Kauneussyntini x 3

Saara Sarvas

Kaikki minuun oikeassa elämässä (tai ainakin muualla kuin blogitapahtumissa) törmänneet tietävät, etten ole vapaa-ajallani kovin kranttu ulkonäköni suhteen. Voin lähteä kauppaan, kaupungille tai vaikka baariin asti ihan luonnontilassani, monesti vielä sotkunuttura päässä ja niskasta katkenneet hiukset söhrössä.. Joskus tulee lyötyä käsi otsaan ja mietittyä, olisinko sittenkin voinut vähän panostaa, mutta onneksi se ei ole niin vakavaa.

Ollessani jonkinsortin kauneuden ammattilainen, monet varmasti luulevat että hoidan omia kauneudenhoitorutiineitani jotenkin säntillisesti ja hienosti, mutta tämä luulo on melko kaukana totuudesta.. Kun tietää mitä pitäisi tehdä, voi kaikkia sääntöjä rikkoa. Otan nyt vastaan riskin siitä, että menetän kaiken auktoriteettini koska onhan tässä käsillä klassinen asetelma: "Älkää tehkö kuten minä teen, vaan kuten sanon" :D 

Ajattelin siis jakaa teidän kanssa kolme pahinta kauneussyntiäni. Toivon toki, että tunnustatte jos syyllistytte samoihin, ja kerrotte myös lisää omia syntejänne kommenttiboksin puolella!

 

1. Revin ja kuorin kynsilakat irti - varsinkin jos kynsissä on glitteriä

Aaaahhhh onko mitään ihanampaa, kuin kokonaisena kynnen pinnalta kuoriutuva lakkakerros?? En ole ihan varma siitä, miksi lakat kuoriutuvat kynsistäni kovin helposti, mutta kun ensimmäinen kynsi lohkeaa ja huomaan mahdollisuuteni tulleen, ovat loputkin kohta palasina taskussa/auton keskikonsolissa/yöpöydällä..

Kynsieni pinta on luonnostaan todella kiiltävä ja sileä, eikä eri aluslakoilla ole ollut asiaan kovinkaan suurta vaikutusta. Myös eri tavoin puhdistamista ennen lakkausta on kokeiltu lukuisia kertoja ilman suurta vaikutusta. Omat kynteni eivät toistaiseksi ole olleet moksiskaan parin viikon välein tapahtuvasta harrastuksestani, mutta huokoisten kynsien kanssa eläville se ei varmasti sovi.

Ihanan kuorimisen saan tehtyä vain, jos kynsissä on tarpeeksi paksulti lakkaa. Ohuemmat värilakat poistan kyllä tunnollisesti lakanpoistoaineilla, koska 1mm x 1mm palasten rapsuttamisesta saa vain harmaita hiuksia, siitä eivät minunkaan kynteni tykkää.

 

 

2. En koskaan rasvaa vartaloani

Rasvaan koko kroppani ehkä kerran kuukaudessa, jos silloinkaan.. Ehkä kerran kahdessa kuussa?

Viime talvena aktivoiduin kylmimpien kuukausien aikana rasvaamaan ihon parin päivän välein, mutta ilmankosteuden normalisoiduttua edes hieman unohdin homman taas kokonaan. Käsivarsiani ja yläselkää rasvailen melko usein, kun tahdon iholle yöksi miellyttävän ja pehmeän tuoksun suihkun jälkeen.

Aloitettuani säärikarvojen epiloinnin pari viikkoa sitten, huomasin taas että säärien säännöllisempi kosteutus on kyllä ihan paikoillaan :B 

Ihoni on rasvaamattomuudesta huolimatta pysynyt pehmeänä ja muutenkin miellyttävänä, ja luotankin vahvasti sisältä päin rasvaamiseen. Tarpeeksi paljon hyviä rasvoja kehoon säännöllisesti, niin iho kyllä kiittää!

 

 

3. Puristelen sekä mustapäitä että finnejä

Kuka muka malttaa olla koskematta oikein mehukkaaseen finniin, kun se meinaa vain piinata ja kasvaa otsassa koko päivän?? Tai entä ne lämpimässä suihkussa ihanasti avautuneista ihohuokosista kurkkivat mustapäät, jotka oikein huutavat puristamistaan.. Pa-ras-ta. 

