Jouluarvonta 5: Mariela Sarkiman Hair Bible & Tarvikkeet

Saara Sarvas

Jouluarvonnat sen kun vaan kiihtyvät! Tänään tahdon arpoa teille selkeimmän ja monipuolisimman hiusoppaan Suomen kamaralla. Mariela Sarkiman Beauty Bible oli hyvä lisä kauneuskirjastooni, mutta tästä kirjasta lunttaan välillä apua itsekin. Sarkima on kerännyt tähän opukseen aikalailla kaiken.

Oppia lähdetään rakentamaan erilaisten hiustyyppien perusteista ja lopussa lukija tietääkin hiuksista enemmän, kuin parturi-kampaaja joka on unohtanut ylläpitää tietotaitoaan.

Kirjaa ei tietenkään tarvitse lukea kuin romaania, vaan sieltä voi selaten bongata apua ja vinkkejä polttaviin kysymyksiin, kuten: 

"Miten saan aikaan glamour-laineet"

"Onnistuisikohan pastelliväri minun hiuksissani"

"Mitä eroa on piipparilla, laineraudalla ja muotoiluraudalla?"

 

Kun kirja on kahlattu läpi ja taidot ainakin pään sisällä kasvaneet kohisten, tarvitaan erilaisten kampausten vääntämiseen tietysti myös tarvikkeita. Siksi tämän paketin voittaja saa itselleen myös kasan Cailap by Mariela Sarkima -harjoja, klipsejä ja kampoja, joiden avulla kirjan vihjeet voidaan panna käytäntöön.

Kaiken muun hyvän lisäksi Mariela on signeerannut kirjan ja koko komeus on pakattu mukavaan postipakettiin, jonka voittaja saa omakseen. SUURkiitos Marielalle tästä! ^_^

 

Osallistu siis tähän erityisen loistavaan arvontaan kertomalla kommenttikentässä, mikä on bravuurikampauksesi. Kirjoita vastauksesi perään vielä sähköpostiosoitteesi, että saamme sinuun yhteyden jos voitto osuu kohdalle!

Osallistumisaikaa on 10.01.2015 klo 23:00 asti.

Kommentit

eeeeerika (Ei varmistettu)

Bravuurikampaus arkena on tylsä ponnari. Juhliin yleensä kiharran hiukset joko kiharruspuikolla tai suoristusraudalla. :)

"Sukkanuttura"

tstnkt@gmail.com

Miiza

Ponnari on bravuurini arkena, sillä muuta en hiuksilleni osaa tehdä :/ Juhliin yleensä pyydän jonkun avuksi kihartamaan hiukset ja nykyään onneksi omista automaattikihartimen (en tiedä sen oikeaa nimeä!)

HelluSussuan (Ei varmistettu)

Miun bravuuri taitaa olla sellainen lettikampaus jossa kaksi lettiä kiinnitetään pään taakse pinneillä, mutta tätäkää kampausta ei usein jaksa tehdä koska se ei ole miulle helppoa :-D Yleensä saatan vaa vähä kiharrella hiuksia :-D

Ellu-Pallo (Ei varmistettu)

Omani taitaa olla muutamalla ranskalaisella letillä sivuun tehty sotkuinen nuttura. Se on helppo ja näyttävä juhliinkin :) ellullemeili(at)gmail.com

Elliina (Ei varmistettu)

Hiukseni yltävät nykyään hädin tuskin olkapäille, joten koko pään kampauksia on melko vaikea tehdä. Bravuurini ovat kuitenkin erilaiset otsahiuksiin tehtävät letit ja kieputukset. :)

Elina2014 (Ei varmistettu)

"Lettiponnari", jonka helppous pelastaa usein!

Arkinen ranskanletti. Lapsena oisin halunnut aina, että äiti tekisi sellaisen kouluun mutta äiti ei osannut. Nyt aikuisena sitten opin sen vahingossa kun näpräsin hiuksiani telkkua katsellessa. :)

ninamariatuulikki@gmail.com

idaelisa (Ei varmistettu)

Mun bravuurikampaus on varmaan kiharat. :D En jotenkin tykkää hiuksistani ihan suorina, joten teen niihin yleensä aina isoa kiharaa suoristusraudalla.

ida.tolvanen1@gmail.com

Curlicious (Ei varmistettu)

Hiusten harjaus. Minulla on pitkät hiukset mutta omistan todella itsepäisen hiuslaadun( vaikkakin ohut kuin mikä)Olen tehnyt ties mitkä taiat saadakseni hiukset kiharalle. Noin 2-3tunnin kuluttua kiharoista ei ole tietoakaan..? Joten bravuurini on harjaus, joka onnistuu aina!
janna.petriina@gmail.com

Jetta (Ei varmistettu)

Bravuurikampaus ja minä ei ihan kuuluta samaan lauseeseen. :D Olisin kovasti avun tarpeessa, hah! Sanotana nyt vaikka että normaali ponnari onnistuu silloin tällöin, olkoon se mun bravuuri. ;)

jettapeipi@hotmail.com

merituuli3 (Ei varmistettu)

