Joonas Wörlin x Saara Sarvas x Rick Genest

Saara Sarvas

Kuusi kuvaa yhdestä maskista lienee hieman liioiteltua... Mutta tämä Joonas Wörlinin kasvoille sutimani tatuointinaamio on ehkä yksi onnistuneimmista töistäni tämän vuoden puolella. Joonsas ideoi lookin jo kuukausia sitten ja olen siitä asti kypsytellyt oikeaa tekniikkaa ja työjärjestystä.

Wögä helpotti työtaakkaani pukemalla päälleen melko peittävän paidan, joten ihoa jäi näkyviin lähinnä niskaan, solisluiden alueelle ja kämmenselkiin. En ole koskaan aiemmin tehnyt töitä tässä käyttämilläni BIC-maaleilla, mutta ne toimivat kyllä paremmin kuin osasin ikinä odottaa.

Teimme maskia yhteensä noin 4,5h, josta reilu puoli tuntia kului ruokataukoon ja kaikenlaiseen jalotteluun. Nopeamminkin olisi voinut toimia, mutta jos olisin saanut päättää, olisin hionut varjostuksia vielä vajaan tunnin :B.

Maski oli täysin veden ja bileiden kestävä ja kokeilu kasvatti haluani lähteä leikkimään erikoismaskeerauksen puolelle hieman useamminkin.. Halloween on nyt tältä erää ohi ja pistän nyt ystäväni Markun ehdotuksesta vihaamani kauhuelokuvan, Drag me to Hell.

Mukavaa alkuviikkoa ja marraskuuta kaikille.

 

 

 

P.S. Loppuun vielä se työ, joka todennäköisimmin tulee kiertämään Internetissä maailman loppuun asti.

 

 

 

 

 

Kommentit

Kävijä1 (Ei varmistettu)

Tässä sivussa on nyt jotain häikkää. Kun tulin sivulle, se oli koko keltainen ja osa asioista ei näkynyt, ja jossain sivupalkissa oli erroriakin. Nyt en vielä löydä mitään etsi palkkia tai vastaavaa, jonka avulla voisi löytää jotain vanhaa postausta.

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

Mieletön. Saara, will you marry me?

alcoolise

Mielettömän hienon näkönen!

Martina (Ei varmistettu) http://winditupblog.blogspot.fi/

Kyllähän noin upeaa maskia ja hyvännäköistä jannua kelpaa kattella useammastakin kuvasta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

U-P-E-A!! Kyllä lämmitti Rick Genest fanin mieltä :)!

2 (Ei varmistettu)

Et petä kyllä ikinä näiden taidonnäytteistesi kanssa!

Kuukie (Ei varmistettu)

Oon nyt tovin (vuosia) lukenu sun blogia ja nyt tuli ensimmäinen postaustoive mieleen. :) Ammatin vaihtoa tässä haaveilen, koska nykyisessä myyjän työssä en pääse oikein toteuttamaan itseäni. Arkkitehtia minusta kovasti povattiin, mutta se tuntu jotenkin kylmältä, koska oon niin ääri sosiaalinen. Niin nyt se iski, että ehkä tää vois olla mun juttu, mutta olisi mukava kuulla sinun mielipiteet Suomessa tarjottavasta meikkaus- ja maskeeraus kouluista, koska jokainen on varmasti erilainen. :)

PS. Maski on aivan mieletön!

annsku (Ei varmistettu)

Wau!!! Oot kyllä niin taitava!

Kabuu (Ei varmistettu)

Saataisko seuraavaksi tästä herrasta vaikka jotain alusasu -tai uimapukukuvia..? :3 Ilman kasvomaskia (vaikka tämä aivan mahtava maski onkin), vähän silmäkarkkia pimeään syksyyn :3

ilonak (Ei varmistettu)

hahah mugatu!! eipä ole zoolanderia pitkiin aikoihi tullu katottua :D

Peppi12 (Ei varmistettu)

Hieno maski! Samalla idealla oli toteutettuna American horror storyn ekalla kaudella Peter Evansilla. Tykkään. https://www.tumblr.com/search/tate+langdon+face+paint

H.R (Ei varmistettu)

Tarvitset apua, ota yhteyttä minuun. Miika 7: 6,9

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.