Inspiraationa Avec - Nathanin tarina

Saara Sarvas

Saatuani kutsun Inspiration Awardseihin, aloin kuumeisesti miettiä kenet nappaisin aveciksi. Poikaystävä ei ollut saatavilla, eikä tyyppi taida kauheasti perustaa tuollaisista pippaloista muutenkaan - mitä siis häntä piinaamaan. Salilla törmäsin kuitenkin päivää kuin päivää piristävään Nataan ja heitettyäni kutsun ilmoille, vastaus oli: "JOO!".

Kuultuaan mun pukuideasta sai Nata selvästi saman tien vision siitä, millainen avec hänestä tulisi.

Samana yönä sain puhelimeeni viestin, missä muija poseeraa kämppiksensä Jeren puku päällä, ja siitä se ajatus sitten lähti. Siis ihan kipeän naurukohtauksen jälkeen. En ihan muista, mitä reittiä pitkin tähän lopputulokseen päädyttiin, mutten usko että kumpikaan meistä arvasi, että Nathanielista tulisi illan hitti :D 

 

Vielä hymyilyttää... Lookin luomiseen käytettiin:

  • Aikansa eläneitä pidennyshiuksia
  • Partakreppiä
  • Erilaisia vahoja
  • Mastix-liimaa
  • Luomivärejä ja kulmakarvageeliä

Söpöliini Nata luonnontilassaan. Mietin pitkään miksi kuva näyttää jotenkin oudolta, kunnes tajusin että kerrankin Nata ei naura suupielet korvissa :D

 

Ensin puhdistin iholta liat ja talin, ja aloin "istuttaa" karvoja Natan kasvoille hiustukko kerrallaan. Visiona oli alitajuisesti vanhaa rock-musiikkia kuunteleva tatuointiartisti, koska jotenkin näkisin, että avecini olisi miehenä juuri sellainen.

Arvatkaa, kuinka paljon ärsytti ja ärsyttää edelleen, että toisen puolen viiksissä on parempi kaari? ;D Muotoiluraudalla viiksikarvojen kihartaminen ei aikanaan kuulunut opetussuunnitelmaani, joten annan tämän itselleni anteeksi.

Kun parta oli istutettu, kampasin sen läpi irroittaen irtonaiset karvat (jotka odottavat mua olohuoneen lattialla..), ja leikkasin sekä parran että viikset muotoon.

 

Kun pitkät karvat olivat kuosissa, tuputtelin kasvoille partakrepistä tehdyn sängen, ja tuuhensin Natan kulmat miehekkäämpään, hennosti rehottavaan, malliin.

 

Sitten vielä vähän varjoja luomaan kasvoille kulmikkuutta. Varjostin nenästä esiin hieman veistetymmän muodon, upotin silmiä vähän syvemmälle päähän ja yritin muutenkin hakea kulmia sinne, missä yleensä on naisellista kaarta.

Hullua kyllä, Natan ripset tekevät Nathanielista vain entistä vetävämmän näköisen - ja kaikilla komeimmilla kundeillahan on aina ne epäreilun pitkät räpsyt.

 

Sitten vielä hiuksiin vähän charmanttia DiCaprio-lainetta, ja look on valmis!

Käytimme maskiin ja hiuksiin aikaa yhteenä n. 1h, ja tähän nähden olen lopputulokseen äärimmäisen tyytyväinen. En ole nimittäin tehnyt kunnon Drag King -maskia koskaan aiemmin, enkä käsitellyt aitoa hiusta naamakarvoituksena. En myöskään kertonyt kumpaakaan näistä faktoista Natalle ennen projektiin ryhtymistä :D

Alkoi ehkäpä tehdä mieli toteuttaa postaussarja, jossa eri bloggaajista tehtäisiin miehiset versionsa... Hmmm... Mitäköhän Pupu-Jenni a.k.a. "Räppi-Rotonen" olisi tästä mieltä? Tulisikohan hänestä kovan luokan räppäri, vaiko herkkä runopoika?

