Oral-B -kilpailun voittajat!

Saara Sarvas

Hei ja hoi, ajattelin sunnuntai-illan ratoksi julkaista vielä Oral-B -kilpailun voittajat ja paketoida videontäyteisen viikon nippuun. 

Osallistumisia tähän arvontaan tuli taas kerran todella paljon enemmän kuin osasin odottaa!! Yritän jatkossakin pistää arvontoja käyntiin melko tiheään tahtiin, koska kun tarpeeksi pitkään arpoo tavaraa, osuu voitto joskus jokaisen kohdalle ;) Tiedoksi kaikille teille reilulle 700 kommentoijalle, jonka vierestä onnetar juuri suhaisi osumatta: Tämä tahna maksaa onneksi kaupassakin vain 3-4€! :D

Hammastahnat vuodeksi voittivat Random.org:in generaattorin valitsemina:

  • Pajunen
  • Maaren S.
  • Anakonda (jolla vihdoin tärppäsi ;D)
  • Miude
  • Annennee (joka varaa nyt samoin tein hammaslääkärin ja kohtaa pelkonsa silmästä silmään! :D)


Voittajille on lähetetty sähköpostia! Jos voittajat eivät vastaa viestiin tulevan viikon aikana, arvon tuotteita uudestaan.

Ensi viikolla luvassa on reilusti tutorialeja ja tuotevinkkejä! 

Kommentit

Positiivista

Öööhhh joo, mä kovasti keräilen tässä rohkeutta että uskaltaisin mennä ja varata sen ajan :D Mutta (ja tässä tulee ehkä paskin tekosyy ikinä) sain juuri tietää että mulla loppuu työt parin viikon päästä, jatkosta ei tietoa - eikä siis ole kertakaikkiaan rahaa pahimmillaan monen sadan euron laskuun! :( Joten nyt joudun odottelemaan vielä hetken että saan tiedon jatkosta, ja sen jälkeen KUN saan uuden työn niin varaan hampilääkärin ensi töikseni ;)

Mollymarie (Ei varmistettu)

Moi Saara, olet yksi (ehkä internetin maailmassa jopa ainut) kosmetiikan asiantuntija, jonka arvioihin oikeasti luotan. Usein suosittelemasi tuotteet ovat osoittautuneet hyviksi ja tykkään siitä, ette mainosta kaikkea mahdollista, vaan vain niitä juttuja, jotka oikeasti läpäisevät tiukan seulasi. Siksi käännynkin puoleesti minulle hyvin hankalassa asiassa: Osaatko suositella pk-seudulta ketään tosi ammattilaista kulmienmuotoilijaa?? Minulla on todella hankalat kulmat, mustat, mutta hyvin hajanaiset, eivätkä ne mene mihinkään muotoon. Töissä pitäisi näyttää siistiltä ja aamuisin turhaudun joka kerta, kun meikkaan kulmia. Niihin ei vain saa mitään muotoa. Olen muutamalla muotoilijalla käynyt, mutta sain ohjeeksi vain kasvattaa kulmia rauhassa ja olla nyppimättä. Valitettavasti se ei auta, en ole koskaan nyppinyt kulmia ohuiksi (kuten monet teininä), minulla ne vaan kasvavat hajanaisina. Eli jos osaat vinkata jostakin "kulma-gurusta" olisin aivan mielettömän kiitollinen!!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.