Ronklaan naamaani aivan liikaa, ja suurin salainen paheeni on suihkun jälkeen nenän ihohuokosten puhdistaminen - välillä hieman liiallisen väkivallan keinoin............ Operaation jälkeen muistutan lähinnä Petteri Punakuonoa ja vannon itselleni aina, etten enää koske ihooni ellei ole aivan pakko. Sitten vaan rauhoittavaa kasvovettä ja kosteuttavaa seerumia päälle, ja valot äkkiä pois päältä!

Suurinta hupia tuottavat luufinnit, joita bongailen ihastuksissani myös tuttujen kasvoista, jotta pääsisin leikkimään kirurgia niitä poistaessani.

Rasvoittuva ihoni näyttää kyllä meikattuna kuulaalta, mutta naureskelen aina partaani, kun tutut kehuvat ihoni kuntoa - voi kunpa vain tietäisitte mitä BB-voiteen alta paljastuu! Viime aikoina nenäni on kyllä saanut jäädä rauhaan, mutta tämän ihmiön syystä kerron lisää ihan omassa postauksessaan.

 

 

Mitä yleisistä suosituksista poikkeavaa te teette kylpyhuoneenne suojissa?

+ 1 tunnustus: Tajusin juuri, että en myös juuri koskaan käytä kasvovoidetta... Vain seerumeita, koska ne ovat omalla kohdallani kasvoveden kanssa aivan tarpeeksi kosteuttavia :D

Kommentit

ebe

Voin kyllä paljastaa, että omalle syntilistalleni pääsevät nuo kaikki kolme ;) puristelen myös kavereiden finnejä jos vaan antavat luvan :D täytyy kyllä lisätä myös kynsien pureskelu, jonka saan lopetettua aina silloin tällöi, yleensä silloin kun on joskus sen verran vapaata että voin laittaa kynsilakkaa. Siitä päästäänkin tuohon lakkojen repimiseen ja siitä taas pureskeluun... :D ja sitten se, etten aina jaksa/muista poistaa meikkejä nukkumaan mennessä. Turhan monena aamuna peilistä katsoo panda-silmäinen röllipeikko :D

Nata - White Trash Disease

Miksei kynsilakkaa sais muka repii? Kynsihän on uusiutuva luonnonvara. Noh.

Syntini on se, etten jaksa panostaa tarpeeksi kauneudenhoitoon, vaikka meikattuna aina näyttääkin paremmalta. Mä en vaaaaaa jaksa. Enkä oikein pese siveltimiä, sori sape.

R_123 (Ei varmistettu)

Haha, syyllistyn varsinkin viimeiseen ihan koko ajan.. :D Paha tapa, mutta ei pääse eroonkaan. Huomasin muuten, että olit tehnyt postauksen Venus & Olay Sugarberry -höylästä. Saako noita vaihtoteriä geelityynyillä ostettua ihan normikaupoista ja paljon niillä on suurinpiirtein hintaa? :-) Montako käyttökertaa yksi terä suurinpiirtein kestää?

pussukka (Ei varmistettu)

käytän peräpukamavoidetta silmien alla :D

Hallahalla (Ei varmistettu)

Naurahdin ääneen! Mistä tällaisen idean oot keksiny? Auttaako se jotenkin huikeasti tummiin silmänalusiin tai juonteisiin?? Mua alkoi kiinnostaa tää!!

pussukka (Ei varmistettu)

juu kai sen pitäisi auttaa (??) en tietenkään suosittele tekemään perässä, mutta omaan silmään voi peppurasvaa vähän sipaista :D

googlettele aiheesta

Hallahalla (Ei varmistettu)

Todellakin googletan :D

Lullah

Finnien ja mustapäiden puristelu on parasta. En tietrnkään halua näitä tapauksia takaisin mutta joskus yläasteella nenäni päässä ja toisen sieraimen juurella oli sellaiset ihohuokoset, että niihin kerääntyi jotenkin hirveästi talia ja ai että se niiden tyhjentäminen. Iho oli pahasti rikki sen jälkeen, mutten usko minkään muun voineen korjata asiaa. parin hyvin perusteellisen tyhjennyksen jälkeen ne rauhottuivat, eikä ongelmaa enää ole.