 

Illan bileissä Nathan aiheutti ympäristössään suurta ihastusta ja vahvaa seksuaalisen identiteetin kyseenalaistamista. Deittini oli hieman renttuisen ulkokuorensa alla pesunkestävä herrasmies, joka avasi ovet, saattoi minut lavalle ja sieltä pois, ja haki jopa juomat tiskiltä! Ainoan pienen miinuksen annan Nathanin valmiudesta hypätä kuviin täysin vieraiden naisten kanssa ;D

En ole ihan varma, oliko lempireaktioni Julia Toivolan useita sekunteja kestänyt kauhistus-epäusko-repeäminen, jonka jälkeen nainen tunnusti ajatelleensa: "Ihan hyvännäköinen kundi, mutta vähän lyhyt.", vai Mintun vastaavaa kaavaa seurannut ihastus joka päätyi ihan blogipostaukseksi asti!

Mä tipahdin jossain vaiheessa täysin kärryiltä siitä, kuinka moni nainen ehti vannoa Nathanille rakkauttaan ja kuvauttaa itsensä deittini käsi takapuolellaan. Sry girls, voitonsuudelma kuului silti mulle!

Iltamme päättyi lopulta sulassa sovussa, kun mä suuntasin urani perässä Turkuun ja Nathaniel poistui juhlista kaksi aivan toista kaunista naista käsivarsillaan. Kotiinsa Nathan oli ilmeisesti päätynyt tyhjin käsin (ne toiset naiset eivät ehkä olleet yhtä avarakatseisia, kuin meitsi..), koska Natan instagramiin päivittyi vielä yöllä seuraava kuva:

 

En ehkä kestä. Mahtava ilta, ja ihan huikea Nata!!! Yksisarvisena en olisi voinut toivoa parempaa avecia. Ja nyt, vastatkaa rehellisesti:

Kuinka moni teistä olisi lähtenyt Nathanielin kanssa kotiin? ;)

Kommentit

Nata - White Trash Disease

miehenä huomattavasti onnistuneempi tapaus ;D 

kiitos saara illasta, tätä en unohda kyllä ikinä! <3

Napalm1 (Ei varmistettu)

Viimesen kuvan perusteella olisin lähtenyt. Muuten en :D

Huippu, Saara! Oot palkintosi moninkertaisesti ansainnut &lt;3

Minttu :) (Ei varmistettu) http://go4itvol2.indiedays.com/

MINÄ!! Oon vieläkin aivan pyörryksissä Nathanielin tapaamisesta! Elämäni mies!

Maya

Tällanen panostus saa multa ihan kauheen respectin! Osui ja upposi aika hyvin, sillä ihan vastikään bloggasin itse, miten mussa ja Jukka Pojassa on pelottavan paljon samaa näköä, kun siloposkilleni lisätään kuvankäsittelyohjelmassa pari partakarvaa..... :D Nimim. Maija Poika

Komplex (Ei varmistettu)

Minäminäminäminä!!!! Tuossa sivulta viistottain otetussa kuvassa on jotain Deppimäistä. Mutta joo, naisena tai miehenä, tämän komistuksen/kaunistuksen olisin retuuttanut kotiini ehdottomasti, ehkä itseasiassa vielä mieluummin tietäen, että maskin alla piilee nainen ;)

jtta (Ei varmistettu)

No todellakin olisin lähtenyt! :D

Morsio
Mennään vaan!

Ihan huikee!!:D

Katjaju (Ei varmistettu)

Ihan mahtava! Olisin todellakin lähtenyt Nathanielin mukaan :D

Söpö (Ei varmistettu)

Joo ehdottomasti! Älyttömän kihertävän seksikästä tuommonen ;) t. don't tell mama..