Vaikka osaankin loihtia muille mitä hienoimpia kampauksia on itselläni usein vain tylsät kiharat. Bravuurini on luultavasti erilaiset lettitsydeemit, niitä kun on saanut vääntää muitten päähän kisamatkoilla.

katrikki (Ei varmistettu)

Erilaisia lettikampauksia tulee väkerrettyä melko usein, joten oiskohan ne mun bravuuri. :)

mehukannu (Ei varmistettu)

Luonnonkiharaan, puolipitkään tukkaan puristellut kiharat (kostea tukka, kiharaa tukeva tuote, luonnollinen kuivuminen ja suoristusraudalla etuhiukset siistiksi)

mehukannu (Ei varmistettu)
phiil (Ei varmistettu)

Mun luotto- ja bravuurikampaukseni on ehdottomasti arjen sotkunutturakampaus ja kalanruotolettiponnari. Juhliin kokeilen monesti kaikkea uutta mutta aina päädyn kihariin ja puolet hiuksista nostan joko pinnein tai pienelle sotkunutturalle päälaelle.

HannaKK (Ei varmistettu)

Jaa, että bravuuri... Hiusten harjaus ja pipo päähän, tadaa! valmis.

Shrimp (Ei varmistettu)

Mun bravuuri on niinkin säälittävä, kun sotkunuttura :D Ei ole hiustenlaiton lahjaa suotu mulle, oiskin siks aika jees toi kirja :)

Verrpa (Ei varmistettu)

kaikenlaiset letit sujuu varsinki toisten päihin mihin niitä on treenannu. Oikeastaan kaikki letit, ranskis, nurinpäinranskis, neljällä säikeellä......

veeruskaaaaaaa (Ei varmistettu)

Sotkunuttura tai korkea poninhäntä ovat aikas perus:)

Larak (Ei varmistettu)

Mun bravuuri on sipuli. Siksi ne tätä sutturanutturaa sanovat.

Katjah78 (Ei varmistettu)

Hei! Bravuurikampaukseni on varmaankin sivulta alkava letti. katjah78@gmail.com

terhik (Ei varmistettu)

mun bravuuri on sotkunuttura, muuta en oikeen osaa :D tulis ihan tarpeeseen tää opus siis

satul (Ei varmistettu)

Bravuurikampaus? Parhaiten onnistuu kampaus vahingossa kiireessä, joku puolisotkuponnari. Yritäppä tehdä sama tarkoituksella :D

Katjamaria
Katjamaria

Yhyy, ei mulla ole bravuuria! Noh, sellainen kampaus, jossa yleensä ihan semihyvin onnistun, on klipsilisäkkeen kanssa tehtävä niskaan jäävä juhlasykkyrä. Omassa hiirenhännässä ei niin paljon volyymia piisaa, että ilman lisuketukkaa selviäisi.

katjamarian (at) gmail (.) com

Norttis8ans (Ei varmistettu)

Tämä olisi aivan nappiosuma kaltaiselleni hiustumpelolle! Minun "bravuurini" on vastakeksitty juttu. Pesen tukan, kuivaan sen kohtuullisen kuivaksi ja teen ponnarin keskelle päälakea. Sitten laitan ponnariin muotovaahtoa ja pyörittelen tukan tiukaksi rullaksi, jonka kierrän ponnarin ympärille nutturaksi. Se sitten tiukasti kiinni ja nukkumaan. Aamulla kun herään ja puran ponnarin, niin peilistä katsoo kikkaratukkainen nainen. Vähän hiuskiinnettä peliin, ja vaivaton "kampaus" on valmis.

Tämähän ei siis sovi niille, jotka tykkää olla viimesen päälle sliipattuja. ;) Mutta mun kaltainen peikko on mielissään.

tiinajsipola ät gmail.com

P-aula (Ei varmistettu)

Tukka ei viänny ei kiänny eikä varsinkaan pysy kiharalla (paitsi ehkä kreppaus pysyy) et se on mun bravuuri kampaus :) Joten sen takia tarviisin Sarkiman opusta :)

Linnanneito (Ei varmistettu)

Mun bravuurikampaus itselle on varmaan semmonen sekanen söherönuttura, joka näyttää siltä, että nopeesto vaan kiepautin hiukset kiinni, mutta todellisuudessa väkersin kampausta pohjatöineen sen 10-20 min.

anneannikki (Ei varmistettu)

Arkibravuurini on hiuksien pikainen suoristus. Leikkautin hiukseni syksyllä pitkistä lob-mittaan ja olen ollut supertyytyväinen. Pitkissä hiuksissa bravuurini oli kalanruotoletti.
tirronen.anne@gmail.com

roosa-annikki (Ei varmistettu)

Mun bravuuri on surffilaineet. Parhaimmat niistä tulee, kun tekee päivän likaiseen tukkaan ja kiharruksen jälkeen laittaa hieman kuivashampoota. Hiuksiin jää sopivasti kiiltoa.

