I'll be right back..

Saara Sarvas

Vaikka niin kovasti itselleni uskottelinkin, aamulla kaikki ei ollutkaan paremmin - oikeastaan vaan vielä vähän huonommin.

Päätin tänään illalla kotiin ajaessani, että niin kauan kuin minun blogini ei ole maailman tärkein Internet-julkaisu ei kenenkään maailma kaadu tai kukaan kuole, jos otan pari päivää itselleni tämän melkoisen inhottavan olon purkamiseen.

Eihän? 

En ole vuosiin jakanut kovin henkilökohtaisia asioita kummassakaan blogissani, enkä ajatellut aloittaa sitä nytkään. Ennakoidakseni mahdollisia spekulaatioita totean kuitenkin, että kukaan ei ole kuollut, yhdessäkään ihmissuhteessani ei ole tapahtunut muutoksia, eikä mitään muutakaan suurta tai elämääni kerralla mullistavaa ole tapahtunut.

Juuri nyt on vain pakko ottaa pari päivää hengähdystaukoa, ettei tämä juna jää puolitiehen.

Palataan siis astioille ensi viikon alussa. Valtava kiitos jo etukäteen ymmärryksestä <3

p.s. Kiitos kaikista linkeistä eilisen postaukseen, ne ilostuttivat! ^_^

p.p.s. Postauksen alussa pitäisi olla mopsiterapiavideo, mutta ei näköjään ole.. No, sen näkee vaikka klikkaamalla tästä.

Kommentit

ttuffi- (Ei varmistettu)

Kyllä me jaksetaan oottaa sua! iso hali &lt;3

Virpi H (Ei varmistettu)

Toivottavasti pian helpottaa! :) Sun vinkistä muuten tilasin jo yhden sleekin luomiväripaletin ja sain sen tänään, en malta oottaa huomista et pääsen testaamaan! Vähä piti heti pakettia avates kokeilla kämmenelle että näyttääkö ne siinäki yhtä pigmenttisiltä ku sun kuvis ja kyllä ne vain näytti. Oon niin innoissani, kiitos! &lt;3

Taina L.

Voi sentään, tottakai pidät pienen tauon, koitahan jaksaa!!! 

minniez (Ei varmistettu)

No ootkin postaillut ihan sikapaljon ja usein viime aikoina, täysin riittävästi! Sulla on paras kosmetiikkablogi minun ja monen muunkin mielestä, eiköhän täällä siis jakseta odotella muutama päivä =)

Ruusunen (Ei varmistettu)

Joo, pidä ihmeessä vain taukoa! Pidä hauskaa ja rentoudu kunnolla :) Kyllä me jaksetaan odottaa :)

Katnip (Ei varmistettu)

Saara hyvä, tuot niin paljon valoa muiden päiviin vuoden ympäri, että älä kiltti tunne hetkeäkään syyllisyyttä siitä että tarvit joskus hetkisen ladataksesi unicorn powerit taas täyteen latinkiin! Ja palataksesi supersayalaisena! Tai Super-Saaralaisena :)

Take your time, loppukevät on varmasti sulle kiireistä aikaa, lepää ja hengittele että jaksat. Me ollaan kaikki vielä täällä kun palaat, jos hyvää kannattaa odottaa, niin triplasti parhaana kruunattua suorastaan täytyy ;)

Mikä lie painaakaan, voimia, haleja, kissanpentuja, mitä nyt olisi korrektia toivottaa vaikkei tunneta! Oot huippumimmi!

saara myös (Ei varmistettu)

Ihanan symppis kommentti! Komppaan niin täpöllä.

We will be right here waiting for youuuu Richard Marxia lainatakseni.

Hantta** (Ei varmistettu)

Oikein lämmintä, mopsikasta, seesteistä sadepäivää sinne:)

titti (Ei varmistettu)

Mitäää, ei sun mitään lupaa tarvitse taukoon pyytää! Nyt loppuviikko relasti ja yksisarvisakkuja lataillen! Kun se sarvi on taas vihreellä niin palaa kehiin! Hyvä että asiat on laitettu ainakin oikeisiin mittasuhteisiin: ei se mualimo kaadu vaikka pari päivää täällä ei tapahdu mitään. Nauti, positiivisuutta ja valoa sinne!! :)

Laura_A__ (Ei varmistettu)

Ei muutakun lepoa :)

meow (Ei varmistettu)

Voimia! :)

KristaK (Ei varmistettu)

Hyvää huilitaukoa :)

msr (Ei varmistettu)

Välillä on hyvä hengähtää ja blogihiljaisuudesta on varmaan helpoin aloittaa. :) kattele paljon eläinvideoita ja tee vähän lehtikaalisipsejä :D

Saaranen (Ei varmistettu)

Jos yhtään piristää, niin kuuntelen sua just YleX aamussa ja kuulostat todella hyvältä. Olet paljon parempi kuin monet kanavan "oikeat" radiotoimittajat ;) Toivon että jaksat jatkaa radiohommia!

Hallahalla (Ei varmistettu)

Meinasin just kommentoida samaa!

Saara_maria (Ei varmistettu)

Kyllä tää blogi menee vähintään mun top5 tärkeimpiin internet-julkaisuihin! fb, nettipankki, saara sarvas... joo, top kolmoseen.

kiitos kun oot jaksanut vuosia ilostuttaa miedän lukijoiden arkea tällä blogilla, eiköhän me suoda sulle muutama vapaapäivä. t. kaimasi

takeadeepbreath (Ei varmistettu)

Voi Saara, olet kahminut niin paljon töitä itsellesi viime aikoina. Se voi joskus käydä sietämättömäksi, jos kynttilä palaa molemmista päistä. Ota itsellesi nyt niin paljon lepoaikaa kuin tarvitset. Kaksi päivää ei välttämättä riitä. Uupumus ei ole leikin asia. Kyllä me jaksamme odottaa sinua. Voimia! &lt;3

Rils

Hei, sä kun teit niitä Signature Style -meikkitutoriaaleja niin olisiko mahdollista saada Conchita Wurstin lookista tutoriaali? Partoineen päivineen tietysti :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.