille, jopa tätä omaa rasvanaamaani myöten!

 

RMS Beautyn "Un" Cover-Up -meikkivoide on mukavan rasvainen ja ihon lämmössä ohueksi leviävä tuote. Ainesosalistaa tutkiessa en ihan ymmärrä, mitä magiaa koostumuksen saavuttamiseksi on käytetty. Nimensä mukaan tuote sulautuu ihoon 

Mielestäni paras väline tuotteen levittämiseen ovat vanhat kunnon sormet. Sormien ja kasvojen ihon välinen kitka sulattaa pääosin kookosöljyä sisältävän voiteen ohueksi, mutta enemmän peittämistä vaativat alueet voi tietysti käydä läpi erikseen synteettisellä siveltimellä.

Sarjalla on tällä hetkellä myynnissä viisi eri meikkivoidesävyä, joista nappasin omaan testiini täysin summamutikassa toisiksi vaaleimman sävyn 11. Väri on omalle iholleni tällä hetkellä ohuesti levitettynä erittäin sopiva, mutta vaaleahko. Kesän viimeisten rippeiden kadotessa kasvoiltani voin kerrostaa sitä enemmänkin tarpeen mukaan.

Kerrostus ja asteittainen peittokyky onkin tämän tuotteen nerokkain juttu. Ohut kerros näyttää iholla siltä, ettei siinä olisi yhtään mitään, mutta maltillisella kerrostuksella suuremmatkin epätasaisuudet ihon värissä taittuvat huomaamattomiksi. Koska tuote on öljypohjainen, se kannattaa aina kiinnittää kevyellä puuteroinnilla. 

RMS:llä on oma pelkkää silicaa eli jauhemaista piioksidia sisältävä irtopuuteri, mutta mikä tahansa ohut ja hienojakoinen puuteri tekee tehtävänsä. 

Painotan tässä vaiheessa sitä, että tämä, kuten moni muukaan luonnonkosmetiikan pohja, ei ole vuorokausia virheettömänä kestävä tai megamattapintainen tuote, jolla saisit aikaan jonkinlaisen maskin. Sen sijaan tämä meikkivoide jättää ihon todella luonnollisen ja hehkuvan näköiseksi, sitä on miellyttävä käyttää ja se kosteuttaa ja hoitaa ihoa.

Meikkivoidepurkin hinta on 34€.

 

 

Jos pelkän meikkivoiteen hoitavuus ja kuulto ei riitä, voi sen kaveriksi napata sarjan toisen kulttituotteen, Living Luminizerin. Tämä hohtavilla mineraaleilla kyllästetty voide on vähän kuin voidemainen ja kiiltäväpintainen versio M.A.C.:in lightscapadesta ja se on paljon sanottu se. Ylemmässä kuvassa vasemmalla LL ja oikealla "Un" Cover-Up -meikkivoide.

Kuultovoiteen voi levittää joko meikkivoiteen alle, tai taputella sen viimeisenä iholle antamaan lisäkuultoa niihin kohtiin, jonne sitä kaivataan.

Todella ohut ja sillä maagisella tavalla himmeästi kiiltävä voide on tuleva salainen aseeni paitsi oman naamani kohdalla, myös kuvauksissa ja häämeikeissä. Veikkaan, että tätä voisi melko näppärästi käyttää myös luomikiiltona.

Living Luminizerin hinta on 37€.

 

Lip2Cheek -väri on nimensä mukainen monitoimituote. Väri on helppo pyyhkiä ensin huulille joko kevyesti tai kunnolla peittävästi ja sen jälkeen punan rippeet voi taputella poskille antamaan hehkua!

Ihan kreisit tyypit voivat levittää punaa myös silmäluomille dramaattisemman efektin perässä.

Tuote sulautuu varsinkin RMS:n omaan pohjaan helpommin kuin sormia napsauttamalla! Jos et osaa napsauttaa sormiasi, mieti jotain mikä on sinulle todella helppoa ja vertaa tätä siihen.. :D

 

Ilman minkäänlaista puuterikiinnitystä näistä kolmesta tuotteesta kasattu pohjameikkini pysyy kiltisti aloillaan noin 4h ajan (paitsi silmänalusten juonteet, joihin tosin kasautuu aina aivan kaikki), kevyen mineraalipuuterin ja sillä korjailun avulla pohja taas sinnitteli kunnialla läpi työpäivän. 

