Kampaukset syksy 2012: Nutturat

Saara Sarvas

Pupulandian Jenni kirjoitteli muutamia päiviä sitten uudehkosta balettiharrastuksestaan ja nyt mimmi on kyllä asian ytimessä! Ballerinanutturat ovat kaikessa simppeliydessään upeita ja ne koristivat syksyn näytöslavoja useammankin suunnittelijan näytöksessä. 

Nutturan voi kietaista poninhännän tavoin joko aivan niskaan, tai korkeammalle takaraivon päälle!

Vaikka oma kestosuosikkini on edelleen muhkea sotkunuttura, on ballerinanutturan viehätysvoima selkeä. Tyttömäinen ja viaton, mutta syksyn tummiin tai punaisiin huuliin yhdistettynä supernaisellinen.

Sileän pinnan luomiseen voi käyttää edellisessä postauksessa vinkkaamaani hiusliimaa, mutta tuuheutta ja kampauksen tekemistä helpottavaa tekstuuria saat esim. Kevin Murphyn Anti Gravity -spraysta.

Jos tuntuu, etteivät omat hiukset riitä, kurkkaa tästä postauksesta vinkit mm. valkkinutturan tekemiseen!

 

Kommentit

se (Ei varmistettu)

moikka! voisitko joskus tehdä postauksen vähän erilaisimmille hiuksille sopivista kampauksista, esim. takut? (tai rastat, kuka miksikin sanoo...) itse omistan kyseiset hökötykset päässäni ja on todella hankalaa keksiä mitään kivoja/helppoja/nopeita/käytännöllisiä kampauksia koskaan.

bluey (Ei varmistettu)

Moi Saara! Kiitos blogista!
Satutko tietämään, kuivattaako kuivashampoo hiuksia? käytän Lushin No droughtia:

Cornflour, Magnesium Carbonate, Talc, Perfume, Grapefruit Oil, Lime Oil, *Citral, *Geraniol, *Limonene, *Linalool

kiitos jos kerkeät vastata :)

VierailijaMOI(: (Ei varmistettu)

Moi Sape! Mulla on tosi liukkaat ja paksut keskipitkät hiukset niin saako niihin tehtyä muka nutturaa pelkällä ponnarilla?:( mä en ainakaan onnistu kun aina sieltä tulee joku tupsu pystyyn!
Niin ja oon aatellu ostaa niitä "puhelinlanka" kumisia hiuslenkkejä niin pitääkö sen olla silleen että se menee kaks tai kolme kertaa sillee ympäri niinkuin normaali lenksu vai sillain et sitä ei taiteta ollenkaan? (: Kiitos jos vastaat!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Saara!

Ensinnäkin kiitos ihanasta blogistasi! Se saa aina jotenkin niin hyvälle fiilikselle, en tiedä miksi :)

Tuli mieleen sun hiustenpesuohje-postauksesta, että olisi mahtavaa, jos antaisit sellaisia tooosi perustason vinkkejä silmämeikin tekemiseen ja ennen kaikkea sen putsaamiseen! Voi kuulostaa äkkiseltään vähän pöljältä mutta kyllä, vinkkejä kaipaisin :D

Olen aivan superherkkäsilmäinen. Yritän valita aina vesiliukoiset vaihtoehdot silmämeikkiin. Ongelma on kuitenkin meikin putsaaminen. Olen kokeillut vaikka minkälaisia tekniikoita ja tuotteita. Silti tuntuu, että aina saa hangata että saa rajaukset ja varsinkin ripsarit lähtemään! Pelkään silmänympärysihoni kimmoisuuden puolesta, tällä menolla saan superrypyt aikaan varmaan alle kolmekymppisenä (silmänaluseni ovat jo ryppyiset, mutta se taitaa olla geneettistä, sillä olen vasta 22..) Lisäksi operaatio ja tuotteet itsessään ärsyttävät silmiä. Eli olisit ihana ja mahtava bloggari jos antaisit rautalangasta vääntäviä vinkkejä aiheen tiimoilta, että mitkä olisivat mahdollisimman hellävaraiset ja oikeaoppiset metelmät silmämeikin putsaamiseen :D

Toinen juttu joka kiinnostaisi, on että kuinka silmämeikin voi tehdä niin, ettei silmässä ole puolta kiloa ties mitä hilekökköjä. Mutta tää taitaa olla enemmän harjoittelu- ja välinekysymys (käytän umpisurkeita siveltimiä, köyhä kun olen). Silmät menevät aina karsean näköisiksi kun meikkihippuja varisee silmiin ja pienet verisuonet alkavat katkeilla kökköjen raapiutuessa silmän pintaan. Piilareiden jatkuvasta käytöstä saan vain haaveilla sillä meikkaamisesta en luovu.. Jos sulla olisi jotain ammattilaisen vinkkejä kuinka meikata silmänsä niin ettei puolta käytetystä meikistä olisi silmässä itsessään, olisin kiitollinen!

Hauskaa syksyä ^_^

Utelias (Ei varmistettu)

Heiii, ootko se sinä tuossa bobbypins kohdassa vai joku joka vain näyttää sinulta?

http://www.buzzfeed.com/peggy/22-things-youre-doing-wrong

Niisku (Ei varmistettu)

Moikka! Oon seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, kiitos mahtavasta blogisisällöstä ja mielenkiintoisista postauksista! Muistelin että laitoit aikoinaan jotakin juttua ripsipidennyksistä, ripsien hoidosta pidennysten poiston jälkeen, vai muistanko väärin? No, tilanne olis nyt se että poistin pidennykset kotona, ihan itse (joo tiedän, en jaksanu odottaa että ne muutamat harottavat ripset tippuis pois), nää ripset on ihan tyngät ja huonokuntoiset, osaatko neuvoa mikä olisi hyvä hoitoseerumi näille nyt vai onko ripsiseerumeista ylipäänsäkään niin isoa hyötyä? Kiitos jos ehdit vastaamaan vaikka ei nutturoihin liittynytkään :)

kevjumbaforever

Tässä on mun blogini hiusjutuista, kaikkea mahdollista! :) (aloitin juuri bloggailun :,D)

http://www.lily.fi/palsta/intohimoni-hiukset

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.