Löytö: H&M BB-voidesivellin

Saara Sarvas

Halpa mutta hyvä, se on tämän postaussarjan idea! Tällä kertaa vinkkaan teille tästä meikkivoidesiveltimestä, jonka ostin testiin jo kesällä. Huomattavan paljon legendaarisen Shiseidon meikkivoidesiveltimen muotoilua matkiva H&M:n sivellin maksaa vain 6,95€, ja se on hintaansa nähden loistava pikku suti. Tämä voisi jopa yltää sarjaan "tuote, jollainen jokaisella naiselta pitäisi löytyä".

Siveltimellä voi levittää ja "buffata" iholle meikkivoiteen kuin meikkivoiteen, sen koostumuksesta riippumatta. Itse olen käyttänyt tätä niin voidemaisten, kuin puuterimaisten meikkipohjien kanssa onnistuneesti. 

Puisesta ja mattapintaisesta varresta saa mukavan otteen, ja synteettinen karva on halpasiveltimeksi erittäin pehmeää ja tiheään istutettua.

 

Parhaimmillaan tämä sivellin on silloin, kun meikkipohjaan halutaan tasaista pintaa ja peittokykyä - eli useimmilla joka ikinen päivä.

Mineraalipohjien kanssa saa olla jopa varovainen, ettei lopputuloksesta tule liian peittävä ja maskimaisen näköinen! Voidemaiset pohjat puolestaan kannattaa levittää ensin suurpiirteisesti iholle sormien avulla, ja käydä alueet sitten läpi siveltimen avulla pyöritellen. 

Ensimmäisillä kerroilla yhteinen sävel ei välttämättä löydy, jos et ole käyttänyt tällaista sivelintä aiemmin. Kokeile kuitenkin uudestaan, ja vaihele pyöritysnopeutta, -painetta ja suuntia.

 

Koska kyseessä on meikkivoidesivellin, se kannattaa pestä mieluiten jokaisen käytön, mutta minimissään viikon välein! Pieni kertaus meikkisivellinten hoito-ohjeista on ilmestymässä vielä ensi viikon aikana.

 

Löytyykö tämä sivellin jo jonkun meikkipussista?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oon ettiny jo jonkin aikaa ton tyylistä sivellintä millä voi levittää meikkivoidetta. Oon jo kallistunu siihen suuntaan, että ostaisin ihan kalliin ja laadukkaan sudin. Monesti oon kyllä henkka maukassa kattellu tätä sutia, mutta jättänyt sen sinne. Mutta jos kerta tämä on (pienen)hintansa veroinen niin ehkä kipaisen tän hakemassa! Kiitos tästä :)

ko (Ei varmistettu)

Kiitos Saara tästä vinkistä, täytyykin käydä tuo ostamassa! Olen levittänyt meikkivoiteen tähän asti ihan sormilla, kun en ole raaskinut ostaa mitään sivellintä. Olen nimittäin joskus aiemmin kokeillut sivellintä meikkivoiteen levityksessä ja en tykännyt lopputuloksesta ollenkaan, voide nimittäin levittyi tosi epätasaisesti ja jotenkin tosi paksulti. Tämän vuoksi en ole viitsinyt mitään kallista sivellintä ostaa(taitavat useamman kympin maksaa), jos se jääkin käyttämättä. Sitten näitä ihan halvimpia en ole myöskään ostanut, kun olen ajatellut, että jos ne onkin huonolaatuisia Kiva siis kuulla, että tuo on toimiva(mulla nimittäin on yksi Lancomen meikkivoide, josta sanottiin, että lopputulos olisi kaikkein paras, jos levitykseen käyttää sivellintä...)

melissahahle (Ei varmistettu)

Pitäis varmaan ite hankkia tämä ihan vertailun vuoksi, hintakaan kun ei kirpase. Tällästä tarvitsee aina. Kiitti vinkistä!