 

Viimeisenä voidaankin käsitellä tämän sarjan eniten mielipiteitä jakava tuotelinja - luomivärit. Nämäkin kaverit ovat öljypohjaisia ja se jos joku kuulostaa oudolta, kun samaan yhteyteen liitetään ajatus alati liikkuvasta ja lämpimästä silmänympärysihosta..

Sanon sen suoraan, rasvoittuvilla luomilla nämä värit eivät pysy tasaisena puolta tuntiakaan. Asiassa on kuitenkin suurensuuri "mutta" :D Kaikista suurimman ilon näistä väreistä saatte nimittäin irti kaikki te kuivaihoiset ja kuivia silmäluomia valittelevat meikkaajat! 

Teidän ihollanne öljyt imeytyvät kosteutta kaipaavaan ihoon ja pigmentit jäävät luomen pintaan. Jos ja kun joku oikeasti kuivaihoinen on tätä kokeillut, tahtoisin teorialleni vielä pidemmän käyttövälin mielipiteen.

 

Itse käytin testiin saamaani luomiväriä useana päivänä välittämättä tuotteen kasautumisesta. Rakastan luomivärin jättämää kiiltävää pintaa ja se on jälleen kerran kuvauskäyössä enemmän kuin tervetullut efekti. 

Vaikka tuote ei siis omassa käytössäni olekaan perinteisillä mittareilla loistava, tykkään ainakin sävyn Solar jälkeensä jättämästä lopputuloksesta niin, että levitän sitä luomille edelleen meikittömien päivien meikiksi. Siinä on jotain.. ihanan boheemia.

Jos siis etsit perinteistä ja kestävää luomiväriä, ei tämä välttämättä ole sinun juttusi. Jos puolestasi kärsit kuivasta luomien ihosta tai olet yhtä GREISI kuin minä, anna palaa.

Luomivärin hinta on 24€ ja huuli- ja poskivärin 34€.


Summa summarum, tämä on ollut kokonaisuutena tähän asti kokeilemistani ehkä jopa eniten kaikkia aistejani hivelevä luonnonkosmetiikkasarja. Kauniit pakkaukset, vähemmän on enemmän -mentaliteetti ihan kaikessa ja erityisen loistavaa jälkeä meikkipohjaan kuuluvissa tuotteissa. 

RMS Beauty saa minulta kokonaisvaltaisen:

 

Mitä luonnonkosmetiikkameikkejä te olette kokeilleet?

 

p.s. Jos poikkeuksellisen (tai pitäisikö sanoa toistaiseksi....) väsynyt naamatauluni ei vakuuttanut, käy ihmeessä lukemassa luonnonkosmetiikan jumalattaren Katja Kokon ylistys meikkipohjasta ^_^

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hui! Kuvat eivät olleet nyt oikein edukseen, varsinkin viimeisessä kasvosi näyttävät lähes aneemisilta!

ellinoorajasmin
Eldorado

Mä just katoin et kylläpäs Saara onkin nyt kauniina!

Saara S.
Saara Sarvas

Haha, näin meitä on jokaiseen junaan. Ehkäpä sinä näet sen elämänkoulun kauneuden, joka kajastaa silmien takaa ;D

Saara S.
Saara Sarvas

Mitäpä sitä totuutta photoshopilla kaunistelemaan. Juuri nyt ei ole menossa kovin mairitteleva kausi tässä elämässä, kiitos blogiin kuulumattomien syiden. It is what it is ja sen kanssa eletään ja kuvataan ;)

Olisitpa muuten nähnyt kuvat ilman meikkipohjaa! :D

Hemmuli (Ei varmistettu)

Nätiltä näytät ja ennen kaikkea oikealta ihmiseltä. Mun mielestä on kamalaa jos blogeissakin näkyisi vain kosmetiikkamainoksista tuttuja ylivalottuneita vahanaamoja.

mielikki (Ei varmistettu)

Onkohan nyt kyse siitä et tuote ei kuvaudu hyvin, vai jättääkö oikeesti tuollaisen "kiiltomato" pinnan?? Luonnonkosmetiikassa on 2 ongelmaa:säilyvyys voiteissa ja pysyvyys meikeissä...

