Kérastase Discipline - Hallittavuutta kaikille hiustyypeille

Saara Sarvas

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta.

Vaikka olenkin peruskoulutukseltani kampaaja, tulee hiustenhoito ja -muotoilutuotteista kirjoitettua todella harvoin. Syy tähän on se, että harvat tuotteet tekevät minuun erityisen suuren vaikutuksen. Lakka on lakkaa ja kuivashampoo kuivashampoota. Toisista tykkään enemmän kuin toisista, mutta se painottamani innostuminen uupuu.

Melkoinen palopuhe, mutta niin on kyllä tänään esiteltävä tuoteperhekin! Näiden tuotteiden teknologiaa ja sen vaikutusta hiuksen liikkeeseen on testattu L'Oréalin laboratorioissa ties missä tuulitunneleissa ja muissa avaruusajan laitoksissa, ja lopputuloksena on sarja, joka tekee konkreettisia ihmeitä hiuksille.

Postauksen kuvissa hiukseni on pesun jälkeen vain föönattu. Ei suoristettu, ei föönattu silottavan harjan kanssa, eikä muutenkaan käytetty mitään tavallisen elämäni vippaskonsteja. Tämä sarja on juuri sitä, mitä mä olen kaivannut ja himoinnut.

 

Kérastasen tuorein lanseeraus on upouusi hiustenhoitosarja, sekä kampaamossa tehtävä hoitopalvelu, joka helpottaa hiusten hallittavuutta jopa kuukauden ajan. Kokeiltuani kotihoitotuotteita palan halusta testata kampaamohoitoa. 

Kyseessä on Discipline -niminen tuoteperhe joka sopii kaikille hiustyypeille. Kiharat, suorat, ohuet tai paksut - samaa asiaahan me kaikki haluamme: 

Pehmeitä, tuuheita, sileitä, helposti hallittavia ja terveen näköisiä hiuksia... Täydellisyyttä.

Tehokas silotus ja hallittavuus ei tarkoita sitä että ohuet pohjoismaiset hiukset makaisivat länässä päätä myöten, päinvastoin! Ensipesusta asti oli ihmeelistä miten erilaiselta hiukseni tuntuivat mihinkään aihempaan verrattuna. Omat hiukseni ovat jäntevämmät ja tuntuvat siltä, kuin jokainen yksittäinen hius olisi vahvistunut, turvonnut ja silottunut samanaikaisesti. Karheampi pidennyshius taas on sileä ja uskomattoman taipuisa ja terveen tuntuinen.

Hiusten pesutuotteiden yhteydessähän luvataan aina suuria, mutta valtaosa niiden vaikutuksista on vain kosmeettisia ja seuraavaan pesuun asti päteviä.

Kannattaa siis etsiä tuotteet, joiden hiuksiin jättämä tunne on sellainen josta pidät. Itselleni tämä sarja iski etsinnät kerrasta poikki ja pinoon. Discipline 4-ever!!!

 

Karsastan yleensä näitä nimihirviöitä ja mullistavia ainesosia, mutta jos tämän lopputuloksen takana on maaginen Morpho-KératineTM -yhdiste, annan mieluusti sille kaiken sen vaatiman kunnian! 

Morpho-KératineTM sisältää korjaavia ainesosia, kuten arginiinia, pro-keratiinia, seriiniä sekä morpho-polymeerin, joka muodostaa hiuksen ympärille muotoilevan ja silottavan kalvon. Niin ja hei, sieltähän se nimihirviön taustakin löytyy! Morpho-polymeeri ja hiuksen keratiinia korjaavat aminohapot yhdessä. 

 

En vielä tiedä, miten nämä hoitotuotteen rakennepaikkaavat proteiinit käyttäytyvät pidennyshiuksessa pidemmällä aikavälillä. Perustavanlaatuinen ohjehan on, että pidennyshiukseen ei saa käyttää rakennepaikkaavia tuotteita takkuuntumisriskin takia. Eräs pidennystaituri totesi kuitenkin viime vuonna, että nestemäiset proteiinit (ne rakennepaikkaavat aineet) on kehitetty uusimmissa tuotteissa niin laadukkaiksi, etteivät ne kerääntyisi pidennyshiusta takuttamaan.

Sormet ristiin siis, koska Discipline -hoito tasoitti näkyvästi laatueron oman hiukseni ja pidennysmateriaalin väliltä. Jatkan tuotteiden käyttämistä ja raportoin, jos törmään ongelmiin!

 

Sarjan kotihoitotuotteita on yhteensä neljä, mutta kahdellakin varmasti pärjää ainakin aluksi. 

  • Bain Discipline - Shampoo joka vaahtoaa pehmeästi ja jättää hiukset jo valmiiksi hoidetun tuntuisiksi.
  • Discipline Fondant - Hoitoaine joka kannattaa levittää pyyhekuiviin hiuksiin, vaikutusaikana 1-2min.
  • Masque Discipline - Naamio joka tehostaa hiuksen kiiltoa ja sileyttä entisestään, vaikutusaikana 3-5min.
  • Discipline Spray - Hoitosuihke erityisesti karheille hiuksille ja pidennyksille! Lisää hiuksen muotoiltavuutta ja liikkuvuutta.

