Löytö: Sleek Makeup

Saara Sarvas

Joo joo, Sarvas tulee taas sata vuotta muita perässä.... MÄ YRITÄN PARHAANI!! :B

Sleekin meikit ja varsinkin i-Divine -luomiväripaletit ovat olleet kauneusbloggaajien keskuudessa niitä ykkösvaiheen "must have" -hankintoja. Mä en niihin ole koskaan rahojani sijoittanut, koska en ole kokenut tarvetta - mielestäni multa löytyy tarpeeksi sävyjä ihan muutenkin! 

Vaan kuinkas kävi, kun pläräilin hotellimme viereisen Superdrugin valikoimaa ja huomasin että nämä paletit maksavat alle kahdeksan puntaa.

Siis, mitä?! Nopea tsekkaus ainesosaluetteloon kertoi vielä, että mineraalijauheet ovat luomivärien ensimmäinen ainesosa, eli pigmenttiä pitäisi oikeasti riittää. Ottaisinko niitä vaikka kaksi? Tai ehkä kolme... Tarkoitin siis neljä!

 

Kotiin kannetut paletit ovat:

 

Original

Ja valikoitu swatch sävyistä the Thames ja Black Cab.

 

Oh So Special

Swatchissa mysteerisävyt, koska nimiläpyskä on kadonnut... 

 

Ultra Mattes V1

Pienenpienen pettymyksen aiheuttaneessa swatchissa Pow!, Pout & Strike.. Onneksi saatoin ostaa jotain vastaavaa, mutta hieman paremmalla koostumuksella ;)

 

Ultra Mattes V2

Synkeässä swatchissa Fern ja Highness.

Luomivärien koostumus on hieman variseva, mutta pohjustuksen ja hyvien siveltimien kanssa ongelma on siedettävä. Näitä meikkejä käyttäessäni tosin painotan että silmät kannattaa aina meikata ensimmäisenä

Sävyjen kirjo ja hintalaatusuhde on kuitenkin niin överi, että pakkohan näistä on tykätä pienistä miinuksista huoimatta. 

Sleekin nettisivuilta tilattaessa yhden paletin hinta on 9,99€, eli ei varmaan tarvitse kauhean montaa kertaa pohtia, ottaako sitä samoilla postikuluilla yhden  paletin, vai ehkä pari muuta sen kaveriksi!? Kauppa toimittaa Suomeen normaalisti.

Itse saatoin tilata pari puuttuvaa palasta tuosta alta pois, ennen kuin te ehditte tekemään tuhojanne nettikaupan puolelle ;)

Minkä paletin sävyillä tahtoisitte nähdä meikkitutorialin ensi viikolla?

Vai tehdäänkö vaikka neljä tutorialia neljästä eri paletista??

Kommentit

Lullah

Oh So Special huutaa mulle, että OSTA MINUT! ja Ultra Mattes V2 viettelee ihanalla goottihenkisellä synkkyydellään. Omnomnom näihin kahteen haluaisin tehdä kovasti uutta tuttavuutta. Oh So Specialista sinäänsä en henkilökohtaisesti kaipaisi tutorialia, sillä se olisi olemassa olevaan kokoelmaani hyvä jatke ja uskoisin sopivan omaan kädenjälkeeni. Nuo mattapaletit haluaisin nähdä testissä. Ultra Mattes V1 on niin hieno kokoelma värejä, että niiden käytöstä haluaisin lisää ideoita, perinteisen yhden värin luomiväriratkaisun lisäksi. Ultra Mattes V2 tosiaan on niin viettelevä, joten jokin tumma tutorial olisi hieno. Perus smoky eye on jo varsin tuttu - monissa eri sävyissään - joten jokin toinen ratkaisu tummaan silmämeikkiin olisi tervetullut. Toisinsanoen, vaikka nuo on täydellisiä paletteja tuttuun ja turvallisiin meikkeihin, haluaisin nähdä mihin muuhun ne taipuvat. 

lauraaa (Ei varmistettu)

Mulla on pari Sleekin poskipunaa, ja niissäkin on pigmenttiä todella runsaasti. Sleekin tuotteissa on kyllä hinnat kohdillaan. Ja tykkään niiden pakkauksista tosi paljon. Ne ei näytä eikä tunnu halvalta, vaikka sitä onkin :D Sleekiä myy myös pretty.fi, jos haluaa tilata kotoisasti Suomen kamaralta pikaisella toimituksella.

