Jouluarvonta 6: Lumenen megapaketti!

Saara Sarvas

Oho, tulipas suurena tuo kuva... Toivottavasti se ei räjäyttänyt tajuntaanne, vaikka postauksen sisältö onkin aika räjähdyksenomainen! Ei sellaisella ihmisiä satuttavalla tavalla, vaan ilahduttavalla ja MAHTAVALLA tavalla. Arvontaviikko alkaa olla huipussaan ja mikäpä olisi parempi tapa viettää sen toisiksiviimeistä päivää, kuin jakaa yhdelle teistä valtava paketti Lumenen kosmetiikkaa.

Maailman suurin kiitos muuten sekä Lumenelle, että kaikille muille tälle viikolle palkintoja lahjoittaneille yhteistyökumppaneille :)

Lumenen lähettämiä paketteja on aina ilo avata, joten tahdon ehdottomasti että joku teistä saa avata kaikkien aikojen paketin. Ylhäällä näkyvä kuva on nimittäin lähinnä suuntaa antava fiiliskuva. Lopullista palkintoa ei ole vielä ihan lyöty lukkoon, mutta voittaja saa tästä arvonnasta ainakin:

  • Omalle iholleen sopivat puhdistus-, hoito- ja erikoishoitotuotteet
  • Meikkituotteita iholle
  • Meikkituotteita silmille
  • Hoito- ja värikosmetiikkatuotteita kynsille
  • KAIKKEA MUKAVAA!

Koska yllätykset ovat aina hauskempia, jää lopullinen tuotekombo siis vain voittajan tietoon - joskin se olisi mukava nähdä vaikka instagramin kautta ^_^

Jos sinua kiinnostaa olla tämän "mysteeripaketin" vastaanottaja, jätä kommentti tähän postaukseen. Kerro kommentissasi, mikä on ensimmäinen Lumene-tuote, jota olet koskaan käyttänyt tai ostanut?

Minun ensimmäinen Lumene-ostokseni oli ripsiväriduo. Violetti ja turkoosi metallihohtoinen mascara joilla värjäsin ripsiäni yhden mökkikesän ajan! Jos saan toivoa comeback-tuotetta, tämä olisi se.

Jätä kommenttisi perään sähköpostiosoitteesi, että saamme sinut varmasti kiinni!

Osallistumisaikaa on edelleen ruhtinaallisesti, 10.01.2015 klo 23:00 asti. 

Kommentit

Meiju (Ei varmistettu)

Ensimmäinen Lumene tuote oli äidiltäni saama turkoosi luomiväri, nykyisin olen aivan hullaantunut Lumeneen, paras merkki! :)

ElinaTammi (Ei varmistettu)

Ensimmäinen Lumene-tuote taisi olla se pinkkihylsyinen ripsari, joita mahtaa edelleen olla kaupoissa:o Se oli kyllä hyvä tuote, ja varmaan on edelleen - eipä vain ole tullut 10 vuoteen käytettyä kun on löytynyt parempia.. :) Muuten Lumene-tuotteita tulee kyllä käytettyä edelleen, sieltä olen löytänyt hyviä tuotteita herkälle iholleni

ElinaTammi (Ei varmistettu)

Luinpa ohjeet huonosti. Sähköpostiosoitteeni arvontaa varten: elinaknu (at) gmail.com

sanetsi84 (Ei varmistettu)

Veikkaisin, että se oli nudehuulipuna, jonka ostin nylonbeatin takia.Jonna ja erin siis käyttivät sitä kyseistä sävyä:)
sanetsi@jippii.fi

Sokerikeiju

Taisi olla punainen kynsilakka. :)

kaisla.metsa@gmail.com

Pilvi. K (Ei varmistettu)

Varmastikin juuri ripsari taisi olla muistaakseni ensimmäisiä meikkejäni lumenelta :)

pilvi.k@hotmail.com

veekuz (Ei varmistettu)

Ensimmäinen lumenen tuotteeni.. Hmmm.. En kuollaksenikaan muista:o olisikohan ollut puuteri:)
Tosi kiva arvonta muuten!

Tiia A (Ei varmistettu)

Ensimmäinen Lumene-tuotteeni oli ällöttävän vaaleanpunainen luomiväri, joka oli oikein tavaramerkkini yläasteella...yök!

idalumia (Ei varmistettu)

Muistaakseni se oli joku pinkinsävyinen huulikiilto, ostettuna ala-asteen discoa varten :D

idamannila@gmail.com

Hukkapätkä (Ei varmistettu)

Jos oikein muistan, niin ensimmäinen Lumene-meikki jonka ostin oli järkyttävä tumman violetti huulipuna. Ostettiin ystävän kanssa samanlaiset ja käytettiin sitä muka reteenä, vaikka kioskitäti kysyikin olemmeko menossa halloween-juhliin....jotka oli oikeasti vasta viikon päästä XD Jotain tämä ehkä enteili, sillä nykyään pidän Lumenen huulipunia parhaina, kestää ja kosteuttaa <3

SkyFall (Ei varmistettu)

Huulipuna, sellainen vaalea lila. Käytän nykyäänkin Lumenen punia eli ensikokemus on ollut positiivinen.

