Kun bloggaaja vihdoin tapasi lukijansa... + Alekoodi Jolieen!

Saara Sarvas

Viime torstai aiheutti vatsanpohjassani kutkutusta ja olo oli kuin ensitreffeille lähtiessä. Pakkasin kassin täyteen skumppaa (ihan omakustanteista, ettäs tiedät Valvira..) ja suklaata ja lähdin Jolieen odottamaan treffikumppaneitani jännittyneempänä kuin pitkään aikaan. Muutamaa tuntia myöhemmin sinne saapuisi 15 ihmistä, jotka kaikki tietäisivät minusta enemmän, kuin minä heistä... Tämän täytyisi muuttua!

Hieman ennen kello seitsemää ihmisiä alkoi tipahdella ovesta yksitellen ja jokaisen saapuneen henkilön myötä allekirjoittaneen hymy vain levisi entisestään ja mietin: Miksi ihmeessä olen lykännyt teidän kunnolla tapaamistanne näin pitkään??

Tahdoin ehdottomasti järjestää tämän illan Joliessa ja pyysinkin kauppaa pyörittävien nerojen kiinnostusta ko. tapahtumaa kohtaan jo kuukausia sitten. Viime metreillä omat aikatauluni aiheuttivat säätöä jos toista, mutta lopulta asiat loksahtelivat paikoilleen yksi kerrallaan ja minä sekä Jolie olimme valmiita julistamaan lukijaillan alkaneeksi!

 

Kun olimme kaikki vihdoin paikoillamme hieman vahingossa syntyneessä valtavassa ringissä, päätin polkaista homman käyntiin klassisella esittelykierroksella, koska tahdoin udella hieman enemmän ihmisten taustoista. Yritin udella mahdollisimman monelta perustietojen lisäksi syviä salaisuuksia tai noloja lapsuusmuistoja - lähinnä kiristystarkoituksiin.

Kaikki bloggaajat ylistävät aina omien lukijoidensa olevan niitä kaikista parhaita, mutta minua tämän joukkion loistavuus ei yllättänyt tippaakaan. Jos tämä porukka peilaa edes jollain tavalla suuremman lukijakuntani enemmistöä, niin olen kyllä todella onnellinen! Joukkoon mahtui ammatteja ja opiskelutaustoja laidasta laitaan, mutta kaikkia tuntui yhdistävän tietynlainen huumori ja, jos nyt näin voin itsekkäästi sanoa, "Saaramainen" hölmöys - toisista se näkyi enemmän ja toiset ehkä vielä hieman etsiskelivät sitä omaa tapaansa ilmaista omaa luovaa hulluuttaan.

Osa siis oli jo nyt ihan umpihulluja, tunnistatte kyllä itsenne ;)

En myöskään tiedä, huomasiko joku että jouduin välillä esittelypiirin aikana hieman nieleskelemään, kun kuulin ja tajusin että niin moni teistä oli ollut mukana jo Tiptoesin ajoista asti ja "uusin" mukaan sattunut lukijakin oli vieraillut tällä sivulla noin kahden vuoden ajan. Ihan hullua! 

Jos olisin saanut muuttaa illassa jotain, olisin pidentänyt sen kestoa tuplasti, jotta olisin ehtinyt jutella kaikkien kanssa enemmän. 

 

Koska olimme varanneet yhteiseen ajanviettoomme varovaisina vain kaksi tuntia, piti kattauksemme sisällään lähinnä kuohuvaa ja pieniä makeita herkkupaloja. Eihän sitä nyt voi kaikkea aikaa tuhlata ruokapöydän ääressä! Illan "pääruoasta" vastasi kakkulahjoituksellaan paikalle aiemmin pyyhältänyt Maria Lönnqvist, joka on ollut osana Jolien tapahtumia lukuisia kertoja. 

Naisen raakakakkubisnes on kasvanut jo siinä määrin, että hänellä on oma raakaleipuritiiminsä, jonka kanssa he valmistavat kakkuja mm. Hymy Raw Food Cafe:hen ja Ruohonjuureen, sekä tilauksesta myös muualle! Siis vaikka blogitapaamiseen ;)

Sitä osaa monesti aavistella, millaisia ihmiset ovat kun heidät vihdoin tapaa, mutta Marian kohdalla odotukseni ylittyivät vielä moninkertaisesti. Tuntui, kuin koko huone olisi täyttynyt kevätauringosta, kun tuo pieneltä haltijalta näyttävä raakakakkulegenda astui sisään kuningatarkakkunsa kanssa. Jos muuten saisin yhden tuollaisen kakun käsiini viikoittain, ei minun tarvitsisi enää pohtia, mitä herkkuja kaupasta ostaisin..

Kuinkakohan minun muuten kävi ensitapaamis-arviossa, kun te lukijat pyyhälsitte paikalle? Vastasiko mielikuva todellisuutta?

Uhkasin lähettää illanviettoon osallistuneille perään kyselykaavakkeen, johon saisi ruksailla asioita henkeen: "Bloggaaja oli juuri sellainen, kuin blogin perusteella ajattelinkin, merkkaa ruutu asteikolla 1-10" - en ole vielä tarttunut toimeen :D

 

Illan ohjelmamme oli melko vapaamuotoinen, mutta tahdoimme Jolien puolesta mukana olleen Emmin kanssa esitellä kaupan valikoimasta omia suosikkejamme ja kaupan bestsellereitä. Meinasin raahata takahuoneeseen mm. kaiken, mutta sain kuin sainkin kasaan melko maltillisen määrän tuotteita, joita sitten kierrätimme osallistujien nenien ja kämmenselkien ilona. 