Heydia (Ei varmistettu)

Hei Saara! Voi kun viitsisit auttaa! :)

Aiemmin olen värjännyt ripsiä en-muista-millä-merkillä, kuitenkin sellaisella, jossa ensin laitettiin hapete(?) ripsiin vaikuttamaan n. 1 min, sen jälkeen laitettiin päälle väriaine. No vanha loppui, ja olin tänään ostamassa jotain uutta vastaavaa settiä. (En ollut jotenkin tykännyt tuosta edellisestä.) Muistelin, että olet itse tehnyt värjäyksestä postauksen (jota en löytänyt...), ja olisit käyttänyt RefectoCiliä. Mutta kaupassapa siinä lukikin pelkästään, että kulmien värjäykseen! :O Sama Dependissä. Ainoastaan tuo aiemmin käyttämäni oli myös ripsille. No nyt kun kävin refectocilin nettisivuilla, niin siellä on purnukoissa ihan tekstit, että sekä ripsille että kulmille. Nyt siis se kysymys! Onko nuo ammattilaiskäyttöön tarkoitetut ripsi&kulma-värit jotenkin erilaisia kuin kaupassa myytävät kulma-värit? Eli voinko ostaa tuon "kulma-värin", ja laittaa sitä ripsiin? Aloin epäillä, että onkohan niissä tuo pelkkä kulma-teksti sitä varten, että jos joku tunkee vetyperoksidia silmiinsä, niin sitten yhtiö olisi vastuussa, eli se haluttaisiin vain välttää noissa kotivärjäyksissä... Vai onko tapahtunut joku sisältömuutos, että sisältö olisi oikeasti muuttunut?

Möörkö (Ei varmistettu)

Uuden viime kesänä voimaanastuneen EU-säädöksen myötä kuluttajille ei enää myydä ripsienvärjäysaineita, joten ennen kulmille sekä ripsille tarkoitetut aineet on nykyisin vain kulmien värjäykseen tarkoitettuja. Ammattilaisetkaan ei saisi enää käyttää kaikkia "vanhoja" värejä ripsien värjäykseen, koska niissäkin oli/on aineita, joita ei enää ripsien kestovärin sisältölistaan kelpuuteta.

Heydia (Ei varmistettu)

Hei kiitti vastauksesta! :)

Voi pahus että siinä on sitten jotain tällaista taustalla! :( Eli ainettahan kyllä saa ostettua, mutta omaan harkintaan sitten jää, miten sitä käyttää... Täytyy yrittää ottaa selvää, mistä aineista/vaikutuksissa tuossa on kyse. Vai osaatko suoraan heittää linkkiä, tai Saara?

tiirara (Ei varmistettu)

Siinä on vaan hapetevshvuudesta kyse. Ennen noissa ripsien ja kulmuen värjäysjutuissa käytetiin 3% hapetetta. Nykyään silmiin ei saa enään käyttää kuin 2% hapetetta. Muusta siinä ei muistaakseni ole kyse. En muista oliko vielä ppd'n suhteen jotain muutoksia, mutta itte oon normaalisti käyttänyt ripsiin, viimeksi eilen.

annijaa (Ei varmistettu)

Käytännössähän kuluttajakaupasta on kadonneet ns. perinteiset ripsien värjäysaineet. Eli ammattilaisilla säilyi "lupa" värjätä ripsiä edelleen samoilla aineilla kuin aiemmin, mutta kuluttajalle ei enää myydä (tai pitäisi ainakaan) hapete+väri-tyyliin ripsivärejä.

vjk (Ei varmistettu)

No eipä ole hinnalla pilattu! Osaatko Saara sanoa miten tämä H&M:n versio vertautuu Kicksin vastaavaan? Se Kicksinhän maksaa 13,90€ eli Shiseidoon verrattuna sekin vielä perin edullinen. Ainoa miinus mitä tuosta Kicksin versiosta olen huomannut on että se ei kestä pesua ihan niin hyvin mitä toivoisi, itse kun ainakin haluan putsata siveltimiä melko tiheään.

ellalella (Ei varmistettu)