Sharon Rubanovitsch (Ei varmistettu) http://sharon.indiedays.com

Tää oli kyllä illan huikein veto! Ihan mahtava &lt;3 Ja mä ilmoittaudun tuohon mieshaasteeseen, haluaisin nimittäin nähdä miltä meitsi näyttäis mieheksi muuntautuneena kun en oo ikinä elämässäni halunnu olla nainen muutenkaan. Hali!!

Miaminttu (Ei varmistettu)

Minä!

Ihan huikeaa luovuutta osoittaa tämmöinen! Mahtisveto, sekä ideana, että toteutuksena :) Ja siis kummankin teidän asut! Jei! Niin, ja onnea palkinnostakin, se nyt uhkaa jäädä ihan Nathanielin varjoon :D

Riiri (Ei varmistettu)

Oi pliiiiiiis, toteuta toi bloggaajat crossdressaajina/drag kingeinä/drag queeneina postaussarja, jos suinkin vaan mitenkään mahdollista. Olis PARASTA mitä suomalaisissa blogeissa on nähty! Aion rukoilla tätä blogijumalilta iltarukouksena siihen asti kunnes sen nään!

alcoolise

Olisin lähtenyt mukaan! :D Ja teehän tällaisia sukupuolenvaihto maskeja enemmänkin, ihan sikahauskoja ja tyylikkäitä ja hämmentäviä!!

Jenniii
Pupulandia

Ahhahhaa! Räppi-Rotonen on todellakin messissä. :D Tosin luulen, että meikä taipuu paremmin johonkin runopoikaan tai nörtti-hipsteriin kuin siihen räppijätkään. :D Aaaaa, en malta odottaa, että toteutetaan tämä!

Jenniii
Pupulandia

Ja brassailenpa nyt vielä silläkin, että mullehan siis sopii viikset jopa pelottavan hyvin. :D Eli siinä mun lookissa on oltava viikset! Kaivelin arkistojen kätköistä todistusaineistoa:

http://3.bp.blogspot.com/_nxRA4Rt9BlA/SyD_m1zJFEI/AAAAAAAAGqk/71tmOmFgYdE/s1600-h/DSC_1374.JPG

3.bp.blogspot.com/_nxRA4Rt9BlA/SSKulkbUdBI/AAAAAAAADNo/UGZvcpFdH90/s1600-h/065.JPG

 

Hem Buggah

Minä! Silmääkään räpäyttämättä! Aivan mieletön hottis. :D

Lithuin's Lair

Coooool!!!
Saara, millä olet värjännyt hiuksesi??? Väri on upea :)))

Torey
Näissä neliöissä

Katoin aikaisemmassa päivityksessäsi ensin että kovin on tutun näköinen tuo Saaran avec... Heetkonen. Onko se NATA? :D

Ootte ihan loistavia ja onnea vielä voitosta!

lllotta
Appelsiinihetkiä

Voi mahtavaa! Jatko-osia muista bloggareista odottaessa! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo joo muutkin bloggarit käsittelyyn, for sure!!!

Hallahalla (Ei varmistettu)

MINÄ AINAKIN OLISIN IHAN YKKÖSENÄ NATHANIELIN MENOSSA MUKANA!!! LLOVE &lt;3 _ &lt;3

supaemmi (Ei varmistettu)

Näin heretonaisen näkökulmasta, TODELLAKIN OLISIN :D

caramiia (Ei varmistettu)

Natassa on sellaista sukupuolirajat ylittävää charmia, että on tosi hottis miehenäkin :)
Taisit Saara muovata mestariteoksen heti ensimmäisellä yrittämällä. Nata kyllä tyhjensi pajatson, mahdolliset muut "miehet" tulee jäämään toiseks :D

Jenni H.
Terävät hampaat.

Ootte ihan mahtavia.. :'D respect!

 Uusia manleidejä odotellessa!