Pstr (Ei varmistettu)

Mulle on muuan kosmetologi sanonut, että mustapäiden puristaminen on sallittua, jos iho on muutoin perusterve! Kyseessä kun ei ole tulehdus, vaan tukkiutunut ihohuokonen, jonka sisällä on sontaa. Toki suihkusta ja saunasta tulleena, että ihohuokoset ovat auki. Ja pestyin, puhtain käsin.

edgybeauty
Edgy Beauty

Kosmetologi hyväksyy ;) Varovaisin elkein tietenkin, ja lisäisin käsienpesuun vielä käsidesin ja kasvoille ennen ja jälkeen desinfioivan kasvoveden (esim. Cliniquen violetti kasvovesi). Kannattaa tosiaan saunoa ja suihkutella ensin, mieluiten myös kuoria. Ja harrastaa hommaa vain max. kerran viikossa.

EevaM (Ei varmistettu) http://onepieceafteranother.blogspot.fi

Revin myös kynsilakat irti, oli glitteriä tai ei...

miltseri
Hyvää, kiitos

Käytän samaa rasvaa koko kropalle, se on mun kauneussynti. Ja annan nykyään kynsilakkojen olla niin kauan, että jäljellä on enää läiskät kynsillä. Pesen tukkaa ihan liaan usein, vaikka se on kuulemma kauhean paha hiuksille. Mun tukka vaan lässähtää ja rasvoittuu niin nopeasti. 

pum (Ei varmistettu)

Itsekin alalle valmistuneena, tosin lähes uunituoreena sellaisena , voin myöntää sortuvani myös kaikkiin edellä mainittuihin :DD Onkin tullu usein mietittyä että oonko oikeesti ainoo, jonka "pitäis" alalla olevana antaa kröh.."esimerkkiä" miten hommat hoidetaan ja silti välillä tuntuu että ite on se kaikkein ryönäsin ja laiskin kaikista :D Voin siis huokaista helpotuksesta että joku muu myöntää nää samat ja varsinkin se että se oot sinä! Se ihminen, jota oon seurannu jo niin monta vuotta etten edes muista, jota pidän niin hauskana ja mukavana ja josta ihmisenä pidän todella kovasti (niin paljon kun blogin yms. perusteella voi :)), joka antoi aikoinaan palon tälle alalle ja jonka takia sinne hakeuduinkin sekä jota tulen seuraamaan jatkossakin ja PITKÄÄN! Tää vastaus nyt vähän muuttui erilaiseksi kuin piti mutta KIITOS blogista ja kaikesta sen antamasta ja inspiroimasta! :>

ps. omia syntejä mm. laiska jalkojen sheivaaja, meikkien järjestyksessä pitäjä and the list goes on and on... :DD "perussettii"

Shelley Draven

 

Nypin kuulemmat itse kulmani aina kovin omituisen muotoisiksi mutta minkäs teet, itse kun näistä juuri tämänmallisina tykkäilen.

Kynsilakan pureskeleminen on myös yksi omia syntejäni. Noudatan yleensä aika hyvin parus kauneusrutiineja mutta jostain syystä kynsilakanpoistoaine on niitä ostoksia, jotka tuppaavat unohtumaan aina kauppareissuilta.

Torey
Näissä neliöissä

Mustapäiden puristelu, NIIN rentouttavaa! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Hehe, mul tuli tästä nyt ihan mainio postausidea... En tiedä onks tää vähän liian nolo.. :D "Miten hankkiutua eroon luufinneistä, mustapäistä yms iljetyksistä ns. oikeaoppisesti tai ihoystävällisesti". Hyövyttäisi varmasti noin 100% lukijoista.

