Maailman parhaat pinsetit.

Saara Sarvas

Ylemmässä kuvassa näet 25€ arvoiset pinsetit, jotka ovat niin hyvät, että olen ostanut kahdet. Ensimmäiset ostin viisi vuotta sitten ja ne ovat edelleen yhtä terävät kuin ensikosketuksella. Toiset hankin varalle, vaikka minulla on myös 3 muut erittäin hyvät pinsetit. Pinsettejähän ei koskaan voi olla liikaa, eihän?

 

Hyvät pinsetit tunnistat siitä, että niiden kärjet osuvat toisiinsa saumattomasti, etkä joudu käyttämään suurta voimaa niiden puristamiseen. 

 

Ne ovat niin terävät, että nappaavat ihostasi pienimmätkin karvat - kuten kuvasta näkyy.

 

En oikeastaan tiedä mitä enää kertoisin.. Paitsi että! Jos pinsetit tipahtavat kovalle alustalle, voivat ne menettää tehoaan.. Palaset siirtyvät helposti paikoiltaan ja kärjet mukiloituvat. Ykkösniksi tällaisen tapaturman korjaamiseen on asettaa pinsetit kynsiviilan ympärille ja vetäistä pinsetit viilan pinnan läpi muutamaan otteeseen. 

#winning

No nyt en enää keksi muuta! Paitsi sen, että Anastasian pinsettejä ja muita loistavia tuotteita saa Kickseistä, sekä verkkokaupoista, kuten Bangerhead.

Kommentit

Jezba (Ei varmistettu)

Mä aina luulin, ettei pinseteissä ole mitään eroa ja se on ihan sama millä niitä karvoja nyppii, kunnes... Livboksista löytyi bangerheadin pinsetit ja olin vallan hämmästynyt. Mä luulin, että se ihan kuuluu asiaan kun yrittää nyppiä niitä millin karvoja että siinä hommassa sivussa tulee vahingossa nypättyä pari semmoista mitä ei ollu tarkotus ja muutenkin välillä otatkin vahingossa ihosta kiinni ja vetäset (auts!). :D
Jatkossa aion panostaa pinsetteihin, tosin nuo bangerit on vielä ihan hyvässä iskussa.

vjk (Ei varmistettu)

Mäkin luulin, että pinsetit kuin pinsetit, kunnes ostin elämäni ensimmäiset Tweezermanit. Näin valon :D

Tuota kynsiviilavinkkiä en ollut aikaisemmin kuullutkaan, mutta koska mulla on yhdet superohuet ja terävät Tweezermanit, jotka olen onnistunut vääntämään vinoon päätin hieman soveltaa ideaa. Vetelin timanttipäällysteisellä veitsenteroituspuikolla varovasti pinsettejä muutamasta suunnasta, ja johan korjaantui! Että kiitos vaan kynsiviilavinkistä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Minulle pinseteillä ei ole väliä, en yleensä edes nypi kulmakarvoja itse. Joku ammattilainen saa hoitaa homman. Julkaisethan Saara ne arvonnan voittajat täällä blogissa, olisi kiva tietää kuka oli onnekas... :)

Girls Run the World (Ei varmistettu)

Joo, täällä kans yks joka niitä on miettinyt!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Niinhän se tulee, mutta mitä väliä jos minulla on varaa siihen... ;)

laura2 (Ei varmistettu)

Taisin voittaa lumenetuote kilpailun. ihonhoitoon liittyviä asioita tuli palkinnoksi
Blogin lukija kiittää

PLNT (Ei varmistettu)

Ostin cailapin automaattiopinsetit kalliitkin vielä ja hajosivat heti kättelyssä kyllä harmitti.
Hyvät pinsetit edelleen hakusessa.

- (Ei varmistettu)

Heippa! Mitä peitevoidetta suosittelisit tummille silmänalusille, mutta kuivuuteen taipuvalle iholle? :)

nannaaaaaaaaaaaaaa (Ei varmistettu)

Heippa!

Kiitos pinsettivinkistä! Menevät testaukseen :)

Kukkaruukkuun.. Millä aineella desinfioin meikkisi? Lähinnä puuterimaiset tuotteet.. Suomesta kun ei oikein saa mitään noita jenkkien käyttämiä :(

vjk (Ei varmistettu)

Mä olen tilannut FeelUniquesta BeautySoCleanin desinfiointiainetta, nyt siellä näyttää olevan joku muukin valikoimissa: 273http://www.feelunique.com/makeup/makeup-makeup-sanitisers

nannaaaaaaaaaaaaaa (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta vjk! :)
BeautySoCleanin hinta 12,35€/8ml on niin tähtitieteellinen, etten tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa. Tuotetta on kuitenkin niin pieni liru ja litrahinta ökyshamppanjoiden luokkaa ;D Kilpailija on pysynyt kohtuudessa tarjoten samalla hinnalla yli 10x enemmän tuotetta. Tuota halvempaa ajattelin ostaa, jos muuta ei löydy.. Mutta lähinnä mietin, mitä eroa näillä on tavallisiin desinfiointi aineisiin, joita saisi Suomesta ja halvemmalla. Tai mitä aineita desinfiointiaine ei saisi sisältää, ettei se pilaisi puuterimaisia tuotteita? En tosiaan tiedä osaako Saara tai kukaan muukaan näihin vastata, toivottavasti ;)

Saara S.
Saara Sarvas

No TUOTA! 

En ole rehellisesti sanottuna koskaan kuullut, että kukaan (edes ammattilaiset) desinfioisi puuterimaisia tuotteitaan säännöllisesti. 

Puuterimaisissa tuotteissa ei ole kasvualustaa bakteereille, joten ellei tuotteeseen pääse jollain tavalla sen pintaan pysyvästi jäävää rasvamaista ainetta, en näkisi tämän olevan ongelma :)

Puuterimaisten tuotteiden puhdistamiseen riittää siis pinnan puhtaaksi pyyhkäisy ja ilmava säilytys. Jos värin pintaa on koskettu nestemäisillä tuotteilla, pidä rasia auki kunnes tuote on läpikotaisin kuiva.

Jos ehdottomasti haluat puhdistaa ja desinfioida puutereita vielä erikseen, hae apteekista mahdollisimman puhdasta alkoholia, jota käytetään myös hajonneiden puuterituotteiden korjaamiseen. Pyyhi puuterin pinta ja suihkauta siihen alkoholia.

Meikkisiveltimien säännöllinen pesu, voidemaisten tuotteiden hygieeninen käyttö ja meikkien levittäminen puhtaalle ja ehjälle iholle ovat tärkeimmät seikat työhygienian kannalta.

Heeeennnna (Ei varmistettu)

Hei Saara!:)

muistelin, että jossain vaiheessa kyselit ilmiantoja hyvistä kampaajista jne. Itse tässä juuri pohdin, mistä saisin superammattilaisen tekemään hääpäivänäni meikkini pk-seudulla, joten odottelen kovasti tulevaa postausta. Milloin tämä mahtaa tulla sivuillesi?:)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.