Löytö: L'Oréal Color Riche Nail Top Coat Confetti

Saara Sarvas

Uuu-uu-uuuuu! Rakkauteni edullisia ja hauskoja markettilakkoja kohtaan ei ole hiipunut, vaikka lakkaankin kynteni tällä hetkellä mieluiten geeli- ja indielakoilla. L'Oréal Color Riche -kynsilakkalinjaan on jo parin vuoden ajan lanseerattu näitä hauskoja päälyslakkoja, eikä tämän kesän Confetti-kokoelma petä vieläkään! 

 

Viisi erilaista matta- ja helmiäisglitterlakkaa ovat sekoitus klassikkovärejä ja hempeitä kesävärejä. Nämä lakat toimivat erittäin hyvin niin jelly sandwich -manissa, kuin pelkkänä yhden kerroksen koristeenakin. Ja hei, voihan näitä tietysti sekoittaa myös keskenään vielä värikkäämmän lopputuloksen miellyttäessä silmää.

Takuuvarma hitti myös nuorempien käyttäjien kynsillä, vink vink vaan ;)

 

Pullojen hinta on 5,50€ / kpl, kovin paljoa näitä metsästäessä ei siis köyhdy! :)

 

p.s. Eikö muuten ole aika ihanan sävyinen lakka tuossa confettien alla? Mistäköhän sellaisen voisi saada itselleen? Parasta ehkä piipahtaa tässä blogissa myös huomenna ;)

Kommentit

Oranssinen

Näitä hile-, confetti-, tähti-, sydän-, blingbling-päällyslakkoja kannan minäkin reissuilta kotiin.

Kesäkuussa löysin ihanan lakan, joka muistuttaa jonkun pikkulinnun munanväriä (peipon?) ja tässä yhdistyy kesäinen väri ja tiplut! (ja käsistä näkee että on leikitty puutarhuria...)

flickr (Ei varmistettu)

Olisikohan mahdollista postaukselle, joka käsittelisi meikkivoiteita huonommille ihoille? Tai jos ei niin edes jollekin suositukselle tähän kommenttiin :)
Olen kärsinyt lähes koko lyhyen elämäni äärimmäisen huonosta ihosta, en tiedä onko akne ihan täysin oikea sana mutta ainakin lähes (ihoni on todella punainen ja epätasainen erityisesti poskista ja mustapäät rakastavat minua. "Ulkoiset" koholla olevat finnit ovat onneksi jo kadonneet iän myötä). Käytän tällä hetkellä Maybellinen Matte Mousse -meikkivoidetta jonka olen todennut parhaimmaksi, sillä nestemäisiä meikkivoiteita en voi edes harkita, ihoni näyttää niiden kanssa vielä jopa "likaisemmalta" ja alkaa kiiltämään melkein ennen kuin olen saanut koko meikin tehtyä.. Myös matte moussella ihoni alkaa kiiltämään melko nopeasti ja jatkuva puuterin lisääminen tai paperilla painelu on a) rasittavaa ja b) aikaansaa hienon pakkelikerroksen päivän aikana.
Joe Blascoa olen kokeillut, aine oli aivan liian paksua ja rasvaista iholleni joten se kokeilu jäi yhteen päivään (puhumattakaan siitä sen kiiltämisestä). Tuntui kuin voide olisi "irronnut" naamastani hetken käytön jälkeen ja teki mieli vain ottaa paperia ja pyyhkiä kaikki heti pois. Ja ihan maltilla ainetta käytin, en tunkenut koko putelia naamaan kerralla :D
Olen googletellut meikkivoiteita mutta en uskalla luottaa enää tuon Blascon jälkeen omiin tiedonkeruihini netin kautta, olisiko sulla mitään ehdotuksia tai kokemuksia tällaisesta?

tiitarara (Ei varmistettu)

Heii, ajattelin jakaa oman suosikkimeikkivoiteeni jos vaikka olisi jotain apua. Itselläni kans hankala iho. Punoittaa, mustapäitä ja finnejäkin välillä, sekä kiiltää nestemäisen meikkivoiteen kanssa ennenkuin ehdin Hep sanoa!
Itselleni ratkaisuna on toiminut mineraalimeikki, Lily Lolo. Ajattelin ensin, että ei nuo mitään peitä, mutta oon saanut pahimmatkin näpyt ja punoitukset peitettyä. Mikä parasta, pysyy tosi hyvin, luonnollisen näköinen ja vaikka alkaisikin kiiltää, itselläni lähinnä alkanut kiiltää näillä helteillä, niin kasvot ei silti näytä suttuiselta ja likaiselta, vaan enemmänkin luonnolliselta. Ja tää sopii kuivallekin iholle eikä korosta kuivia kohtia kun kosteuttaa hyvin. Ja jos tuntuukin jumahtavan kuivaan kohtaan niin suihkauttaa esim kasvivettä tms kasvoille ja antaa kuivua niin meikkipohja on täydellinen!

tiirarara (Ei varmistettu)

Autocorrect... kasvovettä jopa ;D

miltseri
Hyvää, kiitos

Ahhh, onpa söpöjä lakkoja! Omat kynnet juuri nyt ihan nakut, tekee mieli laittaa jotain tuollaista ihanan kesäistä. Nuo turkoosit hileet houkuttaa, ne on nini kesän värisiä.

Kommentoi