Olisiko sinusta kauneusguruksi Best Beauty Buy -raatiin?

Saara Sarvas

Jo pitkään ennen blogini perustamista ja varsinkin ennen Trendi-lehdelle työskentelyä, olen rakastanut ja vaalinut eri lehtien "vuoden parhaat" -listoja. Mikä olisikaan parempaa, kuin sijoittaa vaivalla ansaitut roposet niihin parhaista parhaisiin vaihtoehtoihin? 

Viimeisen kahden vuoden ajan olen itse saanut olla osa raatia joka valitsee Trendin suosikkituotteita ja tänä vuonna homma nostetaan aivan uudelle tasolle! Varmistaaksemme mahdollisimman laaja-alaisen ja luotettavan valintaprosessin, on vuoden parhaat, eli Best Beauty Buy -tuotteet valitseva poppoo entistä monimuotoisempi kahmaisu kauneuden alan ammattilaisia.

Tällä hetkellä BBB-raadissa on itseni lisäksi neljä arvovaltaista jäsentä:

JENNA KÄMÄRÄINEN, TRENDIN JA LILYN KAUNEUSTUOTTAJA
JENNY JANSSON, MEIKKITAITEILIJA JA TRENDIN PITKÄAIKAINEN AVUSTAJA
MIIKA KEMPPAINEN, MEIKKITAITEILIJA JA TRENDIN KANSITIIMIN JÄSEN
ANNE KUKKOHOVI, MALLI, JUONTAJA JA SUPERMOOD-IHONHOITOSARJAN PERUSTAJA


.... Mutta yksi paikka olisi vielä vapaana!

Jep, tiedän kyllä, että tätä blogia lukee yksi jos toinenkin oman elämänsä kauneusguru ja purkkihamsteri, joka on perillä siitä, mitä vaativa kuluttaja kaipaa! Sen takia olemme jättäneet yhden paikan vapaaksi todelliselle kansan äänelle, Trendin tai Lilyn lukijalle, joka tahtoo vaikuttaa siihen, mikä tuote vie ykköspaikan kussakin kategoriassa.

Jos ja kun tunsit sydämessäsi sen piston, joka sai sinut lähes ääneen huutamaan: "MINÄ! VALITSE MINUT!!" 

  1. Mieti, mitkä ovat mielestäsi tämän vuoden kolme tärkeintä kauneustrendiä ja kolme parasta kosmetiikkatuotetta.
     
  2. Kokoa kelasi haluamaasi muotoon ja ryhdy vaikka luovaksi! Voit esittää hakemuksesi blogipostauksen, Pinterest-taulun, kuvakollaasin, videon tai vaikkapa paperisen inspiraatiotaulun muodossa. Kirjoita tuotoksesi otsikoksi Best Beauty Buy ja liitä mukaan hashtagit #bestbeautybuy ja #trendimag. Kas noin, hakemuksesi on valmis!
     
  3. Lähetä hakemuksesi Trendin ja Lilyn kauneustuottajalle Jenna Kämäräiselle joko sähköisesti: jenna.kamarainen(at)a-lehdet.fi (meilin maksimikoko on 1 Mt)  tai postitse: Jenna Kämäräinen, Trendi & Lily, 000810 A-lehdet. Muista kertoa nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Huom! Jos hakemuksesi on julkinen blogipostaus tai Pinterest-taulu, riittää mainiosti, että lähetät kauneustuottajallemme mailitse yhteystietosi ja linkin postaukseesi tai Pinterest-tauluusi.
     
  4. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään perjantaina 26.9. kello 12, jonka jälkeen valitsemme Best Beauty Buy 2015 -raadin kuudennen jäsenen, joka pääsee mukaan valitsemaan parhaat Suomessa tänä vuonna lanseeratut kosmetiikkatuotteet. Hänet esitellään myös Lilyssä syys-lokakuun aikana ja Trendissä joulukuussa.

Siinä se. Inspiroitukaa, ihastukaa, askarrelkaa!

p.s. Onnea hakuprosessiin. Toivon ja uskon, että löydämme kyllä asiansa osaavan kuudennen jäsenen!

p.p.s. Tahtoisitteko huomenna pitkästä akaa jotain ihan oikeaa kauneusasiaa, vaikkapa tutorialin muodossa? ;D

Kommentit

Aino Animal (Ei varmistettu)

Joo! Voitko tehdä tutorialin siitä, miten todella tummat, ryppyiset ja jopa pussittavat silmänaluset meikataan piiloon niin, että muutaman tunnin pärjäisi peiliin katsomatta.
Kiitos, merci, Vielen Danke

Saara S.
Saara Sarvas

Ounou, kuulostaa akuutilta pulalta :D Suosittelen ehdottomasti M.A.C.:in Pro Longwear Concealeria! Se on todella peittävää, mutta mukavan ohutta ja joustavaa, eli sopii loistavasti silmänalusille, kunhan ihon on kosteuttanut huolellisesti :)

Aino Animal (Ei varmistettu)

Kiitos, kokeillaan! Onko sulla kokemusta Bobbi Brownin tai Laura Mercierin peiteaineista? Niitä on netissä kovasti kehuttu, mutta pitäisi osata myös käyttää, että tulos olisi hyvä. Kuulostaa ainakin lupaavalta, kun peitellään sekä vahamaisella että puuterimaisella pigmentillä (Bobbi Brown).

smiley (Ei varmistettu)

Saanks mää osallistua, vaikka asunki tällä hetkellä Irlannissa? Vai pitäiskö mun olla Suomen maankamaralla?

Toimitus
Toimitus

Hei Smiley, emme tietenkään sano ei kansainväliselle etäjäsenelle, joten hae ihmeessä mukaan Irlannistakin käsin! Terveisin: Jenna Kämäräinen, Trendin ja Lilyn kauneustuottaja

Blondi (Ei varmistettu)

Pliiiss... Tee tutorial jostain kivasta meikistä, jossa käytetään turkoosia luomiväriä. Mulla on kaapin pohjalla sellainen mutta en keksi sille käyttöä... :( sä voisit ehkäpä auttaa ;)

Blondi (Ei varmistettu)

Niin ja vielä semmonen... Onko sulla kokemusta iHerbin luomiväreistä? Vastaako laatu hintaa?

tannttu (Ei varmistettu)

Ei liity mitenkään postaukseen ja oot ehkä nähny jo mut tsekkaa mitä kaikkee netist löytyy :D
http://www.firebox.com/product/3286/Canned-Unicorn-Meat

sll (Ei varmistettu)

Hei! Tarvisin apua pintakuivan ihon kanssa. Syksyn ja talven tullessa alkaa aina posket kuivumaan ja aamulla vaikka meikki näyttäisi olevan kunnossa puolen päivän aikaan jo poskiin tulee esille kuiva, vähän hilseilevän näköinen, iho. Oisko jotain tuote suosittelua tai tutoriaalia?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.