MUFE: HD Pressed Powder & HD Blush

Saara Sarvas

Eilen esittelin teille suosikkimeikkivoiteeni ja jonkun mielestä olisi voinut olla loogista esitellä samaan syssyyn myös tämä HD-puuteri, mutta pyh pah sanon minä! Syy siihen, miksi puuteri ja poskipuna esitellään samassa postauksessa, selviää myöhemmin.

Alkuperäinen HD-puuteri lanseerattiin samaan aikaan HD-meikkivoiteen kanssa ja se aiheutti aikanaan yhden meikkikatastrofin jos toisenkin... HD-tuotteisiin tottumattomat meikkitaiteilijat käyttivät tuotetta liikaa ja salamavaloissa se näkyi kasvoilla melko karuna valkoisena jauheena, aiheuttaen varmaan muutamia kehityskeskusteluja maskeeraajien ja julkkis-asiakkaiden välillä :D

 

Tavallisiin puutereihin tottuneille HD-puuteri on varmasti melkoinen kulttuurishokki. Iholle ei tule puuteroitua tunnetta, samanlaista satiinista pintaa tai oikeastaan mitään muutakaan tavallisen puuterin tunnusmerkkejä.

HD-puuterilla käsitelty iho on hieman liukas, kevyesti mattainen ja valoa kevyesti kuultava.

 

Uudempi lanseeraus on tämä kivipuuterin muotoon pakattu HD-puuteri, joka oli itselleni välitön pakko-ostos. Irtopuuterina pieni ja näppärä HD oli periaatteessa kaikkea mitä siltä kaipasinkin, mutta mä olen se tyyppi joka aina unohtaa kannet auki ja kaataa tuotteet pitkin studion lattioita... Käsittämättömällä kilohinnalla varustettujen puutereiden ja pigmenttien kanssa se ei ole hyvä juttu

Alkuperäistä jauhepuuteria tuli myös melkein aina annosteltua liikaa, enkä siis ihmettele, kuinka monet kollegat ovat sen kanssa hurjastelleet.

Hallelujah siis sille henkilölle, joka keksi tehdä tämän version - siitä tuli välitön suosikkini ja se on kaikin tavoin täydellinen!

 

HD-puuteri sopii käytettäväksi kaikkien meikkivoiteiden kanssa ja sen idea on olla kasvoilla täysin huomaamatonta. Kuten aina, minimimäärä kabukilla levitettynä riittää koko kasvoille ja liian raju pyyhkäisy tuotteen pinnasta irrottaa helposti liikaa tuotetta. Jos maksat puuterista 50€, kannattaa opetella samoin tein käyttämään sitä oikein - tuote kestää pidempään ja rahaa säästyy ^_^

Tämän puuterin "salaisuus" ovat synteettiset silikaatit, piioksidi, silikonipuuteri ja hyaluronihappo. Puuteri on sormissa liukkaan ja pehmeän tuntuista ja koska tuote on niin hienojakoista se levittyy näkymättömäksi kerrokseksi kasvoille.

Aloita pyyhkäisemällä puuteria kevyesti kabuki-siveltimeen ja levitä sitä sitten kevyesti T-alueelle ja siitä muualle kasvoihin. Työstä yhden pyyhkäyksen puuterimäärää rauhassa, niin huomaat miten pitkälle pienikin määrä riittää! Ota sutiin lisää puuteria vasta, kun sivellin alkaa tuntua hieman kitkaiselta ihon pinnalla.

 

Jos siis vihaat puuteroidun näköistä lopputulosta, mutta kaipaat puuterin kiinnitysvoimaa, etsintäsi voi päättyä tähän. Itse olen testannut MUFEn HD-puutereiden lisäksi ainakin BenNyen ja Benefitin versioita, ja tämä puristeversio on ehdottomasti käytännöllisin. Benefitillä tosin on söpöin purkki ja se kulkee mukana juhlissa ;).

Kuten jo alussa totesin, pidän tästä HD-puuterista huomattavasti enemmän, kuin yhdestäkään irtopuuteriversiosta. En silti sanoisi, että tämä korvaisi tavallisia puutereitani - kaikelle on aikansa ja paikkansa.