Ti (Ei varmistettu)

Joo,hyvä idea,tahtoo kanssa luufinneistä eroon :-)

Eiiija (Ei varmistettu)

Hahahaha, teen noita kaikkia samoja paitsi mustapäitä en puristele, finnejä kylläkin! :D Varmaan rasvaan ihoni vieläkin harvemmin... Jotenkin oon aina inhonnu sitä kosteusvoiteen tahmasta tuntua iholla rasvaamisen jälkeen :D

Mmarijohannaa (Ei varmistettu) http://sadepaivana.blogspot.fi

Miulla on ihan sama juttu ihan kaikkien kohdalla! Mustapäihi tai finneihin pitäisi olla koskematta, ihoa pitäisi rasvata, jotta se pysyy kunnossa, varsinkin kun minulla on atooppinen iho ja kynnetkin ehkä kiittäisivät, jos lakkoja ei repisi. Nuo asiat vain sattuu unohtumaan liian usein. Tosi hyvä postaus!
http:// sadepaivana.blogspot.fi

Elina U.
Lentoaskeleita

NIIN lohduttavaa kuulla, että myös kauneusalan ammattilaisella voi olla omia kauneussyntejä. Mullahan niitä olisi vaikka ja mitä, mutta suurin taitaa olla silmänympärysvoiteen jatkuva laiminlyöminen. Ostin myös ekan silmänympärysvoiteen pari kuukautta sitten 25-vuotispäiväni tienoilla, jolloin ystäväni kertoi varovasti että sitä olisi pitänyt käyttää siitä asti kun alkoi meikkaamaan... :D Eipä ihme, että silmieni alla on jo ihan selvät juonteet (buu)  ja veikkaan myös saavani ajan mittaan kunnon naururypyt silmäkulmiin, mutta onneksi jälkimmäiset ovat vaan kauniita!

Tuutikkiii (Ei varmistettu)

Myönnän myös että puristelen finnejä ja mustapäitä. Kovasti houkuttelee myös tuo isännän naama ja selkänahka josta niitä myös löytyy. Hän vaan on kovin eri kannalla minun kanssa :DDD nautin myös siitä että joku muu puristelee näppyjä mun naamasta. :D kauheelta kuulostaa......... :D

rinkeli (Ei varmistettu)

Mustapäitä ja finnejä oih kyllä, erityisesti suihkun jälkeen. Pahin paheeni on mennä nukkumaan meikkien kanssa. Varsinkin darrapäivät on mahtavia vanhoilla meikellä, kun on meikannut niin että meikit näyttää oikeasti edelleen hyvältä :D

Mä en todellakaan pese joka ilta meikkejä pois. Ja joo, kiitos kysymästä, iho on hyvässä kunnossa... kaveri oli ihan kauhuissaan ja kysy sitten, oonko miettinyt kuinka hyvässä kunnossa mun iho olis, jos pesisin meikit pois. No, en oo. Riittää näin.

Riikkamarii (Ei varmistettu)

Allekirjoitan kyllä jokaisen! En aluksi edes huomannut, että tätä lukiessani tunnustelin otsani stressinäppyjä siihen malliin, että "voi kun kohta nousisin vessaan tutkimaan näitä" .......... :D Omani listan kärkeen kiilaa meikkien pesu! Ylioppilasjuhlieni iltana en todellakaan jaksanut pestä enää meikkiä pois, ja onneksi Maxfactorin vedenkestävä luottomascara teki hommansa taas mallikkaasti, aamulla kevyt pesu ja puuteria naamaan ja uusiin juhliin! :D

PM (Ei varmistettu)

Heh, mua naurattaa toi sun rasvaamattomuus. Noin elin minäkin, mut ootas vaan kun pääset tähän ikään, 40+
Ja tossa joku sanoi käyttävänsä samaa rasvaa koko kehoon. No niin tein minäkin, siis ennen! Meikäläisellä meni Niveaa, siinä perus-sinisessä purkissa, naamaan ja jos nyt joskus tuntui, että jonnekin piti rasvaa laittaa niin sitähän se sitten oli. Oih, niitä aikoja!

Sapsku (Ei varmistettu)

Mä olen itse hyvinkin säntillinen rutiineissani, enkä ikinä jätä meikkejä pesemättä koska ihoni räjähtää siitä myöhemmin, mutta pitkän baariyön jälkeen yleensä pesen kasvot pelkällä käsisaippualla vaikka tiedän että se on iso nounou.. Sen jälkeen heitän paksun voiteen kasvoille ja nukkumaan. Syyllistyn myös lakan kuorimiseen kynsistä ja tuohon puristeluun.. Onko oikeasti mitään ärsyttävämpää kuin muheva näppylä keskellä kasvoja eikä siihen saa koskea... HNNNGH

