Lukijat kosmetiikkavaraston äärellä

Saara Sarvas

Tänään oli ihan huippu iltapäivä! Tein viime viikonloppuna jälleen kerran vähän inventaariota ja kävin läpi käyttämättömät, testatut, kuvatut ja syystä tai toisesta tuplana löytyvät tuotteet.. Määrä oli melkoinen, ja kun kyselin Facebook-sivulla olisiko kenelläkään kiinnostusta tulla kaivelemaan laatikoita, vastaus oli nopea ja myönteinen. 

Tuumasta toimeen siis!

Torstai-iltapäivä ammotti tyhjyyttä, joten käskin kaikki halukkaat paikalle työhuoneeni luokse klo 15 jälkeen tsekkaamaan tarjonnan. Saavuin itse paikalle vain muutamaa minuuttia ennen tasaa, koska kosmetiikantäyteisten ikeakassien parkkipaikalle raahaaminen ei ollutkaan ihan yhtä helppoa, kuin kuvittelin... Paikalla oli jo kymmenkunta odottelijaa ja onneksi kaikki olivat ymmärtäväisiä! Tosin, mitäpä muuta olisinkaan omilta lukijoiltani voinut odottaa?

 

Ensimmäinen hyökkäys! 

Laatikoista ja kasseista saattoi löytyä ihan kaikkea Dovesta Dioriin, ja yritin vähän tarkkailla kunkin osallistujan tuotteiden määrää ja hintatasoa, että suurilta vääryyksien tunteilta vältyttäisiin. Kaikki kyllä hyvin suomalaiseen tapaan meinasivat vähän nuukailla :D

Yritin parhaani mukaan vinkata ja opastaa, että kaikki löytäisivät omaan tyyliinsä ja tarpeisiinsa sopivia tuotteita, eivätkä purkit jäisi vain pyörimään kaappeihin..

 

Mun hiukset muuten ei tosiaan olleet päivän värikkäimmät. Tsekatkaa tuo IHANA my little pony -ponnari. Love it.

 

Nämä glitterkynnet näkisin itselläni minä päivänä tahansa. Omatkin kynteni kimaltelivat, mutta eivät ihan näin coolisti..

 

Hitaasti mutta varmasti laatikot alkoivat tyhjentyä, ja sain niitä vihdoin järjesteltyä hieman.. Ensimmäisen ihmisryntäyksen siirryttyä jatkamaan matkaansa, porukkaa tipahteli tasaisen epätasaiseen tahtiin melkein puoli viiteen saakka.

 

Lopulta kuitenkin totesin, että olen sisäpihalla aivan liian piilossa, ja siirsin putiikin kadulle. Onneksi, sillä paikalle eksyi vielä ainakin kymmenen ihmistä lisää! Joukkoon mahtui myös supersympaattinen vanhempi rouva, joka ilahtui silminnähden yllättävästä kosmetiikkagiveawaysta ^_^

 

 

Joskus viiden jälkeen olin istuskellut yksinäni jo tovin, eikä uusia uhreja näkynyt enää missään. Hieman pitkin hampain lähdin paikalta, ja jäin pelkäämään kuinka moni saapui tuotteiden perässä vielä tämän jälkeen :( Toivottavasti en uhrannut monen iltapäivää hukkareissulla, anteeksi jo etu... Tai siis jälkikäteen!

Toivottavasti kaikki tekivät hyviä löytöjä, ettekä pahastuneet vaikka 3 tuotteen rajasta luovuttiinkin heti alkumetreillä. Niin ja pahoittelut, että melkein tungin tuotteita viimeisten paikalle löytäneiden kasseihin ;)

Oli mukava rupatella, ja mieluusti olisin jutellut monen kanssa pidempäänkin! Musta on aivan ihanaa, kun saa nimimerkeille ja lukijoille kasvoja. Joskus tämä touhu tuntuu kovin yksipuoliselta, vaikka te lukijathan tämän homman juju olette. Yritänkin ehdottomasti jatkossa järjestää enemmän erilaisia tapaamisia ja yllätyksiä, koska muistin taas tänään miten paljon iloa ihmisten ilostuttamisesta saa itselleenkin.

Superiso kiitos kaikille paikalle raahautuneille!! Huudelkaahan kommenttiboksiin, tuliko onnistuneita löytöjä vaiko huteja ^_^

 

p.s. Vastaavista jutuista ilmoittelen jatkossakin Facebookin puolella.