Ultra Mattes V1 olisi kiva saada tutorialiin. Omistan ko. paletin, mutta en yhtään tiedä mitä sillä voisi tehdä! Kirkkaat ja mattavärit eivät ole ominta alaani, mutta "pakko oli saada"... :D

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Mulla on jokapäiväisessä käytössä Sleekin contour+blush-paletti, joka on ihan vertaansa vailla! Tilasin sen Pretty.fi:stä :)

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

Acid, Saara missä on sun Acid Palette?

Sleek on mulle aivan uusi tuttavuus, mutta nettisivuja selailtuani voisin tilata sieltä mm. kaiken! Okei, luomivärejä en tarvitse (en oo käyttänyt mitään muuta kuin too facedin chocolate bar -palettia sen hankittuani pari kuukautta sitten), mutta täydellistä poskipunaa oon ettinyt ikuisuuden ja tuolta löytyi ainakin kovin hyvännäköisiä ehdokkaita :P myös yksi kulmakynä taitaa lähteä testiin. Kiitos vinkkauksesta ^.^

Ja tutoriaalia äänestän kaikilla paleteilla, mutta ehdottomasti oh so specialilla!

Vihersilmä (Ei varmistettu)

Tekemäsi tutorialit ovat niiiin kivoja (ja hyödyllisiä, iso kiitos!), että nyt on pakko pyytää tutorialeja kaikista paleteista!

Heynin (Ei varmistettu)

Originalista ja Ulta matte v1.stä ois ihana saada jotkut värikkäät ja kesäiset tutoriaalit!

RainDrop (Ei varmistettu)

Tee vaikka nelja tutoriaalia joka paletilla :D Noi muut on aika "perus", etta niita voi varmaan soveltaa muissakin tutoriaaleissa olleisiin ideoihin, mutta noi kirkkaat varit tossa Ultra Mattes v1 on niin kivoja, etta erityisesti niista olis kiva saada jotain kayttovinkkeja. Oon hypistelly tota palettia pariin otteeseen Bootsilla mutta kun en osaisi sita oikeen kayttaa niin on jaanyt toistaiseksi ostamatta. Sen sijaan hyllysta loytyy 'Storm' paletti, jota muistan aina valilla jopa kayttaa.

Laura from Lara Zone (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.de/

Itseltä löytyy tuo Original ja aaa tuo Mattes V1 on kyllä aivan ihanan värinen, ehkä sekin pitää jossakin vaiheessa hankkia :D

Ruusunen (Ei varmistettu)

Itse ihastuin tuohon Oh So Specialiin että siitä tutoria kehiin! :)

Sesi (Ei varmistettu)

Voisitko tehdä ruskeille silmille sopivan silmämeikki postauksen. :)

smiley (Ei varmistettu)

Hei kiitti muistutuksesta.

Nimim. 140 euron lovi lompakossa... Huppista!

smiley (Ei varmistettu)

Niin ja tuli tosiaan ostettua sekä Original, että Oh So Special (muutaman muun ostoskoriin päätyneen purnukan lisäks...), joten niistä ois kiva saada molemmista jotain tutoriaalia! :)

muikkuh (Ei varmistettu)

ois kiva nähä sulta joku oikein tumma silmämeikkituto eikä aina vaan mitään semmosta nössöilyä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Arkimeikki Ultra Matte V1:llä, tulee muutenkin kesällä käytettyä värejä kesällä, joten uusia ideoita kaivataan! :)

Marjaani (Ei varmistettu)

Originaali näyttää värien puolesta ehkä omasta mielestä parhaimmalta..mutta kun kerta jo ehdotit, niin kyllä ne neljäkin tutoriaalia kelpaa :D Eivaan, luulen, että jo yhdelläkin tutoriaalilla selviää, miten merkin luomivärit ylipäätään toimivat.