Tällä suuremmalla 6,5g puuterilla on hintaa noin 48€ ja pienempi 2g nappi noin kympin vähemmän.

 

Puristepuuteri on mielestäni melko uusi tulokas MUFEn maailmassa ja samaa sarjaa on myös tämä täysin uudistunut Second Skin Cream Blush. Vanha, pumppupulloon pakattu, HD-poskipuna ei koskaan ollut suosikkieni joukossa ja luulin olevani mielipiteeni kanssa yksin. En näköjään ollut, sillä uudistus tapahtui verrattain nopeasti.

Sävyvalikoima on loistava ja 15 värin seasta löytyy aivan varmasti sopiva väri jokaiselle. Oikeastaan täydellinen väri löytyy todennäköisesti jo tämän postauksen lopusta, mutta vaihtoehtojakin on ;)

 

Tuotetta on todella helppo levittää ja häivyttää, käytit välineenäsi sitten sormea tai sivellintä, rajoja on jopa vaikea saada aikaiseksi. Hienojakoinen ja todella kevyt koostumus on loistava, enkä jälleen kerran keksi siitä kritisoitavaa. Lopputulos näyttää lähes ihon pinnan alta hehkuvalta, eikä muistuta kovin montaa muuta tuotetta.

Pientä miinusta annan vanhaan verrattuna epähygieenisestä pakkauksesta, jonka kansi pysyy onneksi erittäin napakasti kiinni. 

 

 

Ja nyt siihen suureen salaisuuteen, jonka takia nämä kaksi tuotetta ovat samassa postauksessa: MUFEn liikkeestä sain vinkin levittää poskipuna vasta puuterin päälle ja kas, toimii! HD-puuteri jättää iholle niin ohuen kiinnittävän kerroksen, että poskipuna ei pakkaudu ja jämähdä, vaan liukuu ja sulautuu meikin päälle loistavasti. Tuote toimii luonnollisesti myös tavallisempaan tapaan, eli suoraan meikkivoiteen päälle levitettynä, ennen puuterointia.

Tästä tulikin mieleeni, että mun pitänee tehdä teille postaus samaa puuteri + voie tekniikkaa käyttävästä "Goss-metodista" vielä lähiviikkoina.. 

Ostin itselleni viimeksi testimielessä tämän universaalisti kaikille ihonsävyille sopivan sävyn 215, sekä varjostamiseen sopivan sävyn 335. Tämän postauksen puna ja varjot onkin tehty kyseisellä tuotecombolla.

MUFElta löytyy tietysti myös tavallisia puuterimaisia poskipunia, mutta varsinkin uudistuksen jälkeen HD-Blush on brändin lippulaiva-poskipuna.

Yksi nappi maksaa noin 37€.

Herättävätkö HD-puuterit tunteita?

Kommentit

Nata - White Trash Disease

sä herätät tunteita. rakkauden tunteita!<3

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Samaa mieltä. Saara-lapseni on ihana ja rakastettava &lt;3

Saara S.
Saara Sarvas

Hahahaha YOU GUYYYYS! Tekin ootte <3

Saraaa (Ei varmistettu)

Tuli mieleen ku näin viime yönä unta että voitin sun blogista olympus pen-kameran(pientä kamerakuumetta vissiin ilmassa :D), että millon arvot ne meikkisivellin paketit ja kerrot sen synttärikortti kilpailun tulokset? :)

Saara S.
Saara Sarvas

Perjantaina teen SUUUREN arvontapostausvoittajain julkistuspostauksen :D

Hensss (Ei varmistettu)

Anteeksi tyhmä. Onko HD puuterissa puuterimainen kiiltämistä ehkäisevä vaikutus vai kiinnittääkö se vain meikin paikoilleen?

Saara S.
Saara Sarvas

Pyhpah, ei ole tyhmiä kysymyksiä ^_^ Täällä tosin on välillä vähän urpoja vastauksia :D

Tuote ehkäisee myös kiiltoa, mutta ei samalla tavalla, kuin klassiset talkki yms. pohjaiset puuterit, jotka sitovat itseensä todella rajusti kosteutta (ja saattavat muuttaa meikin sävyä samalla). 

