Kiirepäivä Saaran seurassa

Saara Sarvas

07:00: Kuka herää tähän aikaan? Miksi? Miten silloin toimitaan?? Tahdon nukkua vielä 4h. Tai 5h.

 

07:10: Siis ihan oikeasti. Miten ihmiset toimii tähän aikaan? Alan meikata.

 

7:30: Ruokaa, kiitos. Lisäravinteet, kookosöljyt ja vähän proteiinia kurkusta alas, niin jaksaa painaa.

 

7:45: Pakkaus! Tänään (eli eilen) piti muistaa kaikki salikamoista pidennysvehkeisiin, koska kotiin ei ehtinyt oikein missään välissä.

 

Ja sama homma ruokien kannalta.. Packed lunch, dinner and snacks anyone?

 

8:13: Auto liikenteeseen ja YleX päälle! Tänään ehdin poikkeuksellisesti kuuntelemaan sekä aamu- että iltapäivälähetyksiä! Jos joku ei vielä tiennyt, niin YleX iltapäivä on mun mielestä paras asia, mitä radio voi tarjota. Saatoin kyllä tykätä siitä jopa vähän enemmän, kun nykyisin tuottajan hommia tekevä Jenny oli vielä enemmän äänessä..

 

09:10: Sain auton vastoin kaikkia oletuksia parkkiin baarikärpäsen (onko se enää sen niminen? Ei varmaan :D) eteen ja kipitin kohti Ateneumia. Napsin matkalla kokoelman kuvia, joista yhdessä:

 

On jonkinlainen viittakostaja..

 

09:15: Dr. Hauschkan pressitilaisuudessa näkyi paljon tuttuja kasvoja, mutta olin edelleen niin pöllämystynyt herätyksestä, että olin epäsosiaalinen tuppisuu. 

 

Hauschkan uusi meikkilook ja -tuotteet lanseerataan vasta maaliskuussa, mutta koska maaliskuun lehtien tekeminen alkaa olla jo loppusuoralla, infot eivät tulleet hetkeäkään liian ajoissa! Ihonhoitotuotteistaan tunnetun Dr. Hauschkan kansainvälinen meikkitaiteilija Karim Sattar oli niin ihanan oloinen tyyppi, että unohdin väsymyksen ja kuuntelin tyypin juttuja naurahdellen.

 

Satu Tuomisto on kyllä kaunis.. Ja eivät nuo meikitkään ole hassummat! Tässä look oli jo tummennettu iltaversioksi.

 

Tämä on koko päivän lempikuvani! Meikkaajalegenda Raili Hulkkonen tuntui pitävän Karimista vähintään yhtä paljon, kuin minäkin. Voisin myös itse ottaa Railista hieman mallia itseni arkihuolittelussa..

 

10:45: Aamiaiselta kirmasin tukkuun ostamaan lisähiuksia muutamalle asiakkaalle. Hiplailin höyhenpidennyssettiä noin sadatta kertaa, mutta jätin sen kiltisti odottamaan mahdollisia alennuksia tai omaa mielenvikaani.. Suunnitelmana oli lähteä tästä puolilta päivin alkaviin kuvauksiin, mutta sainkin viestin, mikä muutti aikataulutuksetni!

 

11:00: Sovin lopulta meneväni kuvauksiin myöhemmin ja otin nokan kohti kuntosalia. Treenijutuista voi lukea lisää täällä.

 

13:10: Treenin jälkeen juon yleensä palkkarin, mutta mulla oli poikkeuspäivän takia lounasaika ja nautin herkullisen meksikopata-tomaatti-raejuusto -sekoitukseni autossa radio seuranani. 

 

13:30: Hurautin Kulosaareen A-lehtien mystiseen päämajaan. Sää oli niin kaunis, että hetken aikaa harmitti hautautua studion pimeyteen.

 

Mutta se suru oli pian poissa, sillä tuotekuvaus on yksi mun ehdoton lempiasia! Saatoin muuten tänään ostaa yhden siihen liittyvän työvälineen.. Tällä kertaa kuvailimme aiemminkin mainitsemani maaliskuun-numeron tuoteuutuuksia. Ihan kreisiä elää tavallaan maaliskuussa. Mitenköhän eri merkkien edustajat pysyvät kärryillä, kun he ajattelevat jo jotain ensi vuoden kevään ja syksyn lookkeja?

 

Heittäydyimme Trendin kauneustuottajan Annin kanssa aivan villeiksi ja yritimme saada muutamat huulipunat näyttämään todellisen värinsä. Katsotaan, kumman söhräykset päätyvät lopulta lehteen asti..

 

O-ou, se niistä punista! Melko raadollista on tämä kauneustoimittaminen.

 

Kuvausten jälkeen kiipesin Lily.fi:n ja Trendin toimitukseen, missä pirteä Anna piti putiikkia pystyssä. 