Mä olen vaikuttunut ja innostunut - katsotaan jos saan vielä aikaiseksi käydä testaamassa hoitoa kampaamossa!

 

Onko joku muu ehtinyt jo kokeilla uutta Discipline-sarjaa tai kampaamossa tehtävää hoitoa?

Kommentit

Emiliina (Ei varmistettu)

Nopealla googlettelulla en löytänyt, että mistäköhän näitä saa ostaa? Löytyykö vielä edes kaupoista?

Saara S.
Saara Sarvas

Kesäkuussa on lanseerattu, eli pitäisi varmasti saapua Kerastasea myyviin kampaamoihin kuun aikana! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Cm hiustalot ainakin jälleenmyyvät kerastasea!

miituska^^ (Ei varmistettu)

moi! kaipaisin edes suurpiirteisiä hintatietoja näihin tuote-esittelyihin. vaikka sen luultavasti löytäisi nopeasti googlettamalla, yleensä into ei riitä siihen ja sitten myös koko tuote unohtuu (joka on tässä jutussa harmi, koska kuulostaa niin täydelliseltä). luulisin myös, että maahantuojalla on TOH tiedossa jo tässä vaiheessa, vaikka ylempi kommentoija ei ollut löytänyt myyntipaikkoja tälle tuoteryhmälle.

Saara S.
Saara Sarvas

Ärrr anteeksi, piti lisätä hinnat julkaisun yhteydessä, mutta unohdin x( Lisään ne kun pääsen koneelle! Suuntaa antavasti heitän 30-40€ / kpl, sama hintataso kuin muissakin Kerastasen tuotteissa.

Yritän jatkossa lisätä hintatietoja muihinkin tuotteisiin, kiitos siis palautteesta! ^_^

Lullah

no voi murina! Ehdinkin jo ajatella että liian hyvä ollakseen totta, ja niinhän se olikin. 20-30 hintaluokka juuri ja juuri vielä rakennepaikkaavasta tuotteesta menisi (ainoa hiustuotetyyppi, jossa markettituotteilla ei ole mitään saumaa), mutta 30 ylittäessä mennään opiskelijareppanan budjetin yli ja muutenkin oman "näin paljon suostun maksamaan" raja rikotaan. Harmi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ulkomailta kun tilaa niin saa vähän edullisemmin :) Yleensä myös ilman postikuluja. Esimerkiksi lookfantastic myy Kerastasea, toimittaa myös suomeen ja ainakin omalla kohdalla toiminut hyvin.

Lullah

Tiedän kyllä, tuo luottokortti ja paypal vain on sellaista sählinkiä aina. En tykkää tilata edes suomalaisista nettikaupoista. 

miituska^^ (Ei varmistettu)

Kiitoksia! Yritin jopa itse googletella, ja jossain oli mainittu 209€ (ajattelin sen olevan koko setistä), mutta ei taitanu ihan liittyä asiaan se hakutulos :D

Elina00 (Ei varmistettu)

Olisi kiva jos raportoisit vielä jossain vaiheessa miten toimi pidennyshiuksessa. Kuulostaa muuten kyllä lupaavilta tuotteilta. Itse oon vaan pilannut varmaan 3 pidennykset juurikin rakennepaikkaavien ainesosien takia :(

Saara S.
Saara Sarvas

Jos unohdan raportoida, kysäise parin viikon päästä! 

Ms (Ei varmistettu)

Meillä ei vielä liikkeessä ole kattavampaa koulutusta tästä uudesta sarjasta ollut, mutta kerastasea siis kyllä jälleenmyydään, mutta korjaa toki jos korjaan sua väärin :D kerastasen sh:t (bain) ja hoitoaineet (lait/fondant) on tiivisteitä, jolloin kosteus hiuksissa ei tuotetta "laimenna" vaan päinvastoin, tuote levittyy paremmin ja on riittoisampi. Tällöin pyyhekuivausta ennen hoitoainetta (fondant) ei tarvita. Maskia ennen kylläkin, halutessaan hoidosta kaiken tehon irti.

Voi tietenkin olla että disciplinessä tämä ei pidä paikkaansa ?

