Kynsitutorial: Samettikissa

Saara Sarvas

Tää on viimeinen kynsijuttu tänä vu.. viikonloppuna, lupaan! Unohdin velvet manicure -settini viime viikolla kotiin, joten tämä samettikissa välineineen jäi kokonaan esittelemättä. Joku saattaa muistaa kesällä esitellyt Totoro-kynnet, joista tämä malli on jalostettu ;).

En ole itse kova kissafani, kiitos allergian ja pahaenteisesti liikkumattomina tuijottavien kattien takia, mutta nämä kynnet saavat aina niin positiivisen vastaanoton, että olen alkanut faniksi!

 

Velvet Manicure

Velvet Manicure on jälleen yksi Ciatén purkittama kynnen tekstuureilla leikittelevä setti. Nimikin sen kertoo, että lopputuloksena on samettinen pinta. Kynnet voi käsitellä pehmeän pörröisiksi kokonaan, tai ryhtyä luovaksi, kuten tässä postauksessa.

Pörröinen pinta pysyy parhaiten, kun ripottelet kynnelle reilusti samettihippuja ja painat ne kynnen pintaan kunnolla, etkä pese tai kastele käsiäsi ainakaan tuntiin.

 

Tähän manikyyriin tarvitset Velvet-kitin lisäksi nudensävyisen lakan, joka kuivuu nopeasti! Tämä Sally Hansenin lakka on vakiintunut peruspohjakseni kaikkien ranskalaisten variaatioiden kanssa.

 

Tutorial

Kun pohjalakka on kuivunut täysin, maalaa kynnen kärkeen kissan tai minkä tahansa muun söpön korvallisen elukan kuva. Lakkaus kannattaa tehdä varsinkin korvien kohdalta paksuhkosti ja nopeasti, sillä samettihituset tarttuvat vain märkään lakkaan! 

 

Kun kuvio on valmis, ripottele kärjen päälle reilusti samettihippuja ja paina ne tiiviisti kynnen pintaan kiinni. Saat ylimääräiset helposti pyyhittyä takaisin purkkiin, joka ei tunnu tyhjenevän koskaan, vaikka käyttäisit sitä kuinka!

Tipauta tämän jälkeen kissalle silmät valkoisesta kynsilakasta ja anna niiden kuivua hetki, minkä jälkeen vois lisätä kuonon ja pupillit. Lopputulos on 90% ajasta söpö ja lopun 10% sellainen hieman höntti kissa, jonka silmät katselevat sinne sun tänne. Win-win -tilanne joka tapauksessa!

Samettikynttä tekee mieli paijailla ja yleensä mulla alkaakin soida päässä tää biisi:

 

 

 

Purr, purr, purr..

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi ei nyt en pääse tuosta biisistä eroon taas kahteen viikkoon! :D

susie (Ei varmistettu)

ihan överisöpö! :) sain just tänään kotiutettua kaupoilta sitä sun aiemmin mainitsemaa isadoran ihanaa polar nights lakkaa, im in love! nyt mun on pakko malttaa antaa näiden lakkojen olla pari päivää ja sitten on ihan pakko kokeilla tätä samettikissa juttua. Voi ei, en varmaan oo ainoa kenen päähän tuo biisi jää soimaan pitkäksi aikaa :D

(Ei varmistettu)

Tästä postauksesta jäikin sitten mieleen vaan sorf kitty warm kitty <3 Awww <3 (no söpöt on kyllä kynnetkin!)

-tintti

Urpo Nössö (Ei varmistettu)

Ei saa lopettaa kynsijuttuja!! Ne on parhaita. Ja Saara, mikä ois kestäville kiharoille hyvä muotoilutuote? Saan ehkä pukilta ghd:n, ja haluaisin hyvän aineen sen kanssa käytettäväksi.

Emmiina (Ei varmistettu)

Heippa Saara! Ei nyt liity näihin kynsiin, mutta mikä sun mielestä on paras pohjustusvoide luomivärille? :)

SUvvi (Ei varmistettu)

Aivan sairaan ihana kisu :o Mistä tota ihanuus lakkaa mahtaa saada? (-:

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja Emmiinan kommenttiin yksi hei asiaan liittyvä kysymys!! :)
Mikä apuun, kun todella monet jopa vedenkestävät ripsarit tarttuu yläluomeen jo puolen tunnin jälkeen levityksestä? :( Koko ajan saa olla pyyhkimässä sitä epäsiistiä mustaa töhryä mitkä ripset siihen jättää.

BND (Ei varmistettu) http://betternailday.blogspot.fi/

No niin, nyt sitten odottelemme milloin Ciate patentoi samettipulverin kuten sen teki kaviaarimanikyyrille :D

susie (Ei varmistettu)

Tuota samettipuuteria saa ainakin cesarsshopista 5e hintaan, taitaa vaan olla aika suosittua, kun kaikki söpöt värit olivat loppuneet. Mutta itse päädyin tilaamaan harmaata, joka oli myös aika kiva väri. Lakkaa siinä ei kyllä tullut mukana, koska kyseessähän ei ollut tämä Ciate. Mutta onneksi ainakin omasta kokoelmasta löytyy varmasti joku näihin samettihippusiin sopiva sävy. Nyt vaan pakettia odotellessa.. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

hei! kysyisin apua asiaan, jota olen jo pidemmän aikaa pohdiskellut. Onko mahdollista laittaa kotona itse ripsitupsuja niin että ne pysyisivät monta päivää ja kestäisivät meikin pesunkin. onko se turvallista ja onko esim paljon puhutttu duo ripsiliima hyvää tähän tarkoitukseen? :) kitos!

iid (Ei varmistettu)

Hei,
onkohan sulla tietoa koska ne Remingtonin harjat tulee kauppoihin? Kävin jo viikonloppuna innoissani etsimässä, mutta ainakaan Stockalla niitä ei vielä ollut.

nipsuu (Ei varmistettu)

hahah vähänkö söpö ! : D

Ica (Ei varmistettu)

Haastetta sinulle ja mukavaa joulunodotusta! :)
http://makeupsteps.blogspot.fi/2012/12/haastetta.html

iid: Voin kertoa että Stocka ei kuulemma aio ottaa niitä valikoimiin, mutta ainakin Jumbon Stockalla sellaisen saa kaupanpäälliseksi jos ostaa keratiiniföönin tai keratiinimuotoiluraudan. Kokeile marketteja, veikkaisin että niistä saattaa löytyä jopa paremmin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei kauheeta ku söpö! :)

manikyyri (Ei varmistettu) http://www.manikyyri.fi/

Ihanat kynnet!

manikyyri (Ei varmistettu) http://www.manikyyri.fi/

Ihanat kynnet!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.