Tiuna (Ei varmistettu)

Vähintään kahden kuukauden välein aloitan taas jälleen kerran silmäympärysvoiteen käytön. Olen tehnyt näin jo pian 20 vuotta! Mikä siinä onkin niin vaikeaa käyttää päivittäin?! Meikkivälineiden pesu on ihan retuperällä. Aurinkovoiteet tulee mieleen kun olen jo punainen, kuten juuri nyt.

mikaelaaaah (Ei varmistettu)

Mun syntini on varmaan se, etten poista vedenkestäviä ripsivärejä. Pidän yleensä 2 pv "samat ripset", kerran meni neljä päivää :D Muun meikin kyllä poistan nukkumaan mennessä, mutta ripset.. Niitä on vaan niin raskasta taivutella joka aamu :D Sitä paitsi mun vedenkestävä IsaDora on ihan huippu!

Hallahalla (Ei varmistettu)

Minäkään en rasvannut tähän vuoteen mennessä ollenkaan vartaloa. Mulla kun oli myös tää iän ikuinen ongelma, ettei mikään rasva vaan ole imeytynyt. Sain lahjaksi Dermosilin E-vitamiini rasvaa, joka on valhetelematta ensimmäinen vartalorasva mikä imeytyy edes tunnissa. Kokeilin eilen kookosöljyä epiloituihin jalkoihin ei mennyt kuin 3h että olo jaloissa ei ollu enää öljyinen, loput taisivat pyyhkiytyä lakanoihin :D Toinen kauneussynti jonka korjasin tänä vuonna oli hoitoaine. Käytin hoitoainetta viimeksi varmaan 5-vuotiaana. Glitterkynsilakkojen repiminen on ihan kroonista. Tapaan tehdä siten että lakkaan kynnet muutamaa päivää ennen tenttiä niin en ala nyppiä käsistä finnejä. Kun lähden tentistä näyttää siltä että paikallani olisi my little pony kuorinut nahkansa. Ja finnien ja mustapäiden "räjäyttely". Ah mistä voisi saada niin paljon tyydytystä kuin siitä että saa finnin tai mustapään tyhjennettyä täysin ja vielä oikean kypsyysasteisena. Joo Pitäis varmaa hommaa harrastuksia :D

En tiedä, kehtaanko edes tunnustaa kaikkea... No, jos edes osan.

Juon liian vähän vettä, latkin energiajuomia, syön mitä sattuu ja poltan tupakkia -> iho on välillä aika jännässä kunnossa. Tämä johtaa - yllätys, yllätys - siihen, että naamassa on kaikkia "kivoja" mustapäitä ja finnejä ronkittavana. Kulmakarvoja nypin joskus ja jouluna, jos oikein pahasti rehottaa. Aurinkotuotteita käytän tosi harvoin, koska iho ei vaan pala juuri millään. Saattaa kaduttaa parinkymmenen vuoden päästä viimeistään... Koipiani jaksan talvisaikaan raakata luvattoman harvoin ja se kevään ensimmäinen epilointikerta onkin sitten yhtä helvetillistä tuskaa. Nytkin olen epilointitouhuista lusmuillut jo parisen viikkoa ja niittänyt karvakasvustoa höylällä tarpeen mukaan. Enkä osaa vieläkään rajata silmiäni, ovat jotenkin aivan helkkarin hankalan malliset.

Noin. Kylläpä sielu keveni kun sai tunnustaa syntinsä... :D

Positiivista

Mistä alkaisin... "Muutaman" jo mainitun (en rasvaa vartaloa, puriselen finnejä, huollan meikkisiveltimiä laiskasti, revin kynsilakkoja, en jaksa käyttää silmänympärysvoiteita, sheivaan laiskasti ja jälkihuollan karvattoman ihon vielä laiskemmin) lisäksi mun listalle pääsee esimerkiksi epäilyttävän vanhojen meikkien käyttäminen jos löydän niitä jostain kätköistä, varpaiden "nyplääminen" eli kynsien ja nahkojen repiminen (lopetin tämän sormenkynsien kohdalla ja vieroitusoireissani siirryin varpaisiin...) ja sitten se pahin eli aurinkovoiteen "unohtaminen". Niin hankalaa levittää sitä rasvaa :D En siis ota aurinkoa tarkoituksella, mutta kyllähän se suoja näin kesäisin pitäisi olla ihan muuten vaankin jos ulkona liikuskelee. Plaaaaaaaah.