Johannaks (Ei varmistettu)

Tuuheuttava ripsiväri ala-asteen diskoon. Laitettiin sitä muistaakseni yhdessä äidin kanssa isältä salaa :-D gjossu@hotmail.com

Iirisss (Ei varmistettu)

Se on tainnut olla aivan karsean vihreä kynsilakka, ei mikään cool vihreä, vaan aivan kauhea :D

ikukkone@gmail.com

amandaelsi (Ei varmistettu)

Ensimmäinen lumenen meikkituote on ollut hilekynsilakka.

Oiskohan ollu joku ripsari tai sitte puuteri...

noora156@hotmail.com

Paula P (Ei varmistettu)

Ensimmäinen Lumenen tuote oli muistaakseni puuteri.

Napsuli94 (Ei varmistettu)

Ensimmäinen tuotteeni lumenelta oli sellainen huulipunapuikkoon pakattu peitepuikko :-D sitä sitten sudittiin naamalle finnien päälle, eikä välitetty vähän laikukkaasta olemuksesta, kunhan finnit oli piilossa!!

Nanni.hellen@gmail.com

Mjau (Ei varmistettu)

Lapsena säästin rahaa, jotta sain ostettua karsean pinkin Lumenen huulipunan. Erittäin harkittu ostos :D Äiti ei antanut käyttää kodin ulkopuolella. Kumma homma...

Tampereelta (Ei varmistettu)

Lumenen duoluomiväri, jossa värit matta harmaa ja haalea lila. :)

sannakristiina (Ei varmistettu)

Ensimmäinen lumenen tuotteeni on luultavasti ollut huulikiilto tai luomiväri, kun nyt muistelen ensimmäisiä juttuja mitä meikkipussiini on eksynyt :) sannahakala90@gmail.com

TinttiS (Ei varmistettu)

Ensimmäinen Lumenen tuote on ostettu arviolta yli kymmenen vuotta sitten äidin kanssa tyyliin Citymarketista ja veikkaan/muistelen sen ollut kombo puhdistusgeeli, kasvovesi ja rasva tuolloin teini-ikäisen ihoni hoitoon. Lumene-polulta en ole poistunut vaan kyseisen merkin tuotteita ja meikkejä löytyy yhä vessan kaapista, meikkipussukasta ja laukun sivutaskusta!

Loordii (Ei varmistettu)

Ensimmäiset kaksi Lumenen tuotetta olivat valkoinen kynsilakka ja pimeässä hohtava meikkikynä, jota käytettiin aina sitten koulun discoissa missä se pääsi oikeanlaisten valojen avulla oikeuksiinsa :D

Norttis8ans (Ei varmistettu)

Nyt kyllä räjähti tajunta! Lumene on mun luottomerkki, ja lähes kaikki värikosmetiikkani on Espoosta kotoisin. ^_^ Ensimmäinen Lumene-tuotteeni oli luomiväripaletti, missä oli sininen ja vihreä luomiväri. Niiden kanssa sotkin jotain 11-vuotiaana ja katselin ylpeänä itseäni peilistä samalla kun äitini yritti pidätellä naurua. Tuo legendaarinen paletti on vieläkin arkistojen kätköissä, nostalgiasyistä. :)

Norttis8ans (Ei varmistettu)

Ai niin! tiinajsipola ät gmail.com

Percy (Ei varmistettu)

Se sinisessä kotelossa oleva puuteri. Aivan liian vaaleena tietenkin koska sillon kokkelinaama oli cool!

laura.perttunen@netti.fi

Simba (Ei varmistettu)

ensimmäinen Lumene-tuotteeni oli Paimion S-Marketista teinityttönä hankittu sinirasiallinen puuteri. Sen jälkeen tuotteita onkin tullut käytettyä tasaiseen tahtiin.

nea h (Ei varmistettu)

Olisko ensimmäinen ollut lumenen meikkipuuteri joskus yläasteella :D

kas (Ei varmistettu)

Oijoi, ensimmäinen Lumene-ostokseni oli sellainen supertavallinen luomiväriduo, väreinä beige ja sitten vähän tummemman ruskea. Ruskea oli niin tumma, etten uskaltanut yleensä edes käyttää sitä, mutta beigeä kyllä kului :D

kaisu.palomaki@uta.fi

HennaK (Ei varmistettu)

Olisiko ensimmäinen Lumene-tuote ollut joku kynsilakka (?). Olen monen vuoden harhailun jälkeen palannut takaisin tutun ja turvallisen Lumenen luo, ja kuvan tuotteista useampikin on tällä hetkellä aktiivisessa käytössä :)

nnn (Ei varmistettu)

Ensimmäinen ostamani Lumenen tuote oli hyvin suurella todennäköisyydellä Kajal-kynä, koska suurin osa ala- ja yläastetta meni vain kajalia silmissä... Jep... Parasta oli vielä, jos oli jäänyt edellisen illan bilekajalit silmiin ja sai vähän lisätä. Fearless look oli taattu.

