Kopiotyyli: Pinkki hehku + Kajal

Saara Sarvas

 

Kesäkuun Trendin Kauneus-osio aukesi tällä kertaa postauksen ensimmäisen kuvan ihastuttavalla meikillä. 

Vaikka harva meistä taviksista näyttää yhtä hehkuvalta minimipuunauksella, on look mielestäni täydellinen valoisien kesäiltojen rientoihin, puistoissa kirmailuun ja porttikongeissa pussailuun. Tässä vinkit tämän meikittömän meikin mestarilliseen toteutukseen!

 

Levitä ensin kosteutetulle iholle meikkivoide kahdella sävyllä. Itse päätin tällä kertaa korostaa kasvojen muotoa kuvissa näkyvällä varjostuksella. Meikkivoiteena käytin Bobbi Brownin meikkivoidestickiä, jonka levitin iholle sormin.

Oikeanpuoleinen kuva on lämpimämmän sävyinen, koska vaihdoin fiksuna tyttönä kameran asetukset oikeiksi vasta ensimmäisen kuvan jälkeen :D

 

Levitä poskiin persikan sävyistä voidemaista poskipunaa piirtämällä ensin molempiin poskiin viivat, jotka häivytät taputtelemalla ihoa. Itselläni käytössä IsaDoran Twist Up Blish & Go -poskipuna sävyssä 80.

 

Tee simppeli silmämeikki levittämällä luomille ensin voidemaista poskipunaa, jonka häivytät taputtelemalla. Levitä poskipunapohjustuksen päälle vaaleaa persikkaista luomiväriä tai puuterimaista poskipunaa. Voit levittää ja häivyttää luomivärin yhdellä suurella ja pehmeällä häivytyssiveltimellä.

 

Piirrä molempiin silmiin sisärajaus ihon sävyisellä kajal-kynällä. Taivuta sitten ripset, ja levitä niihin kirkasta geelimascaraa, tai ruskeaa ripsiväriä - jätä alaripset rauhaan. 

 

Harjaa vielä kulmat tuuheiksi kulmavahan kanssa, pyyhkäise huuliin vaaleaa huulipunaa (tai poskipunapuikkoa, jos tahdot mattaisen ja yhtenäisen lopputuloksen!), suihkuta kasvot läpi kosteussuihkeella ja olet valmis kesään - ja sen seikkailuihin ;)
 

Todella kiva lookki, joka keräsi kehuja kesäisellä piknikillä. Kuva latautui web-tallennuksesta huolimatta ärsyttävän flateilla väreillä... Tykkään joka tapauksessa!

Kommentit

Lullah

Varsin samanlainen, kuin minun normi kesälook! Kevyt pohja, sipaus poskipunaa, siistityt kulmat ja ripsiväriä. Huuliin en sipaise mitään, kun töissä ei ole peiliä, joka huomauttaisi, että tee asialle jotain, kun puna on häipynyt. Ihanan helppo ja raikas look. Kulmien olen huomannut olevan hyvin tärkeä osa tätä, sillä jos kulmat jää siistimättä ja täyttämättä, naama näyttää helpotusti liian meikkaamattomalta, enemmänkin vastaheränneeltä. Se kulmien siistiminen tuo skarppiutta ja sitten näyttää kauniin huolettomalta. 

Saara S.
Saara Sarvas

Itsekin suosin useimmiten kevyen kevyitä kiiltoja ja muita kosteuttavia tuotteita, joiden katoamista ei pitkän päivän aikana huomaa :D Ja ehdottomasti, kulmat ovat yllättävän monessa meikittömässäkin meikissä se viimeinen juttu, jonka viimeistely skarppaa koko ilmeen.

elinakoo (Ei varmistettu) http://www.kirppisstyle.blogspot.com

Mulla olisi toivepostausehdotuksena sellainen, että voisitko toteuttaa kulmakarvatutorialin jonkun sellaisen ystäväsi avustuksella kenellä on vähän kulmakarvoja, kulmakarvat eivät ole luonnostaan saman malliset ja että kulmakarvojen alkuosa on harva. Haluaisin niin nähdä miten saat sellaisista kulmista luonnollisen näköiset ilman liian tummaa ja kovaa kulmameikkiä :).

Saara S.
Saara Sarvas

HMMM.. Loistava idea, nyt pitää alkaa pohtia, kuka kavereistani olisi tällainen - tunnen pelottavan tuuheakulmaista porukkaa :D

elinakoo (Ei varmistettu) http://www.kirppisstyle.blogspot.com

Haha, mä voin tulla malliksi! :D Ei vaan, hiukan liian kaukana on tähän hätään ja itsellä iso maha, joka poksahtaa hetkenä minä hyvänsä. Kulmat on vaan itselleni se tärkein osa kasvoissa ja ehostuksessa, ja tuntuu, että myös se vaikein! Kun tosiaan hiukan tarvitsevat synkronointia keskenään ja alkuosat ovat harvat, joiden paikkailulla saakin helposti liian meikatun olon aikaiseksi.

Pakko vinkata tähän, että Benefitin Gimme Brow -kulmageeli on aivan ehdoton hieman epäsymmetrisille ja ei niin tuuheille kulmille! Antaa väriä ja runsautta. Vaatii vähän opettelua että löytää juuri sen omille kulmille sopivan tyylin levittää, mutta kun sen oppii niin ei tosiaan ole vaaraa liian meikatun näköisistä kulmista!

vaahtera (Ei varmistettu)

Hyvä idea! Mulla taas on niin että kulmakarvoja ei ole juuri ollenkaan loppupäässä. Mulla kulmien meikkauksen lopputulos on yleensä liian kova ja meikatun näköinen. Ongelmana on myös se, että meikkikynän jälki ei pysy rasvaisessa ihossani, vaan suttaantuu päivänmittaan. Laitan cc-voidetta ja puuteria ennen kulmien piirtämistä, mutta sekään ei auta. Myös luomivärimäistä kulmaväriä olen kokeillut.