Kommentit

Kiidu (Ei varmistettu) http://pieceofbeauty-kiidu.blogspot.fi/

Äääh kateellinen :D Oisin tullu paikalle ihan vaan sen takia että ois ylipäätään nähny sut, mutta täältä on paha lähteä stadiin vaan sen takia. Ehkä vielä joskus. :D

E-S (Ei varmistettu) http://embosnails.blogspot.fi

Näyttääpä hauskalta! Jos olisin sattunut itsekin tietämään tällaisesta ja aika ja paikka olisi natsannut, niin olisin ehdottomasti tullut mukaan. Ehkäpä ensi kerralla. :D

alcoolise (Ei varmistettu) http://alcoolise.blogspot.fi

Mahtava juttu tällanen :) Harmi etten päässyt paikalle, en tiennyt koko jutusta ja olisi ollut turhan pitkä matka tulla sinne :D

Locuti (Ei varmistettu)

Hei mulla olis toive postauksen aiheeksi! :) Olis ihan mahtavaa, jos tekisit joko videon tai sit ihan karkeasti vaik paintilla (:D) opastuksen siitä, kuinka pitkien hiuksien latvoja tasataan/leikataan oikeaoppisesti. :) Oon pienen vauvan yksinhuoltaja, joten helpottaisi mun arkea hirmuisesti jos joki kaveri osais vähän leikata multa kaksihaaraisia pois. Epäilyttää vaan hiukan päästää ketään kaveria kylmiltään mun hiuksien kimppuun, joten pienestä tutoriaalista olis enemmän kuin hyötyä!

Sirpaleena (Ei varmistettu)

Kannatetaan !!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ens kerralla Tampereella? :)

lukija (Ei varmistettu)

Ihan huippu juttu toi. Harmi, kun asuu niin kaukana, ettei ollut mahdollista tulla kattoon mitä siellä kaikkea oli. Sun pitää joskus blogin puolella pitää ylimääräsistä tuotteista jokin kirpputori meininki. ;) Sais kauempaakin ostella sulta noita. Mukavaa kesää sulle Saara ja kiitos sun ihanasta blogista. :)

Vierailija (Ei varmistettu) http://ellysway.blogspot.fi

Miksi oi miksi mä en tiennyt tästä :( taidankin mennä tästä tykkäilemään lärvikirjassa... ;)

Satu (Ei varmistettu)

Ehdottomasti onnistuneita löytöjä! Kaikki oli oikeastaan sellaisia joita oli tehnyt mieli testailla jo pidempään, mutta opiskelijaelämä jne. Selitin poikaystävälle ihan täpinöissään hommasta illalla ja sitä huvitti kovasti se neonvihreä Color bug. :D Iso kiitos vielä Saara!
t. se betonihelvettiin muuttanut oululainen

Victory (Ei varmistettu)

I spy me and my red hair from the photos! :D Mutta itse asiaan. Ensinnäkin suuren suuri KIITOS! Täydellisin mahdollinen ajotus ja nyt on ihanaa istua junassa matkalla Ouluun tietäen, että kosmetiikka varasto on taas täydennetty (siellä ja Sokoksen WeCare alennuksessa). Tulin sinne yhden tavoitteen kanssa: löytää hyvä, vaalea huulikiilto. Täydellinen yksilö löytyi. Loput taas oli sellaisia, että niitä on monesti hipelöity ja ihailtu kaupassa (Dr. Hauschkan luomiväripaletti <3), mutta ei ole raaskinut ostaa. Tänä aamuna otin testiin tuotteet ja olen niin iloinen! Olen hieman vaalentanut ja keventänyt rock tyyliäni ja kaikki löydöt edesauttoivat valtavasti tätä vaalennus projektia.

Lisäksi haluan vielä sanoa, että oli aivan ihanaa tavata sinut. Olet juuri sellainen, kuin blogeissasi annat kuvan itsestäsi ja tuntui kuin olisin tavannut sinut jo lukuisia kertoja. Tajusin vasta tunteja myöhemmin, että tapasin sinut vasta ensimmäisen kerran :D

Mindeka
Ma-material Girl

Oho. Mä en selvästikään käy tarpeeksi usein facebookissa, koska osallistuin kyllä huuteluun "kiinnostunut", mutten tiennyt tästä lainkaan :D

Ensi kerralla sitten!

miian
Inspirationainen

Hei Saara KIITOS kosmetiikkakierrätystapahtumasta! Oli niin kova ryysis, etten saanut kiitosta sanottua. Mutta nyt tätä kautta, suuri kiitos :)

Sieni (Ei varmistettu)

Valtavat kiitokset vielä tätäkin kautta. Mie ja äitini löysimme molemmat uusia suosikkituotteita kauttasi, eli päässyt kaikki löydöt ihan tosissaan käyttöön. Olen myöskin aivan valtavan inspiroitunut tukkasi sävystä, pakko sanoa että komein sinisen sävy mitä tähän mennessä hiuksissa kellään nähnyt.
T: Se My Little Pony-tukkainen ^^

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällä kaikki tuotteet on saatu testattua ja kaikki osoittautui erinomaisiksi löydöiksi! Etenkin Jimmy Choon Flash tuoksusta olin erityisen iloinen, koska olin sitä joskus aiemmin tuoksutellut (ja sitten sen unohtanut), mutten sitä raaskinut ostaa. Suuri kiitos siis vielä kerran! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.