Mustan Teen salaisuudet ihonhoidossani

Saara Sarvas

Tiedättekö miten ikävä on salakavala ja epävakaa vatsatauti? Itse olin jo unohtanut, kunnes olen saanut sen seurakseni jo useamman vuorokauden ajaksi.. Välillä olen aivan varma, että elämä on jo voittanut ja hurvittelen liikaa (eilen kävin leffassa ja söin popcorneja), mutta kuinkas kävikään.. Aamuyön pimeinä tunteina heräsin taas tuttuun kuvotuksen tunteeseen kurkussani. Aika kilttiä graafisuutta, eikö?

Olen tänä sairasteluni aikana ehtinyt kirjoittaa kuusi pitkähköä postausta, mutta kuvia on kertynyt pyöreät: 0kpl.

Koska oloni on about yhtä hehkeä kuin festariviikonlopun darran jäljiltä, on tämä täydellinen päivä kertoa teille salaisesta aseestani, jonka löysin Losista vahingossa. Tiedättekö muuten, miltä näyttää neljä päivää vatsatautia sairastanut nainen? Ei kovin elinvoimaiselta. Ei edes taikanaamiota käyttäneenä. 

 

Tämän takia käytän referenssikuvana röyhkeästi Melt-postaukseni kuvaa, jossa ei ole käsitelty mitään muuta, kuin värien sävyjä. Ihollani on ohut kerros päivävoidetta, mutta naamion muutamaa tuntia aiemmin tekemät taiat ovat silti näkyvissä selvästi. Verratkaa tämän kuvan ihoa vaikka ihan mihin tahansa viime syksyn postaukseen :'D

Mutta se tuote! Oikeastaan vahinkolöytö on hieman liioiteltu termi.. Olin Sephorassa viettämässä "shop 'til you drop" -päivää, jonka aikana ostin röyhkeänä kaiken, mitä teki mieli katsomatta hintaa. 

Pohjustuksena kerron, että koska meikkiarsenaalini on niin valtaisa, kerääntyi koriin lähinnä yksittäisiä mielenkiintoni herättäneitä asioita, kunnes törmäsin hahmoon, jota kohtaan minulla on edelleen äärimmäisen lämpimiä ajatuksia.

Sephoran yksi myyjä oli nimittäin noin äitini ikäinen, mutta itseään hetkellisen kauneuden salaisuuksien sijaan veitsen alla "nuorentanut" nainen, jonka kanssa meillä bondasi välittömästi. Aloimme kierää hyllyrivejä yksi kerrallaan ja esittelimme toisillemme suosikkituotteitamme. Tänään esittelemäni naamio oli ensimmäinen tuote, jonka hän sai koriini lisättyä ja onneksi niin kävi! Edelleen - onneksi en katsonut hintaa :D

Koska tämän purnukan hinta on hurjasti monen kipurajojen yläpuolella, kirjoitan siitä silläkin uhalla, että naamion halajavat joutuvat näkemään hieman enemmän vaivaa kuin yleensä.. Valmistaja Fresh nimittäin kuljettaa tuotteitaan Suomeen melko kitsaasti.

Tällä hetkellä tarkimmin varjelemani (eli siis julkisesti kuuluttamani) tuote on siis Fresh Black Tea Firming Overnight Mask. 

Tuote on hieman kirpeän tuoksuista ja tuhtia mutta silti enemmän geelimäistä. Se levitetään iholle viimeisenä illalla ja se jätetään vaikuttamaan yön yli. Aamullahan iho näyttää yleensäkin melko virheettömältä, mutta helou!

Jopa päivittäiseen käyttöön soveltuva kiinteyttävä naamio on ensimmäinen vinkkini kaikille, jotka eivät enää ole alle 23-vuotiaita ja kokevat tämän asian ongelmalliseksi.

Muistan, kuinka ystäväni valitteli 27-vuotiaana ihonsa vanhentumista. Vaikka ihoni onkin hitaasti ikääntyvää ja rasvoittuvaa sorttia, alan itse nähdä siinä tiettyjä muutoksia, joiden häivyttäminen ei ainakaan haittaa.. 

Black Tea -yönaamio tuntuu sitovan ihoon hurjan määrän kosteutta, joka saa ihon pinnan näyttämään ja tuntumaan nuorelta ja superkimmoisalta. Naamio myös tasoittaa ihon väriä ja varmaan laulaisi unilaulunkin, jos pysyisin hereillä sen kasvoille levitettyäni.

Olen tuhlannut osan ensimmäisestä purkistani, sillä olen tahtonut tuotteesta useamman ihmisen arvion - kaikki tähän mennessä sitä testanneet ovat verranneet kokemusta magiaan.

Paljastetaan tässä vaiheessa, että yhden 100ml purkki maksaa abouttiarallaa 90€. Ostin viikon tuotetta käytettyäni toisen mukaani kotiin. Ei harmita.

Kuvailisin iholla aamun puhdistuksen jälkeen vallitsevaa tunnetta vähintään yhtä hyväksi, kuin laadukkaan kasvohoidon jälkeen. Mikään ei tietenkään korvaa kasvohoidon aikaansaamaa rentoutta, mutta itselläni ainakin 20 käyttökertaan riittävä naamiopurkki on vaikutusta verrattaessa lopulta aika edullinen!

Varsinkin, kun tällä kertaa ihan oikeasti käytän tuotetta useita kertoja viikossa, enkä vain panttaa sitä, kuten tein megahyvälle Sisleyn punasavinaamiolle ;)

Maagiset voimat on selitetty firman puolesta fermentoitua mustaa teetä, musta tee -uutetta, litsin siemenöljyä sekä mustan viinimarjan lehtiuutetta. Lista jatkuu toki hurjasti tästä pidemmällekin, mutten tiedä ilostuuko kukaan siitä että luettelen ainesosia..

Koska INCI:t eivät edelleenkään kerro koko tarinaa, aion ottaa myös tämän tuotteen kevään koulutuspäivän INCI-osion "KERRO TÄSTÄ KAIKKI!" -pinoon No Lines -nesteen kanssa. Palaan sitten tuotteen oikeisiin vaikuttaviin aineisiin.


Mikä on teidän salainen ihonhoitoaseenne?

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Osaatko sanoa mistä tätä voi tilata Suomeen?

Ilona/Eyeshadow and Flame (Ei varmistettu) http://eyeshadowandflame.blogspot.fi/

MÄ TARVITSEN TÄMÄN. Kesällä pamahtaa 27 täyteen ja 30 on koko ajan lähempänä ja lähempänä. Äää.

Lullah

Ooh.. aloin haaveilemaan kasvohoidosta ja kokovartalo hieronnasta ja kaikesta ihanasta hemmottelusta.. omnom.. Sä tuut mulle kalliiksi, Saara hyvä :D

Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi

Kuulostaa ihanalta tuotteelta! Mun salainen ihonhoitoase on teepuuöljy, joka sopii tosi hyvin epäpuhtaalle iholle :)

Riia Meikkipää

Kiitos vinkistä, ostoslistalle menee! Tarvitsen tätä! 

Kommentoi