Vieno (Ei varmistettu)

Kertoisitko tyhmälle mikä tuon kosteussuihkeen merkitys noin meikin päälle suihkautettuna on? Niin moni on kehunut kosteussuihkeita, mutta olen jotenkin itse ajatellut, ettei sitä varmaan voi meikin päälle laittaa. Mutta siis voi?! Mutta miksi kannattaisi?! Auta!

Saara S.
Saara Sarvas

Kosteussuihke ns. sulattaa meikkikerrokset yhteen ja tekee lopputuloksesta kestävämmän ja utuisemman. Parhaiten se toimii puuterimaisten tuotteiden päällä, jotka voivat muuten olla hieman herkkiä irtoamaan iholta maailman lyödessä vasten kasvoja.

Monelta sarjalta löytyy erikseen ns. fix-suihke, jossa saattaa kosteuttavien ainesosien lisäksi olla jonkinlaisia polymeereja, jotka muodostavat ihon pinnalle meikkiä suojaavan "kalvon". 

Usein ihan tavallinen kosteussuihke tai vaikka apteekista löytyvä "thermal water" sekä piristävät, että parantavat meikin kestoa jo tavalliseen verrattuna :) 

Nāiádes
Naiádes

Muutoin kevyttä meikkiä kyllä sakottaa aika rankasti vahva meikkipohja. Huomaan olevani paksulle meikkivoidekerrokselle erityisen allerginen varsinkin talvisin! Ehkä meikki olisi päässyt enemmän oikeuksiinsa kevyen ja kuulaan pohjan kanssa?

Lisäksi huomattavat määrät Greyn Anatomiaa viime aikoina katselleena näen meikkipohjan värit varsin, hmmm, maksatautisena..: D

Saara S.
Saara Sarvas

Hahaha, myönnän, että en laiskana pitkän kuvausrupeaman jälkeen jaksanut putsata kasvoja ensimmäisen alleviivaavan värien asettelukuvan jälkeen, joten pohja on omaankin makuuni hieman vahva! Idea toivottavasti tulee silti perille ;)

Ja heh, maksataudeista en tiedä, mutta photarin web-tallennuksen värimäärittelylle joudun todennäköisesti tekemään diagnoosin jos toisen ennen seuraavien kuvien tallentamista... :D

hipheii (Ei varmistettu)

Ei nyt liity tähän postaukseen mutta.... Voisitko neuvoa eräässä asiassa, kun ostin ehkä liian tummaa "sävyteshampoota" se polycolor siis värissä 15 keskivaalea. Tajusin, että siitä tulee aivan liian tumma lopputulos (oma tukkani on nyt vaalean/oranssinen miedon värinpoiston jäljiltä) eli mitä luulet, jos siihen sekottaisi 09 extra kirkkaanvaaleaa tai 11 kirkkaanvaaleaa siihen tummemmaan sekaan, kun kuitenkin pitkään tukkaani tulen tarvitsevaan varmaan ne kaksi purkkia ja haluan sävystä vaaleamman kuin ruskean... Varmaan myös vaikutusajalla voisi pelailla vai tuleeko väristä jotenkin epämääräinen? :D

seera (Ei varmistettu)

Kannattaa muistaa, että poskipunat on harvoin testattu sopiviksi silmänympärysiholle, joten proceed with caution!

titityy (Ei varmistettu)

Onpa aivan ihanan väristä luomiväriä, juuri tuommoinen ollut hakusessa. Mikäs merkki ja sävy on kyseessä?

Yksisarvisten taikapölyn täyteistä kesää!

Saarun (Ei varmistettu)

Hei, olisin halunnut ehdottaa sinulle myös seuraavaa jutun juurta :) nimittäin lukisin niin mielelläni meikkaustutorialin aiheesta, kuinka meikata silmät niin että silmien väri korostuisi kauniisti :) esim, vihreät silmät, siniset silmät yms yms... Ja tietty jos olisi juhla- ja arkimeikki tutorialit niin voi että :) Varsinkin näin kesällä olisi ihana korostaa vihreitä silmiäni :) Toinen ehdotus olisi tutorial eri muotoisiin silmiin (toimiva arkimeikki), esim.. Pyöreät, soikeat, syvällä silmäkuopassa, erillään toisistaan... Onhan näitä :) Ihanaa kesää!!

hmmm (Ei varmistettu)

Voitko vastata vanhoihin kommentteihin kun sulta on jo uusikin postaus tullut...?

Saara S.
Saara Sarvas

Moikka!

Jutut ilmestyvät tällä hetkellä ajastuksella, koska kalenterini on ennen kesälomia niin samperin täynnä, että joudun tekemään aina mahdollisuuden salliessa usean päivän postauksia valmiiksi etukäteen.. Kuvauspäivinä kun saatan olla liikenteessä klo 8-21, ja sen jälkeen useimmiten suuntanani on ruokapöytä, suihku ja sänky..

Tämän takia en valitettavasti ole millään ehtinyt ottaa erillistä aikaa kommentteihin vastaamiselle, vaan se on tapahtunut vain pikaisesti juttuja tallentaessani. Tämä harmittaa, koska kommunikaatio on koko jutun a ja o :(

Uusien postausten tekeminen on toistaiseksi etusijalla, mutta yritän kovasti yrittää vastata kommentteihin heti, kun vain saisin muutaman vapaan lisätunnin vuorokauteeni!! 

Mikä kysymys sinua on jäänyt askarruttamaan?

 

kettunen (Ei varmistettu)

mitä laitoit kulmiin tässä ? :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.