Malliksi Hair Bible -kirjaan?

Saara Sarvas

I know I know, tästäkin on kuultu jo monessa blogissa, mutta mä toivon että tavoitan vielä muutaman hiusmallin urasta haaveilevan, tai ihan vaan uutta kokemusta kaipaavan omalla kutsuhuudollani!

Mariela Sarkima on yksi ehdottomasti ihanimmista kauneusalalla työskentelevistä naisista ja hänen Make Up Bible -kirjansa teki ilmestyessään aikamoisen läpimurron. Tunnustanpa itsekin selailevani kirjaa silloin tällöin ideanjanoisena, eli pahoittelut jos olen harrastanut jotain alitajuista plagiaatiota ;)

Nyt Mariela uurastaa uuden Hair Bible -opuksen parissa, enkä mä ainakaan malta odottaa sen valmistumista. Vaikka sitä kuinka on kampaaja ja "osaa tehdä juttuja hiuksilleen", rutiineihin ja omiin rajoitteisiin kompastuu liian usein ja päähän päätyy tuo sivupalkissa komeileva turvanuttura. Onneksi siniset hiukset sopivat toimivat hyvänä pohjana ja kaikki simppelikin näyttää yhtäkkiä jännittävältä!

 Voisitteko siis mennä koekuvauttamaan itsenne, että opus valmistuisi ASAP??

 

Hair Bible -mallicasting järjestetään ensi viikon keskiviikkona 29.5.2013 klo 14-18. Paikkana toimii Forumin ylätasanteen sisäpihalta löytyvä Apollo Café.

Paikalle ei tarvitse tulla täydessä tällingissä, vaan mahdollisimman naturellissa lookissa. Marielan tiimi sukii ja puuteroi kaikki kuvausvalmiiksi. 

Kirjan kuvaava Mikko Rasila kuvaa kaikki hakijat saapumisjärjestyksessä, eli kannattaa luonnollisesti olla ajoissa! Koska kuvattavaa on paljon, apuna toimivat myös projektissa avustava superlahjakas Mikko Puttonen, sekä kirjan graafisesta ilmeestä vastaava Oskari Sarkima.

Kuvauksen yhteydessä täytetään tietolomake, johon saa myös ilmoittaa minkälaiseen hiusmuodonmuutokseen on kirjan puitteissa valmistautunut. Vaihtoehtoina on esim. Täydellinen muodonmuutos, värinmuutos ilman leikkausta, leikkauksen muutos ilman värjäystä, leikkaus ja/tai väri joka ei muutu paljon nykyisestä, sekä kampaus/muotikuva. Ei siis mitään "peilit piiloon ja sakset esiin" -kauhua Reality TV:n hengessä.

Kaikki koekuvauksiin osallistuneet saavat tiedon valinnoista ennen juhannusta, minkä jälkeen kuvausaikataulut sumplitaan valittujen kanssa kuntoon.

Tässä hommassa ei siis ole mitään menetettävää, mutta sitäkin enemmän saavutettavaa!

 

p.s. Mitäköhän Mariela sanoisi yhdestä My Little Pony -mallista? Harmi, etten ole Helsingissä enää ensi viikolla..

Kommentit

oisin halunnut (Ei varmistettu)

miks KAIKKI on aina helsingissä? :(

Saara S.
Saara Sarvas

Sitä samaa mietin monesti minäkin.. :<

Rora (Ei varmistettu)

Joo, samaa mietin minäkin. Olin jo ihan innoissani kunnes luin, että tämä tapahtuu Helsingissä ja siellä pitäis olla ihan paikanpäällä :/ Ei kiva. En oo kumminkaa valmis maksaan 100e pienestä pyörähdyksestä :D

aananaa (Ei varmistettu)

Voi EI olisin halunnu tulla mutta mitenpä Helsinkiin pääsisi noin vaan täältä pohjoisesta.. :-( noh, tsemppiä kaikille ketkä pääsee :-)

Saara S.
Saara Sarvas

Voi teitä! Tässä tilanteessa on toki ihan ymmärrettävää, että kirjan tekijöiden resurssit eivät riitä eri kaupunkien casting-tilaisuuksien järjestämiseen :(

Onneksi tuotearvontoihin voi sentään osallistua lokaatiosta riippumatta ^_^

victory (Ei varmistettu)

Sniif mul ei oo mitää mahista päästä tuonne tuolloin. Oon samaa surkutellu siit asti ku nähny mainoksen ekan kerran.

idaaa (Ei varmistettu)

harmi kun on helsingissä :-( en oikein ehdi täältä oulusta sinne tuolloin :/

Mara (Ei varmistettu)

Olisitko voinut tehdä postauksen juhlakampauksista ja meikeistä? Lakkiaiset lähestyy ja vinkkejä kaipaillaan! Täytyy varmaan myös selailla sinun vanhempia tekstejä, joista vinkkejä varmasti löytyy :)

milbe (Ei varmistettu)

voiei oot nii upee tos uudessa kuvassa:)

Mariela (Ei varmistettu)

Voi Saara, My Little Pony -hiukset olisi varsin tervetulleet kirjaan...! Mulla on sun suhteen vähän jo ajatuksia mielessä, voi olla että joudut vähän jeesimään mua kuvauksissa! Tarvitsen nimittäin parina päivänä "hulluja visionaarejä" vääntämään tukkaa ja meikkiä mun kanssa. Kummasti tulit mieleen...! ;)
Ja mitä tulee tuohon koekuvauspaikkaan, ei Helsinkiin, niin ikävä kyllä budjetin takia joudutaan tekemään mallihaku täällä. Ihanaahan olisi, jos voisin tehdä oikein kunnon koko Suomen kattavan turneen, ehkä ensi kerralla! :) Katsotaan kuinka paljon sopivia malleja keskiviikkona tarttuu haaviin. Kenties tarvitsen vielä lisää innokkaita kuvattavia, silloin laitetaan kuvahaku käyntiin! Infoilen Saaraa, jos näin tapahtuu!

Momochuu (Ei varmistettu)

Voih, kehtaakohan tuonne castingiin mennä, vaikka olen vielä biologisesti miespuolinen ):? Sukupuolenkorjausprosessi ei ole vielä alkanut, mutta haluaisin niin hakea tuohon!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.