 

15:50: Pohdin syvällisiä ja tuijottelin A-lehtien aulaa. Tykkään tästä rakennuksesta hurjasti. 

 

16:00: Hurautin kohti seuraavaa etappia ja ryystin palautusjuomaksi tarkoitetun eväsjuoman, mitä on näköjään tullut juotua tässä autossa joskus aiemminkin... Nappasin Sörnäistä kyytiini positiivisuutta hehkuvan, Costumen toimituspäällikkönäkin tunnetun Jennan, jonka hiuksia olen laitellut jo useamman vuoden ajan!

Jenna on kertakaikkisen ihana ja Lilyn toimituksessa päivän agendaa kerratessani mukaan lähti lukuisia ilontäyteisiä tervehdyksiä entisiltä työkavereilta.

 

Loppuilta kuluikin vanhoja pidennyksiä irroitellessa, hiuksia värjätessä ja uusia päähän kolvatessa. Siinä työn touhussa ei kamalasti kuvia näpsitty...

 

Vaikka tein hommia tuntikausia, visiitti tuntui enemmän tyttöjen illalta, kuin työprojektilta. Viimeistään Jennan kämppiksen liityttyä seuraan, saivat spekulaatiot, maailmanparannus ja positiivisuus aivan uudet mittasuhteet! Olin tuntien juttelun jälkeen voimautunut ja jotenkin kiitollinen siitä, että törmäsin juuri näihin ihmisiin tämän pitkän päivän päätteeksi.

 

22:30: Valmista! Jenna näyttää niin ihanan freshiltä täysin suihkunraikkaanakin. Olen kuin mikäkin self help -valaistunut, mutta positiivisuus se vaan kaunistaa ja näkyy ihmisestä konkreettisesti.

Saatiin tukka valmiiksi jo hieman aiemmin, mutta Iholla oli pakko katsoa!

 

23:30: Kotiin ajaessani radiosta tuli kuin kohtalon sanelemana vielä lisää self help -opastusta ja ohjeita onnen ja ilon saavuttamiseen. Fiilis kotiin päästessä oli euforinen, enkä edes jaksanut välittää ympärilleni levinneestä sotkusta. Pää vaan petiin ja herätyskello soimaan seuraavaa aamua varten!

Kommentit

pienisisko
Spin off

Kiva kun joku jaksaa kertoa ihan niistä tavallisista päivistä! Minusta on hurjan mielenkiintoista lukea miltä toisten työt ja päivät näyttää :)

Aurinkoista kevättä!

pauliina k. (Ei varmistettu) http://nastylittleugh.blogspot.fi/

multa meni vähän ohi puolet tästä postauksesta kun jäin nauramaan tolle viittakostajalle.. :-D

juulai (Ei varmistettu) http://juulai.blogspot.com

rakkaani! oot niin ahkera!

Kris (Ei varmistettu)

^ Sama. Mun mielestä sun ois pitänyt ottaa se merkkinä universumilta ja lähteä seuraamaan sitä!

Kris (Ei varmistettu)

JUULIA KOMMENTOI VÄLIIN :(

Saara S.
Saara Sarvas

Catfight!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahaha viittakostaja!

Vierailija (Ei varmistettu)

millonkohan sitä pidennystenleikkaamisjuttua on tulossa? :) itsellä ihan liian pitkät pidennykset odottaa leikkaamista, mutten tiiä uskallanko tuosta noin vaan kajota niihin ikean sakset huiskien!

Rosepippuri (Ei varmistettu)

Ihan mahtava postaus arkipäivästä, tätä oli hauska lukea!

Olen seurannut blogiasi jo pitkään ja tykkään sun tyylistä hirveesti. Olet todella aito, kerrot elämästäsi ja ajatuksistasi kaunistelematta ja rehellisesti. Tällaista aidosta elämästä kertovaa blogia on kiva lukea :) Itseironia on myös hyvästä. Jatka samaan malliin! Kivaa kevättä ja hali!

Vierailijavierailija (Ei varmistettu)

Onko kukaan muu sanonut, että susta tulee mieleen se Iholla-sarjan Ylex-Venla? Naamasta. Paljon. :-)

Vierailija (Ei varmistettu)

siiis mitä, seiskalta herääminen ois ihan luksusta!!! olen kateellinen T. herätys klo 5 joka aamu

jiiiii (Ei varmistettu)

Hei mun on pakko kysyä sulta Saara, että mitä mä vastaan mun poikaystävälle ku se AINA (kun luen jotain naistenlehteä) kyselee että miksi noi meikit on hajotettu niihin tuotekuviin :D Murahdan vaan aina jotain että ''no ne näyttää makeilta...'' Nii mitä sille sanois takasin tyhjentäväksi vastaukseksi?

Dreams

 

Ihana, kaunis, aurinkoinen Saara! Kiitos a) Jennan Claudia-hiuksista b) sun energiasta, aitoudesta ja lämmöstä c) kaikista elintärkeistä postauksista :)

Toit valoa meidän iltaan niin monella tasolla!