maiuli (Ei varmistettu)

Mulla on syntejä enemmän kuin niitä sallittuja juttuja :D
- En oo rasvannu kroppaani ikuisuuteen, jotenkin se rasvapurkkien kanssa läträäminen ei vaan kiinnosta. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö kaapit olisi täynnä kaikkia ihania rasvoja, joita on kerran kokeiltu alkuinnostuksessa...
- En oo ikinä käyttänyt kasvovettä. Harkinnut kyllä, kun niin täällä komentelit. ;)
- Aurinkorasvan käyttö - todella hankalaa. Öljyn käyttö on jotenkin mukamas helpompaa, ja koska rusketus pitää saada nopeastitännenytheti. Tosin BizPuinin rasva tuoksu niiiiin hyvälle, että joudun sitä ostamaan ja käyttämään, ihan sen takia mille iho tuoksui!
- Kulmakarvoja ajelen höylällä, ja joskus lipsahtaa. Oli aikoja, jolloin nypin säännöllisesti, mutta kerran kun eksyin tuolle tielle niin se oli menoa se.
- Oon aivan sairaan laiska ajelemaan säärikarvojani.
- En pese läheskään aina naamaani nukkumaan mentäessä. Aamulla saatan korjailla ripsareita.
- Saatan käyttää kolmea (min. kahta) ripsaria päällekkäin saadakseni pitkät ja tuuheat ripset. Koska yksikään mun kokeilema ripsiväri ei vaan tee niitä molempia!
- Ostin silmänympärysvoiteen kun täytin 20. Oon käyttänyt sitä ehkä kolme kertaa, kuuden vuoden aikana. Oisko aika hankkia uus ja ruveta käyttämään? :D
Sit on nää perus finnien puristelu, kynsilakkojen repimiset, kynsinauhojen repimiset ja mitä lie..:
ihana kuulla että ammattilainen tekee ihan samoja juttuja! :D

msr (Ei varmistettu)

No, en tiedä onko kosmetologilta kummoinen synti omatoiminen mustapäiden kaivelu komedoraudalla, mutta välillä tuntuu että osa lähtee paremmin "mummopinnillä" (!!) Papulat osaan jättää rauhaan, mutta pustuloita poksauttelen ihan surutta ja teen asianmukaiset desinfioinnit ja käytän jälkeenpäin cliniquen finkkugeeliä ja rauhoittavaa naamiota tulehduksilta ja Petteri punakuono-efekteiltä välttyäkseni :) luufinnillä tarkoittanet miliumeja, niihin en koske koska ovat mulla silmänympärysalueella, ne jätän jonkun kokeneen kollegan huoleksi etten puhko silmiäni sätkiessäni :D niiden puhkomisessa kannattaa muistaa aina steriili neula ja hanskat sekä huolellisesti vähintään ultraäänipesurissa puhdistettu komedorauta.
Voin yhtyä tuohon kynsilakkojen repimiseen.. yleensä ei lähde repimällä, mutta jos kerroksia on paljon, niin ei tarvitse kuin käydä suihkussa niin johan irtoaa. Peel off-aluslakka on varsin pätevä, mutta ei senkään jatkuva repiminen varmaan hyväksi ole, glitterien alle ihan ehdoton! Ja jos mulla töissä lohkee kynsi niin en hemmetissä kituuta sen kanssa kotiin asti vaan pätkin fiskarsseilla. Viilailu joutaa odottaa seuraavaan lakan vaihtoo:D
Ja vielä tulee mieleen, että aika harvoin putsaan kasvoja aamuisin. Oikeastaan vain silloin kun ei ole kiire. Käytän aamut ennemmin nukkumiseen ja ei ole aikaa odottaa että voiteet imeytyy ennen meikkaamista :D
Ja joo, oon ihan laiska sivellinten pesijä.. pesen ehkä kerran kuussa siveltimet jos sitäkään, mulla on lisäksi suosikkisivellin, jolla lähes joka päivä lisään hohtoa kulmaluulle ja sen kyllä huomaa sitten muutaman viikon jälkeen, että on tullut sudittua :D jos kavereita pitää meikata omilla siveltimillä niin ihan häveliäisyyssyistä pesen niitä edellisenä iltana :D kicksin puhdistussuihke on, vielä kun sitä käyttäisi..
Oon kesäisin myös laiska kropan rasvaaja, mut talvella ei parane jättää välistä, muuten kulkee perässä pölypolku :D