 

hennana

Ei oo totta, luulin et se on oikeesti mies! :D

PlusMimmi (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/plusmimmi

Minä ilmoittaudun jonon jatkoksi sukupuolenvaihdokseen! Meikästä tulis saletisti semmonen "nallekarhu" :D LOL!

minnisofia (Ei varmistettu)

aaaaaaaa, mä en kestä. panisin!!!!!!!!!

spring_95
powdered dreams

Hahaa olin edellisen postauksen jälkeen silleen, että onpas vähän erikoinen mies, että jotenkin pikkusen naisellinen, mutta että kuitenkin mies? Vai ei? Häh?! Mutta täytyy sanoa, että komee mies oli kyllä, varmaa olisin mukaa lähtenyt >:----DD

http://www.lily.fi/blogit/powdered-dreams

sark (Ei varmistettu)

Hei todellakin sarja bloggaajista crossdressaamassa! Paras blogi-idea aikoihin.

Jenu (Ei varmistettu)

Heterona mennään, mutta ei hitto. Oisin todellakin lähtenyt tommosen mukaan! :DD

Larma (Ei varmistettu) http://inspirationbylaura.blogspot.fi

Ei voi kyl muuta sanoo ku .... Nice!!! :{ Kunnon movemberit :D Lisää näitä!

Vierailija (Ei varmistettu)

huhhuh panisin

Ede@
Kuvia ja mietelauseita...

Kun postasit ekan poistauksen luulin oikeesti että
sulla oli mies avec ja täydestä meni,
ihanan renttu ja aika silti  söpis oisin lähtenyt matkaan;)

Oot kyllä saanut mahtavan muodonmuutoksen aikaan:P.

Vanillafly (Ei varmistettu)

Oisin lähtenyt!! :D Vautsi! Ja toi Natan viimenen kuva josta tulee mieleen vanhan ajan ranskalais-sirkus-voimamies ni nam! :P

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi huh huh!!! Aivan mahtava! Ja niinkun joku sanokin nii bloggareitten miehistäminen on ehkä kovin idea pitkiin aikoihin. Ehdottomasti toteutukseen!

Ansku27 (Ei varmistettu) http://shoelover-lover.blogspot.fi/

Täytyy myöntää etten olisi lähtenyt, oma mies kun jo on. Mutta jollei, niin mikäs siinä :D Komeaksi sait tehtyä! Hehhee! Hekoteltiin paikanpäälläkin ukkoni kanssa, että siinä vasta kostyymi(kun vihdoin tajusimme ettei kyse ollutkaan äijästä).

Laurella
Pilkku otsassa

Olisin vienyt kotiini. Tosin veikkaan, että osittain vaan senkin takia, että haluan kokeilla noita viiksiä! Olen jo jonkin aikaa haaveillut mieheksi pukeutumisesta. Se olisi niin siistiä. Itse en uskaltaisi lookia luoda, olisi paljon hauskempaa antaa jollekin vapaat kädet luoda minusta haluamansa hahmo. 

Hmm.. Nata ois kuumempi ilman viiksiä. Mutta mä en olekaan viiksien kaveri. Mun puolesta miehissäkin saa olla jotain feminiinistä.

Karhu2 (Ei varmistettu)

Väää, oisinpa mä julkkis-bloggari tai sun kaiffari koska mäkin haluisin miehistyä :D Haluisin tehdä itsestäni unelmieni karhu-nörtti-hipsterimiehen, sitten voisin kokea identiteettikriisiä siitä miten voi rakastua itseensä ja voiko itsensä kanssa ryhtyä parisuhteeseen...

TaikaM
Magic Mannila

Parasta! Ja NIIN hot ^_^

jeanette (Ei varmistettu)

täydellinen. todellakin!

vaikka kyllä se normi-natakin kotiin asti pääsisi ;)

ragdoll1 (Ei varmistettu) http://everythinghasbeauty.bellablogit.fi/

Nata on kyllä niin kaunis luonnostaan. Ei auta kieltää, että kyllä hänestä aika komeaksi mieheksikin olisi. :D Varsinkin viimeinen kuva menisi ihan täydestä..

Kommentoi