Virpi H (Ei varmistettu)

Vau kylläpäs näyttääki pigmenttisiltä! Tännekki kelpais tutoriaalit kaikista mut jos on pakko valita vain yks niin ehkä toi Ultra Mattes V1 kun siinä on noin kirkkaat värit.

Markka (Ei varmistettu)

Mulla on myös contour + blush-paletti päivittäin käytössä, aivan mieletön.

eli4- (Ei varmistettu)

Tutorial ehdottomasti original paletista! :)

Hannanen (Ei varmistettu)

Toivoisin tutoriaalia Oh so special-paletista. Olen käyttänyt tätä jo tovin, mutta juuttunut pariin sävyyn. Toivoisin uusia ideoita. Olen ollut hirmuisen tyytyväinen tähän palettiin !

Ansukuli (Ei varmistettu)

Tee kollaasi, vähän samaan tapaan kuin 5 x värikäs silmämeikki. :) Kaikista ois ihan kiva saada postausta, mä niin tykkään sun blogista!

Femna (Ei varmistettu)

Oh so specialilla joku nätti, helppo ja silmiä korostava meikki ylppäreihin PLIIIIISSS KILTTIIII :-D nimim. Pakko tehä kaikki ite ylppäreihin vaikka en osaa laittaa edes kajaalia

_Tiltu (Ei varmistettu)

Tutot kaikista!
Mulle kävi ihan samalla tavalla omalla syksyisellä Lontoon reissullani: tulin ostaneeksi Ultra Mattes V1- palettia lukuunottamatta tismalleen samat paletit (neljäs paletti oli se primer- paletti) :D

LAURA kk (Ei varmistettu)

Näitähän saa tilattua pretty.fistä, ja sieltä ne puolivahingossa viime "talven" aikana löysinkin :--) Itse olen kotiuttanut paletit oh so special, au naturel ja storm ja nää on kyllä tosiaan hinta-laatu suhteeltaan ihan huippukamaa!!! :----) Itseäni ei jotenkin tuo variseminen ole häirinnyt, mutta toisinaan tuntuu etteivät nuo aina häivy toisiinsa parhaalla mahdollisella tavalla.

ps. mulla tuli nyt kova hinku ostaa tuo original paletti!!!!!!! uh

laurasofiaxx (Ei varmistettu)
Pinjua (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä! Mielelläni näkisin sun taidonnäytteen kaikista :) Oot huippu!

Vierailija (Ei varmistettu)

tutoriaali oh so special !! ku mulla on se enkä saa siitä kauheesti irti :( auta saara karvakuningas <3

hahahahahahahahhaa (Ei varmistettu)

Mistä maasta nuo sleekin tuotteet tulee jos tilaa nettisivuilta?

meow (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaisi eniten tutoriaalit Oh so special -paletista, koska omistan sen itsekin ;)

iidami
Bambino

Saatoin vahingossa (=tämän postauksen inspiroimana) ostaa kolme luomiväripalettia tänään... Superdrugin 3 for 2 tarjouksella saattoi olla myös jotain tekoa asian kanssa!

Evea (Ei varmistettu)

Eilen Lontoosta palattuani ihmettelin mitä nää mulle tuntemattoman Sleekin IHANAT väripaletit on kun tuli ostettua Superdrugista 3 for 2 3 kappaletta ( Oh so lovely, Ultra Matter V1 ja Limited edition Del Mar) ja googlatessa pongahdit feedille :D Näin jälkikäteen ajatellen olis pitäny ostaa samantien kaikki 9 for 6 hinnalla eikä miettiä miten vaikeeta on valita vaan 3 niistä kaikista... ;( Luulen että siirryn näihin 12 paletin setteihin jotka maksaa samanverran kuin 4 värin setti muilta!
ps. Toivottavasti kohta pääsee näkemään mahd monta tutorialia näistä kaikista!! :)

Kommentoi