Jos Salvador Dali suunnittelisi ripsiväriharjan... - Lancôme Grandiôse

Saara Sarvas

Tuote saatu testiin maahantuojalta

Viime viikolla lupasin paljastaa uuden suosikkiripsivärini, joka on tällä kertaa löytö selektiivisen kosmetiikan puolelta. Tai, voidaanko puhua löydöstä, jos valmistajan parhaiden tuotteiden joukossa on lukuisia muitakin ripsivärejä? Tämä on joka tapauksessa parempi ;)

Kyseessä on Lancômen syksyn uutuuslanseeraus Grandiôse. Veistosmaisen kauniiseen pulloon pakatun ripsivärin juju on sen erittäin kummallinen harjan varsi. Kävin tämänkin tuotteen kohdalla klassisen Sarvas-syndrooman vaiheet, mutta hyvin paljon aiempaa nopeammalla kaavalla.

Tutustutaan kuitenkin ripsiväriin ja sen kummallisuuksiin, jotka näkyvät selkeinä jo seuraavassa kuvassa.
 

Jep, outo on! Ties millä patenteilla suojattu Swan Neck -varsi on suunniteltu helpottamaan ripsivärin levittämistä heikomman käden puoleiseen silmään. Ajatuksena on mitä ilmeisimmin ollut poistaa viimeisetkin ensimmäisen maailman ongelmista. Tiedättehän: "Äh, miks mun ripsarit AINA menee vasemmassa silmässä ihan huonostiiiiiiihhhh...."

Pyöräytettyäni ensin silmäni kuopissaan niin laakeasti kuin mahdollista, päätin kokeilla miten kömpelö ja ikävä harja käytännössä olisi. Olin aivan varma, että vuosien totuttelu tietynmallisen ripsivärin kanssa vaikeuttaisi uuteen designiin siirtymitä, mutta vielä mitä.. 
 

25 asteen kulmissa mutkitteleva harjasosa todella halailee kasvojen muotoja, kuin mikäkin virtaviivaiseksi suunniteltu formula-auto Monacon kaupunkiradalla. Ripsiväriä on todella helppoa levittää tasaisesti koko silmän ylä- että alaripsiin pienillä käden liikkeillä - ilman suu auki mollottamista :D

Harjaosa on itselleni mieluisa, sillä pidän muoviharjoista. Yksittäiset harjakset ovat hassun, puolikkaan terälehden, mallisia. Näin harjaosan tyvi levittää väriä runsaammin ja harjasten päät erottelevat ja poistavat liian värin. Ne, joille edellinen suosikkini IsaDoran Flash Volume oli liian märkä, voisivat hyvin saada tästä hyvän muoviharja-toverin.

Itse ripsivärimassa on syvän mustaa ja kuivuu nopeasti. Omat taivutukseni kestävät kuivana päivänä iltaan asti, mutta kosteana päivänä ripaisen pohjalle vähän vedenkestävää väriä.

Mutta takaisin asiaan, eli joutsenkaulaisen harjan todelliseen loistohetkeen:Vasemman silmän ripsien meikkaus onnistuu ilman minkäänlaista käden puolen vaihtamista, pään kääntelyä tai muutakaan kikkailua. Harja vain kiepsautetaan ympäri niin, että yksi taitoksista väistää juuri nenän varren ja taipuu sitten takaisin, jotta harjan kulma on ripsiin nähden oikea.

Älytöntä, mutta totta! 

Ei ripsivärin levittäminen suoravartisella harjalla mitenkään vaivalloista tai epämiellyttävää ole, mutta myönnän että tämä mascaraoivallus ilahduttaa minua suuresti joka päivä hylsyn avatessani. Lähden tänään iltapäivästä risteilylle ja taidan kurkata, onko kyseinen ripsiväri siellä myynnissä hieman huokeampaan hintaan, vaikka eipä tuo 33€ virallinen hintakaan ole oman kipurajani yläpäässä. 

En keksi tästä mascarasta oikeastaan mitään moitittavaa, vaan se täyttää kaikki omat toiveeni ja vielä hieman enemmänkin!
 

Lancôme Grandiôse -ripsivärin OVH on 33€.

Kommentit

Morsio
Mennään vaan!

Nerokasta!

