Not today, Satan.

Saara Sarvas

 

Nää lauantait on jotenkin niin.. Tällaisia.

Halloween on aivan kulman takana ja minäpä aloin pohtia, millaisia tutorialeita te sen varalle tahtoisitte? Voisin suunnitella 4 erilaista lookkia, osa helpompia ja osa vaikeampia. Toivokaa tämän postauksen lopussa eri hahmoja, joista voisi maskin avulla tehdä nextin levelin juttuja!

Tästä hommasta ei ole luvassa tutorialia, koska kyseessä oli hyvin yllättävä kokeilu. Huomenna tai maanantaina on kuitenkin luvassa time-lapse -videota siitä, miten Julevi, a.k.a. Julle, a.k.a. Nunuutti, a.k.a. Kuutti, muuttui kauniista neitsyestä Voodoo-tädiksi. Juulia tahtoi olla Sokolaatin kummitäti.. Sanoin, että tässä taloudessa voi olla korkeintaan velho-setä tai voodoo-täti.

Meikistä sen verran lisäinfoa, että testailin ensimmäistä kertaa Artexin kanssa leikkimistä tällaisessa isommassa mittakaavassa. Olen tehnyt tällä silikonimassalla sileämpiä ja pehmeämpiä pieniä pintoja pieniin maskeihin, mutta nyt teki mieli sekoittaa jollain tavalla merellistä alien-aboriginaalia ja ulkoista tukirankaa. 

Fun fact, tultiin katsomaan ystävämme uutta kämppää ja luulimme, että paikalla on vain lähimpiä ystäviämme... Totuus, 20 tuntematonta ihmistä ja epäviralliset remppabileet :D Juulia oli illan kaunotar. 

 

 

 

 

Mitä Halloween-tutorialeja toivotte eniten?

Oikeita maskituotteita vai perusmeikkien hyötykäyttöä?

p.s. Otsikon tietää ne, jotka tietää, eli varmasti puolet teistä ;*

Kommentit

E-S (Ei varmistettu) http://embosnails.blogspot.fi

Otsikko ei avaudu tai puhuttele, mutta tosi taidokas maskeeraus ja passais niin hyvin Halloween-kinkereihin.

Petra2 (Ei varmistettu) http://suolistovammaiset.blogspot.fi

Meikkien hyötykäyttöä! Halloween on mun lempparijuhla, mutta harmikseni omat taidot ei riitä kaikenmaailman maskien kanssa leikkimiseen. :( Ehkä vielä joskus!

nansk

Mah-ta-va. Ei muuta. Just nyt en edes keksi mitä haluaisin Halloweeniksi (vuosijuhlat silloin lauantaina, joten meikä on prinsessa) kun tuo on niin hieno.

Gigi
Olipahan taas..

Överisiisti. Sun mielikuvitus on ihan mieletön. Voikohan niin edes sanoa..

säpä (Ei varmistettu)

Aivan mahtava!

En ala mitään tiettyjä hahmoja listaamaan, mutta tutoriaaleihin toivoisin perusmeikkien hyötykäyttöä. :) Itsellä kun ei taidot ihan tuollaiseen maskiin riitä, vaikka olisi mitä neuvoja. :D

RainDrop (Ei varmistettu)

Voisikohan tuosta kampauksesta saada tutoriaalia..? Halloweeniksi olisi kiva saada vinkkeja johonkin "kilttiin" maskiin kanssa, ei pelkastaan verta ja suolenpatkia :)

Martina (Ei varmistettu)

Hahaa, not today Satan, yesss!! Osu ja uppos ;)

sadepisaroidenvalissa

Wau, vähänkö hieno maskeeraus. <3

Morgaise (Ei varmistettu) http://elamaajaeskapismia.blogspot.fi/

Tekisitkö tuton naamiomeikistä peruskosmetiikalla? Siis meikki, joka näyttää siltä kuin ihmisellä olisi naamio kasvoillaan, mutta se onkin tehty meikillä ihoon.

Johny (Ei varmistettu)

Upea teos. Sun taidot ja aika kivat kasvot mille rakentaa :) Voiko tolla kamalla tehdä vanhennuksia? Siis jotain pussukoita silmien alle ja/tai leukaperiin jne.?

pussukka (Ei varmistettu)

huh ihan karmea!!! säikähdin

Larma (Ei varmistettu) http://inspirationbylaura.blogspot.fi

Nyt kun kerran kysyit niin... Meillä on tänä vuonna Halloween pippaloissa teemana Kick-Ass (you know...se elokuva), eli siis omakeksimät supersankarit. Noh, minä tämmöisenä mahdollisimman värikkäänä personana haluaisin olla mahdollisimman räikeä supersankari, värikkäine peruukkeineni ja trikooasuineni. Asun kruunaisi vielä joku supertyylikäs kasvomeikki(jotain tämän tyylistä http://4.bp.blogspot.com/-33RA5lqzZVI/UtPLA4edq3I/AAAAAAAAG4U/7QI_xAX1Ra...), mutta en ole kovinkaan hyvä meikkien kanssa ja tarvitsisin siihen vähän ammattilaisen inspiraatiota. Niinpä haastankin sinut nyt luomaan oman supersankarihahmosi! Mitäs sanot? ^__^