Saara S.
Saara Sarvas

Ah, olisikin pitänyt mainita tarkemmin, tässä ohut pohja on kuvattu täysin ilman kiinnitystä, eli iholla ei ole mitään puuterimaista sitomassa tai tekemässä mattapintaa! Eli kyllä, rasvaisella ihollani se kiiltää ja kuultaa menemään aivan oman mielensä mukaan. Itse tosin pidän ko. lopputuloksesta :)

Saara S.
Saara Sarvas

Jaaaa tarkennan vielä, että poskipäille ja muuallekin kasvoille on levitetty vielä pohjan päälle tuota Luminizeria! Eli jos puhut siitä rajummasta kiillosta esim. poskipäillä, niin se on vain sitä LL:ää ^_^

Tia / saippuakuplia.fi (Ei varmistettu) http://saippuakuplia.fi

RMS Beautyn meikkivoide on ehdottomasti paras mitä olen kokeillut! Ainakaan omilla kasvoillani se ei kiillä läheskään noin paljon, joten luulen että Saaralla saattaa kuvakin korostaa kiiltoa. Mutta ohen puuterin se kyllä vaatii. Minulla meikkivoide pysyy todella hyvin kasvoilla ihan iltaan asti. :)

Täällä omia kokemuksiani meikkivoiteesta: http://saippuakuplia.fi/2014/09/24/maailman-paras-meikkivoide/

nik (Ei varmistettu)

Ei nyt ihan aiheesta mutta onko bareminerals-sarja sulle tuttu? (En ole juuri nähnyt sulla mineraalimeikkipostauksia... tai monilla muillakaan kosmetiikkabloggareilla) Olen käyttänyt sen mineraalipohjaa jo iäisyyden, enkä vielä ole löytänyt parempaa. Paitsi nyt, kun samalta merkiltä tuli nestemäinen meikkivoide. Vau! Vaudevauvau! Käsittämättömän loistava tuntu! Mukavan öljyinen tuoksu ja levitysfiilis, jälki sopivan mattainen minun makuun. (Kummallinen kombo!) Ja hullun riittoisaa tavaraa! Ja muita ylisanoja. I'm sold.

Laura/Lara Zone (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.fi/

Vaikuttaa kyllä todella mielenkiintoiselta merkiltä! :)

Näitä en ole kokeillut mutta luonnonkosmetiikkaan oon täysin hurahtanut. Kaikista tuotteista on löytynyt pysyvät loistavat tuotteet, jotka eivät häviä normi kosmetiikalle ollenkaan. Tai no. .. toimiva ripsien yhä hakusessa mutta aion seuraavaksi kokeilla tuota Katja kokon suositusta. :) Joitain hyviä mainiteksani : Iroisien bb, Zuii meikkivoide, poskipuna, luomivärit ja huulipunat! !! (Huulipunat todella loistavia!) , couleur caramelilta irtopuuteri ja luomivärit. Ja eivät todellakaan häviä normi kosmetiikalle. Zuii huulipunat todella toimii! Eli suosittelen :)

Myy? (Ei varmistettu)

Ajattelin tilata meikkivoiteen sokkona, mutta sitä ennen kyselen vähän sävyvinkkiä. Mitä veikkaat oisko meikkivoiteen toiseksi vaalein sävy passeli jos naama on MACin asteikolla NW15? (Dior 020)

Helke (Ei varmistettu)

I H A N A huulipuna! Minkäsävyinen tuo sulla oleva puna on? Upea väri!

sepulikki (Ei varmistettu)

SAARA! Ihastuin tuohon huulipunaan aivan hirveästi, minkä sävyn ostan jos haluan samanlaiset huulet kuin sinun tuossa kuvassa??

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.