<3 Paula

P.S Kaikki kävi hyvin ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Välillä se on hieman hassua ostaa tammikuussa syksyn tuotteita ja heinäkuussa kevään tuotteita, mutta kyllä siihen tottuu :) Sitä vaan on tovin ihan fiiliksissä seuraavan sesongin tuotteista, vaikka pitäisi taas keskittyä kuluvaan kauteen..

Vierailija (Ei varmistettu)

tämä oli mukava postaus ja viittakostaja oli ehkä paras, haha :DD Ja voi tuota jumalaisen kaunista Satua! upea nainen! :)

Tuulis (Ei varmistettu)

I feel you, jouduin tänään heräämään poikkeuksellisesti 7.15, ja se ei oo kyllä ihmistä varten.

Kuvittelin lapsena, että aikaisten aamuherätysten tahmeus häviää sitten aikuisena, mutta pyh.

Vierailija (Ei varmistettu)

tämä on ihan uusi löytö mulle. Yhdessä viikonlopussa kävin koko viime vuoden läpi ja ihastuin ihan täysillä tähän. Jatka samaan malliin, koukussa tähän =)

Kätsy (Ei varmistettu) http://ripsaritposkilla.blogspot.fi/

Tämmöisiä postauksia saa tehdä vaikka enemmänkin ;) Kiva tietää millainen meikkaaja-maskeeraajan arki on. Karim Sattar kävi myös meillä koulussa tekemässä uuden lookin ja oli kyllä mahtava tyyppi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olipa kiva postaus! :)

HeidiHoo (Ei varmistettu) http://enmondag.blogspot.fi

Kyllä, se on edelleen Baarikärpänen!! :D Pakko sanoa, että mua on aina ärsyttänyt kaikki tommoset kuvat lehdissä missä meikit on hajotettu palasiksi tai ruiskuteltu miten sattuu. En oo ikinä lämmeny, enkä lämmennyt nytkään! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Toi Karim näyttää pelottavan paljon Maki Kolehmaiselta...

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mä ihailen sitä miten saat lennosta syötyä noin kurinalaisesti :) ite varmaan unohtaisin syödä kokonaan...

KristaK (Ei varmistettu)

Samaa sanon kuin vierailija, on luksusta herätä vasta seitsemältä kun normaalista herätys on klo 5 :)

Ja tosiaan mahtavaa että jaksat kannella eväitä mukana ja syödä hyvin. Onhan mullakin töissä toimistolla eväät, mutta kesäisin kun rymyän metsissä, syöminen yleensä unohtuu tai ravinnoksi on karkkipussi. Matkustamisesta nyt puhumattakaan.

Ismo (Ei varmistettu)

Mun on ihan pakko kysyy ku oon ottamassa uusia pidennyksiä, eli onks Simply Naturalin hiukset hintansa verosia? Pysyykö hyvällä hoitamisella kunnossa kauanki? :-)

Sasetar
Frillycakes

Kyllä voi yhden ihmisen päivään mahtua vaikka mitä!! :D

Haha..toi vittakostaja on kyllä paras!

<a href="//www.lily.fi/%3Ca%20href%3D"http://frillycakes.blogspot.com/">http://frillycakes.blogspot.com/">~ Frillycakes ♥ ~</a>

Sasetar
Frillycakes

hups..sehän linkki ei mennytkään ihan niin kuin piti :P

~ Frillycakes ♥ ~

annakarin
Anna Karin

hahah, viittakostaja vois hyvin olla mun isoveli, antti asplund.. :-D meinasin jo laittaa sille facebookissa viestiä, "oliks sulla eilen viitta päällä?!".

Vierailija (Ei varmistettu)

kiireisen elämään helpotusta; frozypackit eväille http://www.geevoima.fi/FROZZYPACK ja cooler laukku autoon esim.http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=1031&amp;subcat=68 &lt;3

Vierailija (Ei varmistettu)

Auts mulle tuli niin aamutuska noista ekoista kuvista :D Tiedän miltä tuntuu :)

vaoppis (Ei varmistettu)

Moikka! Tämä menee nyt vähän offtopicciin kun en saa tätä palstaa tällä puhelimellani kunnolla toimimaan enkä siis pääse etsimään kynsiaiheista kirjoitusta. Siis: onko olemassa jotakin litkua, jolla voi ohentaa vanhat tahmettuneet kynsilakat käyttökelpoisiksi? Jos, niin mistä sitä saa ja millä hinnalla?

Anna7 (Ei varmistettu)

Ylex Iltapäivä ja Jenny, love love looooooove!

Vaatetaivas

Kello on 5.19 ja mä oon jostain syystä hereillä. Odottelen jatko unta tai kellon soimista. Viittakostaja pudotti mut totaalisesti!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.