Pilkunviilaustietoa mutta meillä iso osa tuotteen myyntiä tiiviste-ominaisuuden painottaminen, ja että vaikka tuote on verrattaen arvokas, on se myös todella riittoisa :)

Cocobee (Ei varmistettu)

Allekirjoitan kyllä tuon viimeisen lauseesi - minulla on ollut aikoinaan Kerastasen parin eri sarjan maskipurkit käytössä, ja normikäytöllä yksi purkki on kestänyt lähemmäs pari vuotta suht pitkillä hiuksilla. Käytin maskia normaalin hoitoaineen tapaan joka pesulla, tosin niukasti rasvoittuvaa sorttia olevat hiukseni eivät kaipaa pesua kuin n. kolmen päivän välein. Riittoisuuden puolesta hintakaan ei tunnu niin pahalta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olipa hyvää tietoa tuo ylläolevan kommentin osuus tuotteiden tiivistemäisyydestä. En ole koskaan törmännyt tällaiseen ominaisuuteen vaan olen aina elänyt siinä vanhassa uskossa, että hiukset pitää olla mahdollisimman kuivat kun niihin hoitoaineen laittaa. Olen paria Kerastasen shampoota kokeillut ongelmalliselle päänahalleni ja molemmat ovat osoittautuneet mielettömän hyviksi. Näin ollen meinaan testata lisää saman valmistajan tuotteita. Hoitoaineita en ole vielä kokeillut, joten etsin lisätietoa myös tuosta tiivistemäisyydestä. Hiukseni ovat pitkät ja paksut, hieman taipuisat (yleensä juuri väärään suuntaan) joten nämä tekstissä mainitut tuotteet voisi olla tosi kova juttu omaan päähäni. Luin lisäksi jostain ulkomaisesta blogista ihan vasta, että Kerastasella olisi myös jokin hiuksia kasvattava tuoteperhe. Olisiko ollut joku Densite tms... Se pitää kanssa saada testaukseen.

LiisaK (Ei varmistettu) http://inthispartoftown.blogspot.fi

Wau! Kuulostaa ja näyttää tosi hyvältä! Just sitä mitä itsekin toivoisin hiuksiltani... Ostoslistalle menee ;)

Kiitti, nyt noi on pakko saada! :D Kuulostavat ihan super-hyviltä tuotteilta hiuksilleni. Toivottavasti käyt myös testaamassa kampaamohoidon ja kerrot kokemuksesi siitäkin. :)

Elinaaaaa (Ei varmistettu)

Hei Saara ! Minua jäi kiinnostamaan, mikä tuo Kérastase-kampaamohoito on. Olen mielestäni lukenut siitä vähän jostain lehdestä, mutta en esimerkiksi muista missä kampaamoissa voi käydä tekemässä kyseisen hoidon. Olisi mukava, jos pääsisit käymään kampaamohoidossa ja kirjoittasit siitä joskus. Ihanaa kesää sinulle Saara ! :)

Olga (Ei varmistettu)

Onkohan näissä tuottteissa voimakas tuoksu? Kuulostavat hyviltä tuotteilta, mutta olen astmaatikko, joten tuo tuoksu on aika rajoittava tekijä.

emmip (Ei varmistettu)

Mitenkäs tämmöinen ihmesarja toimii luonnonkiharassa hiuksessa :D tai siis kun tykkään kyllä siitä, että se on kihara, mutta en kuivuudesta :D

Sakke (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaa sellainen asia, että kuivaako joku ihan oikeasti hiukset pyyhkeellä ennen hoitoaineen levitystä?

Lullah

Riippuu, mikä hoitoaine kyseessä. Normihoitoaineen kanssa vähän ehkä rutistelen käsin pahinta vettä pois, mutta sitten kun laitan jonkun kunnon vaikutusajan kaipaavan hoitoaineen, niin sitten joskus jopa kuivailenkin pyyhkeellä. Riippuu vähän siitä mitä hoitoaineelta haluan silloisella hetkellä irti, siloittavuutta ja sellasta perushoitoa vai kunnon tehoja. 

kalsari (Ei varmistettu)

Hei! onko tämä tuote mielestäsi hoitavampi ja korjaavampi kuin Joico K-PAK sarja. Mulla on tosi puhki vaalennettu tukka ja toiveena pitää se pitkänä mut se on melko haastavaa. Tällä hetkellä K-PAK tuotteet käytössä enkä kyllä juuri mullistavaa vaikutusta ole huomannut vaikka todella tehokkaana tuotteena siitä puhutaan...

Vierailija (Ei varmistettu)

Saako sarjaa aivan tavallisista marketeista vai pitääkö sitä käydä kampaamosta hakemassa?

Lullah

Ei ihan marketista löydy, mutta kampaamoiden lisäksi mm. stockmannilta tulee varmaan löytymään. 

Hanna101 (Ei varmistettu)

Houkuttaisi kokeilla, niin täydelliseltä kuullostaa! Vieläkö käytät näitä?

punapää (Ei varmistettu)

Kerastese disipline - tästä en luovu ikinä. Sileät, jämäkät, poissa oli karheus. Tyvestä latvaan hyväkuntoiset pitkät hiukseni oikein janosivat tätä ainetta. Pitkiin hiuksiin herneen kokoinen pallo joka hierotaan käsiin ja sen jälkeen vedellään hiuksen pintaan (ei huuhdella). Tuoksu on myös miellyttävän ylellinen.

Kommentoi