Eikä, näin ton ihan vasta Stockmannilla ja nauroin pissat housussa että mitä ihmettä sillä oikein kuuluu tehdä :'D Pääsyin sitten ostamaan Lancomen Hypnose Starin, joka oli muhkeassa kantistarjouksessa, ja tykätyin siihen paljon. Ehkä tällekin täytyy joskus antaa tilaisuus :P

anns (Ei varmistettu)

Lancomen klassikko definisils on ollut luottoripsarini jo vuosia. Välillä olen ostanut hypnosen, joka sekin hyvä tuote. Ehkä joku päivä vielä uskallan koittaa tuotakin. :D

smiley (Ei varmistettu)

Lol. :D Miks? On todellakin kyllä ajateltu taas niitä ekan maailman ongelmia kun on tällästä suunniteltu, haha!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hoh, nojoo, kyllähän tuokin johonkin tarpeeseen vastannee ellei jää hetken huumaksi kuten se parin vuoden takainen palloharja, josta monella merkillä oli oma versionsa. Itse levitän ripsarit molempiin silmiin ongelmitta oikealla kädellä :D

IdaLho (Ei varmistettu)

Mulla taas ei oo mitään ongelmaa ripsivärin levittämisessä vasempaan silmään. Oikeastaan just ne vasemman silmän ripset asettuu aina niin täydellisesti et välillä oikein huokailen ihastuksesta :'D Asiaan taitaa kyllä vaikuttaa se, että vasemman silmän ripset kaartuu ihan täydellisesti kun taas oikeassa silmässä ne kasvaa vaan suoraan ulospäin ja on varmaan puolet lyhyempiäkin... Enkä ees nuku vaan toisella kyljellä!

Anteeksi avautuminen, postauksen ripsiväri vaikuttaa kyllä hyvältä tuotteelta :D Mä vaan mielummin tarvisin ripsarin jota on todella vaikea käyttää vasempaan silmään, ettei näyttäis siltä kuin toinen silmä on suoraan jostain ripsarimainoksesta ja toinen ois saanu turpaansa :|

christasi

Komppaan! Vasen silmä onnistuu aina täydellisesti. Siitä tulee ihanan taipuisa, tuuhea, näyttävä. Ja kun saan oikean silmän meikattua, ajattelen välillä, että olisi voinut olla parempi lopputulos kävellä vain toinen silmä meikattuna. Heh, no ei ehkä kuitenkaan, mutta oikean silmän ripset näyttävät meikattuinakin harakanvarpailta, jotka sojottavat harvoin tynkinä mihin sattuu!:D

Paw (Ei varmistettu)

Hei! Pistän nyt tähän ihan suoran aihetoiveen blogiisi: miten peittää luonnostaan todella punaiset huulet? Minulla on raivostuttavan punaiset huulet enkä tykkää käyttää juuri mitään huulipunia tai -kiiltoja. Joku suht matta ja huomaamattoman tuntuinen tuote kiinnostaisi. Haluaisin neutraalin väriset huulet, jotka eivät veisi huomiota kokonaan. Talvi on tulossa ja jo valmiiksi ahdistaa pakkasen takia punoittava naama plus punaiset ja koppuraiset huulet. Apua!:D En usko, että olen ainoa tämmösestä ongelmasta kärsivä.

IdaLho (Ei varmistettu)

Et ole ainoa! Todella punaisissa huulissa ärsyttää myös se, ettei voi oikein käyttää mitään huulipunia. Menee ihan tyhmän sävyseksi tai ei näy ollenkaan. Meikkivoiteella oon yrittänyt vähän vaalentaa huulien sävyä aluksi mutta sitten koko komeus paakkuuntuu aikanaan eikä pelkän huulipunan lisääminen enää auta :|

Anonyymi (Ei varmistettu)

Seuraan! Nimittäin juurikin saman ongelman kanssa painiskelen :( en ole kehdannut avata suustani asiasta koska tuntuu ettei kellään muulla moista ongelmaa ole!
Tykkäisin käyttö erilaisia bnudeja ja pinkkiin taitavia punia mutta haaveeksi aina jää :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Millä olet meikannut kulmasi? Niin täydellisen väriset!

Miumiu (Ei varmistettu)

Hei ihana Saara!

Kiitos inspiroivasta blogistasi, olen seurannut sinua ja Tiptoes-ajoista asti!

Onko mahdollista kirjoittaa postaus yrittäjyydestä alallasi, se olisi todella mielenkiintoinen aihe!

Kaikkea hyvää ja kaunista päivääsi! <3

Jezba (Ei varmistettu)

Itse olen pitkään käyttänyt vain lancomen ripsareita. Yleensä ostan joko doll eyesia tai hypnose dramaa. Luultavasti ostan tämänkin kokeiluun kunhan vanhat loppuvat, vaikka aluksi mietinkin tota harjan muotoa että näyttää ihan sairaan epäkäytännölliseltä mutta hyvä jos toimii. :)

saldag
Saldag's Nailventures

En kestä ku alkaa soimaan päässä Grandiosa pizzaperjantai! Mutta joo, tätä olisi mielenkiintoista testata. Olen jo varmaan kolmisen vuotta jumittanut samassa Sensain ripsarissa. Mitä sitä hyvää vaihtamaan, mutta toisaalta voisihan sitä löytyä joku vielä parempi. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.