Vierailija (Ei varmistettu)

Olis kiva kuulla ammattilaisen vinkkejä siitä, miten kulmia, ripsiä ja varjoja korostamalla saadaan aikaan erilaisia ilmeitä... Lisäksi maskeerauksena ois huippua nähdä Saaran tulkinta aiheesta wicked witch of the west ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mielellään omien meikkien hyötykäyttöä ja ehkä 1-2 tuotetta max. jotka vois myös ostaa, niitä kun ei muuten sitten tarvitse :)

mmau (Ei varmistettu)

Joku ei-niin-perinteinen zombi-meikki!! :)

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

OI, varalapseni on niin ihastuttava uudessa lookissaan :D Halauksia molemmille.

Amanda- (Ei varmistettu)

Kommenttini ei nyt millään tavoin liity tähän postaukseen, mutta kaipailisin hieman apua minua askarruttavaan meikkidilemmaan, jonka parissa olen taistellut vuoden jos toisenkin. Haluaisin käyttää peiteainetta ja valokynää meikkivoiteen päälle levitettynä, mutta jostain syystä näin tehdessäni, valokynä/peiteaine pakkautuu ikävästi kyseiselle alueelle ikäänkuin rumasti kakkumaisesti kerrostuen. Ikävää tässä on se, että alue, jonne peiteainetta levittää, näkyy todella selkeästi sekä raja peiteaineen ja meikkivoiteen välillä on huomattava. En vain jostain syystä saa nestemäisiä/vahamaisia peiteaineita tai valokynää sulautumaan nätisti meikkivoiteeseen, vaan jokaisella kerralla meikkivoiteen päälle levitetty tuote pakkaantuu kyseiselle alueelle, mikä näyttää aivan hirveältä. Mistäköhän tämä johtuu? Mielestäni en esimerkiksi levitä meikkivoidetta älyttömän paljon, joten en usko sen johtuvan siitäkään. Meikkivoiteena on ollut käytössä pitkään Estee Lauderin double wear, mutta olen huomannut saman ilmiön myös muiden meikkivoiteiden kohdalla :/ Tämä harmittaa syvästi, sillä haluaisin tehdä varjostuksetkin voidemaiselle tuotteelle, mutta nyt tämä ei ole mahdollista voidemaisen tuotteen käyttäytyessä ikävästi meikkivoiteen päällä :(

Tyttiee (Ei varmistettu)

Niin hieno maskeeraus! :) Sun blogi on muutenkin älyttömän kiinnostava, inspiroiva ja ihana! :) Mutta siihen halloween-maskeeraukseen.. Mahtavuutta olisi black swan tai pahatar-meikki! Halloween juhlat ovat tulossa kovaa vauhtia ja nämä hahmot ollaan valittu kaverin kanssa! Hauskaa viikon jatkoa! :)

Myyti

UPEA.

Emmaus (Ei varmistettu)

Mistä toi korvanenähärpäke on peräisin? :)

Makke (Ei varmistettu)

Tee molempia. Perusmeikkejä hyödyntäen vaikka jonkinlainen vanhennus (noita tms.). Sugar skull-tutorial varmaan monia saattaisi myös kiinnostaa. Ja lateksia tai arpivahaa hyödyntäen jonkinnäköinen chelsea smile. Helppo kotona toteuttaa niidenkin, jotka eivät ko. aineita ennen ole kokeilleet.

Vierailija (Ei varmistettu)

ootko tsekannu tätä realityä?! http://watchseries.lt/serie/face_off
"Face Off is a competition/elimination series exploring the world of special-effects make-up artists and the unlimited imagination which allows them to create amazing works of living art. Not only will the show incorporate effects make-up, it will include a wide range of skill sets including prosthetics, 3-D design, animatronics, sculpting, eye enhancers, puppeteering, casting and molding. Each episode involves reveals of the competitors' finished work, and it all culminates in one winner and one grand prize that will launch a career."

Vierailija (Ei varmistettu)

Bianca Del Rio &lt;3

...niin ja upealta näyttää! :)

A Little Bit Dramatic Anniina (Ei varmistettu) http://albdramatic.blogspot.fi/

Mun ehdotuksia halloween tutoriaaleiksi:
- black tai white swan
- joku eläin - esim: kissa, pantteri tai vaikka susi, ei sillain lasten kasvomaalaus -meiningillä vaan ns naisellisesti :D
- geisha
- barbie
- joku tuollanen pelottava vamppyyri/noita tms
- drag queen :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.