Apupyörillä

Tästä tuli mieleeni - löysin tänään ehkä ikävimmän paikan finnille tähän mennessä - punainen koskeva näppylä silmäluomella aivan ripsien tyvessä! Siis oikeasti, finnit, menkää mieluummin vaikka keskelle otsaa :D. Nyt jokainen silmien räpsäytys koskee ja kutiaa. Ja kyllä - räpläisin finnin pois jos pystyisin, mutta se on vielä liian varhaisessa vaiheessa.

Positiivista

Yksi ikävä paikka on myös tossa ihan sieraimen ja septumin "suulla". Ai faaaaaaaan että se tuntuu inhottavalta! :D Korvassakaan oleva finni ei ole mitään herkkua. Kaikki sympatia aknesta kärsiville kun mulla jo yksikin kipeä näppylä saa mielen matalaksi.

Aino- (Ei varmistettu)

Hei toi kuulostaa näärännäpyltä, itelläni ne lähtee pois vaan lääkärin määräämällä antibioottivoiteella ja silmätipoilla. Jos se pysyy silmässä monta päivää niin kannattaa kävästä lääkärissä, itse en viimeksi mennyt ja näppy paisui valtavaksi ja viipyi silmäluomellani useamman kuukauden....:/

Hallahalla (Ei varmistettu)

Meinasin just sanoa ihan samaa!!! Silmäluomessa ei (korjatkaa joku asiasta enemmän tietävä) mun mielestä oo samanlaisia huokosia, että finnejä vois Ees muodostua! Apteekin kautta tippoja ja älä vaan ala ronkkimaan tai Se tulehtuu tosi pahasti.

ada1 (Ei varmistettu)

Mulla ei taida olla muuta syntiä kuin hullu laiskuus meikkaamisessa. Siis laitan kyllä ripsiväriä ja kulmakynää joka päivä mutta siinä se yleensä onkin. En kestä kipua ollenkaan joten en vaan voi nyppiä kulmakarvojani, joten ehh... Sheivaan ne. :--D pyörtykää vaan. Siis en tietenkään kokonaan, vaan tavallaan muokkaan ne sen höylän avulla. Ja välillä en jaksa sitäkään tehdä joten ne on maailman epäsiisteimmät, onneksi ei ole kovin tummat. Mulla on myöskin pitkät ja paksut hiukset joita en jaksa laittaa mitenkään joten ne on aina ponnarilla. En muista koska olisin viimeksi käyttänyt näissä mitään muotoilutuotteita :D hups.

Mirsti (Ei varmistettu)

Pyöritin ensin silmiäni luettuani otsikon. Nyt luettuani jutun on pakko todeta: mulla on ihan täsmälleen samat paheet! Plus: olen kuin pikkuapina, myös läheisten mustapäät ovat ronklaamiseni kohde!

Aurinkotukka (Ei varmistettu)

Tässä olisi Saaralle haaste. Olisi hauska nähdä sinun tekevän meikin vain yhdellä tuotteella. Eli vaikka yksi meikki aurinkopuuterilla, yksi meikki huulipunalla, yksi poskipunalla yms.

Teukka (Ei varmistettu)

Mä runttaan ripsientaivutinta vaikka on ripsiväriä ripsissä.. :/ josta tulikin mieleen että kehuit sitä cailap by mariela sarkima ripsentaivutinta, ja ostin sen itellenikin, mutta siihen ei löydy vaihtokumia?!?!? Osaatko sinä sanoa että mistä niitä saa, onko niitä vai ei? Itse en löytänyt vastausta mistään enkä tietoa ko. asiasta... Hassua kun eikö kukaan muu tarvii vaihtokumia omiin taivuttajiin...