Onneksi tästä on opittu.

Nyt vanhempana olen tykännyt paljon Natural Coden tuotteista. Todella edullisia ja etenkin niiden ripsari on superhyvä ja halpa! :)

LindaH (Ei varmistettu)

Ooh, mikä paketti! Eka Lumenen tuote taisi tulla varastettua äidin meikkipussista, muistaakseni duoluomiväri jossa tumma ja vaalea sininen. l.hagstrom89@gmail.com

Lode (Ei varmistettu)

Ensimmäinen oma Lumeneni oli seiskaluokalla Kärsämäen S-.Marketista ostamani ripsiväri.

sonah80 (Ei varmistettu)

Ensimmäinen Lumene-tuote oli muistaakseni (ihan liian vaalea) puuteri.

sonah80@hotmail.com

Lotttapa (Ei varmistettu)

Taisi olla Arctic Aqua(se sinikorkkinen purkki?) kasvovoide tai jokin kynsilakka :)
lottaparviainen1@gmail.com

Jenpu (Ei varmistettu)

Minun ensimmäinen Lumenen tuote oli meikkipuuteri joskus 12 vuotiaana, eli hui! 14 vuotta sitten. Voi sitä rakkautta <3
jenpu_@hotmail.com

kosmetiikkajumittaja (Ei varmistettu)

Ensimmäinen lumene-tuotteeni oli yö- ja päivävoide sinisissä purkeissa. Vieläkin käytän noita voiteitq päivittäin! :)

HeidiNK
Elämänmeno

Mun eka Lumene-ostos oli varmaankin se pieni sininen yövoide-purkki Sokoksen tarjouslaarista joskus yläasteella 1990-luvulla :)

satul (Ei varmistettu)

Eka Lumenen tuote oli muistaakseni luomiväriduo, joko sinisen ja vaaleansinisen yhdistelmä (kyllä, näillä kahdella sävyllä vedettiin koko yläluomi kulmakarvoihin asti, argh) tai sitten tummanharmaan ja lähes valkoisen yhdistelmä (ei edellistä paljoakaan parempi lopputulos) :D

idaelisa (Ei varmistettu)

En voi millään muistaa mitään ekaa Lumene -tuotetta, valitettavasti! :D Voisin veikata, että ehkä joku äitiltä pöllitty luomiväri.
Lumenesta kuitenkin sen verran, että nuorempana vähän vieroksuin sitä, en tiedä miksi. Nykyään Lumenen tuotteet on ihan lemppareita!

ida.tolvanen1@gmail.com

Jennan (Ei varmistettu)

Ensimmäinen ostamani Lumene-tuote oli kynsilakka hempeässä lilan sävyssä. Nykyään tuoteperhe on kasvanut aivan uusiin sfääreihin. :-)

Vartalovoide.

tstnkt@gmail.com

Hezzi (Ei varmistettu)

Ensimmäinen lumenetuotteen oli Tampereen Centrumista ostamani valkoinen huulipuna, joka oli "must-hankinta" 80-luvun alussa.:)

Reettaa (Ei varmistettu)

Kulmakynä äitin meikkipussista :D reetta.marttinen@hotmail.com

Emppuliisa (Ei varmistettu)

Kirkkaan vaaleansininen luomiväripaletti pienellä hohteella! Äitini osti sen minulle ja voi kuinka pikku Emppu sitä käyttikään! Ah, ne ala-asteen diskot, turkoosit hamehousut ja siniset luomet! emppuliisan@suomi24.fi

tinttiti (Ei varmistettu)

En yhtään muista mikä, mutta oli mikä oli niin olen varmasti näyttänyt kamalalta sitä käyttäessäni, meikkaustaitojen ollessa mitä nyt olivat xD kamakol@utu.fi

Kirsikkakoo (Ei varmistettu)

Ensimmäinen Lumenen tuote, jonka varmasti muistan, on siniseen hylsyyn pakattu huulipuna. Sävy oli joku pinkkiin vivahtava vaaleanpunainen ; )

Petra_ (Ei varmistettu)

Ensimmäinen Lumenelainen taisi olla 80-luvulla hyvinkin vaalea huulipuna/-kiilto, jolla saatiin hyvin helmiäisen vaaleat huulet. :D

petra.j.tuominen (a) gmail.com

Syreeni (Ei varmistettu)

Eka oli punainen kynsilakka!♡
Voittajana laittaisin tietysti erittäin mielelläni kuvan Instaan:)

LauraSi (Ei varmistettu)

Ensimmäinen meikkini ikinä oli Lumenen Anytime sarjan nudenvärinen huulikiilto! Ihan MUST juttu nuoruudessani :D

Miiuli (Ei varmistettu)

Taisi olla pinkki huulipuna. Nykyään Lumene on ihan ykkönen ja suurinosa meikeistäni ja ihonhoito tuotteistani koostuu Lumenen tuotteista.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.