Minx pelastaa urheilijan varpaat!

Saara Sarvas

Oli pakko aloittaa tuollaisella valmiilla kuvalla, sillä Minxittömät varpaat näyttävät NIIN karmeilta :D Edellisten Minxien kasvaessa varpaista, venähtivät kynnet hieman pitkiksi ja se + urheilu = todella rujon näköiset kynnet.......... 

 

TADAA! Ihmettelin, kun kynnet eivät ole alkaneet irrota :D Nuo isovarpaiden mustelmaverivärjäymät on sen verran pahoja, että mikä tahansa kynsilakka ei niitä peitä. Minxit siis apuun ja kynnet juhlakuntoon ainakin kuukaudeksi!

 

Valkkasin tällä kertaa Minxlusionin, eli hopeisen hologrammipinnan. Eihän näitä talvella kukaan näe, mutta oma olo on viimeistellympi!

Ja jos joku on unohtanut mikä Minx on, niin: Lämpöaktiivinen filmikalvo, joka kiinnitetään kynnen pinnalle infrapunalampun lämmön avulla. Toimii sekä luonnon- että rakennekynnellä ja pysyy kiinni sormissa n. 2 ja varpaissa n. 3-4 viikkoa.

 

Jälleenmyyjät ja lisätietoja löydät maahantuojan Royal Pinkin sivuilta!

Ja näihin kuviin ja tunnelmiin onkin hyvä lopettaa ja lähteä rääkkäämään varpaita lisää kuntosalin puolelle ;)

Kommentit

kerttu (Ei varmistettu)

hei, tämä ei nyt varsinaisesti liity mitenkään tähän postaukseen, mutta tarvitsisin vähän apua...:) osaisitko sanoa millaisia värisävyjä tuon alhaalla oikealla olevan naisen hiuksiin on käytetty?

http://www.lily.fi/sites/files/imagecache/lily_column_inline_image/wysiw...

Vierailij_ (Ei varmistettu)

Kuinka sulla voi olla noin pienet varpaankynnet! :P

Erika (Ei varmistettu)

Mulla on ihan sama ongelma! Paitsi, että mun varpaankynnet tuhoutui Hesburger-töissä (terkkui vaan sinne perkele). Ja tää tapahtu huom. KOLME vuotta sitten! Eikä mitään parannusta oo tapahtunut. Ja toi lakkajuttu on niin totta, ite lakkaan jonku tunnin kynsiäni ja just ja just saan noi "mustelmat" piiloon.. Ootko kuullut mistään, kuinka kauan tän ongelman katoamises vois mennä? Vai pitääkö vaan mennä lääkäriin irrottamaan ne kokonaan et ne sit kasvais normaalina takas? Kääk :/

http://nudeblogi.blogspot.com/

outolintu (Ei varmistettu)

Onks sun pikkuvarpaat oikeesti kääntyny tollei sivulle vai valehteleeks kuva vaan? mistähän tollanen johtuu, näyttää aika erikoiselta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

kammoan varpaita kauheasti, tämä postaus pilasi illan. Mutta muuten oot kiva:-D

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi! onpa sulla söpöt varpaat (vaikka vihaan yleensä jalkoja). Miullakin on sivulle kääntyneet pikkuvarpaat, se on normaalia. Sitä tulin kysymään et mikä ois näistä glaukooman hoitoon tarkoitetuista ripsienkasvatusaineista toimivin tai siis luotettavin? Onko kokemusta?

ootsäkiva (Ei varmistettu)

waaat, näyttää siltä että olisit ollu jonku metallibändin keikalla ja satakiloset äijät ois pomppinu sun varpaiden päällä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Heip!
Kysyin tätä jo edellisen hiuspostauksesi yhteydessä, mutta kysynpä uudestaan..Eli voisitko vastata, onko Anna Abreu ihonväriltään enemmän kylmä vai lämmin? (Värianalyysia tarkoitan..) Kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu)

Sinulla on oikein suloiset varpaat. Kun olit vauva, ne olivat kyllä vieläkin suloisemmat.
t.Äippä

Vierailija (Ei varmistettu)

onko sun isovarpaan kynnet leikattu? siis tarkotan että onko niissä ollut kynsivallintulehdus ja ne on täytynyt kaventaa sivuilta? mun pitäis pian varata leikkausaika ja jotkut sanoo että varpaat ei oo kovin kauniit sen jälkeen mutta ei noi ainakaan vielä pahat ole :)

elisaaaak (Ei varmistettu)

Sullahan on ihan selkeesti jokin sieni-infektio nuissa isovarpaiden kynsissä, kannattaa hoitaa ne.

Loltsi (Ei varmistettu)

oo kiltsi ja vastaa näihin :)

Saara S.
Saara Sarvas

Kerttu, 6 ja 7 tummuusasteella olevia punaisen ja mahongin sävyjä!

 

Vierailij_, Geeenit geenit :D

 

Erika, Pahoittelut, mutta ei aavistustakaan!! Kannattaa kysäistä jalkahoitajalta tai lääkäriltä :)

 

outolintu, Geenit taas :D Äidilla ja mummilla ihan sama juttu!

 

Vierailija, Hahaha, sori näistä!

 

Vierailija, Hmm.. Kyllä suurin osa niistä ilmeisesti on ihan päteviä. L.A. Lash ja Enormous Lash ainakin ovat saaneet positiivista palautetta!

 

oosäkiva, :< Salilla vain....

 

Vierailija, Anteeksi jo nyt, mutta värianalyysit ovat mielestäni lähes aina täyttä skeidaa :D mutta annan iho on oliivinen ja kellertävä, lämmin.

 

Vierailija, Voi pikkuvarpaita..

 

Vierailija, No on! Oikeasta on jyrsitty oikein kunnon palaset ja vasemmasta toinen puoli. Diacorissa operoitu aikoinaan, suosittelen, jos oireilevat! :)

 

elisaaaak, Haha, ei hätää, ihan vaan liian pienet treenikengät ja liian pitkät varpaankynnet. Sieni-infektio näyttää HIEMAN erilaiselta t: mikrobiologian tunnit edelleen kirkkaasti muistissa

 

Loltsi, Vastattu ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla on kanssa ollut isossa varpaassa tollasta kellastunut kyntta (varmaan juuri tiukoista kengista tms tai usein tulee myos jostain traumasta, kuten sulla on noita mustelmia) ja laakari sanoi sen olevan sieni-infektiota :(

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.