HD-puuteri on ennen kaikkea kiinnitystuote, mutta se ehkäisee tietysti myös selkeää kiiltoa - tosin joidenkin makuun liian vähän. Siinä olevat kosteutta sitovat ainesosat ovat toooodella pieniä, joten iholle ei synny samanlaista "puuteroitua" pintaa, vaikka tekisit mitä. 

Irene Naakka (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle

Noita puuterimokia näkee tasaisin väliajoin edelleen punaisilla matoilla, enkä tajua miten se on mahdollista. Miten joltain meikkaajalta on voinut mennä ohi tuon puuterin liiallisen käytön seuraukset salamavaloissa.Viimeisimpänä muistaakseni Angelina Jolie patsasteli valkoiset jauhot leukaperissään ensi-illassa..

Saara S.
Saara Sarvas

Haha joo, niinhän se muuten teki! Someone didn't get the memo..... >:D

Lullah

Omnomnomnom oispa pari sataa euroa aivan liian ylimääräistä ja reissu Helsinkiin! Haluaaaaa!

Saara S.
Saara Sarvas

Ei mullakaan koskaan ole, ja silti hairahdan - asun liian lähellä! :'D

saraniemi (Ei varmistettu)

Mistä noita voi ostaa?:)

Saara S.
Saara Sarvas

Helsinginkatu 16 -osoitteessa Helsingissä on päämyymälä, ja muutama jälleenmyyjä ympäri Suomen löytyy tästä: http://www.makeupforever.fi/jalleenmyyjat

Laitan seuraavaan postaukseen vielä tarkemmat vinkit siitä, miten tuotteita saa tilattua postiennakolla suoraan maahantuojalta :)

Nin (Ei varmistettu)

siis oonko mä oikeasti niin jäljessä että poskipuna pitää aina laittaa puuterin alle? :o Vai käsitänkö nyt vaan rankasti väärin :D

Saara S.
Saara Sarvas

Hahaa, vain voidemaiset! Ja edistyneet käyttäjät voivat puunata myös tavallisia voidemaisia puuterin päälle, mutta se on sitten useasti sellaista levelin 58 velhojen hommaa, että lopputulos näyttää hyvältä ;)

Tosin! Useat tänä vuonna lanseeratut puna-ihanuudet alkavat olla koostumukseltaan sellaisia, että niitä uskaltaa levittää myös puuterin päälle.

airaM (Ei varmistettu)

Nämä sun postaukset saa vahvasti sellaisen fiiliksen, että on todellakin alettava lottoamaan ahkerammin.. Josko vihdoin löytäisinkin MUFE:sta ratkaisun ikuiseen maikkivoidepulmaani???

Saara S.
Saara Sarvas

Jos MUFEn kohdalla pitää törsätä vain yhteen tuotteeseen, vannon ja vakuutan, että sen kannattaa olla meikkivoide! Kaksi hyvin valittua sävyä talvi- ja kesäiholle sotkeutuvat keskenään hyvin myös näiden vuodenaikojen välille :)

nanna598 (Ei varmistettu)

Heippa! Mahtaako toi puuteri auttaa pitämään ihon kiiltämisen kurissa? Mulla on aina sama ongelma - iho alkaa kiiltää ihan hervottomasti jo muutama tunti meikkauksen jälkeen. Meikkivoiteeseen olen panostanut ja ostanut sitä Vichyn dermablendiä mutta puuterina on toiminut jo vuosia Rimmelin peruspuuteri. En tiedä mistä seuraavaks lähtis pulmaa ratkomaan kun AAAAAINA kiiltää! -.-

Lauram (Ei varmistettu)

Heippa Saara, onko syksyn aikana tulossa mitään hiuspostausta, hiuksen alkavat olla kesän jäljiltä aika valjussa kunnossa ja inspiraatiota syksyyn kaivattaisiin :))

nippsu (Ei varmistettu)

Hei milloin arvontojen voittajat valitaan? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa, miten MUFE toimii esim ihon epätasaisuuksien ja -puhtauksien peittämisessä?? Jättääkö luonnottoman pakkelikerroksen, jos vertaa vaikka mineraalimeikkeihin, joita voi kerrostaa lähestulkoon loputtomasti silti ihon pysyessä kauniina?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.