Mukana oli mm.:

Tuote-yliannostuksen jälkeen päästimme lukija-parat jaloittelemaan ja tutkimaan kaupan sisältöä, sekä istahtamaan meikkituoliini. Ajatuksena oli aluksi, että tekisimme kaikille nopean huulimeikin, mutta kun aika loppuu aina kesken!!!

Samalla kun minä puunailin ja pelleilin meikkipaikalla, muut keskittyivät etsimään Emmin johdolla itselleen sopivia tuotteita, joita sai illan ajan ostaa pienellä alennuksella, sekä keskustelemaan maailman vääryyksistä ja kaikesta muusta tärkeästä ja sivistyneestä. Mitään hölmöilyjä ei puhuttu, ei ei.
 

Ehdimme vajaan tunnin aikana tehdä kouralliselle lukijoista hyvin nopeat huulimeikit, joihin yritin bongailla erilaisia sävyjä heidän omien toiveidensa mukaan. Suurimman osan meikeistä tein Zuiin uusilla huulituotteilla, joista saattekin lukea lisää huomenna - voi myös olla, että luvassa on jonkinlaista lahjontaa ^_^.

Ennen kuin tajusimmekaan, kello löi jo yhdeksän ja oli aika alkaa pistää hommat pakettiin! Itse olisin voinut jäädä paikalle vielä muutamaksi tunniksi ja niin, voi olla, että viimeiset vieraat poistuivatkin vasta lähempänä puoli kymmentä.. Mukanaan kaikilla heilui pieni kassi, josta löytyi muutama tuotenäyte Iroisielta ja Zuiilta.

Minä olin illan jälkeen täynnä positiivista energiaa ja huomasin selittäväni Emmille välittömästi, mitä kaikkea sitten seuraavalla kerralla tällaista järjestäessä tehtäisiin :D Monet teistä saattavat luulla, että lukijaillan järjestäminen olisi enemmänkin sellainen juttu, jonka minä tahdoin tehdä "lukijoiden iloksi", mutta todellisuudessa minun tarkoitusperäni olivat hyvin itsekkäät.

Mä ilahdun ja nautin kaikista eniten siitä, kun saan kerta toisensa jälkeen muistiini uudet kasvot, jotka voin kuvitella sinne ruudun toiselle puolelle. Bonusta on se, kun saan vielä kuulla, että jostain kirjoituksesta tai vinkistä on ollut käytännön apua joko arjen keskellä tai jossain tärkeässä juhlassa. Tämä on monellakin tapaa maailman siistein työ, eikä tosiaan vähiten sen takia, että tämä kanssakäyminen on niin interaktiivista.

Tiedän, että olen viimeisen vuoden ajan ollut kommenttiboksin puolella ärsyttävän hiljainen, mutta yritän parhaani mukaan ottaa aikaa myös kommentteihin vastaamiseen. Jokainen niistä kyllä luetaan useitakin kertoja ja ammennan niistä todella paljon ideoita ja aiheita kirjoituksiin.

Eli siis, kiitos <3

Kiitos Jolie, kiitos Maria Lönnqvist ja kiitos sekä paikalle saapuneet, että tätä tekstiä kotona lukevat ihmiset! Teidän takianne mä saan toteuttaa unelmiani ja parantaa maailmaa yksisarvispölyni kanssa ^_^
Mutta hei, älkäähän luulko, että homma loppui tähän!! Koska Jolieen pääsi tällä kertaa shoppailemaan vain 15 henkeä, päätimme Jolien henkilökunnan kanssa jakaa teidän lukijoiden kanssa vielä viikonlopun yli voimassa olevan alekoodin! :) Voitte siis käydä vilkuilemassa Jolien valikoimia, joista saatte alennuksen aina maanantai-iltaan klo 24 asti. Alennuskoodi ei koske Kjaer Weis -tuotteita, eikä joululahjapaketteja.

Alennus on 10% arvoinen ja sen saat kirjoittamalla tilausvaiheessa koodin: saara10.

Nyt tämä tyttö lähtee viettämään leffailtaa, palataan huomenna niillä huulipunahommilla.

 

Kommentit

ellamarina (Ei varmistettu)

Kuulostaa kyl aivan mahtavalta ja harmittaakin kun ei tällä kertaa päässyt mukaan.. Toivottavasti ens kerralla olisin tarpeeksi nopea :D

Lullah

Voi kumpa olisin seuraavan aikaan oikealla puolella Suomea :D Ei ihan pystynyt hyppäämään junaan Oulusta Helsinkiin parin tunnin takia. Sentään pääsin silloin yksi kesä tonkimaan inventariosta ylijääneita tuotteita ja nappaamaan itselleni pari uutta luottotuotetta. 

Määkin haluun (Ei varmistettu)

Ai että kun olisin päässyt mukaan mutta ei kaikkea voi aina saada... Joku tässä hiljan kysyi onko sinulla poikaystävää, minäkin olisin kiinnostunut tietämään :) jos hän on joku tunnettu henkilö, nimikin olisi ihan kiva ;)

Mönkkeli (Ei varmistettu)

Kiitoksia vain itsellesi ^_^. Porukka sattui olemaan oikein mukava ja eksyipä tuonne Facebookin puolelle muutama uusi tuttavuus sitä kautta. Meitä hömelöitä yhdistävä Saara &lt;3. Otetaan samalla porukalla revanssi joskus, pitemmän kaavan mukaan ;) :P Mailiosoitteet sulla on tallessa ^_^

Oli mukava tutustua!

Love, Mönkkeli (Marjaana :) )

P.S. Jos tarvii luonnonkosme konsulttia niin pistä mailia :P

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.