Kävin juuri pari pvää sitten hiplailemassa tuota sivellintä hm:ssä ja mietin että se vaikutti todella hintaansa nähden laadukkaalta. Päädyin kuitenkin ostamaan henkasta pienen hempeän nuden värisen sivellin tool kitin (sieniaplikaattori, häivytyssivellin ja poskipunasuti), pikku kabukin (ruusukullan värinen "varsi") ja kaksipäisen smokey eye-siveltimen pyöreällä häivytyssivellinpäällä ja kapealla vinolla päällä. Nää kaikki osottautu ihan super edyllisiks huippulöydöiks! kaikki nää siveltimet on tosi tiheetä ja pehmeää jotain tekomatskua, olis kiva kuulla mitä mieltä oot ammattilaisena noista jos vaan viitsit käsiisi etsiä :)

ninamirka (Ei varmistettu)

Ostin vähä aika sitten KICKS:in vastaavan siveltimen ja olen kokeillut sitä luottomeikkivoiteeni eli Lumenen CC-voiteen kanssa, enkä vaan jostain syystä millään saa sillä nättiä jälkeä aikaan vaikka olen vaihdellut tekniikkaa ja voiteen määrää. Jotenkin se vaan jää pyörimään iholle rasvaisen näköisenä, kun taas sormin levitettynä voide ns. sulautuu kauniisti kasvoille. Joskus näin käy litteän Ecotoolsin meikkisiveltimenkin kanssa, enkä tiedä miksi. Osaisitkohan neuvoa mikä tässä on vikana? :D

Nimetön (Ei varmistettu)

Voisko johtua ihotyypistä ehkä? :o Mulla ei kyllä oo mitään tietoa, mutta ihmettelen, koska käytän itse myös Lumenen CC-voidetta ja KICKSin vastaavaa sivellintä.. :D

ninamirka (Ei varmistettu)

En tiedä voisko sillä olla myös vaikutusta.. Harmillista kyllä, olisi mukavaa pyöritellä vaihteeksi siveltimelläkin :) Pintakuiva sekaiho itselläni on, kosteutan ihon tosin aina hyvin ja olen myös kokeillut sekä ilman että primerin kanssa, lopputulos silti sama ihon pinnalla pyörivä, tunkkaisen näköinen meikkikerros joka on aina pakko pestä pois :( Liekkö vaan sen oikeanlaisen tekniikan löytämisestä kyse sitten?

Tee (Ei varmistettu)

Kiitos tästä vinkistä! Shiseido on omalle pussille liian kallis, joten tyydyin perinteisen malliseen siveltimeen. Kicksin version olisin ostanut jos mahdollisuus olisi ollut, lähin liike on parinsadan kilometrin päässä :(. Tänään kipaisin lähimmälle H&M:lle ja nappasin siveltimen mukaan, oma rasvoittuva ihoni ei ole ikinä näyttänyt niin photoshopatulta pelkän meikkivoiteen kanssa!

anonyymi (Ei varmistettu)

Minulta köytyy! :) ja aivan mahtava on ollut.

piip (Ei varmistettu)

Mulla on jokapäiväisessä käytössä Shiseidon sivellin (vinkki: laivalla sen hintakin on ihan siedettävä), mutta jos tämä H&M:n versio on puoliksikaan niin hyvä kuin esikuvansa, niin täytynee hankkia! :>

Satuuu (Ei varmistettu)

Hep! Miulta löytyy samainen sivellin ja oon tykänny hirmuisesti!:)

Lila.fi (Ei varmistettu) http://www.lila.fi/

Itseltäni löytyy Kicksin vastaava, ja olen tykästynyt siihen kovasti. H& M:n siveltimen voisikin ostaa sille kaveriksi, kun tuollaiset siveltimet tuppaavat kuivumaan pesun jälkeen aika kauan.

Olen käyttänyt tuon tyyppistä sivellintä vain nestemäisiin meikkipohjiin, mutta sitähän voisi tosiaan käyttää jauhemaisiin mineraalimeikkeihinkin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kävin eilen ostamassa ja täytyy sanoa, että on todella hyvä ja ihanan tuntuinen! Kiitos vinkistä! :) Kuinka paljon yksi sivellin voikaan piristää päivää :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.