NYX -huulikiillot testissä

Saara Sarvas

NYX, videobloggaajien salaisen koodikielen ensimmäinen sana. Tunnettu myös edullisia mutta erittäin toimivia värikosmetiikkatuotteita myyvänä yrityksenä! Aiemmin NYXin perässä sai matkustaa lentokoneella, mutta tätä nykyä tuotteet ovat vain pienen laivamatkan päässä. Tai siis, saatte te mennä Tukholmaan lentäenkin, ei sillä mulle niin väliä :P

Kauppakeskus Gallerianin perukoilla on pieni seinämä, jota ei pääkäytävältä millään voi nähdä. Siinä kulmauksessa vietin 15 minuuttia ja kadotin tililtäni vain noin 100€!! Eniten kiinnostukseni herättivät erilaiset luomivärien pohjustusvoiteet, sekä huulituotteet. Valikoimassa oli huulituotteita jokaiselle sormelle, mutta päädyin lopulta valitsemaan kaksi itseäni eniten kiinnostunutta koostumusta.

 

Perinteisempi butter gloss, josta valitsin jopa kaksi sävyä! Yllätyksinenä toinen väreistä oli melko syvän luumun värinen. Onko goottilookin mainstreamitys jo käynnissä? Siis uudestaan? On se. :D

Kolmas ostamani tuote oli Xtreme Lip Butter, joka on jotain kiillon, stainin ja fluidin väliltä. Se tuntuu huulilla todella oudolta ja ihanalta. Se on kuin lämmin halaus ja täydellisen kokoinen nahkahanska yhtä aikaa. Tästä tuotteesta olen saanut eniten kehuja ja taidan todellakin hamstrata näitä Losista jokaiselle sormelle!! Montakohan kiloa kosmetiikkaa olen ehtinyt loman aikana ostaa? Tänään olen jo lentämässä kotiin - KÄÄK!

Katsotaan rauhoittavaa swatchia:

Kuten tästäkin kuvasta näette, on vasemmalle levitetty Xtreme Lip Cream todella pigmenttistä. Itseasiassa se on NIIN pigmenttistä, että vaikka swatchit olivat kädessäni vain muutaman minuutin, se jätti miselliveden jälkeen jälkeensä tämän:

 

Tehokasta - ei mikään huono asia!

En ole toistaiseksi löytänyt tuotteista oikeastaan mitään moitittavaa. Butter Gloss on koostumukseltaan ehkä hieman liian juoksevaa, mutta sekin on lähinnä hiusten halkomista, kun värit ovat niin ihanat.. Katsotaanpa niitä vielä suuremmassa koossa:

Ihana NYX! Hintatasoltaan brändi on jossain L'Oréal Parisin paikkeilla ja tuotteita löytyy Ruotsin putiikin lisäksi mm. nettikaupoista - postittaapa NYX itsekin, mutta pienen postiboksimutkan kautta  :)

Kommentit

vilma-aino (Ei varmistettu)

Myös Anttilassa näkyi noita NYX:in tuotteita olevan! Ei tosin ihan kaikkia mutta jonkun verran :) Aikomuksena mennäkin noita hypistelemään paremmalla ajalla. :)

Monsku (Ei varmistettu)

Mä tilasin paketillisen NYX-herkkuja vaivatta osoitteesta nyxcosmetics.se. Valikoimasta ei löydy ehkä aivan kaikkia sarjan tuotteita, mutta hyvin kattava se on joka tapauksessa. :)

_janita (Ei varmistettu)

Bangerhead.fi:ssä myydään myös NYX-kosmetiikkaa. :)

katriinamiu (Ei varmistettu)

pretty.fi myy kans NYXin tuotteita!

Sinny O (Ei varmistettu) http://siniviuhka.blogspot.fi/

Hämeenlinnassa Goodmanin Anttilassa ainakin oli näitä. Tosi pieni valikoima, eikä testereitäkään oikein ollut, mutta kyllä se on silti ihana päästä hypistelemään :D

diarrrheafani_03 (Ei varmistettu)

JUUULIA!!!! SANO SILLE, ETTÄ ON IKÄVÄ SEN POSTAUKSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,
Tämä nyt ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta oletko joskus tilannut sephoran nettikaupasta jotain Suomeen? Miten toimi/tapahtui?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.