Hipsukka (Ei varmistettu)

Ei ole varsinaista bravuuria, koska joskus joku kampaus onnistuu vahingossa kotona kokeillessa, mutta ei koskaan tarkoituksella ulos lähtiessä!

Lode (Ei varmistettu)

Luotto/bravuurikampaus on kiharat, jotka joko annetaan olla vapaana tai sötöstellään jotenkin kiinni.

Lode (Ei varmistettu)

Niin ja tämä aina unohtuva sähkis... lotta.ahlholm(a)gmail.com

smuffe (Ei varmistettu)

Suoristusraudalla tehdyt kiharat :)

annanas (Ei varmistettu)

Bravuurini tällä hetkellä on "Jukka Poika"-nuttura eli kirja tulisi enemmän kuin tarpeeseen :D

Pihlis (Ei varmistettu)

Vesiputousletti on onnistunut :)
wala.pihlaottilia@gmail.com

annannanna (Ei varmistettu)

Mun bravuurikampaus on se mikä tehdään silloin, kun "no nytpä mä kokeilen tätä kampausta kun ei tarvi lähteä mihinkään ja on aikaa värkätä" jolloin hiuksista tulee täydelliset. Miksi vain silloin?! Eli mitään kunnon bravuuria ei oo :( hätätapauksessa kun kaikki muu on jo mennyt pilalle niin joko vaihtoehtoisesti suoristan tai kiharran hiukset.
anna_n85@hotmail.com

Aaaaaaddaa (Ei varmistettu)

Bravuurikampaus itsepäisiin ja säkkäriin luonnonkiharoihin on iso nuttura jonka laitan melkein joka päivä, sillä kiharana hiukseni ovat auki aivan mahdottomat..
ada.lindberg@hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Niskaan poikittain tehty muhkea banaaninuttura :D Kerää aina kiitosta kun sen jaksaa väkertää!
-Inkeri

Pipsnam (Ei varmistettu)

Tupeerauskampaukset! Kunhan takaraivolle on tupeerattu painoa, siitä voi soveltaa loput hiukset miten sattuu.. Ei tosin meinaa nykyään onnistua oikein mitkään kampaukset kun on sen verran pitkäks päässyt hiukset venähtämään, byhyy!
Roskarna@gmail.com

Olga (Ei varmistettu)

mun bravuuri on ehdottomasti kihartimella tehdyt suurehkot kiharat. Näitä en tosin jaksa vääntää hirveen usein joten kaippa bravuuriksi voisi sanoa myös harakanpesän mille harvemmin tapahtuu mitään pesua ja harjausta enempää.

marialovesmikki (Ei varmistettu)

Bravuurikampaukseni on iso "pikku-myy" nuttura. Se on jo monen vuoden ajan pelastanut kampauskriiseissä. Mulla on pitkät ja paksut hiukset, joten nutturasta tulee todella näyttävä ilman valkkien tms apua!

veeeraki (Ei varmistettu)

Bravuurikampaukseni on sotkunuttura tai ponnari, eli hiuskirjan vinkit olisivat enemmän kuin sata jänistä ja tulisivat tarpeeseen! veerakiviranta@hotmail.com

ansqu (Ei varmistettu)

Hiukset, jotka on vedetty toiselle puolelle päätä ja kiharrettu! :)

Elinna (Ei varmistettu)

Bravuurini taitaa olla otsatukkaan tehtävä kieputus! Kun tukkani oli vielä pitkä, jatkoin kieputusta pään ympäri ja sidoin sen sivuponnariksi :) Nykyiseen lyhyeen tukkaani en osaa oikein tehdä muuta kuin tämän pikkukieputuksen.

sanninnas (Ei varmistettu)

Mun bravuurikampaus on vaan hyvä hiuspäivä. Vaikka tätä lettiä onkin siunaantunut jo puoleen selkään, en osaa toteuttaa kampauksia. Eikä olisi kyllä välineitäkään.

Mise

Bravuurikampaukseni on suttuinen nuttura, joka on rakennettu siten, miten luonnonkiharani sinä päivänä haluavat asettua :D Omistan suoristusraudan, mutta en oikein osaa käyttää sitä. Tästä kirjasta olisi varmasti paljon apua hiustenlaittoon!

PetraSSS (Ei varmistettu)

Olen niinkin tylsä, että bravuurikampaus on ihan vaan ponnari tai rento nuttura :D

petra.saarinen1(at)gmail.com

minttu90 (Ei varmistettu)

hollantilainen letti ;) kiva paksuun ja pitkään tukkaan ;) minttu.ramo@trilog.fi

Iiäl (Ei varmistettu)

Olen innokas kokeilemaan uusia kampauksia youtube -videoiden avulla, joten montaa erilaista on tullut tehtyä :) Paljon kehuja sain, kun tein eräänlaisen lettinutturan, myös tavallisesta ranskalaisesta letistä on tullut kehuja. Voisinkin siis sanoa bravuurikseni yhden kampauksen sijasta sen, että haluan olla monipuolinen ja kokeilla uusia, jopa hieman haastavampiakin kampauksia :)

Pages

Kommentoi