Kevään ja kesän merkkejä....

Saara Sarvas

Tänään raekuuron ja auringonpaisteen vuorottelua ikkunastani katsellessa mietin, että kevät taitaa yrittää ottaa kunnon niskalenkkiä talvesta, ja sehän tarkoittaa sitä että kesä on aivan nukan takana. Onhan tätä kevättä vietetty jo pari viikkoa, mutta nyt se on mun mielestäni virallista. Mulle kevään merkkejä ovat mm.:

  • Kesärenkaat autossa
  • Hirveä tuoreen ruoan hinku (olin kirjoittanut ensin tuorean... :D)
  • Aurinkolasien jääminen autoon pysyvästi
  • Se kun roskat voi viedä ilman takkia tai hupparia
  • Kun on entistä vaikeampaa päättää, lähteekö ulos lenkille vai raahautuuko salille
  • Auringonvaloon herääminen
  • Talvikenkien kaappiin pakkaaminen
  • Ja tärkein kaikista: Jelly Sandwich -manikyyrihimo

Jellylakkauksen voi tehdä monella eri tavalla, mutta itse tykkään ehdottomasti eniten siitä pitkäveteisimmästä - kerros väriä, kerros glitteriä, kerros väriä jne. jne. Tällä tavalla glitterit jäävät kerrosten väliin ihanan monessa eri kohdassa ja kynsiä jää tuijottelemaan kuin mitäkin kaleidoskooppia.

 

Tällä kertaa jellykynsiin päätyi suosikki-jellylakkani China Glazen Shell-O ja Lumenen Natural Code -glitterlakka sävyssä 60 Magic Dust. Muistakaa jelly-kynsiä lakatessa käyttää läpikuultavaa värilakkaa ja isohileistä glitteriä kirkkaassa lakassa. Näin pääsette pienimmällä vaivalla.

Tässä siis mun viralliset kevätkynnet!

p.s. Jelly Sandwich on itelläni yksi parhaimmin kynsillä pysyviä lakkauksia, vaikka kerroksia tulee niin monta. Tämä pysyy hyvänä yleensä jopa viisi päivää!! ZOMG.

Kommentit

Hosuli
Hömppäblogi

Ihanat! Olen nähnyt viime päivinä blogosfäärissä pari niin kivaa glitterlakkausta, että ehkäpä on hankittava yksi hilelakka. Yleensä en tykkää omissa kynsissäni mistään erikoisemmasta (monimutkaisin lakkauksista on tämä: http://hosuli.blogspot.fi/2014/04/kynsioivallus.html), mutta jelly sandwich näyttää niiiiiiin nätiltä. Pysyvyydestä paljon plussaa. Nyt pitää vaan tutkia lakkakokoelma, koska en ole ollenkaan varma, onko mulla sopivaa läpikuultavaa lakkaa. Kiitos vinkistä!

Emmi L. (Ei varmistettu)

Miks mä en oo kuullu tollasista mitään? :O Oon taas niin jälkeenjäänyt, pakko siis kokeilla! Ja ihanan värinen toi lakka :)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

karoa (Ei varmistettu) http://iwannabe-everything.blogspot.fi/

ei hitto luin tätä just ku olin lakkaamassa kynsiä ja nyt tekis mieli ottaa nää lakkaukset heti pois ja tehä tommonen jelly :--D

Annabel (Ei varmistettu)

Mistä toi sun China Glaze on ? Noita ei kai pahemmin Suomesta löydä niin jos tiedät jotain hyviä nettikauppoja tai sitten ihan liikkeitä pk-seudulla niin kerrothan, jooko :-)?

hade (Ei varmistettu)

Saara apua! :O Vaalennettu kuivankarhea tukkani on ihan uuden haasteen edessä, kun sain kesäpestin rannalta. Mikään turbaanitötterö tai lierihattu ei työnkuvaan oikein sovi :D Onks sulla ideaa jostain supertuotteesta, jonka voimin saisin kirmata baywatch-kesäni kutrit hulmuten vai onko mun vaan alistuttava huiveihin ja lippiksiin?

Emmikki (Ei varmistettu)

Moikka! Tuli tosta Lumenen glitterilakasta mieleeni, kun se itselläkin on, että oisko sulla jotain kikkakolmosta glitterilakkojen poistoon? :D Rakastan kaikkea glitteristä kynsissä, mutta niiden poistaminen on aina ihan järkyttävän työlästä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.