Hallahalla (Ei varmistettu)

Mun taivuttimessa on ainakin siinä varsi/kahva osassa sellaisessa suojakotelossa vaihtokumi. Ellet oo sitten vaihtanu sitä jo :) Luulisin että esim ihan H&M vaihtokumitkin käy siihen. Mä en kyllä ikinä oo vaihtanu sitä kumia vaikka muita ripsentaivuttimia on ollutkin :D Olkoon sekin sitten kauneussynti, mutta olen kyllä pessyt ja desinfioinut kumia. Ainakin joskus heh.

Ansku_A (Ei varmistettu)

Jälleen yksi mustapäiden puristelija ilmoittautuu... rikos uusitaan aina suihkun jälkeen. Että siitä voikin tulla syntinen olo. Mutta minkä minä sille voin, että nenukin huokoset tukkiutuvat alta aikayksikön?!
Saara, paljastaisitko millaista "kirurgiaa" käytät niihin luufinneihin? Mulle tulee niitä toisinaan, ja olen ihan tuskissa niiden kanssa kun en saa niitä pois. Vinkkejä? Kiitos!

Hannamanna

Revin kaksihaaraisia hiuksia tai leikkelen niitä keittiösaksilla. Pitäisi varmaan käydä a) useammin kampaaalla tai b) pitää parempaa huolta latvoista. :D En tiedä onko siitä varsinaisesti harmia (todennäköisesti on).

(Meinasin unohtaa lisätä täsmennyksen hiuksia kaksihaaraisia-sanan jälkeen. Onneksi huomasin, tulkinta mahdollisella assosiaatiolla miehiin olisi ollut aika karsea :D)

Hannamanna

Ei kun ainiin, kaksihaaraiset ja kaksilahkeiset, puurot ja vellit iloisesti sekaisin :D

Nasku (Ei varmistettu)

No, todellakin mustapäiden puristaminen on synti numero 1. Samoin siveltimien peseminen... sitä voisi tehdä useammin. Ja kuka jaksaa löträtä rasvan kanssa että jaksaisi vähän väliä olla rasvaamassa kinttujaan? En minä ainakaan. Ja voisihan sitä pestä hiuksensakin ehkä vähän vähemmällä shampoolla... Mutta minä yritän parantaa tapojani.

Ja kun menee youtubeen niin mustapäiden puristelusta saattaa tulla neuroosi.... https://www.youtube.com/watch?v=KCKh0-vTRAE

BettinaW makeup (Ei varmistettu) http://bettinaw.blogspot.fi/

mäkin puristan finnejä ja mustapäitä. hyi! ajabaja :D

http://bettinaw.blogspot.fi/

Sindu (Ei varmistettu)

Juurikin yllämainitsemasi synnit ovat minunkin paheeni. Finnejä tosin harvemmin tulee. Siitäkään huolimatta, että suurin syntini on, että nukun AINA meikit naamassa. En pese kasvojani iltaisin edes vdellä, kuin ehkä pari kertaa kuussa... Aamuisin ja suihkuss sitten tulee pestyä kasvot, ja tosiaan vain vedellä, en käytä mitään tököttejä... Ja silti ihoni on näppylätön ja suurin ongelmani on vain tummat silmänaluset. Ottaen huomioon, että olen jo 27, niin odotan vain, että milloin laiskuuteni alkaa kostautumaan....

Vierailija (Ei varmistettu)

Toivon postausta suosikkiseerumeistasi! Itse en ole niitä oikein ikinä käyttänyt/ niihin uskonut niin tähän voisi tulla muutos. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Käyn kampaajalla korkeintaan kerran vuodessa, välillä saatta mennä kolmekin vuotta väliä. Värjään aina kotona ja välillä klipsin kuivat latvat itse pois, puolustukekseni sanon että olen kuitenkin ostanut hiusten leikkaamiseen tarkoitetut sakset etten sentään (enää) millään fiskarseilla hiuksiani nyrhi. Joskus olen jopa vetäissyt itse itselleni polkkatukan ja ihan hyvältä se näytti, ainakin omasta mielestäni.

Vinkki laiskoille rasvaajille: itse olen tuonut purkillisen kosteusvoidetta työpöydälle, niin muistan aina välillä rasvata käsiä, kyynärpäitä jne. Tämä tosin ei onnistui kuin tällaisessa tylsässä toimistotyössä.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.